SULLI VE JONGHYUN INTIHAR ETMEDI! sm şirketi satanist bir şirket. Sulli ve Jonghyunu onlar öldürdü... Birbirlerinin ölüm terihlerinin arasında 666 gün var 666 ne anlama geliyor siz düşünün artık.
Sulli yi o kadar çok özledim ki her an aklıma geliyor, her yerde onun resmi var onu görünce ağlamaya başlıyorum o bize mektup bırakmış ''Benim için endişelenmeyin, ben sizi izliyor olacağım sizi seviyorum...'' bak ben hala aklıma geldikçe ağlıyorum 😭😭😭😭
4
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben bir Japonum Güney Koreli bir arkadaşım Hyun Jong için çok ağlamıştı
SM ENTERTEINMENT ilüminatiyle işbirliği olan satanist bir şirket. Ve şirketin bazı sırları var bu sırları öğrenen idolleri öldürüyorlar. KONU KORELI BIRININ DEĞIL BIR INSANIN OLDURULMESI CAHILLIĞI KESIN !
Şirket satanist ve ilüminati ile işbirliği içerisinde şirketin tam olarak bilinmeyen bazı sırları var bu sırları öğrenen idolleri öldürüyorlar. Ayrıca SM seneye Türkiyeden idol almaya gelecek dikkatli olmalı.
SM şirketinin ilüminatiyle işbirliği içerisinde olduğunu şirkette çalışan idollerin canının tehlikede olduğunu kısacası SM ENTERTAINMENTI sevip destek çıkmamalıyız.