Evin de örümcek/tarantula bakan var mı?

Arkadaşlar cam akvaryum da (için de su yok) euathlus pulcherrimaklaasi türü bir tarantula örümceği yetiştiriyorum. Neredeyse 2 yıldır ben de ve yavruluğunda aldım.
Massmavii, parlak bir derisi ve tüyleri oldu. Lakin dün gece olan aksilik yüzünden örümceğim akvaryumun da yok. Evin heryerini talan ettim ama bulamıyorum. Cam, pençere açan biri değilim evde sürekli klima açık. Yani evden çıkma ihtimali sıfır.
2 sefer tarafından ısırldım baş dönmesi, mide bulantısı diğerinde de kalp çarpıntısı gibi etkileri olmuştu.
Artık elime alıyorum ısırmıyor alıştı bana. O yüzden ısırılmak gibi bir korkum yok tek korkum yanlışıkla onu ezmek.

Ortaya çıkarmak için kullanabileceğim bir teknik var mı?

https://i.hizliresim.com/nYkJv1.jpg
Güncellemeler
+1 yıl
18 saattir evin bakmadığım yeri kalmadı. Kışlık kıyafetleri dolapları bile açtım indirdim kaldırdım yok. Ortaya çıkarmak için ne yapabilirim diye düşünüyorum fikri olan var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar şaşkın adlı tarantulamı buldum sonunda :) Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Kalorifer peteklerinin arkasına saklanmış ve oracıkta sıkışakalmış. Elimle çıkarmak zorunda kaldım. Ama iyiyiz şu an kurt gibi acıkmış yavrucak. Üst üste tam 2 un kurdu 1 çekirge yedi :)
Evin de örümcek/tarantula bakan var mı?