Sürekli tatile gitcez şöyle böyle yazıyolar kıskanıyorum lan :D
Tatil için gittiğim tek yer memleketim asdfafs Hiç tatile gitmeyen, gidemeyen yok mu?
Tatil için gittiğim tek yer memleketim asdfafs Hiç tatile gitmeyen, gidemeyen yok mu?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İstanbul'da yasiyorsun eminim kiz arkadaslarin vardir ve bulusuyorsunuzdur haftaici birgun atlayin otobuse basin gidin nebilim ada olur deniz icin ya da bir havuz ya da en guzeli poyrazkoy hem denizi super hemde plaji sakin tam bayanlara gore sadece bayanlar plaji bile var icinde en guzeli al sana tatil hemde :)
Arkadaşım yok kii :D
O kadar da değilim sana gelene kadar sevgilim var :D doğduğumdan beri istanbuldayım ama sadece 1-2 arkadaşım var onlarla da pek görüştüğüm söylenemez :D
Sevgilimi görmek zorunda mısın ki ne alaka :D
Neden böyle bişey dedin?
iyi de annem babam da sevgilimle tatile gidiyim diye can atıyodu dimi :D ayrıca ramazan bir geçsin bakalım
Gidiceğim zaman düşünürüm bunu :)
Olur :D
Denize ne yapmaya gidilir? Ne sanıyosun yani
Tatile gitmek iyidir ama bir eksiklik değil kesinlikle. Kendi paranı kazandığında gidersin inşallah :)
inşallah :)
Rica ederim:)
Var, gidebilsem soğuk yerlere giderdim ama herkes sıcak yerler söylüyor. Şöyle Sibirya falan güzel olurdu.
al benden de o kadar ya belki tuhaf gelicek ama hayatımda hiç denize girmedim hep köye götürdü babam :S
Ben o kadar değil en azından denize gittim ama bu yaz hiçbişey yapmadım :D
Cevap
41Cevap
Benim yaşadığım yer zaten tatil :) Hergün tatildeyim. Cennet bahçesi gibi bir yerde yaşıyorum ama yerini söylemem :) Bodrum, çeşme gibi yerlere bin basar. Yüzmek için akarsu var + deniz bile var :) İnsan sesinden uzak daha çok yaprakların ve kuşların oluştuğu bir ses mekanıdır burası.
Bu yaz 3 tane farklı otelde çalıştım, 3gün çalışıp o para kaşılığı 2-3günde tatil yaptım bana 100-200tl masrafı oldu sadece oda yol masraflarıydı marmarise kadar gittim bodrum falan alayı var :D
sorsan bende tatildeyim bir aydır da bir o şehre git bir bu şehre git yarısı yolda yarısı da iş güçle uğraşarak geçti gitti 3 gün çeşmeye gidebildim o güzeldi :D
Az daha gidemiyordum ama dün tatile çıktım. Şimdi de uzandım, dalgaların sesini dinliyorum.
Sana da kısmet olur inşallah.
Deniz falan degilde vaktim olsa ormana kamp kurarim.
valla hiç gidemedm işlerden falan hemde teyzemin alanyada yazlığı olduğu halde :)
Bizde o da yok :D
cevaplardan anladım kı insanların tatilden anladıgı denize girmek :D evınde bıle tatıl yapabılrsın ama gormedıgın gıtmedıgın yerlere gıdın uzanmakk hiç bişey dusunmeden tatıldır bence.
Hiç gitmedim tatile hayatımda. Tatli bırak memleketime de gidemedim. Halimden de memnunum.
15 gün sonra kuşadasına gidiyorum bir aksilik çıkmazsa.
ramazandan sonra inşallah Karadeniz'e gideceğim oradaki bütün illeri gezeceğim insanın kendi memleketi gibi var mı :)
Sinop'a da gider misin benim için :))
hepsine gideceğim :)
Benim memleketim diye demiyorum güzeldir iyi eğlenceler şimdiden :)
teşekkürler :)
Ben yazlıktayım evimi özledim :)
Haftasonu kuşadası.. geçwn hafta çeşme. yıldönümünde dw bodrum yapmayı düşünüyoruz...
Şu vizemiz bir çıksa bari bu yaz bitmeden :)
13 senedir cıkmıyorum
1 hafta içinde kaçacagım tek başıma
oh yes !
Bile bile gitmiyorum. En iyi tatil, evde dinlenmektir.
bende hiç tatile gitmedim götürmediler babam, annem hiç götürmedi oturupta bunun için ağladığım bile oldu çünkü arkadaşlarım hep tatildeydi döndüklerindede bana sorarlardı sen nerdeydin diye söyleyemezdim hemen konuyu değiştirirdim. (çok zor)😭
Tatilim yangın merdiveninde sigara. Al sana hayat... Ofisten çıkamıyorum daha ne tatili :(
Daha gitmedim ama herşey tamam bir araba kaldı onu da şu 1 ay içinde aldim mi tamam. d
Bu yaz calisiyorum para lazim belki bir hafta yazliga kacarim
Ben. Ömrümde hiç bu şehrin dışına çıkmadım. Hoş, bu şehiri bırak bu mahallenin dışına çıkmadım. Hayatım bir pencereden ibaret.
tatilde olsam burada ne gezeyim giderim yüzerim güneşlenirim eğlenırım eğlendırırım :)
Çalışırken bir yandanda tatil yapıyorum zaten şimdi izindeyim kafa dinliyorum...
borçlarım var onları ödemek için çalışmam gerek o yüzden gidemiyorum
bende gidemiyom klima altında martinimi yudumluyorum. çoh fakirim lan
gel onlara inat kaçalım bu diyarlardan tek yoldaşımız rüzgar olsun olur mu?
ben hiç gitmedim gideceğimide sanmıyorum zaten çok şükür fakiriz biz
gel gidek senle :) babangillerden izin alabilirmisin
Yalnız değilsin :((((((((((
Bu yıl evdeyiz
Tatil yok
Daha geçen gittim, cumartesi de havuza gidicem :D
Ben de geliyim ya sadfasf :D
Eylül'de düşünüyoruz.
Ben memlekete bile gidemedim :D sen yine iyisin
Bu yıl onu da yapamadım kız :D
Hadi ya tüh :D yillardir şu şehirin çıkışına bile yaklaşmadim :D
3 senedir çalışmaktan gidemiyorum. :(
benimde hiç oyle denize felan gitmedim
ben gidecem gidemeyenlerde gider inşallah :D
İnşallah :D
memleket nereki senin
Sinop -,-
en azından deniz var yüzersen dikkat et :)
Bu yıl oraya da gidemiyorum :)
geçmiş olsun kaldın evde :D
Neyse ya şükretmek lazım :D
aynen boşver :D
1 günlük deinize gittim tatil sayılır mı. dd
Sayılsın çünkü ben onu da yapamadım :D
Para var zaman var ama gidemiyorum bende anlamadım. Sende bir 50 TL verip gidemiyon mu denize 1 günlük ya. ddd
Paradan değil ama gidemedim bir türlü ramazandan sonra en azından denize gitmeyi düşünüyorum bakalım :D
Ailenlemi arkadaşlarlanmı. d
Arkadaşlarımla giderim büyük ihtimalle :D
bu arada arkadaşım yok benim dsafasf :D
Arkadaşlarla daha zevkli oluyo ya ailenle gittinmi zevki çıkmıyor. Arabaya koyuyon 50 TL benzin direk çeşmeye. dd
Ne güzel :D
Eveed :))
Bende gidemicem bir yere
merak etme kanks bende tatıl ıcın memleketteyım ^^
bende gitmedim tatile :D
yazın tatili mi olurmuş
ben gıderım memlekette tatıl beldesı antalya :)
fakirler ölsün porşeden selamlar
sadfasf
ben antalyada yım şu anda
Gidicem de 1 hafta fazla degil.
ben de gidemedim bazen ihtiyacı oluyor insanın
gittim 2 kere olay çıkardım
Aynen sdffdd
Yaz okulundayım gidemiyorum :/
Gitmedim gidemedim
benn
Bnde gitmedim :(
Ben gidemiyorum.