bu kadın bence hiç güzeldeğil erkekler hep abartıyo falan ama bir boka benzemiyor zaten esmer kızlar güzel olmuyo genellikle cogu cirkin hatta hepsi gzüel esmer kız yok esmer kızlar gercekten cok cirkin oluyor rihanna da cok cirkin cok esmer hiçbi zaman sarısın renkli gözlü bir kadının yerini tutamaz haksızmıyım? öyle boyla fizkle olmuyo sarısın renklı gozlu olsun boyu kısa olsun o kız yiiine güzeldir haksızmıyım? esmer güzel olan bir kız yok anı ben tanımıyorum rihanna diyosunuzda o da cirikin
Cevabın nedir?
+1 yılO kadın çirkin deyip fikrini söylesen yeterli ne bu esmerler çirkin esmerler böyle? Bence sen esmer ve güzel bir kızın kazığını yemişsin veya sevgilini falan elinden almış ondan böyle konuşuyorsun. Herkesin kendi görüşü sen gelip burada esmerler çirkin esmerler kötü diye laf yapamazsın canım
72 Yorumla
Soran+1 yılniye o zman cevremdekiler ben sarısınım diye ban gzuel dıyor hep erkekler sarısın seviyor hep
- +1 yıl
Canım bence gözünü seni yatağa atmaya çalışıyorlar :) ne demişler sarışınla yatılır esmere tapılır ;)
En İyi Cevaplar
hayır bence cok güzel aynı zamanda esmer kadınlar çirkin degildir gayet iyiler www.google.com.tr/search bu kadına çirkin dedin ya :Dd
00 Yorumla
Diğer konusunda 300 cevap paylaştı. yerden göğe kadar haksızsın hadi esmer değil sarışınları beğeniyorum desen zevk meselesi derim de sen bildiğin giydirmişsin esmerlere o yüzden haksızsın
36 Yorumla
Soran+1 yılne haksızım ya esmer bir guzel gormedim ben su ana kadar yanı adrianada guzel degil kadın dediğin guzel olması için once süt gibi beyaz olcak renkli gozlu olucak boyu posu olsada bir işe yaramaz beyaz ten renkli göz sart adrianada guzel degil kadın dedgın sur gıbı olur sende kendin esmersin diye övme şimdi onlarıtamam
Soran+1 yılesmer kızlar guzel dıye tutturma o zamn sende
Soran+1 yılhe he
- +1 yıl
Ben beyaz tenliyim. Esmer olmak içim can atıyorum. Gözlerimde çok koyu kahverengi ve simsiyah olsun isterdim. Mavi değil. O yüzden sen kıskandığımızıfalan sanma canım. Sarışın olmamışım iyiki. Sarışınlar bana çok itici ve egoist geliyor.(senin gibi her yorumda bunun altını çizen). Sen bunla Rihanna dam daha güzel olacağını sanma. Rihanna bence dünyadaki en güzel kadın net. Esmer güzeli. En azından senden güzel yani. Normalde hiç karışmam böyle şeylere ama gıcıksın yani. Bence biraz sal bu egoist havaları. Kendini BÖN SÖRÖ SÖÇLÖYÖM, MÖVÖ GÖZLÖYÖM diye övmeye çalışma. Her yoruma yazmışsın. Ne diyim senden bin kat güzel kadın. Sarışınlardan da hoşlanmam. KOMİKSİN:))
Bende beğenmiyorum bende esmer olduğumdandır dediğin gibi şarışın hatunlar daha çekici benim için.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
42Cevap
+1 yılNe demek esmerler çirkindir lan ne bu genelleme böyle? Sen çok mu güzelsin :D
42 Yorumla
Soran+1 yılsarısın mavı gozluyum :)))) e yani canım guzelim tabııı kıskandın mı heh :)
- +1 yıl
Herkesin güzelliği kendine lan banane :D ama esmerler çirkin diye bir genelleme yapman çok aptalca ayrica Adriana Lima ya bile çirkin diyecek kadar kendini begeniyorsan sen baya ağır ergensin.
+1 yılRihannaya öyle bir sinirlenmiş görse boğazlicak kadını :D Valla erkekleri geç, rihanna bana da çok çekici geliyo açıkçası tam tapılacak kadın bakışları falan. Takmışsın sarışın renkli gözlüye. Herkes tek tip artık var mı böyle esmerler çirkin sarışınlar güzel diye bişey ya saçmalama :D
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsarışına bakılır... esmere tapılır..
24.media.tumblr.com/...31esurOFR1r6q65to1_1280.jpg
pbs.twimg.com/media/Avu9tVgCQAQsWHO.jpg:large22 Yorumla
Soran+1 yılezberleyip ezberleyip gelmeyin ya lafla olmuyoo görüntüye bakıcaksın sarısın mavı gozlu bır kadına tapıllır esmerler itici oluyor ftografını koydugunda idare ediyo işte beyaz tenli olsaydı fıstık gibi olurdu
Cevap sahibi+1 yılp*rno yıldızı bu
- Diğer konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılhttps://cdn.internethaber.com/gallery/34513/6.jpg
bu kadın güzel değilse, gelin beni bıçaklayın22 Yorumla
Soran+1 yıldegil kadın dediğin beyaz olur
- +1 yıl
ırkçılık yapıyorsun farkında mısın :D
+1 yılTamam anladik sarisinsin o. O tamam bikonuda haklisin sarisinlarbesmerlere gore daha guzel oluyor ama esmerlerde crkici bir teni oluyor
10 Yorumla- Diğer konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yılrihanna çirkin mi? soruyu gizli sormasaydın daha net cevap verebilirdim :D çirkin demek ağır hakaret olur. bir kere tatlı hatun ve göreceli olmakla birlikte bence güzel de.
14 Yorumla
Soran+1 yılneresi guzel kadın dediğin sur gibi olucak gozleri renkli olucak adrınanada guzel degil oda esmer
- +1 yıl
adriana sadece güzel değil tatlım halk arasında at gibi hatun dediğimiz kategoride bir hatun boylu poslu ve manken zaten. rihanna ya delince cidden çirkin mi buluyosun?
Soran+1 yılevet boy pos onemli degil ten goz rengi önemli bence neden o zman madem oyle sarsın mavıgzolu olanlara hep guzel der erkekelr demeki bunlar olmaı bir kızda o kıza hemen guzel deniliyor
- +1 yıl
ne alakası var canım. zevkler ve renkler tartışılmaz diye bir şey var da ben hayatta sırf o yüzden güzel demem. tabii ki önemli kıstaslar ama yeterli değil ;)
+1 yılBencede çok çirkin. Sahnede esrar içtiğinden beri tiksiniyorum kendisinden.
11 Yorumla
Soran+1 yılvideo linkini atsan bir merak ettim
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsmerlere o kadar hakaret etmissin çok güzel sen fotoğraf atsana gerçi galeri atamayan iyi bu kıskançlık nerden geliyo adriana ya da çirkin demişsin ya pes neymiş renkli gözlü olcakmıs esmerden çok cekmissin anladık da bu kadar belli etme bari :D not: evet bende esmerim çok güzel veya mükemmel olduğumu da iddia etmiyorum ama ne bu genelleme? Bize nasıl hakaret edebilirsin?
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMobilim de kendi düzeltiyo ilk cümle: gerçi fake atmassan iyi )
+1 yılOhaa yani. Bence sen kendin sarışın olduğundan böyle düşünüyorsun. Rihanna daş gibi hatun. Bana göre sarışın mavi gözlüler esmerlerin yanında kaybolur. Bu da benim düşüncem.
10 YorumlaEsmer degilsen ben de bir sey bilmiyorum. Ters tepki psikolojisi yaratacak aklı sıra.
Ayrıca esmer oldugu icin degil güzel bulmadıgım icin begenmiyorum. Sıfır zerafet01 Yorumla
Soran+1 yılevet yüzüde guzel degil zaten erkek gıbı yuzu var cirkin bişey mal gbi neresini begeniyolar anlamdım zaten cevaplardan belli oylesıne dıyolar demekki kimsede begenmiyo fazla sesi guzel ondandır yani bacaklarıda sarkık zaten crkin ya
Rihanna'nın güzelliğini seninle tartışacak değilim.
Bir insan lamborghini'nin değerini bilmiyorsa bunu anlamasını sağlamaya çalışmak zaman kaybından başka birşey değildir.
Kalite = Lamborghini = Rihanna11 Yorumla
Soran+1 yılkendinde esmer oldugun için tabı boyle dersın :D haha
kıyamam sevgilin bir esmerle mi aldattı ne bu kin :d
22 Yorumla
Soran+1 yılcok kkomik güleyımde bosa gtmesin komıksın ya
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. kendisi siyah bir kadın zaten esmer değil , şahsen çok çekiçi buluyorum , kate upton da çok çekici yani illaki siyah ya da beyaz diye bir durum yok, kişiden kişiye değişir şahsi tercih :)
03 Yorumla
Soran+1 yılkate upton ezer gecer
Soran+1 yılhayır guzell kadın işte kadına benziyor yanı anladın :)
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bende beğenmiyorm. Dediğin doğru güzel değil makyajla bu hale gelebiliyor, ama boy konusunda yanlışsın bir insan ne kadar güzel olursa olsun boy gerçekten önemli benim nazarımda. o yüzden kadın boydan kazanıyor biraz.
02 Yorumla
Soran+1 yılminyon kadınlar daha kadınsı erkek gibi uzun olmak hiçiyi degil erkek dedgin uzun olur kız olmsada olur yanı olmasadaha iyi
+1 yılEsmerler çirkin olduğundan mı dünyanın en güzel hatunları esmerlerden çıkıyor kendini kandırma bazen ben bilr esmerleri kıskanıom ama bu onları kötülememi gerektirmez
10 Yorumlasaçmalayırosun at gözlüklerini çıkar ve olaya tekrar bak abartmıyorum bazı gerçekler vardır ama bu sizin kabullenmesi zor bir gercek
10 YorumlaDiğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. çok zayıf elleri iskelet gibi tırnakları cadı tırnağı gibi kendisi de cadı gibi bence bir burun kemeri ve üzerine beni eksik iyice çirkinleşti
00 Yorumla
+1 yılrihanna diye sana bülent ersoyu göstereni bul getir.
12 Yorumla
Soran+1 yılöyle biri yok esmersin diye kalkıpta oveme şimdi kaın dediğin sur gibi beyaz renkli gozlu olurr
- +1 yıl
ama bu cevabın şöyle oldu. ben esmerim diye kalkıp övdüm. sende parlak bir beyaz tene sahip olmalısın ki bu sözü söyledin..
Esmerin güzeli sarışına on basar. birde önüne gelen saçını sarıya boyatıyor çoğunada hiç yakışmıyor! Ben siyah saçlı ve beyaz tenli hatun severim mesela:)
25 Yorumla
Soran+1 yılsarısına on basamaz renkli goz her turlu alır kahverengi bir gozden kat kat ıydır bunuda bil gel
Soran+1 yılne alaka sallayıp durma ya :D kendin esmersin diye simdi o cildin yapısıyla ilgili bişey bilmiyosun guzelliktende anlamıyosun sarısınöavı goze cirkin idyecek kadar yani daha ne diyeyeim
- +1 yıl
Bir daha lütfen bu cahillikle yorum yapma. Burda atıp tutacağına biraz araştır. Gerçekten de esmer ten daha geç yaşlanır. Sallamak kolay tabi.
- Diğer konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yıl12 Yorumla
Soran+1 yılkadın dediğin bembeyaz olur buda guzel degil adrıanada cunku esmerler yanı kaıdn beyaz olcak boy falan onemli degil
ok- +1 yıl
Ne Alakası Var Ya..
+1 yılMelezler Güzeldir.
Ama Renklerle Zevkler Tartışılmaz.
Bende Jennifer Anistona Bayılıyorum.
Neyse Konumuz Rihannaydı.
Bence Normal Kız :D00 Yorumla- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenim gibi düşünen her erkeğin hayallerini süsleyecek bir kadın bence...
02 Yorumla
Soran+1 yılsen ne düşünüyosunki haylalerını susleyen kadın bumu ya :D
- +1 yıl
Melezlere düşkün olan biriyim sadece beyaz ve siyah değil kastım bir rus ve japon melezi de dahil buna...
+1 yılEsmer kızlar güzel oluyor. Rihanna kraliçe sen de çatla
50 Yorumla
+1 yılKuyruk acın var tatlım esmerlere boynuz mu yedin naptın -_-
11 Yorumla
Soran+1 yılcok komıksın haha cok hguldum
+1 yılTen rengi hiç hoşuma gitmiyor ve alnı da çok büyük ama gözleri ve dudağı hoş gerçekten.
00 Yorumla
+1 yılEsmer diye beğenmiyorsun sen ama abartilacak gibi olmasa bile güzel
00 Yorumla- Diğer konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yıldoğru adriana lima da çok çirkin , jessica alba da hiç bir şeye benzemiyor en güzel türk kızları :D
20 Yorumla ilk ciktiginda pek bir guzeldi tatliydi :)
simdi sadece yuzu guzel. saci basi kiyafet tarzi gariplesti.00 YorumlaDiğer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Senin esmer kızlarla ciddi sorunun var belli. İnsan her türlü güzeldir, ten rengi onu çirkin ya da güzel yapmaz. Rihanna'ya gelecek olursak kadın makyaj yapınca güzel oluyor.
00 Yorumla
+1 yılyaaa esmer güzeli bence öyle deme vicut 10 numara.
10 YorumlaAçıklamayı okumadım ama her kıçı bşı çan güzel oluyosa bir Bülent Ersoy açsın da görsünler dünyanın kaç bucak olduğunu :D
00 YorumlaDiğer konusunda 418 cevap paylaştı. Cırkın degıl de bı cekıcılıgı var abartılcak bı yanı yok
01 Yorumla
Soran+1 yılama esmer lan o
+1 yılbence de çok çirkin saç tipi falan iğrenç...
17 Yorumla
Soran+1 yılya sacı bırakda yuz guzelliği falanda yokkı hadi esmerliginide gectım
- +1 yıl
:) haklısın bende saçına sinir oluyorum iştee ne öyle bir taarf erkek diğer taraf kız gibi :))
Soran+1 yılkızıda benzemiyo ki be erkek gibi suratı var tende esmer olunca yice book olmus
- +1 yıl
allah için gözleri güzel ama esmere de yeşil süpr :))
Soran+1 yılyani gözlerden artısı olabilir
Soran+1 yılrenkli sonucta
- +1 yıl
aynen :))) aman salla takma kafaya ;)
Çekici bir kadın ama türk olsa çingene derdi bizim erkekler.
00 YorumlaHiç doğal değil bir garip kadın ama vücudu iyi en güzel kadın Crystal Reed doğalllllllll müthiş
00 Yorumla
+1 yılHastasıyım kendisinin. Güzel, seksi, başarılı, güçlü, kendine has tarzı var harika bir kadın :)
10 YorumlaAynen katılıyorum inna çok güzel birde selena gomez:)
04 Yorumla
Soran+1 yılonlarda renkli gozlu degilcok guzel diyemeyız o zman
Soran+1 yıloff ne alaka renkli gozlu sarsın beyaz ten olsun hep guzel deniliyor sende bı anormallık var ya da esmersın diye oyle diyosun
illuminatiye hizmet eden bir mason olduğu için bukadar popüler yoksa bunun gibisi çok hepsi tek bir amaca hizmet ediyor
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle buna bir kere dayak atmislardi. Sevgilim olsa bende döverim o derece tipsiz. Ayıp oldu anasini satiyim dimi :/ :D
00 Yorumla
+1 yılKadın giyinmesini biliyor oyle giyinen birini bulayim kendimi sktrcem :)
01 Yorumla
Soran+1 yılanala hayır
Güzellikgöreceli kavramdır ancak rihanna çok etkileyici bir Şahsiyet seksuel yönden:)
00 Yorumla
+1 yılHaksızsın.
15 Yorumla
Soran+1 yılhıı cunku sende esmersin canım sana dokunduu :D
- +1 yıl
Nedir bu atar esmer bir kızla mı aldattılar seni?
- +1 yıl
Dokunan sana dokunmuş beni bağlamaz :) esmerin tadı der giderim.
Soran+1 yılesmerin tadı diye diye avutun kendinizi her yer esmer kaynıyo zaten bzim farkımız var sen tad diye avut kendini
- +1 yıl
Avutulmaya ya da kendimi avutmaya ihtiyacım yok. Bilen bilir. :) Sen kendini esmerler üzerinden avutuyorsun. :) Tamam, sen haklısın bu kadar millet yanılıyor. :)
+1 yılAradığım kız sensin :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin dime çarpılırsin
10 Yorumla Kıskançlık seziyorum buralarda.
20 Yorumla
+1 yılkaba tabirle konuşçam ama şimdiden özür * git
00 YorumlaÇirkin demek çirkinlere hakaret olur... :)))
01 Yorumla
Soran+1 yılahahah aynen
Çekiciliği var bence 😊
11 Yorumla
Soran+1 yılama esmer lan o
Cok kiskanmissin kiyamamm:))
12 Yorumla
Soran+1 yılneresini pardon :D
Rihanna Bencede Güzel Değil Hatta İtici
00 Yorumla
+1 yılNe diyon sen kiskanma:-)
02 Yorumla
Soran+1 yılne kıskancam ya esmer zaten adrıanada guzel degiloda ne buluyosunuz bunlarda kadın dediğin sut gıbı olur renklı gozlu olur haksızmıyımhacı?
- +1 yıl
Haci limada dandik hillary duff a bak haci ozaman ya da katrina kaif :-)
ama çok güzel dans ediyo (kıvırıyor) :)
10 Yorumla- Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılBende sevmiyorum tarzları berbat
00 Yorumla Rihanna taş olup yağacak deme öyle
Taş hatun00 YorumlaEsmer kızlar genelde güzel olmuyor mu? Okby.
00 YorumlaDiğer konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence de bence de. At suratli.
00 YorumlaTurk kizlari cok kiskanc canim
10 YorumlaGizli kullanıcı diss to cem yılmaz :D
00 YorumlaDiğer konusunda 914 cevap paylaştı. Doğru çirkin ama fizik mükemmel.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk çiktiginda tatliydi zombiye dondu
02 Yorumla
Soran+1 yılher zman aynıydı ya :D
Cevap sahibi+1 yılİlk ciktiginda dogal bir guzelligi vardi simdi...
- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem