Bu ne kadar kazandığınla alakalı bir şey.. ama işçiler için bile eminim ki Türkiye kadar berbat bir ekonomi yok.. bütün gün içip tek yaptığı uyumak ve para aramak olan ayyaşlar hariç genel olarak insanlar mutlu
İnsanların daha özgür olduğu bir gerçek.. ama buna düşürmek demek yanlış. Rahatlıkla gidip bir kadınla konuşabilirsin. ama sana senle ilgilenmiyorum dediğinde gitmezsen eğer başın direk belaya girer. Burda biriyle tanışman daha kolay cünkü insanlar birbirlerine daha saygılı
Uğraştırma kısmının başka bi yerden farkı yok. sadece burda kolaylık sağlayan şey iki cins içinde seçenek çok. Her yanına gittiğin kadın sadece merhaba dediğin için bile sana salak diyip tokat atmaya kalkmıyor. ya da bir erkekle konuşan bir kadına o erkek direk aha bu akşam yatakta gözüyle bakmıyor :) ama tabi kadınında erkeğinde amacı eğer tamamen ilişki ise Türkiyeye göre bunu gerçekleştirme ihtimali çok daha fazla.
Dilsiz zor. burda konuşmak önemli hizmet sektörü tr deki gibi değil. öyle millet etrafında pervane değil. bir kasiyer çok rahat bir şekilde sana sesini yükseltip azarlamaya kalkabilir.
birikim senin nasıl bir hayat yaşayacağına bağlı ben 63m2 eve ayda 6000 tl kira veriyorum.. ama biraz daha dışarda aynı ev 2000 tl.. nerde yaşayacaksın nerelerde yiyip içeceksin.. genel olarak her ülkedeki gibi.. ama burda azıcık bile lüxe kaçtınmı canın yanar maddi olarak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir ara anapaya gidecektik sonra vazgeçtik
tam tatil yeri :) gitseydiniz keşke
Sevemedim Rusya'yı çok donuk insanları tuhaf
Orda havalar, durumlar nasıl
havalar soğumaya başladı, kapalı arada yağmurlu.. durumlarda güzel hep bi gösterişli olan Rusya işte :)
Yaşam koşulları Türkiye kadar kötü mü?
Bu ne kadar kazandığınla alakalı bir şey.. ama işçiler için bile eminim ki Türkiye kadar berbat bir ekonomi yok.. bütün gün içip tek yaptığı uyumak ve para aramak olan ayyaşlar hariç genel olarak insanlar mutlu
Karı kız rahat düşüyor mu dışarıdan göründüğü kadar 😀
İnsanların daha özgür olduğu bir gerçek.. ama buna düşürmek demek yanlış. Rahatlıkla gidip bir kadınla konuşabilirsin. ama sana senle ilgilenmiyorum dediğinde gitmezsen eğer başın direk belaya girer. Burda biriyle tanışman daha kolay cünkü insanlar birbirlerine daha saygılı
Orda şüphe yok, kişiden kişiye değişir bazen burda da oluyor tabii, çok uğraştırmıyorlar birliktelik için dimi
Uğraştırma kısmının başka bi yerden farkı yok. sadece burda kolaylık sağlayan şey iki cins içinde seçenek çok. Her yanına gittiğin kadın sadece merhaba dediğin için bile sana salak diyip tokat atmaya kalkmıyor. ya da bir erkekle konuşan bir kadına o erkek direk aha bu akşam yatakta gözüyle bakmıyor :)
ama tabi kadınında erkeğinde amacı eğer tamamen ilişki ise Türkiyeye göre bunu gerçekleştirme ihtimali çok daha fazla.
Dilsiz orda yaşamak ne kadar mümkün, ne kadar birikim gerekiyor, gidiş ne kadar rahat?
Dilsiz zor. burda konuşmak önemli hizmet sektörü tr deki gibi değil. öyle millet etrafında pervane değil. bir kasiyer çok rahat bir şekilde sana sesini yükseltip azarlamaya kalkabilir.
birikim senin nasıl bir hayat yaşayacağına bağlı ben 63m2 eve ayda 6000 tl kira veriyorum.. ama biraz daha dışarda aynı ev 2000 tl.. nerde yaşayacaksın nerelerde yiyip içeceksin.. genel olarak her ülkedeki gibi.. ama burda azıcık bile lüxe kaçtınmı canın yanar maddi olarak.
Tamamdır bilgiler için teşekkürler, son olarak görüşümü kaldırırsan çok sevinirim
Neden?
Fazla detay oldu sıkıntı çekerim sonra 😀
Efendim ?
Merhaba, Hangi metro civarı :)