anzuhaamu adlı kız hakkında ne düşünüyorsunuz türkiyede yaşıyormuş hemde! ^^
Böyle bir sevgilim olmasını isterdim çok sevimli :)
Yolda görsem kaçarım. :P
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sanırım yaptığı cosplayleri yediremiyorsun kendine. Hem bunu açmışsın anket yapıyorsun hem de tarafsız değil taraflı bir şekilde yanıtlar veriyorsun insanlara, anladığım kadarıyla kıskanıyorsun, nefret ediyorsun. Hatta o kız kendini sevmeyen biri olduğu için belki de o bile olabilirsin. Neyse umarım bir gün insanlara ön yargılı yaklaşmaman gerektiğini öğrenirsin. Gerçek hayatta doğru düzgün tanımadığın biri hakkında bu kadar rahat konuşamazsın mesela, kıskanıyorsun sanırım. Umarım senden iyi olan insanları çekebilirsin bir gün :')
hiç de tatlı değil. ne kıza benziyo ne başka bişeye oyuncak gibi.
var bir kaç tane daha öyle Türkiyede daha neler yaşıyo bunlar mı yaşamicak :D
Çok tatlı bir bağyan ve cosplay işine ne kadar önem verdiği bariz makyajını da çok güzel yapıyor kıyafet kombinleri de çok iyi
Makyajsız hali de seni de beni de ilgilendirmemesi lazim ne kadar dış görünüşe önem veriyorsun!
Zevki farklı sadece o zevki itici bulanlari da zevksiz olarak görüyorum acikcasi
Cosplayer gerçekten zor bir uğraş ben bir kaç sevdiğim anime karakterini yapmaya çalışmıştım oradan biliyorum. Ayrıca çok tatlı :)
Bir de bilmeyenler konuşmasın oyuncak falan demişler :DD
Cevap
30Cevap
Bu neya hergün farklı hatunla takıllır gibi :D
Bence etkileyici değil kız dediğin biraz seksi olacak
Yolda görsem bir daha görmemek için orada secdeye kapanırım
Ula daha adini soyleyemedim kendisinden nasil hoslanacam aman uzak dursun :)
Kıza 2 makyaj var üzerinde deme boş yere makyajsız fotoğrafları dünya genelinde güzel sayılır ( benim için en güzeli :D ) cosplayleri çok iyi bence sende hafif bir kıskanma var o yüzden burada herkesin görüşünde makyaj var diye tutturmuşsun
o değil de kızı senden başka tanıyan yok bu nasıl soru :D
demek o hatayı iki gün önce yaptın :) neyse geçmiş olsun :D
Blaaa Blaaa Blaaa... Bu tarz giyinen sevgilim vardı daha doğrusu Gothic Lolita takılıyordu... Geç...
:) tanışamazsn Yurt Dışında Yaşıyor...
Alışverişini Japonya dan yapıyordu Gothic Lolita Kıyafetlerini...
https://i.hizliresim.com/Y3j566.jpg
sadece tek bir resim... Hello Kitty :)
25+ :) çoluk çocukla işim olmaz...
her neyse sen Japonya da mısın?
Şu an türkiyedesin yani... Anladım... Japonya da olaydın ve yakın bir zamanda gelecek olaydın iiy di :)
:) :) tamam onları ben alırım hazırlarım senin için :D peki sen gelirken bana ne getircen veya şunu sorayım bana özelden mesaj atarmısın konuşmam gereken bir konu var çünkü seninle :D
// Ah şu lolita sevdasıııı :D Yolda görsem sevesim gelir -.- //
arkadaşlar kız mardinli adı sahra ve ameliyat olmamış zaten sevimli Ankara kızılay yakınında yaşıyor ayrıca başarılı cosplayları vara #animecilerbilir
Bu ne m. k tahtaya a, m çakmışlar sokağa fırlatmışlar hiç beğenmedim
ya yerim *-* onun gibi bir cosplay olmak istedim hep. d
Allah belan versin senin boşuna baktırdın googleden...
Cosplayer. Severim kendisini.
Evet öyledir.:D Cana yakın da.
Yok tanışmıyorum da.. Takipteyiz bir otaku olarak. :)
Çok iyiymiş :D tanışırsınız umarım. Aynn aynen :DDD
Tanımıorum kendısını kanks
yolda görsem yemeye çalışırım o ne öyle
yok lan, abartmayalım..
yolda görsem gördüğüm yolu bir daha kullanmam.
Sen o musun yoksa
Hadi canım yeme beni
peki, alttaki cidden senin resmin mi? şu "kedicik"
:D hacı ben neye inanacağıma şaşırmış durumdayım yok ulzzang neko yok adzujaamu bu isimleri kafada tutamaz ki insan
sen bu işle mi uğraşıyorsun :) daha doğrusu bu işin bir adı var mı ne oluyor tam olarak bilmiyorum.
vay Japonya :D ne kadar değişiklik yaptın yani onlar kadar oldun mu?
bravo bravo :D :D ilginç insan aynaya bakınca kendini değişik görünce garip hisseder
ooo komple değişiyorsun o zaman lens falan insan üşenir ya :D
hahah :D ne gerek var bunlara zeynep çamcıya özenin niye anzujaamuya özeniyorsunuz :D kör kalacaksın Allah korusun
ilginç çok ilginç bak neler öğreniyoruz Japonyayı hiç böyle bilmezdim
yapma be ben güney Koreyi çok seviyorum lanet olsun :/ niye böyle yapıyor bu millet ne takıntılılar ya tüh kadere bak bir ülkeye sempatin olur da takıntılı çıkar iyi mi
evet beğendiğim bir kaç Koreli ünlü var estetikliler çekiklerin en güzel cidden Japonyadan mı çıkıyor genelde Koreyle ilgilendiğimden Japonlara pek bakamadım
bir arkadaşım vardı o da animeleri çok severdi değişik oyun karakterleri falan
Japoncaya'da ilgim vardı yapısı bizim dilimize yakın alfabesi fazla ama istek olursa öğrenilirdi tabi ben çabuk caydım :D insan çok eğlenir onların yanında değişik değişik insanlar
ah ya bir gidemedim uzak doğuya Japonya, Çin, Kore... değişik ama seviyorum kerataları sıcak geliyorlar bana da :):):))
:D buradan Çinli arkadaşlara sesleniyorum adının Ela olduğunu iddia eden şahıs sizlere çirkin dedi hayır kavgada dahi söylenmez gelin bulun bu Japon gülünü sonrası sizde :DD:D
Yolda görsem kaçarım. :P
Büyüyememiş ve kendini oyuncağa dönüştürmüş.
Böyle bir sevgilim olmasını isterdim çok sevimli
Paketle toyz shop ta oyuncak olarak sat
Bilmiyorum biliyor musun ama o erkekk
Tatlıdır kendisi. Yenir.
Şirin.
O kim ;)
Link ver bari
Link at :D
ohaa bembeyaz
Doğal rengi değilse prim yapmasın :D sevmem öyle
insan bir link atar
Kimmiş o?
Okumaya usendim :D
O ne bea
:D kimki o yaa :D
O kim?
Fazla masum. Buna dokunmaya kıyamazsın ya
Hayır, makyajın bir etkisi olmaz bu kıza.
Kıskançlığını bi' sindirin artık. Bi' kız için küfür ediyorsun.
o kim lan
tanımıyorum ki
1 ton makyaj iste.
Kimse Tanimiyor :)
kim o ya
Verse alırım reis
O kim laayyynn.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar