Sıcak havayı mı seviyorsunuz, yoksa soğuk havayı mı?
Terlemektense üşümeyi tercih ederim.
Terlemektense üşümeyi tercih ederim.
Soğuk hava tabi ki. Sırf bu yüzden plaj mlaj yaz tatili falan hiç gitmiyorum da sevmiyorum da.
Yaz tatili yerine kışın karlı temiz bir hava da Bursa/Uludağ da kamp yapmayı, kayak yapmayı, kar üzerin de mantar pişirmeyi yeğlerim.)
Ayrıca soğuk iyidir diri tutar insanı
Ne soğuk Havayı
Nede sıcak havayı severim
ılık olmasından yanayım :)
Ricalar efendim ;)
25derecenın uzerınde olmasın, altındada olmasın:):) kavurucu sıcaklığı sevmem ama sıcağı severım:):):)
Cevap
13Cevap
Soğuk hava candır
Alacaksın sevgilini bir yorgan 2 kahve ve hafif bir müzik
sevgilin yaslayacak başını omzuna
arada muhabbet edeceksiniz arada gelecek ile ilgili hayaller kurup sevgilinden ayyy oyle olur dimi kocişkom demesini dinleyeceksin
onun mutlu oldugunu hissettigin gordugun her an sende mutlu olup yuzunu avuclarının arasına alıp anlından opup kadınım deyip sarılacaksın
bu yuzden soğuk hava yani kış candır aşktır romantizmin tavan yaptıgı mevsimdir
Akdeniz iklimi insanı; "çabuk aşık olup çabuk nefret eden, çok sigara içen, bol bol alkol tüketen, sevmesi de cinayet işlemesi de kolay insan tipi..."
"Sıcak iklim insanı kaygısız yapar, mutluluk hali yaratır, ruhu gevşetip, tembelleştirir. soğuk iklim ise insanı kaygılı, güvensiz yapar."
hayır üşümektense terlemeyi tercih ederim bu yazıyı da türkiyenin en sıcak ili adanadan yazıyorum hemde bu sıcakta düşün artık soğuktan ne kadar nefret ettiğimi
karadeniz bu yüzden güzel işte. ağustosta hırka giymezsen üşürsün devamlı yağmur yağar mis gibi ağaçlık. gerçi hes fes derken gidecek hepsi
Bu havanın ortası yokmu?
Ben ne sıcak nede soğuk severim. İkisinin ortası en idealim...
sabaha karşi hava buz gibi oluyor ya işte o havaya bayılıyorum
Soğuk havayı daha çok seviyorum sıcağı fazla sevmiyorum bunalıyorum sıcak bana yaramıyor
ben antalayalıyım sıcak hava herzaman candır
prayla sıcaktan zarar gelmez :)
benim tercihimde soguk havadan yana azizim :))
soğuk havayı tercih ederim
Nisan mayıs aylarındaki ılık hava güzeldirr
Sıcak, soğuk hava bana göre değil
Soğuk gardeş soğuk. Buz gibi.
Fazla olmamakla birlikte sicagi tercih ederim..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar