ben lise1 deykene bizim sınıfın kızları biz erkekleri gaza getrip kızlar tuvalletine sokmaya çalışıyordu kimse yok falan diyorlardı hiçbir erkek cesaret edemedi kızlar tuvelletine girmeyi. bende ne var bunda altı üstü tuvalet bunda korkulacak şey nasıl olsa kız da yok diye düşünerek tabi kızların tuvaletinide merak ediyordum bizim tuvalletler leş onlarınki nasıl acaba diyerekten bir gafletle bir girdim kapıdan içeriye meğer kız varmış eşek şakasına maruz kaldım kızla gözgöze geldik ama kızda güldü anlamıştı. eğlenmiştik. şunu farketmiştim kızların tuvalleti daha temizdi ve pisivuarları yoktu:DDD
04 Yorumla
Soran+1 yılsapık vaaar diye bağırsaydı napardın merak ettim :/
Soran+1 yılbence de :)))
En İyi Cevaplar
dedemı yakaladım dıcemde yakalamak sayılmaz adam bıldıgın kapı acık sıcıyodu kanks
913 Yorumla
Soran+1 yılhahahahahh :DD
Soran+1 yılne demk :)
- +1 yıl
Senin ki iyiymiş bizim ki balkondan isiyor :-D
Soran+1 yılyeter yaa gözümden yas geldi :D
- +1 yıl
2 saattir gülüyorum ulan erman :D :D
Soran+1 yıldedesi artık koyvermiş :DD
tanımadığım bir kadın dı umimi tuvaletti kapı az aralıklı gerizekalı kitlemeyi bırak kapatmmaıs e bende sıkısmısım kapıyı açayım derken kadının kafasına çarptı sanırım bana bakıp oyyy kafam dedii bende ayy pardon boş sandım dedim dur lan çıkıyorm ananı bellicem dedi ışık hızıyla tüydüm kaçtım
20 Yorumla
+1 yılGittigim. yerlerde bazi saf kizlar kapyi kitlemeyi unutuyor bnde kimse yok diye girerken cok gordugum oldu birde sinirleniyor salaklar:Dhem kapama kapiyu sonrada sinirlen
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Teyzemler o zaman köyde kalıyordu ve bende birgün köye gittim ama nasıl sıkışmışım anlatamam neyse tuvalette enimtem vardı ve bilmiyorum tekmeyi vurdum daldım içeri eniştem küfürle laflarla kovdu daha eniştemle konuşamadım * :D :D :D hayvan mısın lan diyo :D :D tekmeyle dalınır mı tuvalete :D :D
22 Yorumla
Soran+1 yılahgdfsagfdad :D :D enişte kötü olmus ya samimiyet de yoksa düşünemiyorum :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkulun arkasında bir çay bahçesi var orda tuvalete baktım dolu mu diye tam o sırada ışığı söndü. Bos heralde dedim gittim actım kapıyı lamba yine açılmadı. Tıvalett de baya geniş, mekan tıklım tıklım. İçeri bir adım attım lamba yandı baktım önümde bir herif çömelmiş sıçıyor, içeri girdiğimi farketmemiş eliyle kapıya uzansa da nafile alflanföamansdmad ben de farketmedim herifi. Be adam mekanda iğne atsan yere düşmüyo herkes ünili * insan onu kapatmayı unutur mu kapının tam karşısında kızlar var alflajakd neyse adamı o halde görünce ben de şoka uğradım. Önümde sakallı bir herif beyaz bir g*t ve bir alaturka tuvalet. Adamı işemeli sıçmalı ayin yaparken yakaladım üstüne bir de pardon pardon afedersin diyip aheste aheste adamın yüzüne baka baka özür diledim aldlshak. Herif çıkınca arkadaşlarını kaldırdı gitti.
05 Yorumla
Soran+1 yılasdfafdafdsgadgad :DD yazık adam da neye uğradığını sasırmıstır :D buraya benden baska kim sıcacak sanki demiştir :D
Cevap sahibi+1 yılAdam çok içten sıçıyodu ama yüzünün hali hala aklımda. Boku geri kaçmıştı belli :D
Soran+1 yılçok uğrastıysa baya sövmüştür sana :D
Cevap sahibi+1 yılbir de ben ortaokulda sınava hazırlanırken kampa almışlardı. Koca okul gece saat 12. Biz ortaokuluyuz lise katında tuvalete gittim yurttakiler bozuk diye. Gece 12de kapıyı tekmelerden hayvan olur mu hiç? Neyse devamını anlatmayayım :D daha sonra 4 yıl o tuvalete mıçtım
Soran+1 yıl:))))))))))
6 ayOf benimki daha kötü arkadaşımın abisiydi sonra biz bide sevgili olduk of yerin dibiydi biraz gördüm bişey görmedim gözünü kapattım falan dedi sonra güzel kardeşim nude falan isteyince ayrılmistik geçmişe takiliyomusum bu kadar temiz olmasına gerek yokmuş ben ayrılınca da bana şey demişti genel evden evlenicem görürsün jznsnxnxnxnnc
00 Yorumlaannem beni yakaladı. daha yeni kalkmışım, klozet de kapının dibinde. Annem markete gitmişti de eve geldi. Bir de yaz bir tek şort vardı ayağımda. Annem bana seslendi efendiiim dedim. olum tuvalette misin? dedi. ben de ülen dedim içimden ses buradan geldiğine göre herhalde anlamıştır dedim. Ben de Yoooooo dedim demez olaydım:))) içeri girdi annem ayy pardon olooom ne bileyim ben.."hay ananı!!! Anne çık çık çık çık!!!":)))
06 Yorumla
Soran+1 yılhahahahh :D :D kötü olmus gercekten ya ne hissettin o an sinirle karısık gülme isteği vs?
Soran+1 yılhahahaha :D
Soran+1 yılbende de çok var da en komiği buydu işte :)
işaret parmağı kısmına kadar okuyunca "get out" dedi diyeceksin sandım :))
10 YorumlaBen babam tuvaletteyken çok basılıyorum. Anlamıyorum 1 saat banyonun nesi uzun :( Bizde pek olan durum değildir 1 kere başıma geldi ondada höööööööyt diye bağırınca içerdeki tırsmıştım :D
05 Yorumla
Soran+1 yıliyi bari bişey görmemişsin :D
Soran+1 yılhahahhaha :D
Soran+1 yıl:DD
+1 yılBenim arkadaşın dedesi kapı açık ayakta işiyordu asgdahjklşi,
10 YorumlaDiğer konusunda 433 cevap paylaştı. Ahahhahahahahaha şu an gülme kırımizine girdim AVMde adam kapıyı kitlememiş tuvalette alaturka ben kapıyö açtm kapat kapıyı diye bağırdı sonra yere düştü
023 Yorumla
Soran+1 yılallah seni napmasın yaa :D :D akşam akşam gözümden yas geldi assddfggfds
Soran+1 yılallahımm yaa :D :D adam yakalandığına mı üzülsün yoksa düştüğüne mi bilememiştir :DDDD
Soran+1 yılolsun ya üstü kapalı anlat sen :)
Soran+1 yılxper s. 1 olduğu için mesaj atamıyorum :)
Soran+1 yılyok ikisini de kullanmıyorum ya :/ anlat işte nolcak. bende daha cok soru var da günde 1 tane oluyo anca :D
Soran+1 yıl:DDDD ben de yaaa
Soran+1 yılne mutlu o zaman :)) kusura bakma veremem telefonu :/
Soran+1 yılahfdashgdsahgf :D :D :D
Soran+1 yılolur :D
Soran+1 yılks'de sen ilk mesaj atınca ben de atabiliyorum galiba anlat da gülelim :)
Soran+1 yılsaghfdahsgfdhasgdfa :D dün sana gülüyodum kendim daha beter pot kırdım ya :D adım beyza-demirtas takip ettim seni bulursun ordan :)) adımı da ele verdin yaaa
Diğer konusunda 333 cevap paylaştı. İlkokul caglarimda okul merdiveninden dustugumde salaga bak dustu diyen bir kiza tenefus bitince oturdugu siraya gidip uzerine isemistim
07 Yorumla
Soran+1 yılcani.
Soran+1 yılo kız bendim aaddasdjsjda
Soran+1 yılhahaha ::D yok bee
Soran+1 yıl-.-
Gizli Üye(36-45)+1 yılIngilizce hocam.. hemde bayan yaaa.. o olaydan sonra kızlardan sogudum. bildigin travma gecirdim. psikolojik destek filan aldim. lik defa bir hatunu sıcarken gormustum.
14 Yorumla
Soran+1 yılhahahhaaahh :D sözlüne düşük verdi mi bari :D
- +1 yıl
tr-tr.facebook.com/photo.php şöyle bişey mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet haci aynen bole bisey. ama o siciyodu. sozluye bile kaldirmadi. kanaati kesti benden.:-)
Soran+1 yılsagfdsghfdsfdsfasdsfadgfdssgfdasgd
+1 yılBen okulda arkadaşları ıslatırım genelde kapıya tekme atarım baktım açmadı direk ıslatırım :D :P
01 Yorumla
Soran+1 yıliğrenç :D
+1 yılOhoooooo kimler geldi kimler geçti benden :)) hatta bende çok yakalandım :))) o an ki duygu paha biçilemez :))
04 Yorumla
Soran+1 yılanlatsana biraz nasıldı :D
- +1 yıl
bir keresinde askerde hemde işte o malum vaziyette yakalanmıştım. Kapı dışarı dogru açılıyordu. bende arkadan tutamadım. açanda o esnada başı yana dönük birine bişey sölüyodu çok geç farketti ama farkettiginde bir adım atmıştı içeriye. o an akraba olucaz sandım birden :)))
Soran+1 yılkeske bunu anlatmayaydın :O
- +1 yıl
Bayan müdürümü yakalamıştım ama ondan sonrasını hatırlamak istemedigim için bunu tercih ettim :)))
Ben yakaladim ama tuvalette baska birsey yapiyorrdu :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDidim'de barda çalışıyordum.
İngiliz bir hatunu kafalamış tuvalete girmiştim.
Orada yakalanmıştık :D05 Yorumla
Soran+1 yılcok ayıp bu yaptığın :P
Cevap sahibi+1 yılHizmet niyetiyle yapmıştım ama :D
Soran+1 yıltabi tabi aslında istemiyodun ;)
Cevap sahibi+1 yılYok canım istiyordum ve amacımda güzel bir tatil geçirmesine vesile olmaktı :)
Soran+1 yılhmm :)
Diğer konusunda 732 cevap paylaştı. Adam seçildi mi bari. oyunu ona mı verdin? Çok şanslısın hiç vekil şeyi görmedim ben
03 Yorumla
Soran+1 yılmesleğe göre değişiyo mu :D
Soran+1 yıl:DDDD ben görmedim ama ya göbeği kapatmıştı :D
Diğer konusunda 444 cevap paylaştı. Bayan arkadaşı yakaladım ama yanlislikla oldu sonra kiz bana yvsadi falan cok kotuydu -,-
01 Yorumla
Soran+1 yılyuh :))
+1 yılOkul tuvaletinde pat diye girmiştim ne kadar utandım anlatamam:d
10 Yorumla
+1 yılOkulda kapilar kilitlenmiyordu buyuklerden bir kizi yakalamistim :D pardon diyip kacmistim
00 Yorumlaseni eşşekler kovalasın :) sanki güzel bişeymiş gibi anlatıyor bir de
021 Yorumla
Soran+1 yılkomik değil mi ama ya :D
Soran+1 yıl:D bişey gözükmüyodu ki adam kocaman zaten oraya mı baktım hem de sadece adamı gördüm :D
Soran+1 yılofff :D :D
Soran+1 yılhiçç :D
Soran+1 yılayy çok utanırdım yaa
Soran+1 yılo halde çok kötü yaa ne bilim :)
Soran+1 yıltöbe töbe
Soran+1 yılsor diye
Soran+1 yıltüh çok güzeldim ya niye ki -.-
Soran+1 yılne güzeldimi yaa üzüldüm yazcaktım :DDD asdsahdgajsdg beyin error
Soran+1 yıl:DD
Ben komşunun kızını yakaladım cok utanmıstı ama ama sonra arkadas olduk kimse bilmiiyordu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende Obama'yı bastım tuvalette. shut up dedi s. ktir git anlamışım ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılannemi :D ışığı yakmamış bende daldıydım :D hemen girmemle çıkmam bir oldu
00 Yorumla- Diğer konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılnasıl bir fantezi bu karşimmm ya
00 Yorumla Bir çok kez yaptım hiç olmamış gibi devam
05 Yorumla
Soran+1 yılneden ya ben böyle anları çok severim hep yazarım unutmayım diye :D
Soran+1 yıl:)))
Soran+1 yılçok kötüsünn ya :D
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. tuvalet ne ya ıykkk hiç kullanmam ben :D
00 Yorumlasizin eve gelip edilmez bunu anladım :D
04 Yorumla
Soran+1 yılya benim ne suçum var adam kilitlememiş kapıyı :D
Soran+1 yılben de bize gelsen keşke diyodum :P
cok guldum :)
10 YorumlaHayır yakalamadım yakalamakta istemem
02 Yorumla
Soran+1 yılama çok komik oluyo ya :D
+1 yılYok ama düşüyorumda is üstünde intahar sebebi :D
01 Yorumla
Soran+1 yılhakkaten yaa :D
Ben iki genci seks yaparken yakalamıştım :)
05 Yorumla
Soran+1 yıloha :o
Soran+1 yıldemek ki :)
+1 yılEvet :D Kuzenimi :) Vajinasını gördüm :D
02 Yorumla
Soran+1 yılayyy utanmadı mı ya ne tepki verdi? :D
- +1 yıl
Biz de anca g*t muhabbeti
:)) ben denkgelmedim
Istememde00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızım sende cok tehlıkelısın ha :)
012 Yorumla
Soran+1 yılniye yaa naptım ki :)
Cevap sahibi+1 yılpipimi görmek istiyosun dürüst ol :)
Soran+1 yıloha artık adam kapıyı kilitlemediyse ben napıyım hemen çıktım zaten geri
Cevap sahibi+1 yıl:) annenle babanın odasınada öyle girme fazklı şeyler görürsün :)
Soran+1 yılofff ileri gitme bence
Cevap sahibi+1 yılramazan mubarek gun ne ılerısı sende :)
Soran+1 yılher neyse
Cevap sahibi+1 yılkac yasındasın
Soran+1 yıl19 niye sordun
Cevap sahibi+1 yılyasınız küçük olsa butür şeyleri sıkıntı yapmana gerek yok dıcektım
Soran+1 yılvar ama işte :)
Cevap sahibi+1 yılsıkıntı yapma ya :) herkez neyin ne oldugunu bılıyo :)
+1 yılHahahah :D
11 YorumlaUmarim hic yakalamam
22 Yorumla
Soran+1 yılumarım :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenel kültür olmuştur:)
00 Yorumlagüldürdün :D
00 Yorumla
+1 yılDisarda cok:-)
012 Yorumla
Soran+1 yılanlatsana birini :)
- +1 yıl
Teldeyim malum kahvelerde cok bulunuyoz tiklarim ses gelmezse dalarim moruk cikar birinde ses gelmedi dalarken adam tuttu kapiyi don asagida :-)
Soran+1 yılayyyy manzarayı düşünemiyorumm :D
- +1 yıl
Yoj bisey gormedik hemen kapatti digerleri ayakta zaen :-)
Soran+1 yıliyi bari :)
- +1 yıl
Dersanede wc girdim cikarken baktim tabelada bayan isareti :-D:-D hikaye btermi wcde :-D
Soran+1 yılo da kötü ya.. biz de şişe cevirmece oynarken beni erkekler wcsine sokmuslardı o sırada müdür geldi :o kızım ne arıyosun orda dedi bende 'hocam bişeye baktım da' dedim :D o da neye baktın terbiyesiz cık dışarı demişti :s :DDDD
- +1 yıl
Bigum mac izlerken kafede devre arasi sira vardi bayan rica etti sira verdik iceri girdi hemen cikti sadece psuvar varmis biraz rezil olmustu :-D:-D bigunde sira bekliyom moruk kac dakka cikmadi nerdeyse dalcaktik ne ictiyse :-D:-D
Soran+1 yılçok oluyo öyle yaa :D
- +1 yıl
Askerde denetim var diye agac suluyoduk :-D
Soran+1 yılayy inanmıyorum ya.. 2 yıl önce falan bayramda köye gittik bir eve bayramlaşmaya girdik adam bahçeye işiyodu geri çıkmıştık :DDD
- +1 yıl
Bizim parkta cok sarapcilar :-)
+1 yılFanteziler güzel..
00 Yorumla
+1 yılYakalamadım :D
10 Yorumlagüldürdün :D
00 Yorumla
+1 yılOha daha neler
01 Yorumla- +1 yıl
Şener şen gibi Su ibriğini vereydin bide şöyle diyeydin "Buyur Ağam G... ü yıkarsın =)))
sende değişiksin :)
08 Yorumla
Soran+1 yılben mi :)
Soran+1 yılben hep öyleyim doluysa kilitlidir diye düşündüm ama :D :D hatta kapıyı kapatınca babamla yüz yüze geldik o da 'o niye kapıyı kilitlememiş' dedi :DDDD
Soran+1 yılhahahahaaha :DD
Soran+1 yıltamam :)))
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakalamadım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakalamadım
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem