mercedes c180 amg almayı düşünüyorum krediyle 2 ya da 3 yılda alabilirim fakat bir arabaya bu kadar yatırım yapmak sizce mantıklı mı bana önerebileceğiniz başka bir araba varsa dinlemek isterim
Cevabın nedir?
+1 yılÖnemli olan alacağın arabadan beklentin. Ailem sanayici ve ailemdeki erkekler için araba inanılmaz önemli. Babam X6 kullanıyor, amcam ve kuzenlerim de mercedes ve audi'nin baya uçuk fiyatlılarından... Gariban ben ise 2. el bir C3 ile idare ediyorum, vursam da uçurumdan aşağı yuvarlasam da içim yanmaz en azından:) Ama son dönemlerde aklımda jeep'in eski modelleri var, adını tam çıkaramadım şimdi ama en pahalısı 35 bin TL:)
03 Yorumla
Soran+1 yılAilenin tutumlu ve fedekar kızısın :)
- +1 yıl
dediğim gibi beklentilerle alakalı bir durum, arabaya harcamadığım parayı birikim olarak tutmak ve güvende hissetmek beni daha mutlu ediyor. :)
Soran+1 yılNe güzel :)
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılTam c180 yazacaktim açıklamada gördüm iyi seçim fena araba ;) tabi dizel alırsan iyi olur yoksa 6500 maasla benzine para yetmez hele ki mercedes çok yakıyor. Audi A5 i de düşünebilirsin ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılÖneri için teşekkürler evet birçok arkadaş da Audi A5 önerisi yaptı A5 in tasarımı da çok hoş
- +1 yıl
Kesinlikle öyle. Asagida okudum yazdiklarinizi yadiniz genc sanirim.170.000 bir arava icin cok degil mo zaten c 180 lerin 2011-2012 modelleri iyi bence 130.000 olmasi gerek yanilmiyorsam. Bana kalırsa gencseniz eger birikim yapin bir arabaya 170.000 vermeyin 120.000 lik alin sonrada birikim yapin derim ;) Tabi sizin taktiriniz para sizin zevk sizin :)
Soran+1 yılEvet 25 yaşındayım :) Doğru söylüyorsunuz birikim yapmak önemli teşekkürler öneriler için :)
+1 yılÖncelikle 30 bin civarı bir araba al şimdilik işini görsün o arabaya 1 kaç yıl binersin biraz para biriktirirsin üzerine arabanı da satıp elindeki parayla birlikte az miktarda kredi kullanırsın bu şekilde az faiz ödemessin parana yazık parayı toparladıktan sonra Audi A5 2.0 TDI - BMW 320 D - Mercedes Benz CLA 200 olabilir bunların içindeki en verimli motor bmw'de var 188 beygir seçim sana kalmış :)
06 Yorumla- +1 yıl
az faiz ödersin demek istemiştim :)
Soran+1 yılÖneri için teşekkürler yok ben direk iyi bir araba almak istiyorum açıkçası Audi A5 lerin tasarımını hoş buluyorum beğendim mercedes c180 ile audi a5 arasında kaldım gönlüm araba almaya gittiğimde hangisini kapılacak bakalım :)
- +1 yıl
C180 yeni kasa olandan bahsediyorsan arka tarafı pek hoş değil iyi durmuyor a5 tasarım olarak güzel fakat bana göre a5 çok yeni bir kasa değil Masem sıfır alacaksın son model olsun şu an sıfır olarak satılanarı makyajlı kasa ama mercedesin de adı bile farklı "MERCEDES BENZ" :)
Soran+1 yılEvet o adı beni çekiyor :) fakat aşağıda da bir arkadaşın yorumları kanımı audi A5 e ısındırdı ikisi arasında git geller yaşıyorum şu an
- +1 yıl
A5 Güzel bir otomobil bir kez binmiştim inesim gelmemişti kötü araba değil ama madem sıfır alacaksın son kasa olsun derim ben sonuçta 10 15 binlik bir araba almıyorsun, ama git bir test sürüsü yap arabaları incele ondan sonra karar ver burada daha çok kafan karışır
Soran+1 yılEvet kesinlikle test sürüşü yapıp öyle karar vereceğim sağol öneriler için
+1 yılMercedes c180 amg alma, limit söyle sana alınacak arabaları söyleyim.
110 Yorumla
Soran+1 yıl160-170 bin tl ye kadar limitim var önerilerini bekliyorum
- +1 yıl
Audi a4, Audi A5.
Çok erkek ağzı olacak ama yazayım :) kalite, konfor, performans ve enfes bir sürüş keyfi.
Ayrıca, biz erkekler araba alırken kadınlarında dikkatini çekmek isteriz; audi'ler kalite kadınların dikkatini çeker ;)
Bmw olur olmaz herkesin dikkatini çeker. Mercedes para yiyici 45-65 yaş arası adam kovalayan hatunların dikkatini çeker.
Bende a4 var ;) bugüne kadar çok bmw mercedes kullandım, audiden ötesi yalan.
Dizel a5 al derim a4'e hiç bulaşmadan. Bende a4'ü verip a5 almak istiyorum.
Sıfır alma hata edersin 10-15 bin kmde 2. el al. Benzinli asla alma çok yakıyor :) (bendeki benzinli)
Dizel tek kapı siyah bir a5 ortalığı yakar geçer ;)
Daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsan mesaj atabilirsin. Arabalarla aram iyidir.
Soran+1 yılÖnerilerin için çok teşekkür ederim evet ben de A5 leri beğeniyorum şık duruyor belki A5 de alabilirim audi önerisi çok olmadı bugüne kadar bana genelde mercedes bmw tarzı olduğundan mercedes e yoğunlaştım olur ihtiyacım olursa mutlaka mesaj atarım sağolun
- +1 yıl
Mercedes c 180 amgler tarz arabalar ama mercedesin şahini gibi herkesin altında var artık ve ÇOK YAKIYOR. Haberin olsun. Az yakıyor diyenlere aldanma, bende vardı c10 amg.
Bmw dersende tek model; 3.20 cd m paket yani şu;
arabamcdncube.dmcimg.com/.../...891723_580x435.jpg
üstünü kendi açar kapatır, fabrika çıkışı kırmızı deri döşeme ve bmw teknolojisi.
Buda 2000 motor ama az yakan güzel bir araç.
Soran+1 yılBMW pek düşünmüyorum açıkçası audi ve mercedes arasında gidip geliyorum gönlüm hangisine kapılacak almaya gittiğimde bakalım
- +1 yıl
:)) O zaman kendi yaptığımı sanada tavsiye edeyim.
Önce git mercedese bin, bir tur at. İlk içine oturduğunda hissettiğini kafaya kaydet.
Birde git audiye bin, zaten almış olacaksın :D
Soran+1 yılAçıkçası ben de tam tersi en son mercedes e gidip akılda son olan etkili olur prensibiyle mercedes alır gelirim diye düşünüyordum :) öneriler için çok teşekkür ederim özellikle şu A5 i ciddi ciddi düşünmeye başladım
- +1 yıl
2 kere viraj yedim a4'le. Birinde 150 ile keskin viraja girdim, diğerinde 120 ile. Fark etmeden yedim ben bu virajları çok eminim altımdaki a4 olmasa o virajlarda patlamıştım.
Başka bir teknolojisi var audilerin.
3 markada alman ve şu sözlerini ciddiye al almanların;
"Mercedes, Bmw'yi satmak için Audi'yi binmek için yaptık biz" ;)
Hayırlısı olsun.
Soran+1 yılEvet o iddialı sözü biliyorum :) Aynen hayırlısı olsun bakalım gönlüm hangisinden yana olacak :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
49Cevap
reklamı bırak gerçeği yaşa bilader bırak diğerlerini çekecen kapıya yıldızı yok hondaymış yok toyotaymış onlarla hergün gezeceğine bunlarla 2 kere gez yeter bu değilde mercedes s 300 w 140 var mekanın önüne geldinmi havasını bile değiştiriyo o kadar :D:D https://i.hizliresim.com/d44obn.jpg
03 Yorumla
Soran+1 yılÖnü çok uzun tasarımını beğenmedim açıkçası
Soran+1 yılSoruda da yazdım amg düşünüyorum diye amg istiyorum zaten :)
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ferraride alsan dingilin biri gelip vuracak kaza yapcak ve sende ist gibi yerde seveee seveee kurallara uycaksn yero gelcek trafikte kalacaksn. E bunların hepsini Şahin bile yapabiliyo üstelik tek maasla alınıyor kaza yapsa biri vursa parçası ucuz e trafikte ferrari ile yan yana? Hiz desen oda kurallara uymak zorunda :) Şahin alma tabi ama klimali bisi al. Gerek yok fuzuli harcamalarina. Ev al daha iyi kiraya ver hemen destekler seni kirada gelince.
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi ev almak daha iyi bir seçenek fakat insan yeri gelmiş iyi bir şey alsın devamlı kullansın istiyor ortalama bir araba alıp birikim de yapabilirim fakat ev almak biraz genç olduğumdan bana daha çok evli insanların işiymiş gibi geliyor
Mercedes c180 kemik rengi ustu siyah gerisi yalan :)
16 Yorumla
Soran+1 yılBeğeniyorum ben de tasarımlarını
Soran+1 yıl80 bin TL birikmişim var kaldı ki 6.000-6.500 TL alıyorum ve 24 ya da 36 ay vadeli taşıt kredisiyle çok rahat mercedes c180 alabilirim
- +1 yıl
ne ıs yapıyosun acaba
Soran+1 yılAvukatım
Soran+1 yılSen daha çok kazan o halde mjolnr 25 yaşında stajla birlikte fiilen 3 yıllık bir avukat olarak kazancımdan çok memnunum Allah herkese daha çok versin
https://i.hizliresim.com/DooEWz.jpg
bende akaryakıtçıyım belediyenınarsanın üstünde bı istasyonum var belediyeye 40 bın verıyom kira 15 günde beledıenın tüm araçları benden yakıt alır borçları binlerde öyle para vs konularını araya sokmayın :D baba var : hahaha
bence krediyle araba alma ben kredı kartı bile kullnmam nakitin varsa al.. o araçı..09 Yorumla
Soran+1 yılAkaryakıtçı tanıdığım hiç yok kusura bakma teyit edemeyeceğim :)
- +1 yıl
Baba parası ile konuşan çocukları seviyorum :) çünkü onların konuştukları insan beynini hiç yormuyor! Düşünmek gerekmiyor, kafa yorup ne demeliyim lan ben buna? dedirtmiyor mesela :)
Bende izmirliyimde, hemşehri olmasakta olur.
Soran+1 yılintegralsoul yorum için teşekkürler :)
Soran+1 yılTamam arkadaşlar tartışmayın boşuna sakin olun
Mercedes iyidir. C 180 al 100bin TL falan son modelleri varya avardagce mi ne diyolar ona. Aylık 3000 olarak ödeme yapabilirsin bankaya mesela krediye.
16 Yorumla
Soran+1 yılÖneri için teşekkürler bazı arkadaşlar audi bmw de önerdiler fakat benim de gönlüm mercedes ten yana daha iyi geliyor dış görünüşü olsun tasarımı olsun
Soran+1 yılEvet ben de ağır ve asil görünüşünden dolayı mercedes aşığıyım :)
+1 yılwww.sahibinden.com/.../detay
değerlendir...01 Yorumla
Soran+1 yılÖneri için teşekkürler fakat tasarımı biraz daha ağır olan ve sıfır araba almak istiyorum
Değil tabiki bir yatırım değil anahtarı taktığın an en az 20 30 lira düşüyor onun için bence böyle birşeye o kadar para bağlama bir tane wosvagen scirocco al hayatın tadına bak yaşında genç zaten bmw ağır kaçar
05 Yorumla
Soran+1 yılevet doğru söylüyorsunuz kullanınca 2. el olunca zaten fiyat düşüyor Allah korusun yarın bir gün bir kaza yapsam yine çok düşük bir fiyata satmak zorunda kalıcam biraz birikmişim var iyi bir arabam olsun istiyorum ama ne yapcağımı bilemiyorum çevremden herkes ayrı bir tavsiye veriyor kimi araba kimi ev vs. ev de almak istemiyorum hemen tutum yapmak saçma geliyor bana
- +1 yıl
Aslında hemen tutum yapmak saçma değil ilk olarak alacağın şey evdir. Çünkü bir gideri yok o kadar fazla benzin parası bandrol parası kasko ettiğin kaza vs vs bir sürü şey sayabilirim. Eğer mantıklı birşey yapmak istiyorsan bir ev al zaten vereceğin kira bir süre sonra kendine kalıyor tekrar birikimin olur kafanda rahat olur. Şu anda kendin için düşünüyorsun evlenince ilerisi için sen 1 adım daha erken düşünmeye başlayacaksın.
Soran+1 yılDoğru fakat işte genç olunca ev sanki evli insanların tutum işiymiş gibi geliyor bana evlenince insan daha olgun düşünüyordur mutlaka
- +1 yıl
Bak kardeşim ben evli değilim anne baba ayrı bizde 12 senedir çalışan birisiyim ve hala ev almak için tabiri caizse bir tarafımı yırtıyorum. Ne kadar erken davranırsan o kadar iyi benim dediğim araç 70 lira eğer mercedes alacaksan onu al hiç olmazsa ona ödeyeceğin krediye kadar bunun kredisini bitirir. Başka şeyler için birikim yapmaya başlarsın.
Soran+1 yılCevapların için teşekkürler tavsiyelerini dikkate alacağım sağol
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence mercedes alma daha düşük bişey al o parayla yatırım yap kira gelirin filan olur. Maaşın güzel bunu alabilirsin rahatça kadınlarda gördüğün gibi atlar ki burdakiler bile atlamış. Ama bilmem ben aynısını yapmazdım.
03 Yorumla
Soran+1 yılişte kararsızım iyi bir maaş alıp ortalama bir araba alıp iyi bir birikim yapmak mı yoksa iyi bir araba alıp birikim yapmamak mı bir de yaşım genç olunca ev yatırımı yapmak falan ne bileyim çok erken geliyor bana
Cevap sahibi+1 yılTabi benim ki sadece tavsiye ama. Arabanın neden lüks olmasını istiyorsun ki vergisinden benzinine kadar herşeyi artar. Arabalara tutkun mu var? Tabi ilerde de alabilirsin böyle bir araba ama ondan önce yaptıgın yatırım sayesinde ilerde daha rahat edersin. Yazlığını filan kolay alırsın aileden kalan varsa yazlık ev, mercedes al.
Soran+1 yılEvet biraz araba tutkum var ama ev yatırımı yapma fikri de aklımdan çıkmış değil ev araştırmaları da yapıyorum ara sıra
Garajın veya otoparkın varsa al o arabayı. Eğer yoksa çok para verme arkadaşım. Kapı önünde duran bir şeye çok para verdin mi bir şey olursa fazla üzülürsün. Sana alternatif olarak da Volvo S40'ı öneriyorum.
05 Yorumla
Soran+1 yılÖneri için teşekkürler otopark ve garaj sorunu yok Volvo S40 a baktım tasarımı hoş fakat satış dışı gözüküyor şu an için sıfır araba almayı düşünüyorum
Soran+1 yılİcralık olacağımı sanmıyorum bir hukukçu olarak :) Arabayı fazla hırpalamayacağım evet gönlüm mercedes ten yana ama audi a5 önerenler de çok oldu bu yüzden audi de düşünüyorum ikisi arasında kaldım mercedes ile audi
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
+1 yılBMW M5 al kafan rahat olsun hız ve konforun bir arada olduğu bir araba kaçırma derim hız istiyorsanda Honda S2000
00 YorumlaMercedes'ten aşşağısı kesmez senı ozaman ben audi a5 kullaniyorum ama gözüm hep mercedes'te
06 Yorumla
Soran+1 yılC180 amg hep aklımda fakat buradan A5 öneren arkadaşlar olunca ikisi arasında kaldım evet gönlüm mercedes ten yana şu an için fakat test sürüşüne katılınca görüşlerim netleşir diye düşünüyorum
- +1 yıl
Audi a5 alma bence :) c180 iyidir hemde cok iyidir benım şu an sıfırdan bir araba veyahut 2. ci el bir araba aliyor olduğumu farzet mercedesden başka birşey düşünmezdim heralde sonuçta yorumlarını okudum 80 küsür bin nakitin varmiş ayliğin zaten 6000 6500 civari cok rahat istediğin araci alabilirsin:)
Soran+1 yılEvet maddi açıdan bir sorun yok şükür fakat kafamı karıştıran yorumlar oldu gönlüm her zaman c180 amg den yana sanırım onu almazsam a5 alırsam hep acaba diyecekmişim gibi geliyor :)
- +1 yıl
valla a5 de çok iyi arabadir c180 e göre biraz geride olsa her türlü gideri var ben kullaniyorum her türlü konuda memnunum fakat mercedes'e karşi bende bir sempati var hep gözüm oraya gidiyor bakma sen bana :) audi, bmw, mercedes bende bu 3 markanın son 2 yillik arabalarina bak derim ben maaşin iyi yaşin geç bir defa aliyorsun ömürlük olsun değilmi
Soran+1 yılevet yaşım genç olduğundan iyi bir araba alıp kullanabildiğim kadar kullanmak istiyorum bmw ye pek bakmıyorum açıkçası tasarımı pek hoşuma gitmiyor ben ağır duran arabaları daha çok seviyorum c180 amg sevgim de sanırım bu yüzden :)
Maaşım şekil önümden çekil :D canım benimle evlenir misin :D
04 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef :) Deliler gibi aşık olduğum bir sevgilim var :)
Soran+1 yılAmin :) Sağol :)
Sana önerim geçsinde hemde. VW Scirocco 1.4 TSI 160 hp manuel. 2009 veya 2010 model :D
04 Yorumla
Soran+1 yıleski bir araba tercihim değil ve tasarımını beğenmedim :) uzun araba seviyorum arkaya doğru oval ve şişik arabalar hoşuma gitmiyor
Soran+1 yılYine de öneri için teşekkür ederim sağolun :)
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılmaaş önemli iyiymiş ama arabaya ayırabileceğin bütçe daha önemli
ne kadar ayırabilirsin araba için?05 Yorumla
Soran+1 yıl160-170 bin tl ye kadar
- +1 yıl
aylık ne ödeyebilirsin demek istedim
neyse
nakit varsa 160-170 nin fena arabalar var seçenek çok
ayrıca bu segmentte araba vergileri de çok olur haberin olsun
Soran+1 yılAylık ödeme seçeneklerim vadeye ve birikmiş parama bağlı olduğu için o kadar uzatmak istemediğimden direk 160-170 bin dedim 80 bin tl birikmişim var aylık 3500 tl ye kadar ödeme yapabilirim benim için vergi çok önemli değil zaten o meblağda bir araba alıyorsa bir kişi vergi yüksekliğini de peşinen kabul edebilmeli öneri için teşekkürler
- +1 yıl
valla bende bu para olsa volvo s serisinden bişey alırdım
sağlamlığın zirvesidir volvo
Soran+1 yılEvet volvo da öneren arkadaşlar oldu o seriyi de inceleyeceğim
+1 yılaraba yatırım değildir!!!
ancak ticarete kullanıyorsan yatırım gözüyle bakabilirsin
audi öneririm03 Yorumla
Soran+1 yılEvet yatırım değil ama kaza olayları vs. olduğundan yarın bir gün o arabayı çok daha az bir fiyatla satmak zorunda kalabilirim bu yüzden hani ev alırsın çok düşme imkanı yoktur fiyatlarının ama araba olunca risk biraz audi hangi modelini önerirsiniz
- +1 yıl
a3 a4 muhteşem araçlar
Soran+1 yılTeşekkür ederim araştırıcam
Kenarda Birkmişin Yoksa Deymez, Zaten Satarken Aldığının Çok Altında Gidicek, Ayrıcada 2-3 Yılda Nasıl Alıyorsun? Maaşının Hepsini Versen Bile Zor
01 Yorumla
Soran+1 yılmercedes c 180 amg sıfır fiyatı 150.000 TL kenarda birikmiş 80 bin TL var taşıt kredisiyle 70.000 tl kredi çeksem 2 ya da 3 yılda çok kolay bir biçimde (2 yıl vade için aylık 3400 3 yıl vade için aylık 2500 tl ödeyerek) sahip olabilirim
Diğer konusunda 370 cevap paylaştı. Bmw m5 üstüne tanımam eğer ağır takılırım dersen 745 yeterli olur abi
00 YorumlaBu maasla türkiye de ne is yapilir merak etmedik degil dogrusu :)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl6.6-500 Mü?
Ne Okudun Allah Rızası İçin Söyle Hemen Hayallerimi Sil-Baştan Yaz Yapıyım Tercih Yapıcam...03 Yorumla
Soran+1 yılAvukatım
Cevap sahibi+1 yılHmmm...
Yazsam'da Kazanamam, Sağol... .)
Soran+1 yılRica ederim :)
A4 ya da A5 bence 3 yıl cok kredi borcu ödemek icin ona göre bir araba al
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl da olabilir kredi vadesi o açıdan bir sorun yok önerin için teşekkürler araştıracağım
Gelirin kadar giderin de önemli. Ona göre düşün ve kendini zorlama, yarın bir gün işsiz kalma riskini unutma, çok uzun vadelere girme.
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah'a şükür işsiz kalma ihtimalim yok 2 ya da 3 yıllık vade de benim için çok sorun değil açıkçası fakat söz konusu araba olunca biraz daha temkinli davranıyor insan kaza durumu vs daha riskli bir şey ev almaktan bu yüzden tereddütlü yaklaşıyorum
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Valla o kadar gelirim olsa 2.000 CC altı araca binmem.
2.000 CC dizel modellere bakabilirsin.00 Yorumlabir avukata en iyi rang over veya land over gider
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim öneri için ben de beğeniyorum tasarımları hoş fakat uzun arabaları daha çok seviyorum
Soran+1 yılEvet bentley in tasarımını beğendim hoş duruyor her ne kadar farlarını pek sevmesem de
mercedes a180 öneririm 70-80 bin lira arasında sanırsam o paraya alabileceğin en iyi arabadır mercedes yani boru değil:)
07 Yorumla
Soran+1 yılöneri için teşekkürler a180 biraz oval tasarımı ben şişik ve oval tasarımlı arabaları pek sevmiyorum uzun arabalar daha hoş geliyor gözüme
Soran+1 yılHayır özel bir hukuk bürosunda çalışıyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim evet öyle :)
Soran+1 yılMezun olduğun yere yaptığın kurum stajlarına bildiğin dillere yurt dışı deneyimine daha bir sürü faktöre bağlı umarım kazanırsın :)
- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKardesim akilli bir adam yatirmaz bu kadar parayi ben otomotiv sektorunu cok iyi bilir ek is olarakda alim satim yapiyorm al toyota bak keyfne
01 Yorumla
Soran+1 yılÖneri için teşekkürler evet araba alınca malum kaza olur yarın bir gün bir şey olur çok düşüyor 2. el olarak satınca ben de orta bir araba mı alsam yoksa iyi bir araba mı alsam ikilemdeyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılRANGE OVER'ın herhangi bir modeli bence düşünülmesi gereken tek araba
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRange rover :D
Soran+1 yılSorun değil anladım :) öneri için teşekkürler fakat düşünmüyorum o kadar yüksek miktarda bir araba satın almak şu an için
Cevap sahibi+1 yılbir miktar birikmişin varmış gerisini de taksitle halledersin maaşında iyi yani :D ama tabi kesinlikle senin bileceğin birşey :D
Soran+1 yılÖnerini dikkate alacağım range over önerisini yapan birkaç arkadaş da oldu teşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılKanka o dediğin araba bu maaşa bile fazla derim. Ayrıca yaşın kaç? Evin vs. herşey varmı? Bunlarıda düşün.
04 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşındayım evim yok bugüne kadar biraz birikim yaptım araba ev düşünmedim ama artık iyi bir arabam olsun istiyorum haklısın maaşım pek yeterli değil anca 2 ya da 3 yıl kredi çekip alabilme imkanım var
Cevap sahibi+1 yılBak dostum ne olacağı belli olmuyor bu hayatta sen , en garanti yatırımı yap. C180 amg kontağı çevirdiğin anda değeri 50.000 TL düşen arabadır. Bende seninle senin gibi 25 yaşındayım yurt dışında çalıştığım için yaklaşık 11.000 TL ancak benim ailem ve ileride kuracağım ailemin sorumlulukları var üzerimde. Büyük ihtimallede sende de öyle. o yüzden sana kardeş tavsiyesi birikim yap ve en kısa zamanda gelir getirecek mülk yatırımı yap.
Soran+1 yılDoğru diyorsun araba olunca çok düşüyor fiyat evet belki de ev yatırımı yapmalıyım
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi.
+1 yılkaç yıllık avukatsın? başladığın gibi mi bu maaş geldi
03 Yorumla
Soran+1 yılMaaş konuşmayı pek sevmem fakat bilginiz olsun diye söyleyeyim stajla birlikte 3-4 yıldır çalışıyorum hayır maaş her yıl ya da dönem kıdemleştikçe artar
- +1 yıl
peki o zaman bilgilendirme için teşekkürler, Allah gönlüne göre versin c180 iyi araçtır ama sıfır almana gerek yok, sıfır ayarında 2. el araçlarda var hem bayağı bir fiyat farkı olur bu da senin için iyi olur. araba seçimin güzel yani
Soran+1 yılRica ederim öneri için de sağol
+1 yılC180 alanları anlamıyorum abicim ya on numara cla dururken...
013 Yorumla
Soran+1 yılCla nın da tasarımı hoş fakat biraz daha ağır duran arabaları seviyorum c180 cla ya göre daha ağır duruyor
- +1 yıl
C180nin neresi ağır abicim git a4 al o zaman tam baba arabası
- +1 yıl
Ayrıca istersen dodge nitromuz var temiz babam satıyor sahibinden
Soran+1 yılYok teşekkür ederim sıfır istiyorum ben önerilerin için sağol bakalım hangi arabaya gönlüm kapılacak almaya gittiğimde
- +1 yıl
Passat süperb 320 cla a4 sana en babalarını saydım seç. :) hadi eyvallah
Soran+1 yıla5 in tasarımı a4 ten daha iyi geliyor bana açıkçası öneriler için sağol
- +1 yıl
Paran varsa 5 de al 6 da :)
Soran+1 yılBütçem yeterli sağol :)
- +1 yıl
Arabaları sadece tipi ile değerlendirmeyin kriterlerine de bakmak lazım motor hacmi aksesuar donanımı felan hem oturaklı hem sportif bir araba dersen BMW 640 grand coupe tek geçerim
- +1 yıl
O kadar uçabileceğini sanmıyorum Üstad :)
Soran+1 yılDesigner_27 önerin için teşekkürler fakat şu an için o kadar yüksek rakamlardaki arabalara bakmıyorum :)
- +1 yıl
640 grand coupe hayalimin arabası :) ama dediğim gibi sadece tipine bakrak yorum yapmak yanlış olur git bir test sürüsü yap öyle karar ver
Soran+1 yılKesinlikle test sürüşü yapıp öyle karar vereceğim her ikinize de görüşleri ve önerileri için teşekkürler arkadaşlar
paran varsa harca kardeşim paranın köpeği olacağına bırak para sana hizmet etsin
04 Yorumla
Soran+1 yılÖnerin için sağol evet doğru fakat yine de iyi bir arabası olsun istiyor insan
Soran+1 yılEvet biliyorum tereddütümü bu yüzden yansıttım soruda bir arabaya bu kadar para vermem doğru mu bilmiyorum diye bakalım belki ortalama bir araba alırım ama hala mercedes c180 sevgimi kenara bırakamıyorum
Yeğenim 25 yaşında ve toyota verso var 2013 model. Harika araba.
09 Yorumla
Soran+1 yılöneri için teşekkürler şimdi baktım dış görünüşünü pek beğenmedim açıkçası arkası oval olanları pek sevmiyorum uzun arabalar hoşuma gidiyor
Soran+1 yılwww.arabalar.gen.tr/...o-1-6-elegant-7k-i3717.html kastettiğiniz araba bu mu? arkaya doğru biraz oval ve şişik olduğundan hoşuma gitmedi c180 arkaya doğru düz ve daha şekilli bir biçimde indiğinden daha hoşuma gidiyor www.arabalar.gen.tr/mercedes-c-180-amg-i2695.html
- +1 yıl
www.sahibinden.com/.../detay arabanın kendisi bu senin verdiğin link açılmadı bende.
Soran+1 yılBen de sahibinden sitesinden link vereyim mercedes c180 www.sahibinden.com/.../detay biraz daha uzun arkası uzun arabalar hoşuma gidiyor
Soran+1 yılhayır soruda arabanın pahalılığından değil arabaya bu kadar para vermenin doğru olup olmadığından söz ettim çünkü ne olur ne olmaz yarın bir gün kaza olur bir şey olur çok düşüyor araba fiyatları 2. olarak satarken buna binaen de bazı arkadaşlar bu yüzden bana ev yatırımı vs. önerdiler konu fiyat değil aslında yani mercedes c180 nin o pahalılığı hak ettiğini düşünüyorum açıkçası önerin için teşekkürler
Soran+1 yılben sıfır araba alacağım benim gönderdiğim linkten göremediğin için sahibinden sitesinden öylesine o modelde bir araba bulup yolladım ikinci el araba almayacağım yani evet ortalama bir araba alıp ev yatırımı yapmak bana da mantıklı geliyor ama genç olduğum için de çok yanaşmak istemiyorum ev almaya henüz erken geliyor bana
Gizli Üye(30-35)+1 yılFinans sektöründem calisiyorsunu bsy sormak istiyorum zi
01 Yorumla
Soran+1 yılAvukatım
Gizli Üye(36-45)+1 yıluffff bu kadar maas alsam dugunumu rahat yapardim. bence biraz hayir isle... ne kotu durumda olan insanlar var. :( imrendim sana. bir ay sonra dugunum cvar. parasiz pulsuzum. Allah buyuk.
01 Yorumla- +1 yıl
Allah yardim eder
Gizli Üye(30-35)+1 yılalacagın tek araba subaru olsun vazgeçilmez siyah mat bir subaru
00 YorumlaMercedes clk200 2004-5 kasa. 50-60 bin arası. c180 den daha ucuz ve ben burdayım dıyor ;)
00 Yorumla
+1 yılMercedes kraldır. al bence
10 Yorumla
+1 yılhangi is o onu bir söyle hele;(
02 Yorumla
Soran+1 yılAvukatım
- +1 yıl
maas iyiymis be..
mesleğin ne? maaşın iyiymiş :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAvukatım
Chevrolet Cruze 2012 model LPG&Benzin
04 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi araştırdım tasarımı hoş fakat Chevrolet Cruze Sedan satış dışı gösteriyor ikinci el de almak istemiyorum açıkçası
Soran+1 yılYine de önerin için teşekkür ederim :)
gizliden sorduğuna göre 1 sıfır fazla yazdın demek olur bu hahahah
03 Yorumla
Soran+1 yılGizliden yazdım çünkü reklam yapıyor denmesin diye eğer ileri gidip hakaret boyutuna getireceksen bir hukukçu olarak hakkında yasal başvuru yapmaktan da çekinmem haberin ola sonradan dava açılınca uyarmadı deme
Soran+1 yılYazımı bir daha oku anlarsın
Normal siradan bir araba ahim sahim bir maas degil sonucta
021 Yorumla
Soran+1 yılAhım şahım bir maaş değilse neden aldığım paranın gerçekliğini sorguluyorsun geç onu sen ahım şahım maaş değilmiş kendi çok zengin ya oturmuş sıradan bir arabanın arka koltuğuna poz vermiş sataşma peşinde burada millete kıskanmayacaksın ya araba önerirsin ya da çeker gidersin
Soran+1 yılyaşın küçük olunca (profil fotoğrafından da anlaşılıyor) işte ya annenin maaşından bahsedersin ya babanın maaşından bu benim kendi kazandığım maaş ki sen daha hiç maaş bile almıyorsun kaldı ki sen annemin babamın gelirini biliyor musun ki kendi aileni yazıyorsun büyü biraz ve bırak ailenin maaşından bahsetmeyi kendi kazandığından bahset hadi şimdi başka kapıya
- +1 yıl
Yaa burdada tartisma yaratmis bu kiz:-) :-) :-) :-)
- +1 yıl
Sana kim soyledi 6 bin tl nin cok oldugunu ben anlamiyorum arkadasim gormemissin iste bu kadar belli oluyo o ataba senin almak isteyipte alamadigin araba jeep o arabanin modeli :D evet senin bile olup olmadigi belli olmayan paranin lafini ediyodun burada ben onu sorguladim. Ayrica bu kadar mallikla sana bu maasi verenin allah belasini versin :D :D D
Soran+1 yılLiseli olmanın zorluğunu yaşıyorsun büyüyünce geçer üzülme
- +1 yıl
Ben 23 yasindayim paşam İzmir bayrakli kim ptt de kontrolorluk yaptim ilk maasim 3 bindi ben o maaso trptim kimse kimsenin harcamasini veya yasini maasi hesaplamasin burada ben seni yorumumla ne asagiladim nede paran az dedim o lux arabayi alicaksin sonucta benzini var bunun ne kadar lux olursa o kadar cok benzin yakar bu arabalar senin iyiligin icin iyi niyetimle yorum yaptim ben aklimin ucundan gecmedi kotu bir yorum ama bide senin cevap verme sekline bak. Oruc oruc kimsenin kalbini kirmak istemem kirdiysamda bir suc islediysemde allah affetsin sendende ozur dilerim.
Soran+1 yılAz önceki üslubun ile şimdiki üslubun farklı bir daha olmasın bu seferlik affediyorum
- +1 yıl
Sende cok hassassn yaaa gecen gun bikini muhabbetinde en ufak biseyde yanlis anlayim yakip yikiyorsun ortaligi
- +1 yıl
Magnum o adamda bunun gibiydi anlayiyosun anlatiyosun lafi tam ters tarafindan anlayip sana isitip onune sunuyo bak in asagi bana ilk attigi yoruma bak simdi mesela benim cevaba bak onun yoruma bak :D daha bir hafta oldu siteye geleli butun moronlar beni buldu :D jeepi bile siradan arama yapti beni liseli ergen yapti :D saka gibi insanlar ya neyse :D
Soran+1 yılSen düzgün bir üslupla düzgün bir cevap yazsaydın arkadaşa yazdığım gibi bir cevap yazardım sana ama saçmaladığın zırvaladığın ve üstelik şahsıma hakaret ettiğin için benden o anlayışı göremezsin bu arada bana ettiğin hakaretler için yasal başvuru hakkına sahibim fakat özür dilediğin için işlem yapmayı düşünmüyorum hakkında fakat ısrar edecek olursan yasal başvuru yapmaktan çekinmem internet başkalarına hakaret mekanı değildir bunu öğrensen iyi edersin
- +1 yıl
Ben gayet duzgun bir uslupla yazdim cevabimida yorumumuda senin egonu o kadar oksamislarki en ufak bir yorumu tersine algiliyosun ben sen sus artik buyukluk kalsin diye ozur diledim senin sahsina ozur dilemedim ben sana kotu bisey soylemedim ozrumu sakin bahane etme neteye basvurursan basvurabilirsin yeterki burdan kendini aga pasa sanma sen hicbiseysin ;)
- +1 yıl
ulan hem suçlusun hem güçlü eceayan
Soran+1 yılŞahsıma mal diyorsun, seni işe alanın Allah belasını versin diyorsun sonra bana gelmiş ben düzgün konuştum diyorsun hadi daha fazla burada benimle muhatap olma en yakın zamanda da şahsına ilişkin başvurumu yapacağım asliye ceza mahkemesinde bana ettiğin hakaretleri tek tek hakime açıklarsın daha fazla da yorum yazmaya gerek duymuyorum
Soran+1 yılBana ettiğin hakaretlerin açıklamasını yapma duruşmada asliye ceza hakimine yaparsın boşuna bana açıklama yaparak enerjini kaybetme internette ona buna hakaret edilmeyeceğini de anlamış olursun böylece
- +1 yıl
Ben sana hicbiseyin aciklamasini yapmadim yapma geregide duymadim ben insan gibi ozrumude dilemisim orda hadi yolun acik olsun gene bisey demiyorum sana madem bu kadar bos adam degilsin benimde sana kotu niyetle cevap vermedigimide anlamissindir tartisma yaratmafim sen uarattin tartismayi bunlarida goz onune alirsan iyi olur bende artik sana cidden cevap vermek istemiyorum eglenelim diye goriyoruz sayfaya olaya bak oruc oruc nelerle ugrasiyorum uyeligimide kaldiriyorum napiyosaniz yapin ya
+1 yılCitroen c5 al iyi araba
00 Yorumlabmw X5 çok güzel ya onu al
01 Yorumla
Soran+1 yılaslında hiç bmw modelleriyle pek ilgilenmedim bugüne kadar fakat teşekkürler araştırıcam
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılc180 amg, iyi seçim amg, al gitsin amg.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) benim de gönlüm c180 amg den yana bazı arkadaşlar audi a5 te ısrar ettiler test sürüşünde netleşecek sanırım görüşüm
Usta nerde çalısıyon ya :D bmw yedi serisi al :)
01 Yorumla
Soran+1 yıldefalarca cevapladım fakat yine söyleyeyim avukatım özel bir hukuk bürosunda çalışıyorum bmw den ziyade mercedes ve audi arasında kaldım
+1 yılCla 200 hayalimdeki araba :D
01 Yorumla
Soran+1 yılOnda TPMS (lastik basınç uyarı sistemi) olmadığından bir de dış görünüşünü pek beğenmediğimden düşünmedim
E92 3.20 al yeterli fazlası zarar
01 Yorumla
Soran+1 yılöneri için teşekkürler
opel full insigna yakışır :))
02 Yorumla
Soran+1 yılTasarımı hoş gerçekten
+1 yılamg güzel tercih bütçem yeter diyorsan al
05 Yorumla
Soran+1 yılBütçem yetiyor evet şık ve asil buluyorum c180 amg yi fakat audi a5 önerenler de oldu o yüzden ikisi arasında kaldım
- +1 yıl
a5 de güzel evet ama mercedes diyorsun kardeşim be her ortamda var yani şekli sanırım ağır asil bir araba istiyorsun meslek ne senin
Soran+1 yılAvukatım
- +1 yıl
c180 amg tam sana gidecek arabadır avukatsın bide adliyede, müvekkillerinin üzerinde felan ağırlığın olsun a5 o ağırlığı yansıtmaz
Soran+1 yılAdliye, müvekkiler üzerinde bıraktığı etki benim için önemli değil arabam olmadığında da aynı etkiyi bilgimle ve duruşumla zaten yansıtıyorum fakat zaten ben de ağır arabalardan hoşlanıyorum bu yüzden c180 amg tercihim olabilir öneri için teşekkürler
+1 yılAudi a5 Sportback bir goz at
05 Yorumla
Soran+1 yılbiraz araştırdım şimdi dış görünümü fena değil fakat mercedes c180 de bulunan birçok özellik bu arabalarda yok
- +1 yıl
Bmw nin M serisine baktinmi
Soran+1 yılevet şu an inceledim dış görünüşü güzelmiş
- +1 yıl
Benim abimde avukat bmw 630 aldi gayet hos araba konfor hiz ozellik falan kiyaslama yapmadim baska arabaarla ama sekil araba
Soran+1 yılben hem dış görünüş hem özelliğine önem veriyorum yeni ve ilk alacağımdan iyi bir şey olsun istiyorum önerilerin için sağol
Diğer konusunda 864 cevap paylaştı. kavrayış ailesinden misin yoksa
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılaçıkla o halde?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy sen ne tatlı şeysin öyle :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Bende ülkenin başbakanıyım aslında :))
07 Yorumla
Soran+1 yılDe bağlacını ayrı yazabil de o yeter bize
Soran+1 yılÇoluk çocukla uğraşamıcam kusura bakma reklam amacım olsa gizli kullanıcı olmazdım giymiş atletini çekilmiş fotoğrafını gelmiş burada onun bunun kazancına dil uzatıyor hadi başka kapıya
Soran+1 yılParamı nasıl kazandığım senin haddine değil zenginin parası züğürdün çenesi hesabı hadi sana bol çeneler pardon yazmalar :))
Soran+1 yılSeni öpen öpmüş zaten hadi başka kapıya
Alfa 159 derim
04 Yorumla
Soran+1 yılAlfa 159 ün ön kısmı farlarının tasarımı vs. hoşuma pek gitmiyor sivri biraz
Soran+1 yılDoğru
5.20 CANDIR ya da M3 CABRİO
01 Yorumla
Soran+1 yılşimdi baktım M3 cabrio satış dışıymış
+1 yılJeep compass derim
01 Yorumla
Soran+1 yılöneri için teşekkürler tasarımı hoş gerçekten
320 al otur aşağı
00 Yorumlamilletvekilimisin
01 Yorumla
Soran+1 yılAvukatım
porsche panamera
01 Yorumla
Soran+1 yılTasarımı biraz daha gençlere yönelik duruyor gerçi ben de gencim fakat üniversite öğrencilerine yönelik tarzda hazırlanmış gibi ben biraz daha ağır seviyorum mercedes sevgim bu yüzden sanırım
Volvo s60 tam senlik
03 Yorumla
Soran+1 yılTasarımı hoş fakat Volvo için reno nun veya ford un motorunu kullandıkları söyleniyor bu yüzden temkinliyim
Soran+1 yılGüvenlik sıralamasında audi nin mercedes ten sonra geldiğini okumuştum bmw de mercedes ten öndeydi fakat mercedes biraz ağır geliyor bana o yüzden seviyorum belki de
- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem