tarantulaları çok sevdim ve beslemek istiyorum sling olarak alıp. Hangi türü başlangıç için iyidir?
Hangi türün bombalama tüyü yoktur?
Hangi türün bombalama tüyü yoktur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya arkadaş , zehirli tüylü bir örümceği niye istiyorsun , ben balkonda normal örümcek gördüm 1 haftadır arka balkon kapısını açıp sigara içmeye bile çıkmıyorum paso odada içiyorum ! Tiksindiriyor ya :)
Zehirli değil yaa
Yinede onun yerine benim gibi civciv alabilrisin , muhabbet kuşum var evde beslenicek normal hayvanlar almayı denesen? :) Evde kedi tavşan türleri hayvanları besledimde , Tarantula niye besliceksin :D
çünkü onlar çok ilginçler :)
İlginçmi istiyorsun , al bir sincap besle :))
ay sincap benim lakabım :( beslenmezki o evde
Ya bilmemde küçüklüğümden beri hayalim sincap , koala beslemek ama ikisinide bulamadım :)
Kardeşim bilmeden cahil cahil konuşma tarantula lar emin ol senden daha zararsız canlılar
Marjinal olucam diye nelerle uğraşırsınız..
Zehirsiz tarantula ben hiç duymadım ne o kültür mantarı gibi kültür tarantulası mı?
www.mihav.com/.../
derdin de tarantula bewesliyorsun sabah kalkınca yernde bulamamak var. :D
Güzel, farklı bir deneyim. Zehirsizleri tercih etmelisin, bol şans lan.
Cevap
22Cevap
Bende besliyorum sayılır çünkü yolda :). 1. Tarantulalarin hepsi zehirlidir. Ama öldürücü değildir. Ya süründürür ya da bişey olmaz. Arı sokmasına alerjiniz varsa tarantula almayın derim. Ya ısırır ya da bombalama yaparlar. Bombalama aşırı derecede kaşındırir ve kizartir. Canli yemler verilmelidir. Hamam böcekleri kurtlar vs. Fare önermem. Tarantulayi öldürebilir. Ama bazi tarantulalar fareyi halt edebilir. Yemlerede bakmak lazim. Çiğ patates havuc vs herseyi yerler yemler. Tarantulalar sling, sub adult, ve adult bolumden olmak uzere 3e ayrilir. Sling en kucugudur bebek yani. Sub adult ortanca. Adult en büyüğüdür. Kucuklere 2 3 gunde 1 mikro un kurdu verilmelidir. Subadultlara hamam bocegi kurt vs karma verilebilir haftada bir kac kez. Adult olanlara ise hafta 1 verilebilir. 1 yila kadar yemeksiz yasadiklar bilinir. Ama o kadarda vicdansiz olmayalim ki çabuk büyüsünler. Tarantulanin govdesi ne kadarsa onun 3/2 si kadar yem verilmelidir. Yavru tarantulaya Buyuk hamam bocegi verirseniz strese girer veya kaçar. Adonmen denilen arka poposu kolay zarar gorebilir. Organlari vs herseyi oradadir. Ne cok buyuk ne cok kucuk olmalidir. Patlayabilir ve ölebilir. Tarantulalar yemek yemezse veya kipirdamazsa korkmayin. Abdomeni siyahlasir ve tuyleri dökülür. Kabuk atma dönemidir bu. Kabuk attiktan 8 10 gun sonra yemler verilmelidir. Erken verilirse dişi kırılabilir. Şimdilik bu kadar. :)
Tarantula asil bir hayvandır yanlız onu beslerken birsürü başka canlıyı yok edeceksin. Yani youtubede adam büyük beyaz bir fareyi atıyor içine 3-4 güne yiyor fareyi
bende ıguana beslemek ıstıyorum da babam ızın vermıyoo : ) bende el maymunu alıcam :D
iguanalar da çok tatlıı ^^
aynen.. bende akvaryumda tarantula dusundum ama olucak gıbı degıl beslemem bıraz zor olur.. tekın hayvanda degıl :) sonradan ıguanaya heves ettım.. bugun ızın versın gıder alırım hemen :)
Aptal mısın arkadaş gelecek uykunda sokacak öldürecek seni
Zehirsizler.
örümcek nasıl öldürsün seni yiyecek mi?
Ciddomisin yakindan takip etmek isterim aldigin zaman orumcek hastasiyim bende :)
Zehirlidir, yılan bile sahiplenilebilir ama örümcek sahip tanımaz. Evde besleyeceksen zehirsiz bir cins olsun.
tarantulanın evde beslenen türleri zehirsiz
ya bende beslemiştim sahibinden almıstım kedimi öldürünce sattım bence hıc bulaşma...
Yuh kedini nasıl öldürdü niye öldürdü
zehirlemiş mi ki. Annem izin vermez ona
bravo pakizeye valla
Cem yılmazın dediği gibi 'Hani Biz marjinaldik?' :D
İyi fikir aslında bende alsam eve misafir gelmez onun olduğunu duyunca. Ne yiyor bunlar?
böcek kurt
onu kimse Bilemez burada :) tsrantulanin orumcek olduğunu nile Bilemezler :))
:DDD sen?
tüh :D
bombalamadan korkmana gerek yok gözüne girmediği takdirde sorun olmaz :)
bende var genç g. rosea :)
git kedi köpek besle balık besle hadi git sincap besle tarantula nedir be
millet istediği şeyi besler zevk meselesi
Mexican Red-Knee besle sevmeyede gelirim ama :D
:D bombalama tüyü var mı?
Bombalama?
disi alma pisman olursun
neden
disiler sıkınti yaratiyo urediklerinde yavrulari goremezsin ve evin tehlikeli bir hale gelir
Anneni babanı ısırırsa vicdan azabı çekme
anormal olmak için niye çabalıyorsunuz zorlamayın
anormal olma gibi bir çabamız yok
anaconda var bende gel onu besle
İzin verdim besliyebilirsin
Bende beslemek istiyoruuuum :D
Besleyecek başka hiç bir şey kalmadı dimi
Cok sicakkanli hayvandır ;)
saçmalama :) su kaplumbağası besle daha iyi
Ayna al :)
besle
Naptin aldin mi