Soru acik zaten. Herkes farkli ölür. Ama acisi ve öldukten sonraki mertebesi ayni midir?
Cevabın nedir?
Uyku ölümün kardeşidir.
şöyle bişey yap bugun saat 7 de uyu bak bakalım saat kaçta kalkacaksın uyku esnasında hiç bişey hissetmezsin. ama halbuki uyku esansında
seni kaldırmışlar kefenlemişler namazın kılınmış herkes seni takip ediyor son yolculuk ve sen bunları göreceksin ama farkında olmayacaksın sen diyeceksin ki allah allah ya ben nerdeyim falan
bir cami vaazında dinledim...
hani camide namazın kılıyor ya işte o anda herkes seni omzuna kaldırmış götürüyor ya ''Eger kötü birisi ise Öyle bir bağırıyormuş ki eğer o hayatta olsaydı da bağırsaydı o camideki herkes bağısırışndan bayılırdı''
herneyse
artık seni toprağa koydular. son olarak... söylersem korkarsın410 Yorumla
Soran+1 yılOuuvv fenaymis o zaman :/
- +1 yıl
Sonda Ne Olucak?
Soran+1 yılYuzyillarca uyumak guzel ama gozleeimiz gorcek kulaklarkmiz isiticek mi? Hareket olucak mi biz ruh mu olucaz beden mi
Soran+1 yılYani ben gitsem konussam duyar beni. Olen benim diyelim hareket nasil var toprak alfinda sklmiyacak miyiz
Soran+1 yılHissedersin hani bir dk gibi gelir dedin ya bu ahirete kadar mi surer toprak surekli mi sıkar
En İyi Cevaplar
+1 yılArtık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol
Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol.
Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli,
Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli.
Biçare gönüller. Ne giden son gemidir bu.
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.
Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler;
Bilmez ki, giden sevgililer dönmeyecekler.
Bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden.
Bir çok seneler geçti; dönen yok seferinden50 Yorumla
Diğer konusunda 840 cevap paylaştı. dedem kanserdi tam dört ay önce sanki anlamıştı ölüceğini hepimizi yanında istedi son nefesini verirken yanındaydım kimisi başucunda Kur'an okumaya başlamıştı sessizce gitti küçük bir tebessüm vardı sanki yüzünde o karı çok severdi hava okadar güzeldiki ama onu toprağa verdiğimiz gün deli gibi kar yağmaya başlamıştı.. ilk kez bir insanın ölümüne şahit oldum ve dedimki keşke herkez vakti geldiinde böyle güzel ölse kimi insan çok zor can verirmiş diyolar
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah rahmet eylesin :( keske boyle ölsek :)
+1 yılFarzlari yerine getirmezsen , kulluğunun amacını unutursan elbet çekersin , kısacası nasıl yaşarsan öyle can verirsin.
Hz. Muhammed (S. a. v) bile boncuk boncuk ter dökmüş.36 Yorumla- +1 yıl
Bide şu var kardes , ölümü hatırlaman ve o korkunun içinde olman bile çok güzel. ne yazıkki çogu insan hiç ölmeyecekmis gibi yaşıyor
Soran+1 yılAklimdan cikmiyor ama ona gore pek yasamiyorum malesef :/
- +1 yıl
Neden :) Rabbim gecinden versin ama Azrail şu an caninı almak için teşrif etse , ona ne söyleyeceksin?
Tövbe kapilarin kapanacak kardesim.. Kabirde yapayalnız napacaksın , ahirette ne diyeceksin , en kötüsüde o cehennem ateşinde yanacaksın , hep dualarımdasinız tüm inanlar olarak. Rabbim hepimizin yardimcısı olsun :)
Soran+1 yılSuanda yalnizim bir dualar acikti bitti bide allah var fiziksel varlik yok evde
- +1 yıl
Destek almak veya bilgi almak ya da ne biliyim hep burdayım , her zaman sırdasın ortağin olurum :)
Soran+1 yılSaol :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
46Cevap
Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Anlaşılan inançlı birisin.. İnancında ters şeyler söylesem tepki vereceksin..
O yüzden uzatmadan cevap vereyim.
Ölüm sondur.
"Son"dan sonra diye bir şey yoktur...
Elinde bir cetvel olduğunu düşün 30 cm lik.
1-2-3 diye gittin..30 a vardın 30 dan sonra ne var..
Cetvel biter..
Ölüm de böyle beynin tüm işlevi bitiyor düşünemiyorsun göremiyorsun duyamıyorsun hissetmiyorsun.. Doğaya karışıyorsun04 Yorumla
Soran+1 yılSenin olumun nasil peki bizde azrail var ayrica sana gore biz dogadan geliyoruz ama anadan doguyoruz dogadan degilki neden ons karisalim
Soran+1 yılAzrail benim cok sevdgm bir melek guzel bise bence sonucta o da melek yani siz yokvola durun bn korksamda musluman olmek istiyorum
- +1 yıl
bizde azrail var nedir ya ayrica insan topraktan yaratildigi icin topraga karisiyoruz.
- Diğer konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılÖlüme beş kala kurtarıldığım için o hissiyatı bilirim, insan canının kıymetini öyle bir anlıyor ki o zaman.. Gelelim sorunun cevabına değildir tabi.. Her insan farklı ölür, her ölüm şeklinin acısı başka o acılarında her insanda hissiyatı farklıdır.. Ölüm kaçınılmaz bir gerçek.. Bu gerçekten kaçış yok, düşünmeden yaşıyoruz bu gerçekle iyi veya kötü.. Allah herkese acısız bir ölümle birlikte cennetine kabul etmeyi nasip eylesin..
131 Yorumla
Soran+1 yılBen olmedim ama kaza gecirdim ve o sirada beynim bir dkligina olecegimi sandim kafami yere carptim eziklerle atlatmisim cok sukur ama ölümü yasamadim ama o gunden beri sanssizlik pesimi birakmiyor
- +1 yıl
Bende ölmedim :) soba zehirlenmesi ama beş dakikayla yırttık.. Bende aşırı şansız bir insanım başıma bişey geldiği için değilde hayatta yani bizimkisi..
Soran+1 yılbir hfta clstgm dersten dusuk almak 6 alttan ders birakmak bilinen gerisini de saymayayim :)
- +1 yıl
Dört yıllık bölümü son senede bırakmak tekrar üniversiteye hazirlanmak nasıl sence?
Soran+1 yılBen bundan korkuyorum ne okumustun?
- +1 yıl
İşletme :D acayip komik di mi ülkenin yarısı okudu ben okuyamadım
Soran+1 yılAynen bende beceremiyor gibiyik 1i bitti kaldi 3 ama napsam hayir desem daha okutmazlar birakmasam uzar gibi ama bitmek zorunda
- +1 yıl
Oku.. Ben bıraktığıma pişman değilim ve benim okumaktan başka çarem yok ama bunu okumak istemiyorum akıllandım yani.. Ama sen bırakma.. Sakın..
Soran+1 yılYa okulumda iyi degil basarimda yaz okulundayim ve babama kalsa otur evde ya da git calis annem sayesinde okuyorum diyebilirim. Ama ilerde bise olmazsam o zaman ben ztn snsizim bilmiyorum ne yprm gerci bu aksamdan sonra bu kadar takmam ama yinede kafami karistiriyor
Soran+1 yılşu an mal oldugumu dusunuyorsundur ki bnde boyle duysam bnde oyle derim ama bir garip babam bir okutuyo bide habire soyleniyor bnde bsrili olduklarim b li not bsrsz oldugum ff gibi bir ucurum yani birazda arkds ortami yok arkdslar bilgisiz hocalar kil ondan yani
- +1 yıl
Hayır öyle bişey düşünmüyorum inan benim alttan 27 dersim vardı.. Sen düşün.. Ben boşladım baya tabi yapamayınca basaramayınca.. Hala öz babam okuldan ayrıldığımı bilmiyo beni mezun olucak sanıyo.. Sen derslerine sarıl.. Elinden geleni yap.. Başka çaren yok çünkü ama bunun içinde stress yapma..
Soran+1 yılKeske dersleri verip biraksaydin alttan 72 dersi olan duydum o cocuktan azimlisin uzne babani bitir dondurdun umarim
- +1 yıl
Hayır kayıt sildirdim.. Ben istediğim bölüme gidecegime eminim :) bakalım ya şansızım diyorum ya hep
Soran+1 yılHangi bolum istiyosun? 2 yillik diplomani alamiyor musun dayimda senin gibi aldi 2 yilllik diplomasini hmde yillar sonra
- +1 yıl
Yok alamıyorum.. Boşver olan oldu bundan sonra zaten istediğim yeri kazanır kazanmaz ikinci üniversite olarak açıktan da okucam.. Kafayı kullanmak lazım açıkta kalmak istemiyorum..
Soran+1 yılSeni elestirmek istemem ama siz erkekler ne kadar cok guveniyorsunuz kendinize bazen erkek olasim geliyo kimseye hesap vermek yok bende pek vrmm ama bir erkek kadar olmadi hic ufff cok snslisin ya bnmde planlarim hic tutmaz ins bu sefer tutar
- +1 yıl
Yokta bununla ne ilgisi var ki :) özgüvenin olmalı.. Bak brnim hayatımda da mesela hiçbişey yolunda gitmedi.. Ama mücadele etmek gerek.. Her zaman.. Hayat malesef mücadele yeri ve biz postu yere sermemeliyiz.. En azından sen de ben de.. Çünkü şanssızlığımız aynı..
Soran+1 yılMalesef oyle :/ bazen cok sansli hissediyorum o sirada cnmi sıkacak bise oluyor ama bn anladim gittigm yerlere sans getiriyorum ama tum snsizligi ustume cekiyorum ugursuz degilim bu da bise :) ama sansiz bir arkds var o bn cok snssizm dedi bn daha snssizim dedim o ztn konusmuyoduk simdi hic konusamuyiruz o gunden beri sanki daha sanssizim
- +1 yıl
Deme böyle ama :D neyi söylersen onu kendine çekersin derler.. Totem veya batıl inanış diyebilirsin bu arada ben inanırım böyle şeylere belki bundsn böyleyim :)
Soran+1 yılBen inanmiyorum ama illaki bir batil vardir tum gercekleri bilemeyiz ama su sansizliktan kurtulmamiz gerek bir an once :)
- +1 yıl
Aynen öyle :) kendine bir şanssız daha bulmalısın brlki düzelirsin :D bende öyle :D
Soran+1 yılAslinda dedim ya buldum ama cok dengesiz o iki sanssiz oturup artik tum sanssizliklarimizi sayariz dururuz ;) bnimki bana zarar ama onunki ikimizede zarar olur snrim tabi sans getirdiyse bana dengelenir her sey
- +1 yıl
:) sen benim gibisin :) boşver bee biz böylede güzeliz
Soran+1 yılBide millet övuyor iyice gicik kapiyorum zaten sansizim bide boyle yapiyorlar sanki cocuk var karsilarinda ay ayyy keske bosverebilsek :/ ders bise kotu gelince sanki dunyanin sonu gibi dvraniyorlar bu yaz oldgu gibi
- +1 yıl
Bu yaz olduğu gibi?
Soran+1 yılYaz okuluna kaldim diye soylenmedik soz kalmadi bnden evhamlilar onu dedim tabi bnde hafif sok oldu olayi idrak edemedim cnmi skmadim diye umrunda degil okulu mu birakcaksin git gitme cnmi sktilar yani
- +1 yıl
Unutma karar senin kararın, hayat senin hayatın.. Ailen sana olabildiğince destek oluyor sanırım.. Olmasalar bile onlarla konuş okuduğun bölümün zorluğundan bahset, ama öyle es geçme, yani bahsetme konudan adam gibi anlat inciğine cinciğine kadar.. Seni anlayacaklardır
Soran+1 yılKolay dedim yaz okuluna aptal kalir ben mi kalicam o kadarda degil en kolay okunan bolummus dedim cunku yapabilecekmisin bidaha dene demislerdi dedimya psikolojim cokunce benim gelme amacim okumak degil kaybolmak ya da intihar icin gelmistim ama hatta svdgm biri vardi onu arayacak izimi kimse bulamayacakti ama olmadi yapamadim cok umutlandi herkes ve sevdigim kisi benim duygularimla oynamisti seviyor gibi yaomisti tamm cikmadik ana askintiydi biraz neyse yinede sevmistim onu mezun olduktan snra bulmaya karar verdim sirf hesap sormak icin ya da kapaticam ama kalbim hep buruk kalicak ve kimseyi onemsemicem ama bu sekildede basarisiz oluyorum surekli :/
- +1 yıl
Kaybolmak?, intihar, çökme.. Yapma böyle hayat herşeye rağmen güzel eminim karşına ne insanlar çıkacak ama onemli olan o güzel kalbine gore birinin çıkması.. Emin ol okul işini de ayarlarsın sen yeterki iste ve Azim et yapamayacağın şey yok..
Soran+1 yılCalistim ama bazi dersleri calismadan gectim birine clsmistim bnlarada dnm icinde clsmamistim smdi cok clstim olmadi finallerdede olmazsa yazim bosa girmus olucak ve burdaki arkdslarimda iyi degil genelinin psikolojisi davranislari yerli yersiz kocaman kiz tamam guzel yemek filan yapiyorkar ama afedersin ökuz gibi bagirismalar filan ulke neden gelismiyo bir kez daha anladim burada cadi cok burada bide elestiyolar birbirlerinin arkasindan atip tutma busey de agizlarinda durmuyo erkekleede bir garip kizlarda yani hayalimdeki uni degil
- +1 yıl
İnan bütün universitelerde öyle.. Hem dersini veremezsen bile bu sana tecrübe olur ama verirsin gibime geliyor :)
+1 yılBir keresinde tatilde Alkol komasına giriodum, Ölecem diye çok korkmuştum o anı bir daha hiç yaşamak istemedim ve Alkolu bıraktım. Ölüyorum sandım. Bu küçük bir durum, gerçek olsaydı nasıl olurdu Allah korusun, içkili içkili dinsiz imansız kur'ansız giderdik, Allah korudu.
02 Yorumla
Soran+1 yılCok sukur :) iyi biseye vesile olmus allah yanina ummeti olmadan almaz insallah ve tek umudum kisa surede gercek bir kul olmak tabi şu an boyle ins fikrim sasmaz her sey kismet
- +1 yıl
İnşallah niyetlerin kabul olur.
Hisseder bence
komikgazete.files.wordpress.com/.../image9.jpg42 Yorumla- +1 yıl
agahahahdhah mgmgmgmg g :D
Seni yıkayıp kefenleyip mezara kuyluyorlar sen hiç bir şeyin farkında değilsin kim öldü kime noldu diye söyleniyorsun kendiliğinden en son mezarının başında imam başından ayrılınca o zaman farkına varıyorsun sen ölmüşsün diye sonra sorgu melekleri geliyor sana soru soruyorlar. Ama öncesinde eğer temiz bir amelin varsa hiç acı çekmeden ölüyorsun ama eğer amelin kötüyse günlerce haftalarca aylarca bile acı ve eziyet çekebiliyosun.
00 YorumlaMelekler, kâfirlerin suratlarına ve sırtlarına vura vura canlarını alır ve şiddetle yakıcı azâbı tadın derlerken bir görmeliydin onları.
Enfal 5020 Yorumla
+1 yılÖlüm insanın ameline göre iyi ya da kötü geçer eğer amelin iyiyse farkında olmadan kuş gibi gidersin eğer kötüyse allah korusun ölüm azabı kabir azabı gibidr. Rabbim herkezi iyi amellerle ölmeyi emaneti teslim etöeyi nasip eylesin
00 YorumlaKişiye göre değişir. Eğer dünyada iyi insan olup kul hakkı haram yemeyip ibadetlerini yerine getirirsen acısız bir ölüm seni bulur.
21 YorumlaHani şu ruhu çekilip çekişip bırakılcak varya biz o grubuz ağzımıza edicekler yansık biz
10 YorumlaDiğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Bilmem bir ölüyüm bakıyım söylerim sana gizlican.
kimi kabir azabı çeker kimi çekmez bu değişir insandan insana09 Yorumla
Soran+1 yılPeygamber bile cekiyormus :/ bu azabi
Soran+1 yılKeske sehit olsak :/
Soran+1 yılAsker misiniz ki?
Soran+1 yılAllah isterse her turlu olursun. Yaralanip olen herkese sehit deniyor. Ama kidemi farklidir tabi allah katinda sehit olmak muhim
+1 yılKabe-i Münevvere'de secde ederken pamuk gibi ruhu çekilen bir hacının acısıyla, Allah'ı reddedip Müslümanlar'a nefret kusan bir devlet adamının acıları bir değildir tabiki.
00 Yorumla
+1 yılDaha once olmedim ama ölüp dirilen biri var ciddiyim ona sorcaktm ama korktum
04 Yorumla- +1 yıl
deerken
- +1 yıl
Hastanede kalbi durmus ölmüş yani ama morgda tekrar canlanmis ciddiyim
Soran+1 yılDuydum bnde 1 yil yship ayni gun olen bide insan olcegi gunden 40 gn evvel ölur diye duydum ama soylenti
- +1 yıl
Ölüm Allahın bilcegi bisey :) dusunmemek lazim akil ermio cunku
+1 yılHemen bir ölüp geliyorum :) bilemeyiz bunu zaten bunu yaşasak sana yazamayız ama dini kitaplarda günahkar insanların çok zor can verdiği yazıyodu
00 YorumlaBen insanların yaptıklarının acısını çekecek şekilde öleceğini düşünüyorum. Kendi kanaatim belki de ümidim.
00 YorumlaDiğer konusunda 346 cevap paylaştı. Acele etme , yakında görürsün hisseder misin hissetmez misin :)
10 Yorumla
+1 yılKarbonmonoksit zehirlenmesi tatlı ölüm müş. Malin biri televizyonda söylemişti.
10 YorumlaBoğulmak kötü eşiğinden döndüm şahsen bir insanın başına gelebilecek en kötü şey olduğunu düşünmekteyim
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu yasamadim ama bir krresinde hickira hickira aglarkrn oksuruyordum bogulcam sanmistim
Olum acisi vardir herkes ayni aciyi cekmez peygamber efendimiz bile cani alinirken zorlanmistir iman anlaminda degil tabiki ama can kolay cikmaz
10 YorumlaÖlüm acısıyla ilgili Kuranda bir kaç yerde söz edliyordu yanlış hatırlamıyorsam
10 Yorumla
+1 yılCanlı canlı yanan da ölüyor. Birde ona sormak lazım acısını.
01 Yorumla- +1 yıl
bir insanın yaşayabileceği en kötü acı olabilir
bir kaza geçirdim beyin kanaması her yer kapkaranlıktı havada ucuyomus gibi bir his oluyo
03 Yorumla
Soran+1 yılOooo... bnde ama gcms olsun bn hafif atlattim o dkda bile beynim bitti dedi her sey dondu bir anda guzel duygu aslinda acisi sonradan cikmazsa :(
Soran+1 yılBuyuk gecmis olsun bnde gaipten ses duyuyordum o kazayla azaldi ama bnmki daha cok psikolojik o gunden beri insanlar iyi ve cok ama kucukkende pek onlardan degildim şu an onlar konusuyor bn hep bska yrlerde gercekten olmesemde aciya psikolojik olsada yaklasmak insani cok degistiriyor :(
+1 yıltam yerindesin gardaş. :) ben hergün ölüyorum hiç canım yanbmıyo rahat ol :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBu cok aci ama gecer merak etme sukret zamanka her sey ustune geliyor sonralari ama buda gecer imtihan dunyasi bu saglikliysan sukret oburlerini bosver inan kac kez hslndysm hep seviyor gibiydiler ama baskalariyla ciktilar ve hic soylemediler bir kezde kafayi yicek kadar asik oldum 2 yil gozumun onunden gitmedi gulusu bakisi ama şu an baska birinden hoslanmaya basladim ama artik asik olmam heralde ve bu kadar acidan sonra bide hala sevdigi biri varmis bu da yakin davrandi sonradan ogrendim kimi kizlara dahs yakin davranmis nerden buluyorsam boylelerini hakedeni seveni sevmrm gidip sevmeyeni nerden buluyosam artik bndekide sans
- +1 yıl
dalga gecmis ne bos yapmissin
Ölüp de dirilene sormak lazım :D Mertebe tabiki aynı olmaz sen günah işle ibadetlerini yapma cenente gidecek halin yok ya. Tabiki tövbe edersen hersey degısır. Yeterki hak yolunu bul.
00 Yorumla
+1 yılÖlüm bir kaybediştir. kaybedenler ölür ve ölenler kaybeder. var oluştan yok oluşa geçilir.
00 YorumlaDiğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. parmagını kes veya sıkıstır bır yere hahh ıste oyle bır sey
00 YorumlaÖlüm ölüm dedigin nedir ki gülüm , ben senin icin yaşamayı göze almışım :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılabi müslüman olmayan cevap versin hep dini bağlantılar hep dini bağlantılar yeter ayol :)
00 Yorumla
+1 yıldaha önce ölen var mı beyler? sorunun cevabını versin.
00 Yorumlaölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBütün insanlar sani ayda bir ölüyorlar gibi öyle güzel anlatmışlar ki :D :D ölesim geldi yani o derece
00 Yorumlaaklına kötü şeyler getirme. hayatındaki en güzel uykuya yatacaksın.
00 Yorumla
+1 yılyo cunku giden ruhundur acisini cekemezsin ki
00 Yorumla
+1 yılBilmem hiç ölmedim:D :D :D :D
00 YorumlaBilmiyorum ki hiç ölmedim.
10 YorumlaŞahsen hiç ölmedim bilemicem
00 Yorumlabence o ruh o bedenden çıkarken bişeyler hisseder
00 Yorumlavalla gidip gelen yok kanks bılemıyoruz ^^
20 YorumlaDiğer konusunda 553 cevap paylaştı. Vallahi ölmediğimiz için bilemiyoruz:)
00 Yorumla
+1 yılhenüz ölmedim bir ölene sormak lazım mayk
00 Yorumlabunu ancak bir olu cevapliyabilir dostum.
00 Yorumla- Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılBugünde ölmedim anne..
10 Yorumla hissetmez sanırım ama daha önce ölmedim bilmiyorum
00 Yorumlabir dene ordan yaz ama.
00 Yorumla
+1 yılOlupte gelen yok nerden bilelim
00 YorumlaÖlümü nasıl açıklayabiliriz ki. Kaç kere öldük?
00 YorumlaHayir ölurken allah aci cektirmez
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖlürken acı çekersin. Araştırabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılÖlmedim pek bilmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılölüp canlanmadım bilmiyorum
00 Yorumlavalla hiç yaşamadık bilmiyoruz :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 7 dk ölü kaldım :D
00 Yorumla
+1 yılShow tvyi acmalisin bu konular anlatiliyo
03 Yorumla
Soran+1 yılIzliyorum ve bikac aydir kafami mesgul ediyor bu
- +1 yıl
bence dusunmemeye calis bende cok dusunuyorum ama yapicak bisy yok istersen hasanin ruyasini izle
- +1 yıl
Aci vardir karsdan karsiya gecerken kediye araba carpmisti can havliyle cok zipladi kedi oyleyse insan kim bilir nasil olcak
Ben ölünce insanın daha özgür olucanı düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yıldur senin için bir deneyeyim
00 YorumlaIyi bise degil deneme sakin evde tek basina ;)
00 Yorumla
+1 yılHerkesin Günahına sevabina bağlı
00 YorumlaOldugumde ilk sana yazcam soz
00 YorumlaNasıl yasarsan öyle olursun...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnerden bilebiliriz ki daha önce hiç ölmedik :)
00 YorumlaDiğer konusunda 412 cevap paylaştı. show tvyi mi izledin
02 Yorumla
Soran+1 yılondan once coook korkuyordum uyku dedi az rahatladim ama hala aklmda cook soru var mesela olcez zaman cabuk gecicekse neden biz ask denen bos seye ve ders denen tabulara bu kadar deger veriyoruz neden kolay degil bu hayat?
- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem