Ve Luna Lovegood adına 50.000 beğenili bir sayfam var rüyamda bile onu görüyorum <3
Ben ve Harry Potter takıntım?
Ve Luna Lovegood adına 50.000 beğenili bir sayfam var rüyamda bile onu görüyorum <3
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ayyay işte tam da görmek istediğim gönderilerdenn 🌸 . Harry le ne yazıkki büyüyememiş olmama rağmen. Çünkü 04 lüyüm , yine de her zaman içimde biliyormuş gibiyim. Daha yeni yeni başladık maalesef, koleksiyonda yeni yeni çoğalıyor , ama ben bile küçük olmama rağmen eski potterheadlerdan daha çok şey biliyorum. Ve Harry Potter ile büyümüş olanların çoğu şu an her şeyi unutmuş ve düşünmüyor durumda. Oysa ki çok şanslılar Harry ile büyüdükleri için/ç
burada potterkafası çok var ^^ ben bu filmle büyüdüm kitaplarını felanda okumuştum. Ayrıca mürver asa var bende birde wizard card setinin hepsini mi aldın?
Mesaj felan atabilirsin tartışırız :D ben severim harry potter konusunu tartışmayı ^^
Arkadaşım da en az senin kadar takıntılı Harry Potter'a, hatta Emma Watson aşığı. Bildiğin aşık, seviyor adam. Kıskanıyor hatta. Sen daha normalsin..
Evanna Lynch aşığım bildiğin ve ben bu tüm harcamalr 1.5 milyar olmuştur Evanna Lynch bildiğin kıskanıyorum Luna Lovegood Film ve kitapTAKİ adı
Ve benim hepsi orjinal şu an harry potter oyunları satılmıyor sadece 2. el olarak satılıyor
Benimde Matrix takıntım var her ay seriyi tekrarlarım ama seninki hastalık olmuş dostum bence hepsini ateşe ver rahatlarsın
Hayır Hayali bile kötü :(
Yanlız o wingardium leviosa lingardiyum leviyosa değil Hermonie gibi konuştum :S
Abi Kitap Bende baktım şimdi
harry potter lingardiyum leviyosa yaz direk wingardiyum yazıyor
Tama ben yakıyom kitapları :S
Cevap
0Cevap
böyle birisi de var. Bende böyleyim çokta şey yapma yani
Ben de tam bir Potterhead'im, yalnız değilsin :)
Benim Kafamda Hele Birini Buldum Şu aldaki Erkek Arkadaşa Söylesene wingardium leviosa nın doğrru olduğunu yanlış diyor
Baya takıntılıyımışsın sen ya:D
Evet mağlesef
:) ben de çok seviyorum tüm filmlerini izledim kitaplarını okudum
Hogwarts gerçek değil diye depresyona giren biriyim bende harry potter delisiyim senin gibi :dd
Bende bir ara aşırı takmıştım olur böyle
aynı bensin , bence sorun yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar