İyi ki geçiyorsun zaman.
Ya acının en derinime işlediği bir anda donsaydın.
Mevlana.
Hiç sizde zamanın donduğu oldu bendeki gibi?
Ya acının en derinime işlediği bir anda donsaydın.
Mevlana.
Hiç sizde zamanın donduğu oldu bendeki gibi?
İyi ki geçiyor gerçekten. Şu son üç dört ayım kabus gibiydi. Hala var burukluk ama yine de bir şekilde bunlarla yaşamak öğreniliyor. Sabret sen de.
Sabır ümitlerin olduğu yerdedir. Oysa Niçe demiş,-Umut en son işkencedir, iztirabları uzatır.
Neyi umut ettiğinle de ilgili. Sen yeni başlangıçları umut edersen ve onun için çabalarsan, o zaman sabrın güzel sonuçlar verir. Yok geçmişte takılı kalır ve geçmişin geri gelmesini umut edersen, o zaman elbette işkence olur.
Doğru söylüyorsun. Ama belki de tek sorunum şair olmamdır. Bilirsin, melankolik olurlar kalem adamları. Ne geçmiş, ne gelecek kurtaramaz bizi. Bir aforizma vardı:Yarın bambaşka biri olucam diyorsun, neden bu günden başlamıyorsun. Bu gün, bu saat, bu dakika ve saniye mutluluğa çeviremiyoruzsa yaşamımızı, geleceğe umut etmek pek parlak fikir değildir o yüzden.
Her şey bir karar ile, bir hayal ile başlar ama. Plan program ve ön hazırlık olmadan bir şey elde edilir mi, hayır. O halde adım at öncelikle.
Bir adım atıp gülüyorum şu anda)
Sevindim senin adına :)
Ben de senin adina)
https://hizliresim.com/Do8ALy noldu bulamadin yalim sesin solugin cikmiyo :D
Lutfen soruma taciz etmeyin, hanimefendi)
Kusura bakmayin beyfendi edicem bulamafim diyin kapansin konu
Kim? Ben? Uykum var ya, o yüzden dikkat edemiyorum.
Et o zaman
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar