Diğer konusunda 471 cevap paylaştı. Bak agam ben 2 pirana 3 vatoz 3 challenger 5 tane japon 2 tane meleği bir arada beslemiştim yavru olunca değişikler birbirini aynı sanıyorlardı yemediler, her neyse ama benim tavsiyem bir tane vahşi balık akvaryumu yap çok sabır ister balıkların büyümesi falan ama her saat aksiyon olur, en üst ve en alt güzelmiş seninkiler de
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim :) Yavrularken sorun olmuyor da büyüyünce challengerları tutamazsın :D Ama ben aksiyon değil baktıkça huzur arıyorum :D Melekler büyüyünce zaten bende de sıkıntı olacak :D
- +1 yıl
Bundan önce bende Beta baktım Halfmoon üretimine girdim de bir karbondioksit denemem başarısız olunca patlayan sıvı beta kaplarına da girdi kurtaramadım balıkları. Betalara hayranım. Vahşi çok para istemeyen balık istersen aslında tetraların bazı türlerini deneyebilirsin. Ya da eğer uygun akvaryumun varsa Flowerhorn tam senlik balık :)
En İyi Cevaplar
Vaay abicim sonunda bir düzgün Akvarist buldum.
116 Yorumla- +1 yıl
Sende mi ilgileniyorsun? :)
- +1 yıl
Killifishler güzel ama bende lepistes varken besleyemem :D Onların yumurtalı halleri satılıyor, öyle alıp yaparsan bence efsane deneyim olur :)
- +1 yıl
O evreleri çoktan aştım.
Türkiye'de yumurta satışı yok.
Profilimde gördüğün balık varya Nothobranchius Guentheri Red Zanzibar.
Heh işte onu bile G*t zoruyla yurt dışından yasal olmayan yollarla getirdim.
şu an Türkiye'de tek.
Daha önce beslenmiş ama şu an kimsede yok.
17 çift yavru var hergün canlı yemi basıyorum. 1 ay sonra yumurta vermeye başlıyıcaklar.
Akvaryum. com da bu yılın modası olan balık Oryzias latipes.
2022 de falan bu balık moda olucak.
Buraya da yazıyorum 😅 - +1 yıl
Bu sihirli balık diye piyasada satılan dandik bir malzeme var. Onda aslında satılan balık yumurtası killfish çıkıyor ama nadir tür değildir senin ilgini çekmez o zaman. Adam balık camiasına hızlı giriş yapmış :D Özel tür deyince seni arayacağız :)
- +1 yıl
Elbette beklerim.
O sihirli balık saçmalığını 15 yaşında iken denedim.
5 tane set aldım 1 tane bile yavru çıkmadı bütün hevesim kırılmıştı.
Sonradan anladım ki bu herifler Stok yapıyor ve stok yaptıkları için yumurtalar 3 aydan fazla kalıp bozuluyor.
E tabi satıcı bunu bilmiyor.
Şuana kadar 6 7 killifish türü besledim ama onların hepsi yıllık olmayan türlerdi.
Bu sefer ki çok başka.
- +1 yıl
Bu balığı nereden buldun peki? Çok hoş duruyor.
- +1 yıl
Bilirsin Ebay Sitesinden Türkiye'ye satış yapmak yasak.
Ben Hazır amcam Amerika'dan gelmişken onun kartıyla satın aldım.
Thayland'dan abd ye Ordan bana geldi.
Yaklaşık 8 ay yolculuk çekti ve geldiler.
8 ay sürmesinin nedeni virüs çıktı yollar kapandı falan.
Aslında ben 600 ün üstünde yumurta aldım ama sadece 45 tanesi çıktı.
Büyük Akvaryumlarını hazırladım biraz daha boy atsınlar ve erkekler tam renklerini versin 50 litrelik küp akvaruma koyucam.
O akvarumu da tam killifish üretimi için hazırladım Pleksi camla Heryerini kapattım düzgün filtreler seçtim torf falan hazırladım.
Sabırsızlıktan ölüyorum bu aralar 😅
Birazdan videosunu atayım erkeklerden birinin. - +1 yıl
Olur valla izlerim :D Ne güzel uğraşmışsın etmişsin valla takdir ettim ve sevindim :)
- +1 yıl
https://youtu.be/zW8jPnewzLQ
Görüntü kalitesi çök kötü düşmüş ya.
Videodakinden daha canlı daha parlak renklere sahipler öyle diyeyim. - +1 yıl
Bacopalar da gözümden kaçmadı hoş duruyor her şey :) Sen bu balıklardan üretirebilirsen zaten çok başarılı bir iş yapmış olacaksın ki eminim üretirsin hayırlı olsun şimdiden :)
- +1 yıl
İyileşme zaten bu hobi güzel hastalık :D
+1 yılEfsoo çok hoş
138 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim😀
- +1 yıl
Sen mi yaptın
- +1 yıl
Evet öyle durmuyor mu😅
- +1 yıl
Aşık oldum çok hoş
- +1 yıl
Satayım sana 🙄😅
- +1 yıl
Sat
- +1 yıl
Aaaa yok onlar benim yavrularım 😅 ilk kez bu dedigime sat diye yanıt veren oldu ya la 🙄😅
- +1 yıl
Hsjzkz gerçekten çok beğendim
- +1 yıl
Yani yolun düşerse sende gel izle 😁
- +1 yıl
Nerde yaşıyon ki
- +1 yıl
Nerede yaşamamı istersin ki 😅 iskenderin meşhur olduğu eski başkentteyim😁
- +1 yıl
Ya açık söyle işte
- +1 yıl
Bursa daha ne açık söyleyeyim😄
- +1 yıl
Hsjskzlsşsşs uzağız ya
- +1 yıl
Sen neresisin ne kadar uzak merak ettim he 😁
- +1 yıl
Urfa
- +1 yıl
Harbi uzakmiş bir akvaryum izlemek icinde gelinmez yani 😅 ama gelcem illa dersen lutfen ciğ kofte getir😅
- +1 yıl
Djdllxlxlcşcc çiğ köfte mi seviyon
- +1 yıl
Bayılıyorum ya bu hayatta ki en sevimli şey ama o bile masum değil bir de çıkışı var pisleşmeden duramıyorum😅
- +1 yıl
Ndmdlldofof ben yapardım da acı olur yiyemezsin😅
- +1 yıl
Belki acı manyagiyim bayiliyorum yiyemiyorum uzaktan bakiyorum yap sen yap😅
- +1 yıl
Sen gel urfaya yapayım😅
- +1 yıl
Urfa da herkes aşiret be beni vurmasınlar iki çiğ köfte yicez diye ya da evlenmeyelim yanlışlıkla 😅
- +1 yıl
Abartma istersen o kadar değil ya ben seni korurum ya 😅
- +1 yıl
Çok sag ol sizin aşiret güçlü galia beni koruma altına aldın maç cıkışları falan ben seni çagırayim yaa 😅 abartma dedi bir de 😅 guzel insansin guzel😊
- +1 yıl
Valla çağır ben gelirim kavga severim bide ben
- +1 yıl
Yahu sen nasıl bir zır deli çıktın 😅 korkmaya başladım cidden. Ben kavga sevmem ya uysal kedi gibi insanım🤗😅
- +1 yıl
Hsjzlzldşd arada iyi oluyor ya😅
- +1 yıl
Sizin bence kanınızda var bu 😅 silahında var mı çokta sataşmayayım bacağıma sıkarsın falan 😀
- +1 yıl
Ya mafya değiliz abartma istersen sen aşireti ne sanıyon😅
- +1 yıl
Böyle ıslık çaldın mı arkanda keleşleri toplamış 40 kişilik ordu sanıyorum 😁
- +1 yıl
Jssldldğdğdp saçmalama ya büük aile olarak düşün
- +1 yıl
Sen baya baya ciddi aşirette misin sjsksk çok yanlış yere geldim ben djdjd
- +1 yıl
Evet öyleyimde sen cidden yanlış biliyon
- +1 yıl
Şaka yapıyorum şaka ama yine de beni vurdurtma ve çiğ köftemi yolla😁
- +1 yıl
Merak etme sorun değil ben korurum gel seb😅
- +1 yıl
Çok cezbedici teklif biraz sonra çeketini verip bir de gül alırsan olur bu iş🤣
- +1 yıl
😅😅😅😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılInşallah balıkların ölmeden yaşarlar bu akvaryumlarda
Görüntü güzel
Sıcaklığı ph ida iyiyse tamam23 Yorumla- +1 yıl
Sıcaklık iyi şimdi ph ve tds ölçer aldım😄
- +1 yıl
Aferin evlât emeğin boşa gitmesin 👍😅
- +1 yıl
Eyvallah 😀
+1 yılIşık ve karbondioksit salınımını güzel ayarlaman gerekir... Güzel olmuş takashi amano diye Google. amcada araştır istwrsen higtech bitkililerde görsele ve dizayna nasıl önem verdiğine bak
01 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum zaten o adamı ve akvaryum dengeli sağ ol.
- Diğer konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılO kadar güzel kiiii, cama yapışıp saatlerce seyredebilirim. Fotoğrafi bile huzur verdi
04 Yorumla- +1 yıl
Yolun düşerse beklerim 😇
- +1 yıl
ay keşke gece bi arka fonda müzikle bunları izlemek terapi gibi olur
- +1 yıl
İşten gelince bazen yapıyorum
- +1 yıl
harika, imrendim
Ortadaki daha hoş duruyor bizimde vardı
111 Yorumla- +1 yıl
Siz ne besliyordunuz?
- +1 yıl
Jdjdjdj ama çok şeker cevap 😅 türü ne diye sormıcam tamam çetin birisin😇
- +1 yıl
Ya hani balıkların türü var ya lepistes japon vs o bakımdan sordum 😅 balık diye cevap görünce koptum😁
- +1 yıl
Soğuk su da yaşıyorlarsa azıcık da serdar ortaça benziyorlarsa tamam onlar japondur 😅 komik degil biliyorum ama yine de yaptim kahrolası ben 😁
- +1 yıl
Sende bir japona benziyorsun he 😅
- +1 yıl
Nasıl sayılır harbiden mi 😁
+1 yılNe tür balık besliyosun? Akvaryum güzel
16 Yorumla- +1 yıl
Lepistes, Molly, Velifera, Kılıç kuyruk, Ramirezi, Gurami, Melek, Cüce Vatoz, Bronz Çöpçü, Panda çöpçü, Sae, Ember tetra , Kribensis var :D Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Bunların hepsini aynı akvaryumda mı?
- +1 yıl
Kribensisler hariç evet, onlar çünkü daha yavru :D
- +1 yıl
Benimde var. Çiklet balıgı
- +1 yıl
Hangi tür ciklet bakıyorsun :)
- +1 yıl
Türünü bilmem büyük var küçük var.
+1 yılGayet güzeller lepistes var sanırım
124 Yorumla- +1 yıl
Lepistes, Molly, Velifera, Kılıç kuyruk, Ramirezi, Gurami, Melek, Cüce Vatoz, Bronz Çöpçü, Panda çöpçü, Sae, Ember tetra , Kribensis var :D Şimdi üretmeyi düşünüyorum :D
- +1 yıl
Lepistes melek ve molly aynı akvaryumda sıkıntı olmuyor mu yav molly benim bir lepistes ve meleği öldürmüştü
- +1 yıl
Melek bu akvaryumda hepsi için tehdit ama 50 kuruş kadar boyutta 4 adet aldım. Şimdi 1 lira boyuna geldiler. Onlar büyüdüğünde tehlikeli olacaklar o yüzden satıcam. Oradan gelen parayı yine akvaryum için kullanıcam. Düşün 5 liraya aldım tanesini büyüdüklerinde en az 60 tl den satabilirim :) Üstelik melekte bakmak istediğim için bir nevi deneyim kazanıyorum
- +1 yıl
O zaman başarılar diliyorumm
- +1 yıl
Teşekkür ederim :) Sen ne besliyorsun?
- +1 yıl
Ben ilk japonla başladım sonra lepistese döndüm tetra melek molly karışık besledim en son hepsini sattım tropeus dubosimaswa aldım
- +1 yıl
Ama. Artık onlar da yok çalıştıgim. İçin bakımını yapamıyorum
- +1 yıl
tropeus dubosimaswa çok şekerler :D Ben bitkili akvaryum sevdiğim için o türlere bakmıyorum ama hoşuma gidiyorlar :D Aslında çalışıyorken bakmak daha iyi hem hobi hemde kafanı dağıtıyorsun. Ha yorucu mu evet yorucu ama değmez mi :D Ben seni yeniden başlatıcam :P :D
- +1 yıl
Yok benm. Akvaryumum da buyuktu şu değişimi vs bende başka ilgilenen yoktu o nedenle bıraktım
- +1 yıl
Bende de yok ya tek başına olunca yorucu oluyor. Kardeş falanda mı yok? Birini heveslendirmen gerek :)
- +1 yıl
Ablamla kalıyorum merakı yok onun da yeğenimn de tek başına da şu değişimi dip. Çekimi zor oluyor
- +1 yıl
Olsun ya ileride yine yaparsın, genelde kadınlar pek ilgi duymuyor bence hobinin kadınlara ihtiyacı var diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Yok daha yapmayı düşünmuyorum da güzeldi bakmak yani akvaryumun karşısina geçip izlemek faln rahatlatıyordu
- +1 yıl
Sen yaparsın ben buraya yazıp o kadarını biliyorum :D
- +1 yıl
Yok yok daha balık işi bitti olursa bir köpek ya da kedi sahiplenme istiyorum artk
- +1 yıl
Bende istiyorum onları ama ev uygun değil ya. Kuş falan alabilirim. Değişik canlılara da ilgim var kaplumbağa, akrep vs :D Bundan bir sene önce 5 bin adet un kurduna bakıyordum :D
- +1 yıl
Kus da baktım ben önce muhabbet sonra sultan daha sonra da jako aldm 😂 ama çok ses çıkarıyordu jako sattım sonra
- +1 yıl
Bizde de vardı muhabbet ama küçüktüm :D Sonra kanarya aldık ilgilenmedim ama o sıra ilgim yoktu. Papağan bende çok istiyorum ama ses büyük etken işte :D Köpekte yalnız ses çıkartır apartmanda mısınız? :D
- +1 yıl
Evet apartman jako çok ses yapıyordu diğer binalara gidiyordu sesi çok sevmeme rağmen satmıştım ama büyük ihtimal bir kedi alcmm
- +1 yıl
Sende benim kafadasın. Kedim olsa valla yollardım :D
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum 😌 😌
- +1 yıl
Ben teşekkür ediyorum güzel sohbetti :) Ne zaman istersen gel
- +1 yıl
Bnde teşekkür ediyorum iyi geceler
- +1 yıl
İyi geceler.
+1 yılBir akvaryumda değilim ama bende boğuluyorum
10 Yorumla
+1 yılCok hoş
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 😀
Şahane görünüyor
16 Yorumla- +1 yıl
Çok tessekur ederim sana gelince + butonu bozuldu😅
- +1 yıl
Valla beni tanısan şükür edersin 2 hafta içinde yangından çıktım asansör de mahsur kaldım ayagımı burktum 😅
- +1 yıl
Valla kedi gibi insanım derdim gibisi farklıymış ama can sayım cidden azaldı game over olmama az kaldı😅
- +1 yıl
Farklıymış kim yazdı ya fazlaymış o 😅 ben kendimi anlamıyorum beni anla diye bekliyorum sonra 😁
+1 yılBalik olmak istedim
11 Yorumla- +1 yıl
:D Onu bende istiyorum yalan yok :)
+1 yılOrman gibi güzel
11 Yorumla- +1 yıl
Haha teşekkürler :)
+1 yılgüzelmişşş
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler.
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok güzel
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler.