Çocuğu düşmeden yara almadan en ufak canı yanmadan buyuten var mı oğlum düştu eşimin bir dövmedi kaldi kızdı?

Oğlum yeni yeni bir yerlere tutunup kalkmaya başladı TV ünitem var gidip gidip oraya tutunup kalkıyor oturup kalkarken ağzını falan vurdu oldu ağladı eşimde bu gun evde calismiyodu bende oğlumla beraber iç odadaydik TV ünitesi ne tutunup kalkiyodu ben aliyom yastık dayiyom gene gidip yastığı fırlatıp tırmanıyor oturmaya çalisirken Bir anda düştü ağladı hemen aldım Sakinleştirmek için alni Bir sısti yumurta kadar morardi korktum bayıla yazdım elim dolaşti eşim kızdı bakmadın çocuğa bir tatilim var onuda zehir ettin dikkatsiz çocuk düşerken nerde idin sen beceriksizliginden dedi acile gittik hemen bişi yok dediler buz koy dediler Şişliği inmesi için fışkırıyor tarzda kusma sürekli uyku hali baygın gibi yatma Olursa geri gel Dediler iki kere baktı doktor yolladı buz koydurmadi ağladı şu an kantoron sürdum uyuyor başka şişliği ne alirki ben sanki bilerek yaptım bişey olsa saç teli kopsa benim canım yanar önce ama esim hemen bana kızdı küfür etti bir bişey olsun çocuğa derdi hep diye diye basima geldi
Çocuğu düşmeden yara almadan en ufak canı yanmadan buyuten var mı oğlum düştu eşimin bir dövmedi kaldi kızdı?