Allah affeder mi? Lütfen cevap verin?

Ben 2 senedir kendime zarar veriyorum, ilk başta tırnaklama ile başladım. Bundan sonra araya kesici aletler girdi, gerçekten kendime ozguvenim yoktu, ailemle neredeyse evde hiç oturup konuşmuyorduk. annem işten saat12de geliyordu, kardeşim her gun kavga ediyordu, annemle tartışıyorlardı hep. babamla ayrıydılar, ve bunları hep duşundukçe daha çok zarar veriyordum, bunları gostermemek için yazın kazak dahi giyiyordum. çunku annem üzülecekti. Bir sure sonra geçen yıl, annemin başına bir olay geldi ve ben sonradan öğrendim. Anneannemle tartıştık büyük bir tartışma ve ben öğrendim, annem yaşayacakmı dahi bilmiyordum, bunun için bıkmıştım ve bir kutu dolusu ilaç yutup uyumuştum, içimden küfürler ediyordum, geberin nefret ediyorum şimdi napacaksınız diye. Uyandığımda yaşıyordum, ölmemiştim. İlaç röntgen çekimleri içinmış, neyse bir süre sonra babamla bir tartışma yaşadık evde, ve ben sinir krizi geçirmiştim. Kendimi öldürüceğimi söyleyip kollarımı ailemin önünde kesmiştim. İlk o zaman o kadar kan akmıştı, annemdeki kaybetmek korkusu, abimdeki korkuyu gördüm. Babamla konuştuk sonra en sonunda da ona sarılmak istediğimi söyledim. Annem benimle konuşmadı, sonra gelip ağladı. " canın yanıyor değil mi? Ama benim ciğerimi bir görsen bu 3 oldu. Oldurucem dediğin bir daha olursa asla affetmem bunu bana yaşatmaya hakkın yok" dedi. O günden sonra bir daha kendime zarar vermemeye çalıştım, önceden kendinden korkuyordum. Çünkü sinirlendiğimde yalnız oluyordum ve sürekli zararlar veriyordum kendime. Öldürmekten korkuyordum, hatta bunu anneme soylicektim ama dinlemedi. Bende çekinip söylemedim. Şimdi korkuyorum. Kendime yaptıklarımdan, bunların cezası büyük olur mu sizce? Namazımı kılıyorum, orucumu tutuyorum, Allah inancım, Allaha olan aşkım gerçekten çok büyük. Anneme olanlardan sonra dinine dahada sarıldım. Sizce Allah affeder mi? Sizce bunu anneme anlatmalıyım? Bilmiyor, sadece önünde kolumu kestiğimi zannediyor. ( hiç kimse bilmiyor)
Allah affeder mi? Lütfen cevap verin?