Soru başlığında söylediğim gibi herşeyden çok sıkıldım bunaldım ölmek istiyorum ne yapayım ben arkadaşlar tekrar hayata nasıl bağlanayım :(
Cevabın nedir?
+1 yılDepresif bozukluklar, kişinin kendisini bitkin, değersiz, yardıma muhtaç ve ümitsiz hissetmesine neden olur. Bu tip olumsuz düşünceler ve duygular bazı kişilerin kendilerini yaşamdan uzaklaşmış hissetmesine neden olabilir. Kendinize gerçekçi hedefler koyun ve makul seviyede üzerinize sorumluluk alın.
Büyük işleri, küçük parçalara ayırın ve bazı öncelikler belirleyin.
Diğer insanlarla birlikte olmaya ve birilerine güvenmeye çalışın. Bu, yalnız olmaktan ve sır saklayan biri olmaktan daha iyidir. Kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak aktivitelere katılın.
Hafif egzersiz yapmak, sinemaya gitmek, dini, sosyal veya diğer türde aktivitelere katılmak size yardımcı olabilir. Ama en yakın zamanda bir psikiyatri uzmanına danışmanı tavsıye ederım o senın dertlerını dınler ve sakınleştırır yardımcı 1*2 ılac ve kontorle tabı tutacaktır sızı.. ve şunu soylım hıc kımse hayatımızdan yaşamımızdan kıymetlı degıldır sız oturun ve sadece kendınızı dınleyın ben napıyorum ne yapmalıyım diye sorular sorun kendınıze...10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Uzun uzun yazmicam. Hayat bu çekiceksin. Şimdi git çay koy. Bazen ne halimiz varsa gormemiz lazim
27 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok haklısın
Soran+1 yılÇay koydum hadi içelim :)
Soran+1 yılRica :)
- +1 yıl
At kendini denize! Ne duruyorsun! “Boşuna bu dünya” de be!
- benim yarı yaşım kadar bile yoksun. güzelmişsin de..
- Derdin mi çok hı? Bendende mi çok?
- At kendini şuradan denize, seni o paklar!
(Kadın cebinden çakmağı çıkarır ve adamın sigarasını yakar)
- Madem ateşin var, ne duruyorsun karanlıkta?
-Hadi koş.. Hayata…
- Heey bre karacaahmet, kara mezarlık! Sana gelmiyorum işte! Var mı bir diyeceğin?
Bende hep oyle dusunuyordum ama kendime herzaman güc verdim. Sen boyle eve cekilip bunalima girince hicbirsey elde edemezsin. Zayif olma boyle, guclu olacaksin bu hayatta. Baskalarindan ne eksigin var? Hayata baglanmanin en gzl yolu kendine güvenip basarili olmaya calis. Evde bunalima girecegine kendini gelistir. Hayat gzldir. Yasa hayatini
00 Yorumla
heyyyy dostum sakin ol hiç bişey senden degerli mi bu hayatta bir onu düşün bence kısa süreli bir depresyon yasıyorsun ama üstesinden gelebilirsin örnegin basitte olsa sporla uğrasmayı dene müzik aletleri de olabiilir ama en etkili cözüm aşık olmalısın bence.. ama bu da bir risk ayrılırsan daha kötü olabilir.. hoscakal.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
48Cevap
+1 yılBu yaslarda normaldir hayat zor gelebilir.. onun için sen şöyle soguk bir dusun altına gir derin nefes al... sonra balkona çık temiz hava al yıldızlara bak... çay ya da kahve iç.. varsa imkanın sessiz ve sakin olabilecek bir açık alanda kendini dinle
00 Yorumla
+1 yılher zaman bir fırsat daha vardır kardeşim.
yeni bir hayata başlamanın onlarca yolu var. kimi yollar çok sıkıntılı olsada hayatta kalırsın.
en son şunu düşün; yaptığın hatalar ve sonuçları seni birilerinin öldürmesine sebep olmuyorsa sen neden kendini öldüresin? ben olsam biri beni öldürene kadar mücadele ederdim...00 YorumlaBaksana dur bir sakin ol neden bukadar ölmeye meraklısın sakin ol hayat çok güzel mutlu olmak herşeyi düzeltir bişeylere başlamadan hemen bıkma kendini böyle bunaltıp sıkılma hayat çok güzel bak kafa denği bir insan bul kendini ona ada gör neler olacak hem niye ölesinki sorununu derdini dök bize çözelim kolaymı öyle ölmek kafandan çıkar şunu üzme benide kendinide hadi dök içini bize
00 YorumlaBen de bir zamanlar ölmek istiyordum ama şu anda çok mutluyum. Yaşamayı çok seviyorum şu anda. İnsana bazen oluyor öyle. Şimdi sıkılıyorsun ama hep sıkılmayacaksın emin ol. Mutlu olmaman mutlu olmayacağın anlamına gelmez. Sahip olduklarının değerini bilirsen mutlu olursun.
00 Yorumlaben olmek istemiyorum ama sonsuzluga gitmek istiyorum cunku olunce de neler olacak hic bilmiyorum belki hic olmicez ayni bu yasadigimiz hayatin cok daha zoru cikacak karsimiza cehennem olarak? olamazmi? kim bilebilir diger tarafi. ikinci bir intihar etme sansimiz yokki. olmeyelim.
10 YorumlaHayır kendini asla zarar verme sana bir tavsiye bence birazcık islam dinin baka bilir misin ve %100sen İslam dininin göreceksin ve bir daha hiç kendini zarar vermeye düşünmiyceksin ve bu arada sadece bu değil başka şeyler de var ve İslam dini sadece bu Dünya hayatını değil ahiret hayatının mutluluğunu da sağlar umarım bu kadar bilgi verdikten sonra İslam dinine geçersin ve eğer geçersende geçmesende bu yazıları okuduğumn için çok teşekkür ve iyi günler ☺️☺️😊😊😉😉
00 Yorumlageberme emiii. sana para vereyim git bir tatil yap, kafanı dinle bişeyin kalmaz sadece 5 günlük bir haşlık
01 Yorumla
Soran+1 yılCanım o haşlık değil harçlık böyle dengesiz bir yorum yapacaktıysan zahmet edipde parmaklarını yormasaydın keşke hem bensenin parana mı kaldım 5 günlük haşlık verecekmişmişmiş terbiyesiz
Depresyon yaşıyorsun duygu bozukluğu denilir buna manik depresyon denilir. Psikiyatriden destek al eger uzun sürerse bu düşünceler
09 Yorumla
Soran+1 yılMajör değil mi o
Soran+1 yılEvet o söylediklerinin hepsi var
Soran+1 yıl20 yaşındayım
Soran+1 yılTamam sağolun teşekkür ederim
sevgilin mi yok , aşk acısımı çekiyorsun , arakdaş ortamın istediğin gibi değil mi ve bunlar senin için ölünecek bir neden mi eğer öyleyse öl ne diyeyim yani şimdi gereksiz şeyler kafayı takmak için
00 Yorumla
+1 yılSklyorum olmek istiyorum. diye sey olmaz. Mutlaka isteyip de elde edemedigin bir sey vardir. Onun icin savasmalisin gec degill.
00 Yorumlasenin gibi düşünenler şu an ölmeyi denese dünyada yüzde 65 nufus eksilmesi yaşanır bir anda hemde.
10 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bir psikloga ihtiyacın var buyur derdini söyle ne olduda böyle oldu hal edelim..
00 YorumlaNamaza baslasana kizil, kendi canina kiyarak bir yere varamazsin. Sabirli ol, namaz kil, dua et.
00 Yorumla
+1 yılParan varsa gez toz
Tek başına başka ülkelere git
Paran yoksa geber
Yapcak bişi yok çünkü01 Yorumla
Soran+1 yılGebermek en mantıklısı para yok çünkü :)
böyle durumlarda birkaç gün kendini dinle ailenle vakit geçir seni sevenlerle vakit geçir, geçer
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBende bunalmistim bir ara ama bu aralar içime nese doldu nedense. Seninde geçer zamana bırak
00 Yorumla Bunaldığın şeyler ne ki? Hayatın ne kadarını gördün de sıkıldın?
00 Yorumla- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeni yorgunluktan pestilin çıkacak bir işte çalıştırmalı. Sonrasında hayatın değerini anlarsın.
03 Yorumla
Soran+1 yılşu an çalışmıyorum ama emin ol yorgunluktan pestilim çıkacak biyerde okuyorum
- +1 yıl
Elin ayağın tutuyor, gözün görüyor, sağlıklısın gerisi fasa fiso.
Soran+1 yılHaklısın
Diğer konusunda 354 cevap paylaştı. Hep sevgisizlikten oluyo bunlar. bir sevgili yapmalısın bence. O seni hayata bağlayacaktır.
05 Yorumla
Soran+1 yılSevgilinin canı cehenneme
Soran+1 yılO kadar belli mi oldu ya :)
Soran+1 yıl:) tamam o zaman
+1 yılaynanın karşısına geç derin bir nefes al bak kendine ve şükret haline neyin eksik senin yerinde olmak isteyen kaç kişi var bunları düşün ne kadar saçma olduğunu anlayacaksın bu düşüncenin.
00 Yorumla
+1 yılCevabı burada aradigina göre tam olarak o çizgiye gelmemişsin. Psikiyatrik destek al. Kimsenin bilmesine de gerek yok ailenin falan
00 Yorumlaadet günündendir o hep öyle oluyor, geçer sık dişini.
03 Yorumla
Soran+1 yılO günü geçtim
Soran+1 yıltamam
Uğur koşar 8 allah de ötesini bırak kitabını oku ;) sonra bana gel teşekkür et :)
01 Yorumlabirini sevmeyi dene kardeşim bide bol bol dua et :)
00 Yorumlaherhalde şaka. ya da insanların ne yaşadığını anlamıyorsunuz.
01 Yorumlagel beraber ölelım canım bende hayattan sogudum ölmek ıstyrm..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖlmek o kadar kolay değil ne oldu neden böyle düşünüyorsun
00 YorumlaRahat batması deniliyor bu durumlara.
010 Yorumla
Soran+1 yılKeşke benim yerimde olsan
- +1 yıl
Dünyada tek acı çeken sorunlar yaşayan sensin değil mi? Herkes günlük gülüstanlık çok memnun hayatından tek sensin ölmeyi hedefleyen isteyen. Aptal mısın sen? Ölüm neye çare olmuş sen benim bu yaşıma kadar neler çektiğimi biliyor musun? Oldu her sıkıntıya düşen daralan intihar etsin kusura bakma da herkes senin gibi korkak zayıf olsaydı dünyada adam kalmazdı. Az güçlü ol kendine bir bak nasıl acınacak halde olduğuna ezik olma.
Soran+1 yılRahat olduğumu nerden biliyosunda böyle bir yorum yapabiliyorsun o Zaman
Soran+1 yılBen gerçek olanı yazdım
Soran+1 yılSevgili aile okul geçmiş yaşanmışlıklar
Soran+1 yılErgen değilim ben yaşm 20
- Diğer konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılkendine ugrasacak seyler bul
00 Yorumla Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. bu yaş aralığında normaldir 2 seneye geçer
012 Yorumla
Soran+1 yıl20 yaşındayım
Soran+1 yılHiç kimse yok ki çevremde
Soran+1 yılEvet olabilir
Soran+1 yılBenden çok büyüksün
Soran+1 yılYine de büyüksün işte :)
Soran+1 yıl:) sende haklısın
birlikte intihar edelim
00 YorumlaTurkselle baglan hayata.. ツ
00 YorumlaOlur böyle geçer zamanla
00 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Beterin beteri var şükret
00 Yorumla
+1 yılaynı durumdayım ölmek istiyorum kurtulmak :(
010 Yorumla
Soran+1 yılBeraber ölek o zaman birbirimize cesaret veririz
- +1 yıl
eklesene beni
Soran+1 yılBelki sonra
- +1 yıl
neyse sen neden ölmek istiyorsun? derdin nedir?
Soran+1 yılBıktım hayattan işte burada anlatılacak konular değil
- +1 yıl
onun için ekle demişdim ama sen bilirsin konuşmak iyi gelir düşünmüşdüm
Soran+1 yılAnladı m saol
- +1 yıl
bir şey degil
- +1 yıl
yaşama enerjim kalmadı beni şarjı takın :D
Ne yaşadında bu yaşta
04 Yorumla
Soran+1 yılBir kızın yaşayabileceği her kötü durumu yaşadım
Soran+1 yılDaha ne yalabilirşm ki
Gizli Üye(18-24)1 yılÖlecek misin gel biz keselim sana zahmet etme
00 Yorumla
+1 yılGel kardeş birlikte ölek
00 Yorumla
+1 yılGiy sirt cantani dogayi gez into the wild
00 Yorumlasevmediklerini hayatından çıkar
00 Yorumla
+1 yılbirinin sana hayat öpücügü vermesi şart artık :D
00 YorumlaSoranlara selam söyle gttign yerde ölürsen
00 Yorumlayakınlardaysan seni bakırköye götürebilirim
00 Yorumla
+1 yılPehhh boşver gitsin. .
00 Yorumlaşimdilik şu çiçegi kabul et
00 Yorumla
1 yılbende aynı düşüncedeyim seninle
00 Yorumla
+1 yılBende öyleyim bende.
00 Yorumlayeni ortamlara gir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynı durumdayım maalesef.. :(
00 YorumlaEvlen benimle :)
021 Yorumla
Soran+1 yılTamam tatlım :)
Soran+1 yılMeyva suyu değilde meyve suyu olabilir tatlım :)
Soran+1 yılHahaha saçmalama :)
Soran+1 yılYok tatlım sağol
Soran+1 yıltamam boşver
Soran+1 yıladşasdlajdslsf bunu yazmasaydın olurdu belki hiç şansın kalmadı :)
Soran+1 yılYoooooooo
Soran+1 yıl:) :)
Soran+1 yılIsrarcı olmayalım lütfen
+1 yılNe derdin var
05 Yorumla
Soran+1 yılDert çok bende hangisini anlatayım
- +1 yıl
Dua et
Soran+1 yılEdiyorum da hiç biri kabul olmuyo
- +1 yıl
Bekle... Sabret
Soran+1 yıltamam
+1 yılİşteme bunu :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayatını bir düzene oturt
00 YorumlaPsikiyatriste git.
00 YorumlaDua etmelisin :)
00 Yorumlaintihar et
013 Yorumla
Soran+1 yılÇok demedim olmuyor
Soran+1 yılKan görmeye dayanamam
Soran+1 yıltamam onu da denerim
Soran+1 yılAma inandım dalga geçme
Soran+1 yılEvet çok düşündüm ondan da korkuyorum işte
Aynı durumdayız :(
00 Yorumla
+1 yılNedir bu isyan kizim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazen olur öyle ya.
00 Yorumla
+1 yılŞükredin halinize
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri