Kapımın önünde 1 haftadır yavru kedi miyavlayıp duruyor. Başımı ağrıtıyor hep. Kovalıyorum kaçıyor. 1 saat sonra tekrardan miyavlıyor. Sizce bu kediden nasıl kurtulacam? Fare zehri işe yararmı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bunu alın, lütfen alın bunu buradan.
Bir kap süt veya su vermek bu kadar zor olamaz heralde değil mi? Açlıktan belli ki kıvranıyor hayvan nasıl anlayamayıp bu kadar insafsızca düşünebildin sen.. Ölüm orucu tutturalım isterseniz.
Bir kap süt verinde başınız ağrımasın..122 Yorumla- +1 yıl
+1 helal olsun...
En İyi Cevaplar
+1 yılYarar... Ama ancak sen içersen...;) O kediciğe de illa birşey içereceksen birazcık süt alıp suyla karıştırıp verebilirsin :) Hem sevabın büyük olur, hem de onun sana gönderilmesinin bir nedeni var bence... Eğer başına kötü birşey gelecekse;Allah onu senin sadakan olarak yollamıştır.
854 Yorumla- +1 yıl
Geçen hafta yan apartımanda çok miyavlamasından rahatsız olup bir yavruyu annesinden ayırıp sokağa attılar... Ben ancak ertesi gün öğrendim yoksa mani olurdum. O annesi gidip gelip ağladı miyavladı yavrusu orada sanıp... Beddua etmiş olacak ki; atan kişi bu hafta içinde kaza geçirdi ve ne yalan diyeyim sevindim...
- +1 yıl
Rahatsız olmakta haklı arkadaşlar... Durmadan miyavlayan bir kedi çok zor bunu yadsımayalım, ancak soru soran kardeşim... Kedinin annesi ölmüş olabilir, ya da terk edip gitmiş de olabilir... Sen buraya yazmadan da öldürebilirdin değil mi bu kediyi? Neden yazdın buraya? Demek ki niyetin öldürmek değil.. :) Nankör olsa ben beslemem 4,5 yaşında kedim var... Sen şimdi, tam iftar zamanı ona yavru kedi maması alıver... Belki süt de içmez. Sonra içinden çok istediğin birşeyi dile.. Göreceksin bak, ecrin büyük olacak...
- +1 yıl
Yavru ya ondan.. Süt gaz yapmıştır abisi... Evet, o sana bir armağan...:) Sütü saf halde verirsen ölür o minicik şey, sulandıracaksın... Hem yavru mamaları var ya ondan alıp ver. Belediyenin veterineri sokak kedilerine ücretsiz bakıyor. Yakınında varsa gidip pireleri için de birşey yaptırtabilirsin. İnşaallah Allah yardımcın olsun.
- +1 yıl
Altta yazdığın doğru mu? Cidden zehir kattın mı süte?
- +1 yıl
Ben sokakta buldum ve büyüttüm. Anne sütü olmazsa kedi ishal olur... Veteriner bana 1 haftada ölür demişti...4 tane de yavru bulup sahiplendirdim... Allah evine nimet gönderir bakmaya niyetin varsa. Kedim Tekir cinsi :) Tırnaklarımla pirelerini ayıkladım. Kedi büyüdükçe ortaya çıkarttığınla gururlanacaksın emin ol. Çocuk gibi çünkü. Eğittim ben bizimkini, şimdi yabancı birini gördüm mü aramıza dikiliyor köpek gibi.
- +1 yıl
Gece saat 3 lerde diğer yavrular miyav miyavdı, anlıyorum o yüzden seni ama sabırlı olmalısın... Koli ile tuvaletine koy, azıcık da mama ve su tamam işte... :) Zaten bunlardan sonra alışıveriyorsun..
- +1 yıl
Şaşırıp kalacak birşey yok, almanı bekliyor :) Belediyenin kedi evleri var, en azından yarına dek al, sabah o evlerden birine bırakırsın koliyle... Azıcık pişmiş tavuk varsa ver karnı doysun :) Valla büyük sevaba gireceksin Ramazan ayında hele ki..
- +1 yıl
2 ay kadar evvel üni. öğrencisi bir genci de kedi sahibi yaptım. Hatta o tek istiyordu, yanımda 2 yavru vardı... Önce abla bakamam ikisine dedi ama şimdi kediciklerle Samsun'da tatilde :D Birinin adı Kamil, ötekinin ki Hamdi ymiş...
- +1 yıl
:D Kedi maması aldığında kaçmayı bırakacaktır...
- +1 yıl
Yok bee :D Bizim burada paketi 3.00 Tl. Kaç gün gidiyor hem de...
- +1 yıl
Yalnız farkında mısın? Kediyi zehirlemekten mamanın pahalılığına yaptığın geçişi? :D Bence o yavru tam sana göre...
- +1 yıl
Benim kedim yavruluğundan itibaren kumuna yapıyor, ben 2 gün evde yoktum, kediyi wc ye kapattım yapsın diye tutmuş tuvaletini yapmamış :) Sokaktan aldım onu, cılız ve gözleri de iltihaplıydı. Şimdi kocaman oldu az önce de yıkadım...
- +1 yıl
Link açılmıyor... Yavru nasıl oldu? Mama verebildin mi?
- +1 yıl
Kediler bazı kokulardan hoşlanmaz... Bu yavrudan sonra o tür kokulardan kullanın apartımanı silerken o zaman gelmezler. Süte cidden zehir koymadın umarım?
- +1 yıl
:D Ciddi ciddi bana bunu mu sordun? Tutup altına bakacaksın... Erkeklerdeki şeyden onda da varsa sizdendir, yoksa bizdendir... :D
- +1 yıl
Yeap... Demek sonunda yakaladın miniği... Poposuna vurdun mu miyakladığı için? :D O sana bir hediye başının çaresine bakıncaya dek ilgilenmelisin... Bizimkisini bugün yıkarken yüzüme öyle bir baktı ki... Erkek çocuğu işte pis oluyorlar :)
- +1 yıl
Süt anne bulmak zordur... Ayrıca bahsettiğin gibi tuvaletini yapabiliyorsa kuru yavru kedi maması yiyebilir. Çok az da su koysan kaba tamamdır. ;)
- +1 yıl
Temizliyor.. Tükürükleri antiseptiktir kedilerin yani mikrop kırıcı. Ben yaralanınca kedim beni yalar.. :) Anne aynı zamanda gözlerini de mikropdan korumak ve kendi yavrusu olduunu anlamak için de yalayarak kokusunu bırakır.
- +1 yıl
Dedim ya, eve hasta ve sahipsiz hayvanları alıp belli bir seviyeye getirdikten sonra sahiplendiriyorum...
- +1 yıl
Biliyordum, zaten tüyleri stresi alır.. Kedi sahiplerinin kalp krizi geçirme oranı düşükür :)
- +1 yıl
Yıkama yavru o daha... Yıkanmaz daha o :D Besle büyüt yeter, kendini su koyarsan yalayıp temizler...
- +1 yıl
Sen beni dinle ve yıkama...
- +1 yıl
Öğle vakti yıkasaydın ve kurutsaydın bari tüylerini... Akşam yıkanırsa üşütür çünkü... Zehirlemekten caydın sanırım iyice :) İsmi ne olacak?
- +1 yıl
İyi ki çocuğun yokmuş derim eğer Peynir dersen.. :D Dişiydi değil mi? Snow White olsun... :)
- +1 yıl
Pamuk gibi beyaz değil mi? Pamuk Prenses :)))
- +1 yıl
Evet ama onun için daha vakit var. Eğer niyetin sahiplenmekse 7-8 ay sonra veterinere götürüp kısırlaştır... Belediye kısırlaştırabiliyor. Şimdi de pire vs. için sokak hayvanı statüsünde olduğundan ücretsiz damlası var. Sonradan sana sahiplenirken kart veriliyor. Oraya adı ve bilgileri yazılıyor :) Çok güzel bir his, sank bebeğin olmuş da nüfusu çıkıyor gibi :)
- +1 yıl
Sonra da o kızdığın yavrulardan birçoğunu dünyaya sen getirtmiş olursun... Bakabilecek misin ki? ;) Benim sorumsuzluğuyla ünlü bir abim var. Salak gibi gitti dişi kedi aldı eve, sonra bu zavallıyı dövdü sürekli miyavlıyor diye... En son eve erkek kedi aldı, çiftleştirip terastan attı erkek kediyi zavallıcık günlerce acı çekti. Şimdi dişisiyle beraber 3 de yavru var. Kendisi yemek bulmakta zorlanırken bir de o 4 kedi... Bence günahlarına girme hayvanların, kısırlaştır. Benim kedim kısır değil, ama hiç dişilerle işi yok. Aksine gördüğü öpeklere bile saldırıyor. Askeri disiplinle yetişti :)
- +1 yıl
Bizde kangal vardı ama verdik bir çiftliğe.. Bu kediyi ben bulmadan evvel rüyama girdi.
- Evcil Hayvanlar konusunda 956 cevap paylaştı.
+1 yılvalla sen o kediye bişey yaparsan hem bu dünyada hem öteki dünyada çok fena ödersin bedelini. benden demesi.. İSLAM dini hayvanlara önem vermiştir özellikle kediye.. yavruysa yemek istiyordur ya da annesini arıyordur büyük ihtimal..
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
14Cevap
+1 yılsaçmalama nasıl bir zihniyete sahipsin sen ya kendi ağzınla diyosun " yavru " belliki annesini arıyor veya sığınacak biryer belki açtır beslemeyi denesen ölmezsin ama baktın olmuyor al başka biryere bırak ama insan yaşasın bıraktığın yerde ıssız biyer olmasın. öldürmeyi çıkar aklından
21 YorumlaÖncelikle şunu söyleyeyim senin gibiler o kadar fazla ki dünyada ve o kadar iğrençsiniz ki. Boşuna yaşıyorsunuz oğlum, empati yok sizde bir kere. O zehri kendin iç. Ha siyanür öneren bilimum insansılar da yapsın aynısını. Benzer durumda sen de olabilirdin, birinin kapısına çaresiz gelip yalvarabilirdin, ama bunu düşünecek akıl kapasitesi de yok sizin gibilerde. Allah kimseyi muhtaç bırakmasın, böyle düşünecek ne yaşadın bilmiyorum ama eminim annen bile sevmemiştir seni. Evladım olsan sevmezdim lan. Kedi o kedi. Hayvan ağzı var dili yok. Nankör diyorsun. Asıl nankör sensin, en iyisi kendini bir yerden atman. Umarım hayatın boyunca mutlu olmazsın, burada bile kimse sevmiyor seni.
30 Yorumlabir kedinin miyavlamasindan bukadar rahatsiz olunur mu ya. millet kediyi evinde besliyo su dedigine bak. aciyipta önüne bir kap süt koyucagina zehirlemeyimi düsünüyosun? yazik.. gercekten cok yazik.
01 Yorumlasüt koy su koy ekmek att bu kadar duyarsız olmayın onlarda can onlarda aç sızın gıbı markete gıdıp parayı cıkarıp karınlarını doyuramıuorlar Allah bıze emanet ettı onları
23 YorumlaŞerefsizmisin sen ya. Küçücük kedi neyinden rahatsız oluyosun. Allahın verdiği canı senin almaya hakkın yok..
37 Yorumla
6 ayDalga geçiyorsun herhalde Ben sitede oturuyorum Senin içine giriyor Kedi 2 kata geliyor ikinci kattayım miyavlıyor biraz yemek süt veriyorum yatıyor mis gibi de Sabah çıkıp gidiyor yapmayın biraz vicdanınız varsa insansanız tabii çok çok sevmiyorsan al bir yere götür ya da kovala
00 YorumlaSen nasil bir insansin kedicik seni sevmiş de kapinda druyo senden yardim istiyo.. sen öldrücem diyorsun kediler hicte nankor deyildir ben 2 kedi besliyorum onlar kadar hic komse sicak deyildir insana asil nankor olan sensin.. inş öldürmemişindir ... öldürdüysen eyer bil ki en günah şeylerden birini yaptim sonun kötü
00 YorumlaSen nasıl bir insansın en azından bir kap süttemi koyamadin? Ve ona fare zehri versen vicdanın rahat edicek mi?
08 Yorumla
+1 yılEvet fare zehri ise yarar aksam yemeginle birlikte az bisi yut bir daha duymazsin kedi sesi rahatsiz etmez
42 Yorumla- +1 yıl
Oyle soruya anca bu cevabi alirsin
+1 yılsüt birşey versene yavruya kaşar salam yok mu az ver bak susar az su vewr
07 Yorumla- +1 yıl
:)
tamam verme ozamn canını yakmadan başka yere getir yavruysa annesini ister - +1 yıl
oyy çok minik dursun elleme
bak sen ona bir kutu yap küçük kaba süt koy o susar ama yapmazsınki sen - +1 yıl
yakın olsam zaten oraya sana bırakmazdım alırdım hemen eve sokmam tabide :)
+1 yılŞimdi hayvan dicem kediye hakaret olacak
İnsan kıyafetine bürünmüş nesin sen?31 Yorumla- +1 yıl
hakaret etme kedi kadar aklın yok ne yapacağınıbilemiyorsun
insan olan ne yapacağını bilir
+1 yılallah belanı. lan yakala önce kediyi sonra feysde haysev sayfasına ilan aç bir kaç saat içinde yuva bulursun kalpsizin teki olmuşsun belli iyilik yap biraz
14 Yorumla- +1 yıl
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler bro önce bir parça peynir al elince çagır kendine geh pisi pisi geh geh pisi pisi de bir süre direnir sonra dayanamaz gelir :D
- +1 yıl
senden korkuyor o zaman başka biri denesin :D
Knk çok kolay koy yoğurt kapina bir bayir varsa yakinda eger basindaysna bayirin sonuna koy bayirin sonundaysan basina köy gel eve geri donemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkedi naftalin kokusunu sevmez bahçeye nftalin dök sonra kapının ağzına sirke koy bir kapla ya da sirkeyle sil olmadı dök faydası olacaktır ben yapmıştım
01 Yorumla- +1 yıl
Vay salak vayyy kedi düşmanları kapına yemek diye gelmiş. .. Rabbim sizi de aç bıraksın. .. az önce benim kapıma geldi bahcemizin kedisi ikinci kata çıkmış. .. kapimda açım diye bağırdı içeri aldım yaş mama verip dışarı bıraktım. .. evde durmuyo kış ayı. .. ama tokken usumezler sabah akşam bahcemdé 7 kediye bakıyorum allah bana ben onlara. .. İnsan yerine onlara veriyorum sadakami fitremi içim çok rahat
Bu kadar vicdansiz olmak zorunda mısın? Kendin yapmiosun madem hayvansever birilerine soyle onlar versin sende rahatsız olmazsin bu kadar basit
01 Yorumlaal içeri hayvanı ne olacak bir dilim ekmek süt versen 1 lira kapalı sütler markette.. sen al ben ptt ile paranı verırım.. süt ekmek al yedir..
13 Yorumla
+1 yılınsanım deme. karnı açtır hayvanın annesını kaybettıyse ondan ağlıyodur. o fare zehrını al kendını zehırle. ya da keşke senı beledıye zehırlese
02 Yorumla- +1 yıl
ınsanlardan nankörü yoktur bunu bıl. tamda sana yakışan bı uslup. fazlasını beklemıyodum. Rabbım, yaşlılarda olmasa, kundakdakı bebekler olmasa, ağzı olan dılı olmayan hayvanlar olmasa hıçbırınıze o nımetlerı vermezdım buyurmuş. yanı arkadasım o kedınınde senın sofranda hakkkı var. dörtte bırını vermek zorundasın. senın evıne verıyo Allah onunda rızkını. şimdi bu yazıyı oku belkı ınsan olursun. ıyı gunler
hacı mama vercekmiş gibi kandır eve getir sonra kes pişir bonfile yap hoooop mideye <3
20 YorumlaAy inanmiyorum yaa. Al iceri sut falan ver yazik ama :(
03 YorumlaVicdansız! İnsan böyle bir soru sormaya bile cürret edemez ama kusura bakma insan demişim :) inşaAllah Rabbim bu iğrenç düşüncenin sana mükafatını fare zehirinden daha beter göstermiştir
11 Yorumla- +1 yıl
Ağzına saglik güzel dedin 😊👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende senin insan sıfatıyla geziyor olmandan rahatsizlik duyuyorum.
11 Yorumla
+1 yılyazık ya niye zehirlemeye çalışıyosun kii :) biraz süt ver sonra da kulaklık tak duymazsın :)
00 Yorumlala yakala götür bir kasabın önüne hem hayvanın karnı doyar hemde rahatsız olmazsın
02 YorumlaKediyi zehirliycene sen yee... bir işe yaramadığın yazdığın şeylerden belli gereksiz kedi canavarı başkada bir boka yaramazsin geberde dünya bir pislikten kurtulsun
10 Yorumlabir sabah uyandım kediyle beraber yatıyoz nasıl çığlık attığımı hatırlamıyorum :D
00 Yorumla
+1 yılinsan bı sut bışı verır rahat oluyom demıssın bı de.
00 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSu dök bir iki gider herhalde. Hortumla kesin çözüme ulaşabilirsin.
00 Yorumla
9 aySeni zehirleseler bence daha iyi olmazmı seni zehirlemek için son derece etkili Bir de utanmadan buradan fikir istiyorsun vicdansız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://hizliresim.com/y22LNL
İnsan ol azcık.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılallahım sen hayvanları böyle insanların şerrinden koru
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyyyyy yazık o kediye ya bana getir ben bakarım çok tatlır sakın öyle bişey yapma
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnşallah o sütü yanlışlıkla sen içersin sen Geber
Cevap sahibi+1 yılSen sus geberesice
+1 yılbizde senden rahatsız oluyoruz ve senin gibilerden...
10 YorumlaVicdanın nerede senin?
06 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence o zehri kendin iç.
02 Yorumla- +1 yıl
Kedi sesinden rahatsız olan ben değilim.
Eve alsana yazik hayvancagiza
04 Yorumlasüt ver bir sevap işle
01 Yorumla
+1 yılSen nasıl bir insansın ya?
01 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılSen böyle diyince kedi kesen i*ne aklıma geldi.
00 Yorumla yazık kardeş ya
00 Yorumla
+1 yılbakıvar olum sevaptır
00 YorumlaEvcil Hayvanlar konusunda 324 cevap paylaştı. keşke ölsen lan keko
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDon't feed the troll :)
00 Yorumla
+1 yılHayır !
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Evcil Hayvanlar > Sorular > Kapının önünde bir yavru kedi var sürekli miyavlıyor rahatsız oluyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler