kabala, abramelin majisi, havass gibi doğu kökenli ekollerde mevcut olan büyülü tılsım sistemi. vefk bir kare içinde birbirlerini dik olarak kesen doğruların arasında meydana gelen dörtgenlere, belirli zaman ve şartlarda, belli kurallar ile sayılar, sayıların değerlerinde harfler, kelimeler ya da sayıların, harflerin ve kelimelerin beraber yazılmasıyla meydana getirilen kareli sistem olup belli ameller için, kurallarına uygun yazıldıktan sonra, derecelerinin hizmetlilerinin isimleri ile birlikte ve bu hizmetlilerin özel dua ve özel yemin vasıtasıyla istenen işlerde görevlendirilip amel gerçekleştirilir. isimlendirmeler kare sayılarına göre olur , beşli vefk , sekizli vefk gibi. isim vefki, gezegen vefkler, element vefkler gibi bu tarz gruplandırmalar mevcut. islami inanca göre arapça harfler kullanılır, hatta kimsenin bilmediği majikal alfabeler de kullanılır, islam alimlerince denenmiştir. formülleri kitaplarında eksik bir şekilde açıklanmıştır, eksik olmasının haklı sebepleri var. her neyse başka inançlarda ise başka alfabeler kullanılır, hesaplamalarda ebced hesabı uygulanır. ayrıca ebcedden bahsedecek olursak büyük bir ilim olduğunu söylemek gerek.
kitaplarda bulduğunuz vefkleri çizip taşımanız açıkçası pek bir işe yaramaz, vefkler kişiye özel olarak hazırlanır, uygulamalar da özel olarak tertiplenir. her dua kabul olacak gibi bir kaide yoktur, zaten belli başlı hesaplamalarla sizin tabiatınıza uymazsa, anlayacağınız dilden izah edilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Burada okadar cok bilgi kirliliği yanlış bilgi varki bakın bende vefk yaptıran birisi olarak bu konuyu çok araştırdım sizin büyü dediğiniz şey öyle muskayla olmuyor büyü için yaptıranında yapılanında saç gibi tırnak gibi şeylerine gerek var ama vefk tarzı şeylerde sadece bilgilere gerek var bu bilgilerle yıldız uyumunuza bakılıyor ve ona göre vefkin sayıları belirleniyor kişiye göre yapıldığı zamanda etkili oluyor yani bunlarda arapçayla ve vefkin içindede Allahımızın isimleri bulunuyor sizede yani banada verilen duada o isimlerden yardım istemek için muskanın etkisini artırmak için lütfen bilmediğiniz şeylerde insanları yanlış yönlendirmeyin
1321 Yorumla
Başak+1 yılmerhaba kime yaptirdigini soylermisin ve tuttumu yardimci olursan cok sevinirim
Boğa+1 yılBende bilgi almak istiyorum yazarsaniz sevinirim.
Aslan+1 yılTedavi amaçlı üzerinde yapılan bir büyü veya orada birşey hissediyorum ve gözlemledim uzun zamandır bu konuyla ilgili bana yardımcı olabilecek birileri varmıdır çok ihtiyacım var bana yardımcı olum lütfen işimi bilmeyen kötü insanlardan hacı hoca değil vefk iyi bilen ve iyi kullanan birilerinin yardımına ihtiyacım var arkadaşlar lütfen
Balık+1 yıl@Otuzbeş26 ben de daha yeni yaptirdim insallah iyi olut ben de zor durundayim
Terazi+1 yıl@sanatci12345 kime yaptırdın tuttumu
Balık+1 yılBana mesaj atabilirmisiniz ben size atamıyorum bir konuda bilgi alıcam ltfen
Aslan+1 yıl@sanatci12345 kime yaptiridniz
Balık+1 yılMerhaba siz kime yaptırdınız yardımınıza ihtiyacım var bana dönüş yapabilirmisiniz
İkizler+1 yılhocam kime yaptrdnz iletişim bilgilerini verrmsn
Akrep+1 yılKime yaptırdınız paylasirmisiniz
Akrep+1 yıl@Memoliiiii kime yaptırdınız peki
Akrep+1 yıl@Memoliiii kime yaptırdınız?
Akrep+1 yıl@sanatci12345 sen kime yaptirdin
Oğlak+1 yılHocam kime yaptırdınız bilgi verebilir misiniz
Oğlak+1 yıl@Hilal94_ bulabildiniz mi yaptırdınız mı acaba?
Oğlak+1 yılbana ulaşir misin memoli çok acil seviyem yetmiyor mesaj atmaya... konu önemli yardimina ihtiyacim var
Soran+1 yıl@dogiii_ knk Memoli öldü aw
Koç+1 yılBana da yardımcı olur musunuz lütfen
Yengeç+1 yıl@sanatci12345 sonuç aldınmı kime yaptırdın
- Astroloji & Burçlar konusunda 606 cevap paylaştı.
+1 yılVefk'in sözlük anlamı uyumdur, vefkin sağdan sola, yukarıdan aşağıya veya bir köşeden diğer köşeye olan evlerindeki sayıların toplamı birbirine eşit olduğu için bu adı almıştır, dini terminolojide ise vefk, tesirli Dua demektir.
Vefk bir dörtgen içinde birbirlerini dik olarak kesen doğruların arasında meydana gelen dörtgenlere, belirli zaman ve şartlarda, belli kurallar ile sayılar, sayıların değerlerinde harfler, kelimeler yada sayıların, harflerin ve kelimelerin beraber yazılmasıyla meydana getirilen şekildir.
link
büyü değil diyo ama olsun yaptırmayın ya başınıza musallat edeceksiniz yaptırana da günah yapana da günah115 Yorumla
Aslan+1 yılsende olmasan söyleyen yok ya doğru düzgün -,-
Aslan+1 yılsenin yaptığın doğru benim gibi olanların ki bildiğin üşengeçlik, tembellik başka açıklaması yok :)
Boğa+1 yılkardeşim benim herşeyi bilir çok kültürlü ve kibardır :)) ama korktum bir an , yaa valla harfler yerinden kıpırdadı , Ayetel kürsi okim ben iyi gelir ...
İkizler+1 yılbunların şakası olmuyor ya böyle bilmez bilmez adamlar yaptırıyor sonra yapılan kişi kurtulana kdar gezsin dursun hoca hoca :S
Boğa+1 yılAynen canım haklısın , hiç bulaşmamak lazım bu işlere , inan geçen gece başıma ne geldi aklımı sıyıracaktım ,aman diyim kimse uğraşmasın ...
İkizler+1 yıleski sevgilimin anası gidip gidip cinci bir karıya fal baktırıyo bana ben burda ters dönüyom yaa baktırmayın yapmayın yaptırmayın arkdaşım yaa üstüme dua okuta okuta bir hal oldum :(
Boğa+1 yılVefk hatice hoca yapiyor 05531349924
Yengeç+1 yılBenim bildiğim en iyi falcı ve hoca olarak medyum hülyadır işinde cok ehil biri işlem yaptirmiş ve sonuc almıs biri olarak yaziyorum size cok kısa sürede cok iyi sonuclar elde ettim benden sonrada arkadasım işlem yaptirdi geri getirme işlemi oda cok iyi sonuc aldı o yüzden gönül rahatliği ile medyum hülya hocamızı tavsiye ediyorum sizlere telefonu 0553 851 04 51
İkizler+1 yılValla arkadaslar ben daha önce bir hocayla görüstüm bir arkadasımın tavsiyesi ile telefonla görüstüm hic yüzyüze gelmedim bir işlem icin basvurdum anlayıslı bir hoca kendisi işlem yaptirdim başarılı sonuc aldım önerebilirim istanbuldan isteyenler bir danısabilirler Mehmet hoca genc bir hoca telefonda sesi gen geliyor ama sanırım medyum kaybetmiştim telefonunu ama sora internetten buldum yine 0532 608 64 84 tavsiye edebilirim.
Yengeç+1 yılMerhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca 532 608 64 84
Boğa+1 yılMerhabalar kizlar gördüm yazmadan gecmiyim dedim, belki bir faydam dokunur dua alırım eğer bir işlem yaptirmak istiyorsaniz medyum mehmet hocayi önerebilirim size 2 kez işlem yaptirmiş ikisindede cok iyi sonuc almıs biri olarak yaziyorum zaten internettete araştirirsaniz cıkar kendisi cok ünlü ve işinde cok ehil birisi şimdiden başarili iyi sonuclar diliyorum hepinize öpüldünüz teşekkürlerinizi şimdiden duyar gibiyim bağlama işinde birer bir hocadır.. iletişimi 532 608 64 84
Boğa+1 yılMerhabalar kizlar gördüm yazmadan gecmiyim dedim, belki bir faydam dokunur dua alırım eğer bir işlem yaptirmak istiyorsaniz medyum mehmet hocayi önerebilirim size 2 kez işlem yaptirmiş ikisindede cok iyi sonuc almıs biri olarak yaziyorum zaten internettete araştirirsaniz cıkar kendisi cok ünlü ve işinde cok ehil birisi şimdiden başarili iyi sonuclar diliyorum hepinize öpüldünüz teşekkürlerinizi şimdiden duyar gibiyim bağlama işinde birer bir hocadır.. iletişimi 532 608 64 84
Boğa+1 yılKendine koruma yaptir benim kurtulmam öyle oldu uğraşanlar ile okumak ile bir noktadan sonra başa çıkamıyorsun ömürlük koruma tavsiyem
buyuk gunahlardan birine bulasmissin vekf dinimizde vardir yalniz kesik kesik harflerle yazilan ve ne oldugu anlasilmayan kelimelerle yapilan haram olan vekfe girer ki bu zamanda medyumlar ve hocalarin cikar amacli haram vekfleri kullandiklarni biliyorum ve sana tavsiyem yasin suresini cokca okuman ayrica vekf sadece sifa icin yapilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Merhaba arkadaşlar. Herşeyin yolunda gittiğini düşünürken, bir anda ani bir trafik kazasına uğramak gibi ayrılıklar insanda pişmanlık, kaygı, elem ve derin bir boşluk hissi uyandırır. Kişi öncelikle tüm gayretiyle konunun muhatabı olan kişiye belkide karakterınde hiç olmamasına rağmen yalvarır, ağlar ve af diler.. Nihayet çabalarının olumsuz olduğunu görüp acının kendisiyle birebir kaldığı o an gelip çattığında ise hemen bir mucize arayışına girer. Bu tarz durumda olan arkadaşlarımız varsa ücretsiz şekilde onlara yardımcı olmak istiyorum. İletişimi bu blok üzerinden yazarak benimle kurabilirsiniz. Mutluluk kalbinizden hiç eksik olmasın.
1010 Yorumla
Yay+1 yılMerhabalar, yardımınıza ihtiyacım var dönüş yapabilir misiniz?
Yengeç+1 yılYardımcı olabilir misiniz
Kova+1 yılMerhaba banada ulaşabilir misiniz lütfen
Oğlak+1 yılHocam mesaj atamıyorum Size nasıl iletişim kuracaz
Balık+1 yılYardımınıza ihtiyacım var
Aslan+1 yılUlaşır mısınız
Aslan+1 yılMerhaba yardımcı olabilir misiniz
Balık+1 yılMerhaba yardımcı olur musunuz
Kova+1 yılMerhaba yardımcı olabilir misiniz lütfen
İkizler+1 yılNasıl yardımcı oluyorsunuz mesaj atabilirmisiniz
+1 yılHer ne amaçla olursa olsun bu tarz eylemleri doğru ve mantıklı bulmuyorum , unutmayın bir laf var büyüyle yapılan s*dikle bozulur ... En kısa sürede eğer ki sana rahatsızlık veriyorsa çozümünü bulmalısın ..
00 YorumlaEvet Arkadaşlar Herşey Allahtan Rabbim isterse ol der ve olur. Vefk günah değildir. Esmalardan yapılır. Büyü ile karıştırmayın. Bende yaptırdım 21 gün okuma oldu vefke. şu an 4. Gün üzerimde taşımaya başladım. Inşallah hayırlısıyla herkesin istediği olur Rabbim yardımcımız olsun hepimizin.
47 Yorumla
Kova+1 yılReis inşallah gönlüne göre sonuç almışsındır.
Oğlak+1 yılMerhabalar, sonuç alabildiniz mi?
Oğlak+1 yıl@EpochN bana mail atabilir misiniz acil lütfen mesaj atamıyorum size labgunlugum@gmail. com
Yay+1 yıl@Yenibirkullanıcı3333 bana dönüş yaparmısın intagramın var mı mailinenulaşamıyorum lütfen
Balık+1 yılsonuç nedir?
bir çok farklı konuda yazdırdım ve sonuçlarından da memnunum
338 Yorumla
Balık+1 yılMelis kime yaptırdın
Balık+1 yılMelis takibe aldım mesaj gönderebilir misin
Yengeç+1 yıl@İmposible01 melis59 yazdı mı. Bana da yazarmisin puanim yok
Kova+1 yıl@Mavibeyazderler83 Sakin Ol Bana yazdi. Onun dedigi bir sayfa.
Para yatiriosun Sana dualar yolluyolar
Boğa+1 yıl@Liyanliyan yüzyüze görüşmek isterseniz de atlar gidersiniz otobüsle ben gerek olmadığını o şekilde hizmet aldigimi ve onun dahi etkili olduğunu söyledim.
Boğa+1 yıl@Mavibeyazderler83 size mesaj ile döndüm
Yengeç+1 yılMelis59 takip ettim bişey soracam.
Balık+1 yılBanada mesaj atarmisin rica etsem
Yengeç+1 yılKime yaptırdın
Boğa+1 yıl@tayfurferdi mesaj yazamıyorum siz yazarsanız geri dönüş yaparım
Yengeç+1 yılBende yazamıyorum sana istek atar mısın
Yengeç+1 yılAçtım yazarsanız bekliyorum
Aslan+1 yılMelis59 sana yazamıyorum mesaj ulaşabilir misin bana?
Oğlak+1 yılTakip ettim sende eder misin bişey sormak istiyorum
Oğlak+1 yılMerhaba banada bilgi verir misiniz
Akrep+1 yılMelis bana mesaj atar mısın?
Boğa+1 yılBana mesaj atabilir misiniz lutfen, sirf size ulasmak icin siteye uye oldum sizi takip ettim, nolur bana mesaj atin
Aslan+1 yılBanada yazar mısınız
Boğa+1 yılBilgi verirmisin bana
Aslan+1 yılMelis kime yaptirdin peki işlemini
Oğlak+1 yılMelis Hanım. Bu yorumu 1 yıl önce yazmışsınız ama merak ediyorum, kime yaptırmıştınız? Bana ulaşır mısınız?
Balık+1 yılKime yaptırdınız acaba?
Kova+1 yılkime yaptırdınız bilgi alan bana da yazabilir mi
Kova+1 yıllütfen söyler misiniz kime yaptırdınız zor durumdayım
Oğlak+1 yılAcaba kim banada yardimci olurmusnuz? Mj atamiyorum
Oğlak+1 yıl@SaraLegi birini bulabildiniz mi?
Oğlak+1 yıl@Yagmur1245 siz birisini bulabildiniz mi yaptırabildiniz mi?
Oğlak+1 yıl@Yagmur1245 kaç gün oldu yaptıralı
Oğlak+1 yıl@zzzzzz26ksj birini buldunuz mu?
Oğlak+1 yıl@Yagmur1245 sonuç alabildiniz mi peki bu sürede
Oğlak+1 yılKime yazdırdınız
Oğlak+1 yılBana da bilgi verebilir misiniz rica etsem
Oğlak+1 yıl@Melis59 bana da bilgi verebilir misiniz
Oğlak+1 yıl@İsimszkişi bana mail atabilir misin labgunlugum@gmail. com
Başak+1 yıl@Yagmur1245 hala burdaysan mesaj atar mısın bana
Yay+1 yılBana da kim olduğunu söylermisiniz
Astroloji & Burçlar konusunda 366 cevap paylaştı. lütfen uzak dur onlardan geri sana döner iyi amaç ya da kötü amaç fark etmez sakın deneme
06 Yorumla
Soran+1 yılyaptırdınmı
Kova+1 yılyapıldı birine çok yakınıma ben de yaptıracaktım bozdurmak için ama duyduğum şeyleri yaşanılanları bilmek istemezsin yaptırma sakın müslümansan yaptıracağın kişi müslümansa değmez çıkar bi şekilde bi yerden
Soran+1 yılbende yaptırdım ama hıç bır şey olmadı dılegım gerçeklesmedı bırını çok sevıyordum benı terk ettı denıze dusen yılana sarılır mısalı yaptırdım ama hıç bır işe yaramadı bışey olurmu acaba
Kova+1 yılmutlaka etkisi olacaktır ama olumlu mu bilemem
Yay+1 yılsize bu konuda sormak istediklerim var fakat mesaj atamıyorum. sizinle konuşmak için üye oldum nasıl ulaşabilirim
Ben yaptırdım ve tuttu hemde imkansız olan bir durumdu
426 Yorumla
Kova+1 yılBen sana yazamiyorum Sen Bana yaza biliomusun
Yengeç+1 yılKime yaptırdın
Oğlak+1 yılKime yaptırdın
İkizler+1 yılKime yaptırdınız
Yay+1 yılLütfen kime yaptırdınız bilgi verirmisiniz ne kadar sürede oldu cvp yazın lutfen
Yengeç+1 yıl@ada62 @Rengarenkk_1 @Rebelle_Flower @Umuttlu
İkizler+1 yıl@onanesanane ettim
İkizler+1 yıl@zobuzo Allah razı olsun teşekkür ederim tamam
Kova+1 yılMerhaba kime yaptırdınız acaba bilgi verebilir misini?
Oğlak+1 yılLütfen banada bilgi verir misiniz
Boğa+1 yılLutfen banada yardimci olur musunuz kime yaptırdınız cok ihtiyacam var
Aslan+1 yıl@onanesanane banada bilgi verebilir msnz
Balık+1 yıl@Flyfl birine ulaşabildiniz mi sonuç nedir?
İkizler+1 yılKime yaptırdın iletişim bilgileri var mı
Aslan+1 yılPeki ne için yaptırdın ve kime yaptırdın bu bilgileri de paylaşırsan sevinirim
Kova+1 yılLütfen kime yaptırdınız söyler misiniz mesaj atamıyorum yeni açtım
Oğlak+1 yıl@onanesanane yardimci olur musunuz banada ya mj atamiyorum kim bu kisi
Kova+1 yılKime yaptırdınız yardımcı olabilir misiniz
Başak+1 yıl@Nesimeden bana ulaşabilir misiniz
Başak+1 yılBanada ulaşır mısın cok ihtiyacım var
Yay+1 yıl@Susuleball merhaba bana mail atarmısın bir işlem yaptırdın mı dönüş aldın mı
Yay+1 yıl@Susuleball mlk.1903@icloud. com
İkizler+1 yılKimeeeeeee nolur
Yengeç+1 yıl@Tuba27848484 soyledimi sana
BEN YAPTIRDIM VE YAPILACAK ŞEYİN NİYETİ COK ÖNEMLİDİR
121 Yorumla
Oğlak+1 yılMerhaba yaptıdığınız kişinin telini verrirmisiniz
Terazi+1 yıl@RUZGAR5914 kime yaptırdınız olumlumu sonucunuz
Oğlak+1 yılnedir hocam amacınız.. başarılı oldu mu?
Oğlak+1 yılMerak ediyoruz ve cevap bekliyoruz :)
Akrep+1 yılFaydasını gördünüzmu peki
Oğlak+1 yılbirisi yok mu şurada yaptıran ve sonuç alan yahu..
Akrep+1 yıl@veysel7 sen kime yaptırdın
Oğlak+1 yılBide donus yapsa arkadas
Terazi+1 yılben büyü yaptrdm ve çok güzl sonçlar aldm
Yengeç+1 yıl@muratix35 kime ne kadara yaptrdnz
Terazi+1 yıl@Feridehilal takp isteği atrsn bilglerini paylaşblrim
Akrep+1 yıl@Feridehilal herkeze kanma
Oğlak+1 yılHerkese kanmayın arkadaşlar ya.. yapmayın.
Oğlak+1 yıl@muratix35 kime ve gerçek mi?
Yengeç+1 yıl@muratix35 takip istediği attım
Oğlak+1 yıl@muratix35 Kime yaptırdınız?
Oğlak+1 yılKime yaptırdınız?
Oğlak+1 yıl@muratix35 Kime yaptırdınız? Sonuç nedir*
+1 yılNeden yardım istediğini soyle , bilenler de akıl versin ? sorunun nedir ?
02 Yorumla
Aslan+1 yılben hiç böyle bir şey olacağını tahmin bile etmemiştim vefk falan deyince sgk gibi bir şey sandım başta :D
Aslan+1 yıl:)))))
Gizli Üye(36-45)+1 yılben yazdırdım , yaptırdım biraz ilginç oluyor , çok şükür biraz zaman aldı ama sonuç aldım.
436 Yorumla
Yengeç+1 yılNe kadar beklediniz mesela? Ben bugün 17. gündeyim
Yengeç+1 yılUmuttlu takip ediyorum
Aslan+1 yılBen de bilgi istiyorum
Yengeç+1 yılHala sonuç bekliyorum 30. gün ama ufak tefek etkileri belli oldu ama tam anlamıyla sonuç elde etmedim daha
İkizler+1 yıl@zobuzo kime yaptırdınız isim?
Kova+1 yılBende yaptırdım ama bekliyorum. siz kime yaptırdınız? bilgi verebilir misiniz?
Yengeç+1 yılMerhabalar benim vefkim olmadı. 40 gün olunca içimden okumama isteği oluştu. Daha önceden de öyle olmuştu ama bu ikinci
Yengeç+1 yılVe şu anda hocaya geri gönderdim iptal etti. Ankara eryamanda birisi yapmıştı. İçinde istek yoksa yapma dedi geri gönder dedi
İkizler+1 yılNe ile ilgili vefk yaptırdınız ve kime iletişim bilgisi verirmisiniz ne kadar sürede sonuç aldiniz
İkizler+1 yılKime yaptırdınız telefonu var mı paylaşırsan çok iyi olur
İkizler+1 yıl@zobuzo onun yaptığı tutmuyor benimkide tutmadı kargoyu geri gönderdim ama eline ulaşmamış
Kova+1 yılBen aldım
Kova+1 yıl@Pizzaro10 valla ilk 40 gün falan bekledim. onu üstüne bir daha beklemeye başladım yenilemişti. 18. günde oldu.
Kova+1 yıl@Pizzaro10 inş tutar
Aslan+1 yılPeki kime yaptırdınız da sonuç aldiniz
İkizler+1 yıl@zobuzo Merhaba ben mesaj atamiyorum yeniyim yazar misiniz bana sonuç alabildiniz mi kime yaptirdiniz lütfen
Kova+1 yıl@heidivepeter istersen yardımcı olabilirim.
Kova+1 yıl@EpochN mesaj falan atamıyprum yeni açtım bana yardımcı olur musunuz
Kova+1 yıl@esrabir esra kime yaptırdın lütfen yardım eder misin zor durumdayım yeni açtım mesaj atamıyorum
Oğlak+1 yıl@Pizzaro10 kime yaptırdınız tuttu mu
Oğlak+1 yıl@zzzzzz26ksj bulabildiniz mi birisini
Oğlak+1 yılKime yaptırdınız
Oğlak+1 yıl@esrabir siz kime yaptırdınız
Oğlak+1 yıl@esrabir bana da bilgi verebilirmisiniz rica etsem
Oğlak+1 yıl@esrabir bilgi verebilir misiniz rica etsem mailimi atabilirim
Oğlak+1 yıl@Yenibirkullanıcı3333 kimse bilgi vermiyor
Oğlak+1 yıl@esrabir bana mail atabilirmisiniz labgunlugum@gmail. com
Koç+1 yılBana da yazar mısınız
İse yaradi mi yaptirdiginiz vefk merak ettim cevap verirseniz sevinirim
19 Yorumla
Soran+1 yılyok işe yaramadı sahtekarlık baska bısey degıl
İkizler+1 yılKime yaptirdiniz peki internetten mi buldunuz birini
Soran+1 yılevet ama sakın yaptırma
İkizler+1 yılTrs etki falan yapti mi peki
Terazi+1 yılKime yaptırdın
Balık+1 yılKime yaptirdiniz
Yengeç+1 yılKime yaptirdiniz bana mesaj atar misiniz
Akrep+1 yılSen kime yaptirdin
öyle şeylere bulaşma günah olduğu gibi işede yaramaz büyüye girer ters teper olan sana olur
00 Yorumla
+1 yılBen yaptırdım vefk boş işler insanların hayalleriyle oynuyorlar başka bişey değil bu insanlari allaha havale ediyorum inanmayın böyle şeylere alan zaten hakinizda ne hayirliysa onu veriyor
11 Yorumla
Başak+1 yılKime yaptırdınız
+1 yılAllah rızası için vefk yatiranlar, güvenli bir hocaysa bana da yardımcı olur musunuz? Meral akman ve selin isimli kullanıcılarla irtibata geçen var mi?
04 Yorumla
Terazi+1 yılbirkaç yorumda gördüm meral akman kolpa diyorlar
Oğlak+1 yıl@Damla12346 bana mail atabilir misin labgunlugum@gmail. com
Başak+1 yıl@Yenibirkullanıcı3333 ben de ulaşamadım
Başak+1 yılBen yaptırmadım ama yaptırmayı düşünüyorum araştırmalarıma göre en güvenilir medyum Kaan Soyluhan hem güvenilir gözüküyor
+1 yılİşin ehli biri yaptıysa sorun yok. Rahat ol. Büyüden çok farklı, ondan kurtulmak için de kullaniliyor. Başka iyi şeyler için de
01 Yorumla
Yengeç+1 yılTanıdığın var mı
Gizli Üye(36-45)+1 yılKuranı aç oku bunlardan medet arama,ayet felan yazmıyor harfler sayılar var sadece araştır netten.şirk yaptığın tövbe et bence biran önce bozdur.
00 YorumlaBende Ali gürsese yaptırdım 3 defa sonuc yok gercekten sonuc alan var mı birine yaptırıpta
20 Yorumla
+1 yılVefk in günah olmadığını düşünüyorum bende geri döndürme için yaptırmıştım
02 Yorumla
Balık+1 yılselam sonucu ne oldu?
Balık+1 yılsonuç aldınızmı?
+1 yılugrasma boyle seylere bugrasma bosuna hata yapma
00 Yorumla
+1 yılhocam biraz tecrübeni paylaşırmısın benimle?
00 Yorumla
+1 yılgece gece sormayın böle şeyler korkutuyosunuz
11 Yorumla
Boğa+1 yılbenideee :((((
ne için kullancaksın bunu?kim için
04 Yorumla
İkizler+1 yılne için yaptırrdıgını ve kime yaptırdıgını söylersen iki çift lafım var da ne inatsın be adam :D
Boğa+1 yıl:D söylesenee ben merak ettim ne söyliyceksin duymak istiyorum iotfen lütfen lütfen :))
Soran+1 yıleskı sevgılıme yaptırdım
İkizler+1 yılamacın neydi? yatcak yerin yok öteki tarafta çabuk bozdur ve tövbe et yapanında yaptıranında yeri yok yatıcak
Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. ali hocadan yaptrıdım ben memnunum
07 Yorumla
Akrep+1 yılAli gürses e mi yaptırdın?
Akrep+1 yılOna yaptiripta sonuç almanız imkansız gibi birşey ancak yalan olur
Yengeç+1 yılOna güvenmek risk
Akrep+1 yıl@tayfurferdi merhaba. Neden Ali Gürses’e güvenmek risk?
Akrep+1 yıl@Dileku neden Ali Gürses yalan?
Koç+1 yıl@Hezarenimsi Aynen haklısınız, hepsi çete! Bunu yazanların hepsi o sahtekarların çetesi, yok onda tuttu, yok bunda tuttu. Sahtekarlar, sakın yaptırmayın yanarsınız. Allah'a dua etmekten başka çare yok.
yaptirdin mi ozelden yazar misin ayni durumdayiz
08 Yorumla
Soran+1 yılYaz
Oğlak+1 yılyazamiyorum sana seviyem yetmiyor
Yengeç+1 yılBanada soylermisin
Yengeç+1 yılSoyledimi sana
Oğlak+1 yılyaren ozelden yazarsan konuşuruz yazamiyorum ben
Yengeç+1 yılFake Instagram hesabı verirmisin bende yazamiyorum sana
Oğlak+1 yılyaz ben seni ekleyeyim normalden instani ver
Yengeç+1 yılyagmur_32232 bu hesabım burdan yazabilirsin
o nedir yahu? ://
01 Yorumla
Soran+1 yılkuran ayetlerının bir dörtgen içine birbirlerini kesen doğruların arasında meydana gelen dörtgenlere, belirli bir zamanda ve belirli şartlarla belli kurallara göre ve sayılar, harfler ve kelimelerin yazılmasıyla meydana gelen şekildir
Merhaba yardımcı olabilir misiniz
00 Yorumla
+1 yılVefk yaptırıp sonuç olan var mı acaba çok acil
00 Yorumla
+1 yılVefk yaptıran var mi memnun kalan
00 Yorumla
+1 yılSonuç nedir
00 YorumlaAli gürsese yaptıran var mı ve sonuc
00 Yorumla
+1 yılbüyü falan mı
00 Yorumlaneyy? vefk?
018 Yorumla
Boğa+1 yılTırsıyodum az kaldı hee , soruyu okurken daha harfler aşağı yukarı kaymaya başladı ... hııı ne dedin yusuf yusuf ses mi geldi :))
İkizler+1 yılbilmediğin şeyler hakkında pek yorum yapmam öğrenmem lazım öğrendiğimi de bulduğumu da ben gibi bilmeyen vardır diye buraya kopyalıyorum napim :( cehalet zor :((
Boğa+1 yılBen de yahuu lions gibi bişi sandımdı :)) en birinci bilemeyen benim :((
Aslan+1 yıl@Aneksenamun kime yaptırdın
Akrep+1 yıl@Aneksenamun sen kime yaptitdin
Oğlak+1 yıl@Dileku neden hala soruyorsun , bir hocayi sürekli onermissin zaten
Akrep+1 yılEvet önerdim önerdim in nedeni de vardı başka hocalar gibi davranmadı için zaten daha önceki yorumda bunları paylasmistim
@Dreamweaver2
soruyorum geçen biri buraya huddam hoca yazmış tam dolandırıcı biri artı benim işlem yaptırdığım kişi Hakkında neden se kötü yorum okumadım veya Ben görmedim eyer Varsa da bir iyilik yapıp link. Atsınlar.
Sonucda herkez paylaşıyor bizlerde merak ediyoruz soruyoruz
Yay+1 yıl@Dileku merhaba dilek bana ulaşabilir misin?
Yengeç+1 yıl@Dileku kime yaptrdnz büyü mü vefk mi
Akrep+1 yıl@Feridehilal ali gürses e vefk yaptırdım ama sonuç 00000 sakın ona gitmeyin ben dolandirildim siz dolandirilmayin
İkizler+1 yıl@Dileku merhaba bişey sormam lazım
Akrep+1 yıl@cmg70 buyur sor
Akrep+1 yıl@Oa572 ve @Feridehilal @cmg70
Bana mail yoluylada ulasabilirsiniz
dilek_u@hotmail. de
Oğlak+1 yıl@Dileku yazdım é mail olarak Size ama adres bulunamadı diyor
Akrep+1 yıldilek_u@hotmail. de
Oğlak+1 yıl@Dileku olmuyor öyle bir mail yok diyor. velikaya0180@gmail. com buna dönüş yapabilir misiniz
Kova+1 yıl@Dileku merhaba dilek hangi hocaya yaptırdın ve sonuçları ne oldu bilgi verebilir misin?
Oğlak+1 yıl@Dileku Dilek sonuç nedir?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne