+1 yıldogaldır bu aralar hepimiz öyleyiz aslında bizler negatif düşündügümüz için hayat böyle sanıyoruz eger biz hayata pozitif bakarsak emin ol herşey yolunda gider :) hiç duydun mu bilmm ama şöyle bir laf vardır ''ARKADAŞ BEN SEVGİLİ YAPARIM DİGERLERİDE HEMEN DAMLAR SEVGİLİM OLMAZ KİMSE O ZAMAN MESAJ ATMAZ'' gibi bir cümle vardır işte o nedendir bilir misin çünkü sevgilimiz olunca mutlu hissederiz ve o zaman dgerleride gelir :) bilmm anlatabildim mi acaba :(
027 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama benim öyle olma şansım bile yok :'( suratına bakılmayacak kadar tipsiz bir varlığım zaten. Üstüne de bu derdler bu sorunlar. Hiçbir şekilde pozitif bakacak noktam yok :(
- +1 yıl
hayır hayır öyle düşünme yani buralara bunları yazacak bir ellerin var ve aklın var bunlar bulunmayan insanlar da var nolur pozitif düşün tamam hayat yormuş olabilir ama daha çok gençsin çık sabah bir koşu yap kendi kendine mutlu olmayı dene baktn oda olmuyorsa yeni bir ortama gir ve yeni bir arkadaşlar edin ama asla kimseye açıgını verme zaafını ve mutsuzlugunu belli etme olur mu
Soran+1 yılYeni arkadaslar nası edincem yeni dostlar :( kmse beni arasına almak ıstemezki insanlara mutsuzluk saçıyorum resmen :'(
- +1 yıl
mutsuzluk saçma sende mutlu görün bak acınacak halde görünme öz güvenn olsun bir kere sen diger insanlardan daha olgunsun daha mantıklı düşünebilirsin bazen bende böyle hissetigimde hep kendimi yaşlanmıişta tekrrdan genç olmuş gibi hissederim ama sonradan gülüp geçerim senn moralin bozuk degil senin dger insanlardan tek farkın çok kafaya takıyosun şimdi yapıcagın iş sabah koş ve daha sonra yeni arkadaşlarla tanış öutsuz görünme direksiyon snde unutma
Soran+1 yılHiç ümidm yok :'( kendime güveniim yok okurken bile umutsuzca okudum cünkü yararı olmuyacak ':( Öyle birşey olacakki ya beni birden yükseltecek ya da birden batıracak :(
- +1 yıl
bak inanmalısın bana çünkü aynı durumlar bnmde başımda malesef bu durumlar sıkıcı ve bunaltıcı amaaa malesef yani pozitif olmalıyız eminim senn bakılacak bir tipin vardır allahta sana öyle uygun görmüş sıkma canını daha fazla umutsuz olma ve asla gülüşlerini kaybetmee :(
Soran+1 yılGülüş dye birşey kalmadı :( Haftalardır evden dışarı cıkmıyorum. Gidecek biryerim cagıracak bir arkadasım yok :( sabah akşam yatıyorumm kalkıyorum sade :( :( nası pozitif olıym nası güliyim :(
- +1 yıl
mesela komik bir film izle ve yanında bişeler atıştır bni biraz dinle ve gülüceksin eminim
Soran+1 yılHayır diyorm ya hiç bişe güldürmüyo beni hep üzüntü halindeyim :'( :(
- +1 yıl
peki geçmişe git seni üzen şey ne onu bul ve bana söyle
Soran+1 yılAslında bu durum :( asosyalliğimin durumu işte
- +1 yıl
peki içinden gelmese bile dışarı çıkman lazım ve dinledigin müzikleri degiştirmen lazım dene bunları
Soran+1 yılMüziklerden yana sıkıntı yok evde her türlü dinlerim fakat dışarıya çıksam bile hemen evi özlüyorum eve gelmek istiyorum :'(
- +1 yıl
hayır özleme git kafanı dagıt ya yap bunu yapabilirsin yapamıyorum deme
Soran+1 yılGerçekten yapamıyorum kimsem yok çaresizim :'(
- +1 yıl
çaresiz degilsin tamam mı bak sennle ben konuşuyorum ve arkadaşınım tamm yanında degilim ama burdanda konuşuyorum yorum atıp geçmiyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim benim için uğraşıyosun didiniyosun ama ben buna değmeyecek bir insanım gerçekten :'/
- +1 yıl
kendini aşagılamaktan vazgeçer misin en sevmedigim şeylerden biridir aşagılanma kendine biraz bak aynada ve kim oldugunu sor kendine eger içinden biri hiç kimsesin diyosa sen tam tersini söyle ona
Soran+1 yılAşağlancak birisiym aynaya bakmaya utanyorum :( hadi ben kendime yaksklı diyim ya insanlar :( :( onlar demezmi bu tip ne :'(
- +1 yıl
ya tipinde ne var bana söylermisin bak allah seni yaratmış ve düzenli bir insan halinde vermiş sen haset davrandıkça böyle mutsuz olmaya devam ediceksin..
Soran+1 yılKafatasm yani kafam koskocaman ve yamuk. Suratım ufak yani armut gibi bir kafa var. Gözkapağımın biri normal birisi koskocaman yani gözümün biri ufak biri büyük. Kafam uzun. Dişlerim yamuk. Burnum koskocaman. Yemin ediyorum böyleyim allah belamı versin benim :'(
- +1 yıl
hayır lütfen lütfen öyle deme ya hiç ellerin konuşamıycak olsaydın nolur böyle deme bela okumaa yapma böle üzülmee offf senn iç güzelligin önmli eminim i, ç güzelligine önem veren sana deger veren biri çıkıcak karşına ama sen yıprtma kndini noluurr
Soran+1 yılKeşke hiç gözlerim görmeseydi keşke hic doğmasaydımda bu günlerimi bu hallerimi allaha isyan edişimi görmeseydim :'( çıkmıycak öyle biri yalnzlktan tek başıma ölücem :(
- +1 yıl
ya lütfen böyle deme nolur bak benim böyle bir sürü hastam var tamam bu durumda olabilirsin ama önmli olan bu durumdan artık urtulman ve buda senn elinde
Soran+1 yılBu durumdan kurtulmamın tek yolu ölümdür. :/ Bir ömür boyu bu tiple yaşanmaz. :(
- +1 yıl
ölümü çıkar aklından tamm mı bırak artık herşeyi geride sen mutlu olcaksın
Soran+1 yılBaşka seçeneğim yok abla gram yaşamak istemiyorum dünyada :( Mutlu olmuycam hiçbir zaman olmadıgım gibi :(
En İyi Cevaplar
+1 yılAynen bende senin gibiyim yasama nedenım yok ölmek istiyo insan hicbiseyden keyif almıyo memnun olmuyo iste napicam bende bılmıyorum sadece gidiyorum oyle ıste yasıyorum sadece -,-
016 Yorumla
Soran+1 yılNası geçicek bunlar Lara :( ugrasıcak yapacak birşeym olsa blki bu sıkıntılar bir nebze azalır
- +1 yıl
Evet aynen belki biraz yasama baglar beni diye köpek aldım yine olmadı hala aynıyım :((
Soran+1 yılBende o bile yok :'( :'(
- +1 yıl
bir ise yaramıyo zaten hiç deneme yapacak bisey yok gibi gözüküyo :'(
Soran+1 yılHaftalardır telefonumu ne arayan ne soran var :'(
- +1 yıl
Evet telefonun basında beklıyorum artık mesaj gelcekmi biri arıcak mı dıye kmsenin bana ıhtıyacı yok gibi :((
Soran+1 yılMesaj beklemen bile büyük bişe. Mesaj bile beklemiyorum cünkü kmse atmıcak :( kimsenin bana ihtiyacı yok herkes geziyo dolaşıyo. Bende malca oturuyorum tek başıma :(
- +1 yıl
Evet yalnızlıktan kendimle mesajlasıyodum bı aralar :/ tatil baslayalı bı kez havuza denize bile gitmedim gidecek kmsem yok cunku herkes bırılerını bulmus gezıyolar bana ıhtıyac duymuyolar tabı ben oyle kosede anca onları ızlıyorum :'(
Soran+1 yıl:( :( cok kötüyüm aynı sen gibiyim :( yanlız değilmişim :'( :'( biz fazlalık gibiyiz dünyada :(
- +1 yıl
Evet durumumuz vahim :/
Soran+1 yılBen kısa sürede ölmek ıstıyorum ama intihar edip allaha isyanda etmek ıstemıyorum. Hoş böylede ediyoruz ama işte :/
- +1 yıl
Dayanılmaz oluyo bazen işte ölme istegi ama herseyın zamanında olması gerek :/
Soran+1 yılBazen değil hep oluyor bende :'( Allah sonumu nası getirck merak ediyorum :'(
- +1 yıl
Pardon ya gormedım :/ aynı ben -,-
Soran+1 yılsoruun yok :D
- +1 yıl
:))
+1 yılGüzel olmayabilirsin fakat güzellik bedava ama uzun sürmeyen bir niteliktir. Uzatmayacağım , anlayacağını umuyorum. Charles Bukowki ya da Okan Bayülgen'i ele alırsak bu iki adamı da seven ve seksi bulan bir çok kadın var. İkiside farklı ülke, köken ve dili konuşuyorlar ikisi de dünyanın bir ucunda yaşıyor ve yaşamıştı. Kadınlar tek tip değildir, kimi güzelliğe bakar, kimi bilgiye, kimi belki en olmayacak özelliğini sever. Gerisini sen düşün...
00 Yorumla
Diğer konusunda 442 cevap paylaştı. Ben de öyleydim. Bak, aradan 10 yıl geçti ama pek bir değişiklik yok. Üniversitede çok iyi zamanlar geçirdim ama bitti. İnşallah senin hayatın öyle devam etmez. Arkadaş edin ve onları kaybetme, bence.
02 Yorumla
Soran+1 yıl:/ :/ ben üniyi bilmiyorum kendimi öldürmezsem blki. Sıkıntıdan intihar edicem ':(
- +1 yıl
kötü örnek gibi olmasın ama ben başaramadım. En zoru kendini öldürmek biliyor musun? Çok zor. Düşününce kolay geliyor ama iş öldürme kısmına gelince yapamıyorsun. Yaşamak zorundasın genç, yaşamak zorundasın. Bir küçük mutluluk yakaladın mı bu hallerine üzüleceksin. Umarım o mutluluk yakında bulur seni. Canını sıkma delikanlı. ALLAH Büyük...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
dur be kardeşim daha 18 yaşındasın biz ne yapalım ölelim mi, ne çabuk tüketiyorsunuz bu hayatı, anlamıyorum ki ben sizi
03 Yorumla
Soran+1 yılBılmıyorum o yaşa nasıl geldiniz :( ben heralde göremicem o yaşı bu gidişle :(
Soran+1 yılEvet hemde hiç normal değil :( Dış görünüşümdende nefret ediyorum bunu napıcaz :( Nası utanılcak birşey değil :/ akrabalarım öğrenirse rezil olurum. Evde abim tarafından tipiyle dalga geçilen bir insanım ben :(
Bende 18 e yeni girdim ama dusunuyorumda o kadar cok hayal umut beklentim var o olmada bile baskasi mutlaka yaoicak birseyler vardr senin yapacagin ilk is cevreye katil asosyalikten kurtul
09 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşındayım pek konuşmayı sevmem :( tipimde iyi değil. Kim beni sever ki. Kim beni ortamına alır :( ?
Soran+1 yıl:( kuzenimin çevresi cok var aslında onu aşırı derecede kıskanıyorum ve nefret ediyorum bu yüzden :'( beni ortamına almaz zaten. Alsada naapsınlar ki benim gibi tipsizi. Hepsi yakısıklı güzel. Bense fotoğraflardan bile utanan koca kafalı yüzü gözü yamuk maymunun birisiyim.
Soran+1 yılYok artık özgüven. Bende o şey yok. Olması için biraz insana benzemek şart. Sokakta gördüğüm her insanı çocugu bile kıskanıyorum. Bu çocuk büyüyünce sevgilisi olur gezer tipe baksana işte bunlar harbi insanlar ben neyim falan öyle bile diyorum.(
Soran+1 yılYokki. Hiç fotoğrafım yok. Fotoğraf makinalarından ve aynalardan nefred ederim :(
Soran+1 yılGerçekten öyleyim hayattan bir beklentim yok ölümü bekler oldum.
+1 yılYardım almanı öneririm bende 18 yaşındayım bazen aynı senin gibi olabiliyorum hatta çoğumuz öyle bir daha yolun başındayız. Eğer gerçekten mutlu olmak istiyorsan da sana kuran okumanı öneririm
015 Yorumla
Soran+1 yılNamaz kıldım o bile geçirmedi beni. Namazda bile üfledim püfledim isyan edip bıraktım. Çünkü namazı da mundar edıyodum bu şekilde :( :(
- +1 yıl
O zaman dediğim gibi yardım almanı öneririm
Soran+1 yılYardım alsam nolcakki psikolog bana arkadasmı bulucak ortammı yapcak :'(
- +1 yıl
Her şey arkadaş ya da ortamlardan ibaret değildir. dene bence bu şekilde yaşayamazsın
Soran+1 yılYok be arkadasım hayat böyle malesef :( tk başıma nereye kadar yaşıcam :(
- +1 yıl
Yok artık :) hayat güzel daha nice insanlar çıkacak karsımıza böyle düşünme biraz da olumlu bir şekilde yaklaş olaylara :)
Soran+1 yılYemek yiyorum-uyuyorum-kalkıyorum-tuvalet-uyuyorum. Hayatım bundan ibaretken pozitif hmm güzelmş (:
- +1 yıl
Sevgili yap düzelirsin biraz :)
Soran+1 yılEn güzel yerden vurdun. Aynaya bakmaya utanan bir insana tam söylenecek sözdü bu. (:
- +1 yıl
Çirkin olduğunu sanmıyorum
Soran+1 yılÇirkin değim maymun gibi bir tipim var yani suratımın her hatları yamuk gözlerimin biri büyük biri kücük iğrenç bir tipim var allah tarafından gazaba ugramışım resmen deccal gibi bişeyim. :(
- +1 yıl
Resim atsana merak ettim bu kadar çirkin olduğuna inanmıyorum
Soran+1 yılGerçektn resim yok ama hayatında görüp görebileceğin en tipsiz insanım. Kameralar ve aynalardan nefret ederim. Yüzümü yıkarken bile aynaya bakmak ıstemıyorum :'(
- +1 yıl
Ya yok artık ne yaptın sende ya
Soran+1 yılAynen bu durumdayım :'( lanet bişeym allah canımı alsın 1 saniye daha yaşamıyım :'(
+1 yılsosyalleşmeye çalış yüzmeye falan git spor yap arkadaş bulacağınn yerlere git
07 Yorumla
Soran+1 yılKmse almazki ortamına :'( :( yaşadgım yer ufak biyer doğrusu öyle bir ortamı yok gibi :'(
- +1 yıl
Bulan nasıl buluyor işe gir ya da mutlaka bulunur yani yabani olma insanlar korkmasın yaklaşmaktan
Soran+1 yılİşe giriyorum mesela suratım hep asık oluyor canım sıkılıyo moralim bozuk oluyo calısamıyorum. Bilmiyorum insanlar nası yapıyo ama ben yapamıyorum :'(
- +1 yıl
Ön yargıların yüzünden hiç mi kimse tanışmaya gelmiyor hadi onlar gelmedi sen tanış neden arkadaşın yok sence neden senle arkadaşlık yapmıyorlar buna cevap bul onun üstüne git
Soran+1 yılYani tanışsam bile tanıştıgım yerde kalıyor ileriye gitmiyor :( ben takılacak gezecek vakit geçirecek arkadaslar arıyorum fakat oturdugum yer ufak. Sadece bir ufak sahili var başka bişeyi yok ':( merkez için günlük en az 6-7 lira otobüs parası lazım oluyor. Hem merkeze de gitsem gezen insanları falan görünce moralim bozuluyor ':(
- +1 yıl
ilerlet sende o kadar zor değil gezecek arkadaş bulmak
Soran+1 yıl18 yaşıma geldim nası arkadas yapıyım. Top oynayan cocuklarmı ki giriyim aralarına kaynaşıyım :'(
Daha ne yaşadın ne gördün ki ya hergün aynı sorular geliyor. biraz güçlü olun.
01 Yorumla
Soran+1 yılBılmıyorum bu gidişle ileriyi göremeden inthar ederim heralde bu sıkıntıdan :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende seninle ayni durumdayim ama yapacak bir sey olecegim gunu bekliyorum
015 Yorumla
Soran+1 yılAllah bari alsada canımızı fazla kimseye yük olmadan sıkılmadan. şu an bile sıkıntıdan ufluyp pufluyorum moralim bile bozuk
Cevap sahibi+1 yılevt haklisin valla bende uffluyub pofluyorumm
Soran+1 yılNapsak biz ha. Hep böylemi sürecek :( günlerdir telefonumu ne arayan ne soran var :'(
Cevap sahibi+1 yılvalla bilmiyorum ben olecegim gunu bekliyorum bence sende oyle yap, kimse benide aramiyor bide benim iphone 5im var hep instagram icin falan kullaniyorum
Soran+1 yılSenin yine instagram facebook vs ugrasıcak birşeyn var. Ben üstüne tipsizim fotoğraf cekılmem kameralardan kaçarım :( akıllı telefonum bile yok :'/
Cevap sahibi+1 yılbenim fb yok sadece insta var ama onuda sadece insanlara bakiyorum ve sonra onlarin hayatina ozeniyorum
Soran+1 yıl:'( bnde bu site var 7-24 burdayım :( ama artık brşeylerle oyalanmak unutmak ıstıyorum eski hayatımı. Çok meşgul biri olmak. Herkes tarafından sevilmek ıstıyorumm ':( nolcak sonum. Bu gidişle odamda kendimi asıcam ya da zehirlicem ben o derece kötüyüm :(
Cevap sahibi+1 yıleski hayatin derken? doktora git belki iyi gelir
Soran+1 yılYani birşeylerle ilgilenip şuanki hayatımı eski derken. :( Doktor napcakki ne işe yarar :(
Cevap sahibi+1 yılpiskolaga git! aha anladim. valla canım ne yapacami bilseydim sanada soylerdim ama yapacak bir sey yok
Soran+1 yıl:( :( ölümü bklicez mecbur :(
Cevap sahibi+1 yılevt canım mecbur, eger istersen ozelde konusabiliz anlatmak icin belki iyi gelir?
Soran+1 yılTeşekkr ederm rahatsz etmk ıstmym :'(
Cevap sahibi+1 yılhayir rahatsiz olmam cnm, ama eger bana guvenmessen orasini bilemem
Soran+1 yılK. bkma :'( özr dilerm
+1 yılyalnız değilsin hocam
05 Yorumla
Soran+1 yılSen yinede tipinle falan bir şekilde kurtarırsın ama bende o da yok ':/
- +1 yıl
kız için yanan yok ben çabaladığım işden dolayı hayal kırıklığına uğradım
Soran+1 yıl:( seninki derd bile değil :'(
- +1 yıl
demek ki kişiden kişiye göre değişiyor :D
Soran+1 yılEVet :'(
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt