erkek arkadaşımla ilişkiye girdik bişey olmamasına rağmen riske atmamak adına ertesi gün hapı aldım adetim 13 gün erken oldu ve 1 gün falan sürdü, hapın etkilerinde adet yerine kanama vesaire yazıyor ama bi gün boyunca şiddetli bi şekilde adet oldum hamilelik durumu var mıdır? ve jinekologa çıksam ilaç içtiğim anlaşılır mı üzerinden 2 haftaya yakın zaman geçti?
Güncellemeler
+1 yıl
hamilelik yoksa bu adet neden böyle erken ve kısa oldu implantasyon kanamasından şüphelendim ben?
Jinekolog olan ya da anlayan kişiler hamile miyim?
2-3 ay devam eder adet düzensiliği o habın yan etkileri ağır yaw sebebi hormonları bozarak hamileliği engelliyor, hatta en altında uyarı vardır ayda 2 defa almayın diye alırsan sonu kötü olur :D
Hamilelik yok. Sadece vücudun ağır tepki vermiş bu kadar basit. Sevişirken korum ertesi gün hapları sadece koruma sağlamaz. Senin vücudunun canına okur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
hamile olma ihtimalin %0.1 filan aldıysan habı zorlama bence değilsin
2-3 ay devam eder adet düzensiliği o habın yan etkileri ağır yaw sebebi hormonları bozarak hamileliği engelliyor, hatta en altında uyarı vardır ayda 2 defa almayın diye alırsan sonu kötü olur :D
Hamilelik yok. Sadece vücudun ağır tepki vermiş bu kadar basit. Sevişirken korum ertesi gün hapları sadece koruma sağlamaz. Senin vücudunun canına okur.
adam seni bir kere s.. kt sen eminim onun kafasını 30 gündür s. kiyorsun. yazık adama ya...
zikiş zikiş sonra burdan çıkış yolu arıyon, zikişmiyeydin ne yapalım yani :)))
Yoktur, %100 yoktur
Merak etme
Olursan gel çocuğa ben bakıcam
Hapin yan etkileri maleseff icin rahat olsun
Test yap. o zaman once bi
Hamilesin s. alak
Hamile olabilir sin
test olmadan ilacı bilemez ama yoktur hamilelik
Bilmiyorum
6 aylık hamilesin
olmaz
Hamile kalmış mısın?