Uzun Boylu Bayanlar sizce nasill?
Cok merak ediyorum, kendimde bayanim ve uzun boyluyum 1,83 cm
sizce avantajlari ve dezavantaylari nedir?
Cok merak ediyorum, kendimde bayanim ve uzun boyluyum 1,83 cm
sizce avantajlari ve dezavantaylari nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben uzun boylu kadın seviyorum ve uzun boylu biriyle evlenmek istiyorum. Kısa kadınlar için her hangi kötü bir şey söylemek olmaz tabi, zevkler ve renkler.
Uzun kadınlar bana daha çekici ve seksi geliyorlar.
Tek dezavantajı; yatakta evirip çevirmek zorlar erkeği güçlü bir adam değilse :D
uzun boylular ıste dunyanın % 70 ınden daha uzunlar :) biraz sevgili bulmakta zorlanabılırler.
evet biraz zor bu boyda sevgili bulmak
Topuklu gıymek bıle sıkıntı :) bir kız kendınden kısa bır erkekle cıksa ne olur :) Toplumun bakıs acısı dımı hep olumsuz tepkıler senı de bu sekılde bır ruh halıne sokar. Ben bunu soylerken bıle tasnıf etmıyorum dedıgımı goruyorsun :)
öylede denedimde yani olmuyor öyle bir kere ben rahatsiz oluyorum ben uzun o kisa milleti düsünmek bile istemiyorum
kolunun altına aldıgın bır erkek arkadas dusunsene :) 3 4 santım normal de daha kısası cok kotu olur. İlla boyu boyuna bırı cıkar. Sana gorucu usulu de bırını bulmak zor dusunsene gelen her aday senden kısa :D
cok fenasin :D
insan az morel verir be :D
Keske boylarımız degısse :) Kimi kızın kıskanıcagı bır ınsansın morale gelınce ınsan kendını bır sekılde tesellı etmeli :) sende öyle yap
yok degismem ben boyumu memnunum :D
Bilmiyorum da dunyanın en guzel ınsanlarının boyu hep kısa ufak bır hatırlatma :D
o zaman mankenler neden uzun boylular? :D
Bu soruyu ateistlere sor :) Aslında uzun boydan zıyayede bır elbıseyı sergıleyebılmek ıcın uzun bacak boyuna ıhtıyac vardır. Kısa mankenlerde var Ve ortalamaları en fazla 1.75 standartların ustundesın tatlım :D Herseyın fazlası zarar nasıl gece gece moralını bozuyorum ama :D
morel bozmakta bir numarasin
bence herkezin kendine göre güzelligi vardir ha kisa boylu ha uzun boylu kalbi güzel olsun :D
Sende su iç guzellıgı onemlı yalanlarıyla gecen mesajlardan bırını verme ne olur :)
niyeki yalan mi yani :)
tamam simdik zamanda dis güzelikte cok önemli bazileri icin ilk sirada ama karekteri berbatsa nalet bir insansa yalancinin kandirikcinin tekiyse nasil anlasicaksinki?
Vallah karpuz diye alırsın kabak cikar dikkat et :) bulursam tabi dostum ki kesin bulucaksin hadi teselliyi kaptın hemde benden iyisin :)
dikkat etmek gerekir tabi gözü kapali olmaz :)
ay cok iyisin sende olmassan kim tesseli edecekti beni dimi :D
Di ;) teselliye ihtiyacın yok normal bir kozdan avantajlisin iste :) şükret şükür et :)
ediyom ediyom :)
Sen nıye uyumadın hala :) Hadı gozlerını kapa ve guzel seyler dusun ıyı bır ruyayı hak ettın
sahuru bekledim :D
uyurum birazdan da sende uyumamissin daha :D
ben dusunuyorum ve pek te uyumaya ımkanı olan bırı degılım :) neyse guzel bır ruya goruceksın hadı yat yarın bana anlatırsın :D
napcan yorumlicanmi rüyami :))
Alanım yorumlamak yorumlarım tabi :)
Buna laik olduğumu düşündüğüm için tskler :)
genelde uzun boylular topuklu giyiyemez bu kötü durum
aslinda giyilir giyiyorumda ama biliyorsam disarda kisa boylu arkadaslarla buluscam o zaman giymiyorum onlarda bende rahatsiz oluyoruz o zaman :) yoksa giyilir yani sorun yok
Cevap
38Cevap
eeee her insan yaşına boyuna göre göre güzeldir.. sıkıntı etme bu kadar. demekki hiç sıkıntı yaşamamışın boyun atmış :)) ya da rahat yaşamışın. şaka bir yana avantaj ve dez avantajı heç düşünme buda allahın taktiridir saygılar
dogru diyonda insan merak ediyo uzun boylu bir bayani görünce ne düsünür insanlar diye yoksa ben memnunum cok sükür :)
Offf Uzun boylu olsun Çamurdan olsun diyen biriyim :P bu güne kadr en uzun kız ark 171 di :)
ben 198 olunca hepsi kısa kaliyor ama sen 183, 10cm platform giysen süper ikili olurduk :P kağit üzerinde biel çok dikkat çekti bnce :D
Diyosun :D
yaaa ney :d
Benim sevgilim 1.50 boyunda olduğu için 1.65 de desen uzunsum. derim yani :) ama. 1.83 de çokmuş yaa. 1.90 altında bir erkekle cikamazsin bir kere. Türk. erkeklerinin de. boy ortalamasi düşünüldüğünde...
uzun boylu bayanlar her zaman güzel ve zariftir bana göre. uzun boylu bir bayan gördüğümde aklıma ilk gelen ve içimden söylediğim her zaman ne kadar zarif ve asil bir bayan olduğudur
Uzun boylu kizlara her elbuse yakismiyo mesela. Avantaji ise. Erkeklerin meshur lafi ""off at gibi hatun "" gibi :)
sence neden her elbise yakismiyor cok uzun bacaklari oldugu icinmi?
boyunla fiziğin uyumluysa iyisindir... ama dev anası da olmak var işin ucunda...
. cekicisin. rahat ol. sana donup bakmycak adam yok.
valla ben senin yanında olsam boy kompleksine girerim birde topuklu giyersen :(
o konuda yanliz degilsin merak etme bir cok arkadasim var bay bayan yanimda yürümek bile istemiyorlar bagzi günler :D
Boy moy hikaye... Kalbin ya da kalbi uzun olsun :=) Ama göreceli konusaak olursak..; Uzun boy bayanlara yakışıyor... Tek şart ile dezavantaj olarak topuklu giymeseler :=)
Travesti gibi kadınlar istemiyoruz...
Kadının hası kısa boyludur, hatta bodurdur.
travestiyle ne alakasi var arkadasim?
şu an mankenlere baksan hepsi uzun boylu nerdeyse onlarda mi travesti yani?
Bana göre avantaj boyum 1.90 ama senden kısalar için değil.
Bir yöndende dezavantaj , kilo alırsan dev gibi olursun.
bende 1/87 canım uzun bacaklar daha güzel ve sexsi olur tahrik edici olur tenin nasıl canım peki.)
birazda zayıfsa aşık oluncak kadın. o uzun elbise filan çok yakışır baloda filan tüm gözler sende olur en azından kısa boylu kızdan iyidir :)
Çok uzunsuz avantajı yok bence aksine kotu bir şey :)
Sagol valla Piskoljimi bozdun :D
hehehe şaka yapıyorum ya ama topuklu giyme sende uzun bırılerını bulursun :D
boydan dolayi topuklu giyemiyoruz saten :)
hm şukret ya uzun boy iyidir bence benımde boy 1.80 :D
Emın olabılırsınkı dusunceler daha farklı oluyor, olumlu anlamda ;)
Bence cok iyi :D Uzun bir erkek için özellikle ben 1.96'yım mesela eski kız arkadasım 1.50 küsürdü bir garip duruyor :D
Yahu sen de yani 2 metre adamsın çok mu aradın 1.50'lik hatunu :D
benım açımdan çok çekıcıler dezavatajı olduguna inanmıyorum, kısılıklerı ve kendıne oz guvenlerı tamdır
Kendinden kısa biriyle çıktın mı hiç :)
Güzel soru :D
evet ciktim ama cok kisa da degildi idare ettik topuklulara veda etmisdim onunlayken :)
Haha :D çık ama evlenme :P sana şöyle 1.90-1.93'lük adam lazım :D doğacak çocuğun genetiğine kısa adam bulaştırma haha :D
dimii bencede katiliyorum sana :D
ama yani benden kisayla da denedim olmuyor yani onun icin bir sorun olmuyor ama ben bu durumdan cok rahatsiz oluyordum ben uzun o kisa diyerekten o yüzden bitti saten :)
Ama gerçekten olmaz yani, yakışmaz sana senden kısası :D ya misal kız biraz ayaklarını kaldırır dimi sarılırken ama erkegin kaldırdıgını düşün hahaha :D erkek için cok rencide edici her ne kadar sorun etmiyorum dese de :D
bencede hahahaha
bn senden uzunum bnce sadece çekiciler ama yine hoş oluyolar
bana gore iyi benım boyum 185 .. kısalar kısa kalıyor yanımda
bence 160 170 arasi ideal uzun boylu kızlar için şöyle 2metrelik arkadaslar yorum yapsa daha iyi
tıfıl kaldım bıde topuklu gıydun mu iyice çocugun gıbı olurdum :D
birini ayarladım yaşca büyük evli boyu 1.80
fena şeyler olcak :D
bakalım nasılmış anlatırım sora :D
uzun boylu partner bulman lazım
Hadi ya ciddimisin :D sen diyosan buluruz ayip ettin :)
çok erkeksi oluyorlar, 170 üzeri tercihim değiller.
Eşin evlilikte sana fazla yüklenemez tırsar, geriye aklına ne gelirse dezavantajdır bir bayan için
yoo boyun bence normal benim boyum 192 mesela ama öyle kısa kızlar çirkin oluyor ya.. iyi yani boyun daha ne olacak:))
itici gözüküyorlar.. ama sempatik davranarak bunu aşmak senin elinde..
İyiler bence ama fiziği güzelse
Sırık diye dalga geçiyorlar
sadece sirik olsa neyse leylek diolar uzun bacakli diolar zürafa diolar cok yanii :)
Aynen :))
Kadın dediğin 1.60-1.65 hacı
192 yım bende.. sokakda ıyıler yatakda kotuler
kısa ve net AT GİBİ gardaşşşşş :)
İnveysen güzel. Ama esin için i değil
genelde at gibi derler uzunlara aama
Benim gibiler için ıyidir ler sanırım 1.96
tipe göre degişir yakısan var yakısmayan var
Çekici.
bana göre itici
Bana Göre Değil..
1,83 cm wow