Erkek arkadaşım bir kız için uzunsun bile diyor :D minyon kızlar iyi diyor, at gibi ne o öyle. Gerçeğimi söylüyor?
çok
değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bizimde aramızda yaklaşık
25 cm var ve çok sempatik oluyor kız dedign bence en fazla 1.65 olacak öyle olması daha iyi. Bende bir aralar senin gibi düşünüyordum ama önemli olan sizin mutluluğunuz dışardan görünen mühim değil bence öyle düşün
Kimliğimde 164 yazıyor zaten. Ben smla kendim hesapladım 162 çıktı. Teşekkür ederim. Sadece onu kendime hayran bırakmak istiyorum. 170 olsaydım beni her gördüğünde bayılırdı :D neyse saçmaladım :/
Benim ı ci bb sorun olmaz 1.94 bendeki boy eşimin boyu 1.70 olmalı bence en az yani 20 Cm o kadar sorun olmaz gibime geliyor
Bence boy farkiniz cok yok. Gayet normal. Topuklu giyersen ayni boyda olursunuz :) ve evet uzun kadinlar at gibi bence :) bende senin boyundayim ve cogu arkadasim benden baya bir kisa ya :)
Bazı erkekler minyon sever doğru söylüyodur yani kafana takma boşuna ayrıca çok değil topuklu falan giydiğini de düşünürsek abartılcak bişey yok
20 sm ,!
Ya bırak sevgilin minyon seviyodur erkeklerin cevaplarına bak canım sen minyon sevenler var yani gayet normal bişey bu
Cevap
15Cevap
bence de uzun kızlar kötü duruyo sizin gibi çiftler daha çok yakışıyo sevimli ^^
ne kadar zekisin u. u
Kim ne derse desin takma. Her konuda kızın minyon tipli olması daha iyi bence ve bence hiçte sorun olmaz gayet iyi yani :)
Benim sevgilimde öyleydi
hiç bir sorun olmuyor yakıştırmayan olmadı
kız dediğin kısa olcak sarıldığında kalp atışlarını duyabilesin =)
Ben 155m. Erkek arkadasım 185. Hiç te bir sorun yaşamıyoruz beni minnagım diye sever hep :)
bende 1.62 boyundaym sevgilimde 1.83 :) doğrusu ilk zamanları bende çok takıyordum ama hiç gerek yok cidden gayet normal hem hoş duruyor bence takmamalısın :)
aşk boya bakmaz sevgiye bakar.;) dilerse boy farkı 70cm olsun
kız dediğin minyon olucak ele avuca gelicek ne öyle boyu uzun adam gibi oluyor öyle
Iyi yani günlük hayatta topuklu giymeyi seven biriysen sıkıntı yok :)
10 cm topukluı + silikon tabanlık tamamdır zürafa gibi gezersin :D
Eski sevgilimle aramda30 cm vardı, abes duruyordu ama biz swverdik
bence at gıbı ollması dahaıyıdır dıkkat ceker cekıcıdırr:D
Burcun ne?
Hayır
Bilmiyorum neden sordum, saçmalıyorum bazen. Belki sevgilimin burcu çıksa o da seni gibi deşünür diye düşünürdüm
Yok dertli değilim Teşekkürler
Fazla uzun kızlardan hoşlanmam minyon bayanlar çok hoşuma gidiyor
kız dediğin 185 manken gibi olmalı...
Rus hayranı seni :D
Benim sevgilim de rus bu arada.
:ddd evet
acaba sen ölünce mezarına 1 tane rus kevaşesi dua edicek mi başında? ay pardon yaa onlar dua nedir bilmiyordu dimi :) yatacak yerin yok senin! mezarınca solucanlar ağzından çıkıcak bir rus orospusu gelip temizlicek mi? senin gibi beyni çalışmayan gerizekalı abazan barzolar için yaratılmış rus kevaşeleri.. neyse daha fazla konuşmıycam sustum yaa. Allah sana akıl fikir versin :).
Haklısın sister ))) benim babam gitti rusyada 1 karı için annemden ayrıldı. Sonra o karı bıraktı babamı. Şimdi pişman ama annem affetmiyor.
Ben 1.60 ım sevgilim 1.85 bence çok tatlı oluyor boy farkı olan sevgililer
Takılma böyle şeylere önemli olan başka şeyler.
Uzun bulaydı öyle demezdi
Senin boyun kaç?
Uzun olduğunu tahmin etmiştim. Ondan böyle yorum yazdın. Emin oldum yanılmadım.
iyi yönden bak diz falan çökmezsin işte
uzun boylu erkekler minyon kız sever genelde
Akciğere kadar yolu var.
Boy farkı çokmuş ama sevgi varsa sorun degil
O deve sen cüce kardeş
Ayrılsam mı?
O ayrılmadan ben ayrılayım dedim.
Hiç ama hiççç takmaz. Çok iyi, saf biri.
boya bakma ilişkide hiçbir zaman
hayıır, gayet normal :)
Gercegi soylemiyor ama, boy farki sorun olmaz
Ehh biraz çok
Ne yapayım şimdi ben? :/
Ayrılsam mı?
Ben memnun değilim onun boyundan. Çok uzun
ben 185 boyundayım eşim 155 çokta mutluyuz biz
Haklı.
değil
degil
zıplatır seni :)