Diğer Bu tarz sitelerden özel mesajlasma yaptım çok pişmanım ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Maalesef ki yüzüm kesinlikle gozukmeden nudé attım birkaç kişiye. Bir şey olur mu?3 yıl oldu. Tövbe ettim Bu tarz sitelerden özel mesajlasma yaptım çok pişmanım ne yapmalıyım? Cevapla Mesaj Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
34blackk35 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Merak etme olmaz.. eger ki vucudunda belirgin bi sey yoksa 0 0 Yorumla
mstf1709 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Bişey olmaz sonuçta yüzünü görmüyorlar Allah bilir kime ait fotoğraflar hem sen tadını çıkarmaya bak zevk alıyorsan o yeter 0 0 Yorumla
korkmaz88 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Tövbe liysen pişmansan saygı duyurursun Şahsrn ben saygı duyarım bu durum da 0 0 Yorumla
Denizzgezmiş Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Öbür tarafta bunun hesabını sorarlar yandın sen😁😁 0 0 Yorumla
Securty3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Tovbe etmssn ama yapmasaydnda iyidi bi knsalmmi az biseyler anlaticamda 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Allahla senin aranda. Yapmazsin bidaha sorun olmaz 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Ne olacak sende millet neler yapıyor peh 0 0 Yorumla
birgrpyolcu Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl tevbe ettiysen bir daha ayapmazsan skıntı olmaz... 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olmaz. 0 0 Yorumla
Mali9707 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. Hadi be kaçırdım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Merak etme olmaz.. eger ki vucudunda belirgin bi sey yoksa
Bişey olmaz sonuçta yüzünü görmüyorlar Allah bilir kime ait fotoğraflar hem sen tadını çıkarmaya bak zevk alıyorsan o yeter
Tövbe liysen pişmansan saygı duyurursun Şahsrn ben saygı duyarım bu durum da
Ben de çok attım, seviyorum karşılıklı atmayı. 😍😍
Öbür tarafta bunun hesabını sorarlar yandın sen😁😁
Tovbe etmssn ama yapmasaydnda iyidi bi knsalmmi az biseyler anlaticamda
Ne anlamda birşey olur mu?
Allahla senin aranda. Yapmazsin bidaha sorun olmaz
Birdaha yapmazsan olmaz heralde 😅😅
Ne olacak sende millet neler yapıyor peh
At bakayım bana da nasıl nudelermiş onlar😂
Olabilir nedir rahatsız eden
Tövbe et uzak dur. Kac yasındaydın bunu yaparken
tevbe ettiysen bir daha ayapmazsan skıntı olmaz...
Bir şey olmaz
Olmaz.
Yazıklar olsun
Hadi be kaçırdım
bişey olmaz
Paralı mı