Diğer Yırtık kilot giyecek kadar fakirleşen var mı aranızda? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ya da kilotu bile az olan😭arkadaşlar fakirim! Güncellemeler+1 yıl Yeter artık, benim bırak ipli seksi kilot, normal kilotum bile yok😭 Güncellemeler+1 yıl 🤣 Yırtık kilot giyecek kadar fakirleşen var mı aranızda? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DreamWrk Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl ya fakirin de böylesini ilk kez görüyorum. Bari yaprak ört jdjdjd 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Allah uzun ömür versin dalga geçme Yorumla Soran +1 yıl Belanı* Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben askerden geldiğimde yaşadım. Herşey yerinde değildi. 2 kilodu yıkayıp yıkayıp giydim. Ayıp değil, kusur değil.. 0 0 Yorumla
ChessOne Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yırtılmayan külot mu var yav ben sana alayım g. tünde paralansın 😂 0 0 Yorumla
Realgar Takip Et Master Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Bilerek yırtmışsındır :) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya, 2012den beri aynı kilotlar belki de daha eski Yorumla Realgar +1 yıl Krkfkdkf. Alalım sana, kampanya başltalım Yorumla Soran +1 yıl Olur😂 Yorumla Realgar +1 yıl Boşver, gören yok zaten yırtıkları, sorun olmaz Yorumla
Mldmldz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Tüm mesele bu mu gerçekten 😂😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İyi güldük ama dimi🤣 Yorumla
Ghost6666 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Yok daha olmadı öyle birşey yok 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤣 Yorumla
Tazmanyacanavaarı Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Ben varım geçen fark ettim yırtılmış attım çöpe 0 1 Yorumla Tazmanyacanavaarı +1 yıl Ben sana alırım üzülme Yorumla
Shirr25 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl benim kilot dalam senin kilot yirtikmi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dalam ne lan Yorumla Shirr25 +1 yıl benim kilot salam senin kilot yirtikmi Yorumla
Alp3460 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Yavrum ben alayım sana tanga vs 0 34 Yorumla Soran +1 yıl Hıhı tangam yok 😭🙄 Yorumla Alp3460 +1 yıl Bana ulaş alırım her çeşit 😅 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Soran +1 yıl Hangi çeşitler Yorumla Alp3460 +1 yıl Bana ulaş sen bir an önce hadi ✅ Yorumla Soran +1 yıl Olmaz sapık Yorumla Alp3460 +1 yıl Ne alaka dönüm Yok dedin alayım dedin kış günü üşüsün mü popon Yorumla Soran +1 yıl 🤣Doğru ama Yorumla Alp3460 +1 yıl Sensin sapık terbiyesiz Yorumla Soran +1 yıl Hey millet siz söyleyin kim yavşadı Yorumla Alp3460 +1 yıl Off sus 🤐 tamam Yorumla Soran +1 yıl Don alırsan mesaj atarım? Yorumla Alp3460 +1 yıl Sapık olduk ne donu ya Yorumla Soran +1 yıl Tamam alırsan namuslu olursun😢 Yorumla Alp3460 +1 yıl Tamam alcam Yorumla Soran +1 yıl Namus. suzdan namusluya geçiş yaptın Yorumla Alp3460 +1 yıl Off lütfen sus 🤐 ve git Yorumla Soran +1 yıl Peki hangi renk ve nasıl alacaksın burada söyle sapık değilsen 🙄 Yorumla Alp3460 +1 yıl Sana hiç birşey almam. Ya ben hakkın doldu bende Yorumla Soran +1 yıl Al işte sapık olduğunu tescilledin, özele iyiki de gelmedim, pis yawşak Yorumla Soran +1 yıl Niyetin don almak değil senin, dona girmek 🙄 Yorumla Alp3460 +1 yıl Terbiyesiz Yorumla Alp3460 +1 yıl Terbiyesizsin Yorumla Soran +1 yıl İmdat, imdaaaatt yetişin asılıyor eşşek kadar adam Yorumla Soran +1 yıl Don alacaktı sözde pehhh Yorumla Alp3460 +1 yıl He he Yorumla Soran +1 yıl Namus elden gidiyor bu ırz düşmanı kilotla kafayı bozmuş domuzla Yorumla Alp3460 +1 yıl Sus 🤐 artık Yorumla Soran +1 yıl Hala ağzımı kapatıyor, bu si. ker kurtarın bu iffet belasından Yorumla Alp3460 +1 yıl Ne güldüm gece gece Yorumla Soran +1 yıl Yawşak git aynada çıplak yapıp kendini malum yerine bakıp bakıp gül Yorumla Alp3460 +1 yıl Kaşınma bence yanıyorsun belli Yorumla Soran +1 yıl Site sakinleri kurtarın beni bu gavurdan Yorumla Alp3460 +1 yıl Bende sana iş çıkma uzatma Yorumla
Exone Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl Nasil basardin? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen ne anlarsın zengin😢😭 Yorumla Exone +1 yıl Zengin mi? Fakirim kizim ben ne zengini Yorumla Soran +1 yıl Profilinden belli Yorumla Exone +1 yıl Kurumlar felan var kotu durumdaysan yardim alabilirsin yapilacak bisey varsa bende edebilirim Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl belki yırtık seviyosndr 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaw yok! Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne kızıyosun be sanki ben yırttm😊😊 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Alalım sana ayipsin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 😂Dalga geçmen için demedim Yorumla sapkalic +1 yıl Ciddiyim Yorumla Soran +1 yıl 😊Nasıl Yorumla sapkalic +1 yıl Nasıl olduğuna karar veririz. Ekle sen Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hadi be ordan 🙃🙃 0 0 Yorumla
intiharçiçekleri_ Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yok be abi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
ya fakirin de böylesini ilk kez görüyorum. Bari yaprak ört jdjdjd
Allah uzun ömür versin dalga geçme
Belanı*
Ben askerden geldiğimde yaşadım. Herşey yerinde değildi. 2 kilodu yıkayıp yıkayıp giydim. Ayıp değil, kusur değil..
Yırtılmayan külot mu var yav ben sana alayım g. tünde paralansın 😂
Bilerek yırtmışsındır :)
Yok ya, 2012den beri aynı kilotlar belki de daha eski
Krkfkdkf. Alalım sana, kampanya başltalım
Olur😂
Boşver, gören yok zaten yırtıkları, sorun olmaz
Troll sorular baydı ama
Tüm mesele bu mu gerçekten 😂😂
İyi güldük ama dimi🤣
Yok daha olmadı öyle birşey yok 😂
🤣
Yırtık oldukları için bazen giymiyorum :’)
sana kilot alacak burda çok kişi vardir
Ben varım geçen fark ettim yırtılmış attım çöpe
Ben sana alırım üzülme
benim kilot dalam senin kilot yirtikmi
Dalam ne lan
benim kilot salam senin kilot yirtikmi
Yavrum ben alayım sana tanga vs
Hıhı tangam yok 😭🙄
Bana ulaş alırım her çeşit 😅
Nasıl
Hangi çeşitler
Bana ulaş sen bir an önce hadi ✅
Olmaz sapık
Ne alaka dönüm Yok dedin alayım dedin kış günü üşüsün mü popon
🤣Doğru ama
Sensin sapık terbiyesiz
Hey millet siz söyleyin kim yavşadı
Off sus 🤐 tamam
Don alırsan mesaj atarım?
Sapık olduk ne donu ya
Tamam alırsan namuslu olursun😢
Tamam alcam
Namus. suzdan namusluya geçiş yaptın
Off lütfen sus 🤐 ve git
Peki hangi renk ve nasıl alacaksın burada söyle sapık değilsen 🙄
Sana hiç birşey almam. Ya ben hakkın doldu bende
Al işte sapık olduğunu tescilledin, özele iyiki de gelmedim, pis yawşak
Niyetin don almak değil senin, dona girmek 🙄
Terbiyesiz
Terbiyesizsin
İmdat, imdaaaatt yetişin asılıyor eşşek kadar adam
Don alacaktı sözde pehhh
He he
Namus elden gidiyor bu ırz düşmanı kilotla kafayı bozmuş domuzla
Sus 🤐 artık
Hala ağzımı kapatıyor, bu si. ker kurtarın bu iffet belasından
Ne güldüm gece gece
Yawşak git aynada çıplak yapıp kendini malum yerine bakıp bakıp gül
Kaşınma bence yanıyorsun belli
Site sakinleri kurtarın beni bu gavurdan
Bende sana iş çıkma uzatma
Nasil basardin?
Sen ne anlarsın zengin😢😭
Zengin mi? Fakirim kizim ben ne zengini
Profilinden belli
Kurumlar felan var kotu durumdaysan yardim alabilirsin yapilacak bisey varsa bende edebilirim
Onu giymeyi hiç sevmem
kilot giymiyom
Değilim.
Yazık sana
Moda olur yakında
belki yırtık seviyosndr
Yaw yok! Yok
ne kızıyosun be sanki ben yırttm😊😊
Alalım sana ayipsin
😂Dalga geçmen için demedim
Ciddiyim
😊Nasıl