Güncellemeler
+1 yıl
Hellooooğğ, tavanımı iki kez boyama ile bu sonuçları aldım; https://imgyukle.com/i/5ujtSj
Henüz bitmiş değil, bir üçüncü kez daha üzerinden geçeceğim ve duvarlarımıda boyuyacağım. Her şey tas tamam bittiğinde bir ikinci güncellemeyi yapacağım. Sonucunu merak edenlerler takipte kalabilir. Bir sonraki güncellemede görüşmek dileği ile.. 👋🏼
Henüz bitmiş değil, bir üçüncü kez daha üzerinden geçeceğim ve duvarlarımıda boyuyacağım. Her şey tas tamam bittiğinde bir ikinci güncellemeyi yapacağım. Sonucunu merak edenlerler takipte kalabilir. Bir sonraki güncellemede görüşmek dileği ile.. 👋🏼
Güncellemeler
+1 yıl
Hoy hoy! 😃 tavanlar bitti ve sonucu https://imgyukle.com/i/56vnqj duvarların üzerinden ikinci kez boya ile geçtiğimde her şey komple bitmiş oluyor. Sonuçlar nasıl? Güzel olmuş mu? Şahsen ben boyadığıma pişman değilim, gözle baktığımda çok hoşuma gidiyor, siz ne düşünüyorsunuz? Görüşleri alalım! 😃
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hani lake beyaz yapsan ki onu da sen uygulayamazsın zaten. Bu şekilde muhtemel çok kötü bir sonuç çıkacak ortaya.
Bitince görcez artık kötü mü değil mi
Ahşap tavan beyaza boyanmaz kötü durur. Beyaz ve şekilli olması için ayrı şeyler var.
Biliyorum, kötü duruyor ama elimden geldiği kadar yapıyorum bir şeyler..
Üzülme geri çıkartılıyor o boya, şirket çağırtıyorsun suyla çıkartıyorlar..
Teşekkürler 💕
Önce zımpara atmalıydın, verniğin üzerine boya tutmaz
Vernik değil ki, ahşap boyası
Tavanda o tahtada vernik yok mu?
Hayır yok
Enteresan
Neden enteresan?
Vernikli görünüyor resimde
Yok verniksiz
Bende aynısını yaptım çok kötü oldu yapmasan daha iyiydi
Cidden mi ya? Kötü oldum şimdi
Aynen böyleydi bizim de çivilerin izleri çok çirkin göründü
Sıkıntı olmazsa fotoğraf atabilir misin?
Atarım ama biz yeniden yaptırdık yani iki defa para harcadık şimdi ki hali güzel
https://imgyukle.com/i/xd5Tw6
Ahşap tavan mı bu şimdi?
Baya güzel
Aynı sizin ki gibiydi beyaza boyadık çok kötü göründü alçıpan oluyor herhalde türkiyedeki adı tam bilemiyeceğim sonradan onu yaptırdık
Türkiyede kalmıyor musunuz?
Yok hollanda
Anaaa, ik woon in Belgie
İk woon in eindhoven
Bende tahmin etmiştim tr de böyle tavan çok aZ
Beyaza boya sonrada gipsplaat yaptırırsın biz öyle yaptık
Ben fotoğrafından anladım. Yüzün Türklere benzemiyor. Olur ya yurtdışındakilerin şivesi farklı olur, yüz simanızda öyle
Vallaha mı benzemiyormuyum türke
Ahahhaha siz deyince Türkiye’de ki adı ne tam bilemeyeceğim diye, foto bekeken en had al een gedachte
Yok benziyorsunuz ama yüz simanız yurtdışındaki Türklere benziyor. Hani bizim şivemiz faklıdır ya; “kapotte Turks, işte als mensen uit Turkije ons zien weten ze al dat we van hier zijn. Demek istediğim belli ediyoruz kendimizi
Gipsplaat duruyor mu öyle tavanda? Sonra üstüne tekrar boya mı çektiniz
Tabii ki tekrar boyandı
Ne yapmayı düşünüyorsun şimdi
Benim resimdekinin aynısı olsun diyorsan devam etme
Gayet şık güzel duruyor da ne yapacağımı bilmiyorum.. gips güzel giderdi de takacak kimse yok. Mijn vader houdt zich er niet mee bezig. Kendi işlermide kendim gördüğüm için elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum.. daarom ga ik gewoon verder verven denk ik.. 😕
Ik snap het, ik weet zeker dat je het niet leuk zult vinden als het voorbij is
Ik dacht dat je getrouwd was
Je had het nooit over je moeder
Neen, ik ben niet getrouwd
Hoe oude ben jıj?
23
Ben je aan het studeren of studeren
İk ben begonnen met te studeren
Waar werk je
İk werk niet, ik studeer
Hoii goedemorgen
Goeiemorgen
Ne yaptın boya bittimi
Hayır bitmedi, aklıma bir fikir geldi, onu yapacağım
Ne geldi
Tavana baktığında boşluklarda var hani. O boşlukları silikonla dolduracağım, o süpürgelikleri çıkarıp de randen ga ik ook vullen met siliconen. İlk ahşap boyası ile bir veya iki defa geçeceğim üzerinden ve ardından matt boya ile üçüncü veya dördüncü kez geçeceğim ki duvar görünümü versin. Duvarlarım matt zaten. Böyle işte, inşaAllah sonuçlar beklediğim gibi olur..
Hadi bakalım inşaallah olur
Sağolasın, inşaAllah. Sonucunu paylaşırım
Tabiiki bekliyorum ne çıkacak ortaya
Allah kolaylıklar versin en kısa zamanda bitirmen dileğiyle
İnşaAllah güzel bir şey çıkar, Allah razı olsun. İki-üç gün sonra biter inşaAllah
Als we dichtbij waren, zou ik helpen😄
Wat lief, dankjewel! 😇
Zei ik echt😊
Heel lief, dankje! 😊
Het maakt niet uit, maar je bent zoeter🤦
Kaç senedir Hollandadasınız?
Ben yeni sayılır dört yıl oldu ailemle birlikteyim
Waar woon je in België
Anneniz babanızla falan mı? Hollandaca dilini sanırım çeviriyorsunuz? Çevirince biraz garip cümleler meydana çıkıyor.. 😅
Limburg
Evet annem babam kardeşimle birlikte
🙈🙈🙈doğru bildin çeviri yapıyorum
😅😅
Ya böyle işte 😁😁
Güzel
Teşekkür ederim uğraşıyorum işte hollandaca öğrenmeye öyle böyle öğrenirim inşaallah
Üzerinde durursanız kısa süreç içerisinde öğrenirsiniz, Rabbim yardımcınız olsun, inşaAllah en kısa zaman içerisinde öğrenirsiniz
Aminn inşaallah haftada birgün okula gidiyorum ama yetmiyor ailedede bilen yok bakalım ne zaman öğrenirim 🤷
Haftada birgün yeterli değil zaten. Önerebileceğim, Hollandaca çocuk kitapları alıp okuyunuz ve anlamadığınız yerleri çizip araştırınız. YouTube üzeri Hollandaca çizgifilmlere bakınız ardından Türkçe alt yazılı Hollandaca diziler ve filmler. Hollandaca şarkının çevrisini yapın,.. vs. Başlarda anlamayacaksınız bu gayet normal ama zaman ilerleyince, öğrendiklerinizle gurur duyacaksınız!
Netflixten izliyorum ama pratik yapamıyorum neredeyse hiç hollandaca konuşmuyorum sorun burada
Anlıyorum, çevre yok mu peki? Arkadaş falan.
Hiç arkadaşım yok
Haftada bir kez gittiğin dil kursu peki? Orada kimse yok mu?
Altı kişiyiz üçü benim kardeşim aynı sınıftayız 😀
O kadar az kişi mi, burada olsa o sınıf daha fazla olurdu. Kardeşlerinle pratik yapabilirsin veya o diğer iki kişiyle arkadaşlık kurabilirsin?
Hem sizin hemde o iki kişi için iyi olacaktır
Aynen öyle yapıyoruz ama biyere kadar sonrası yok
Doğru, haklısınız.. yıllardır orada yaşamış, okumuş biri gerek. Hem konuşabilirsiniz hem yanlışlarınızı düzeltebilir..
Çevremde yok öyle biri bize yardımcı olacak
İşte.. olsaydı güzel olurdu. 😕
Hayırlısı bakalım...
Aynen, hayırlısı..
Senin ismin ne
Benim murat
Ayşenur
Memnun oldum
Bende
Güzel görünüyor eline sağlık
Sağolasın 😊
Merhaba nasılsın?
Hamd olsun sen
Bende iyiyim çok şükür
Ne yaptın boya işlerini bitirdinnmi
Allah iyilik versin. Bitmedi henüz
Peki kolay gelsin
Teşekkür ettim! 🙏🏼
Keşke beni tkp etseydin 😊 çok isterdim
İstek attım :)
Çok teşekkür ederim 😊
Rica ederim
Masaallah ben böyle olacağını beklemiyordum çok güzel görünüyor
Çok teşekkür ederim! 😊😊
Merhaba uzun zaman olmuş ama çok merak ediyorum bende ahşap tavanın sıkıntısınincekiyorun ve boyamak istiyorum nasıl oldu sizin ki memnun musunuz
Merhaba, evet gayet memnunum. Başta zımpara yapıp, ardından ahşap boyası ike boyarsanız hiç bir sıkıntı olmaz
resimag. com/p1/861c39601f97. jpeg
https://resimyukle.xyz/i/
Burdan sonucunu görebilirsiniz
Açamadım resmi ama aynı sorun bendede var benimki daha koyu gündüz bile ışık yakıyorum herşeyi beyaz yapmak zorundayım karanlık kederli birisi oldum 🙄
https://r.resimlink.com/1KZhVOu.jpeg
Aynen ahşap olunca sanki fazla aydınlık değilmiş gibi. Beyaz her zaman iyidir
Cesaret verdiniz teşekkür ederim 😉
Rica ederim, ne demek
Eğer boyamamaya karar verirseniz, bollukla kolay gelsin!! Umarım her şey gönlünüzce olur
Yani bitince kötü durmaz bence beğenmezsen tinerle çıkarmayi denersin ama o daha da zor olur muhtemelen
Yok bence beğenirim, bu ahşaptan sıkıldım. Mobilya yakışmıyor odaya
Evet evi açabilir
Evett, sonuçları güncellemede paylaşırım 😊
Tamam kuzucuk kolay gelsin
Sağolasınn!! 💕
Kötü olmuş bence cila yapsan daha iyiydi
Böyle bırakmicam, ikinci katıda yapcam
Tamam ama ahşap sonuçta vintage bir havası var yani beyazla olmamış ki
Mobilyalarında vintage olsa tanam derimde, modern. O bakımdan maalesef boyamak zorunda kaldım
İyi bakalım ben sevmedim ama kötü olmuş ve yorucu
Bu nasil bir yetenek tanrim
😂😂😂
Ne güldüm
Daha yeni başladım
Boya akmıyor mu üzerine 😂
Hayır, henüz akmadı 😂
Akarsa, desene boya yağmuruna tutuşacağız diye.
Neden böyle bir işe giristin 😂
Ahşaptan sıkıldım çünkü. Mobilya odama yakışmıyor
Bu işi yapcak insanlar var ne uğraşıyorsun 😂
VAllah benim bildiğim bu işleri yapan kimse yok.. her işimi kendim görürüm, malum baba yapmayınca..
Baban niye yapsın ki 😂
Baba olduğu için olabilir mi? İlla yapsın demiyorum, adam getirtsin, parasınıda veririz hani. Ben birini gedirtsem onada ‘kafana göre ne iş yapıyorsun’ diyor. Düşün artık..
Daha kötü babalar da var mesela evin geçimini sağlamayan bakmayan ilgilenmeyen en sonunda çocuklarını karısını yari yolda bırakıp boşayan babalar da var...
Ah ah bilmez miyim o babaları. Bu saydıklarım aslında hiç bir şey. Çok şey yazardımda yeri değil.. rabbim hidayet versin öyle babalara.
Amin vardır bir hayır deyip geçmek lazım belki de iyi olan bu şekilde olmasıdır
Aynen öyle, hakkısınız. Her daim her şeyin ve herkesin hakkında hayırlısı olsun
Amin hayırlısı olsun
Amin
Tavan çok yorar seni.
Öylede olduu ahaha
Keşke vernik atsaydın sadece berbat etmişsin
Teşekkürler
Onun yerine cila yapsan daha iyiydi
İşte beyaz istiyorum. Cila tam ne işe yarar bilmiyorum ama
Benim dediğim renk aynı kalacak cila çektin mi parlayacaktı yazık ettin güzel ahşapa😀
farkli gorunuyor, kotu degil bence
Teşekkürler
keşke hiç başlamasaydın..
Ahahah neden, o kadar mı kötü 😂
Yok ya ahşap daha iyi
Doğal görüntüsü gitmiş
Daha bitmedi ama, ikinci katı sürmem gerekiyor. Yeni başladım
Çok zevkli görünüyor
Ahahahaha ben bıktım boya yapmaktan 😅😂😂
Yorucu görünüyor
Öyle evet 😅
güzelliği bozmuşssun
Böyle bırakmicam ki, ikinci katı daha yapcam birinci bittiğinde
keşke dokunmasaydın güzellik gitmiş
VAllah mobilyalar yakışmıyorsu odaya. Sıkıldım hani onca sene ahşap tavan
ahşap tavana bayılırım keske yapmasaydın iş çıkarmışssın kendine kolay gelsin ne diyim
Ahşapı bende seviyorum ama duvarlar duvar olupta, tavanı ahşap.. pekte güzel durmuyor cidden. Mesela tavan duvarlar ahşap olsaydı hiç karışmazdım ama işte..
üçgen bungalov kamp evler oluyor ya ileride öyle yaptırcam
Ooo, hadi inşaAllah. Bak onlar güzel işte duvar ve ahşap gitmiyor işte.. ya ahşap olacak ya duvar ve duvar tavan
yeappp :)
heyy bitirmişsin hanfendi tavanııı yazacaktın sözde bana :( :/
Ben tavanı yazacağımı söylememiştim ki, beni merak ediyordunuz ve bende belki size bir gün size mesaj atarım demiştim