Diğer Merhaba :) bir bakar mısıniz :) anketör değilim :) paranizı istemicem korkmayın :) hayvanları seviyor musunuz :) ? lMelodrama Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ve mevzu paraya gelir... 🦍 Teşkilat mi lan bu modern dilenciler? Güncellemeler+1 yıl Anlayın bee 🥺 👉👈 Merhaba :) bir bakar mısıniz :) anketör değilim :) paranizı istemicem korkmayın :) hayvanları seviyor musunuz :) ? Cevapla Sevgi Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
tentens Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Evet çok seviyorum. ve sevmenin ötesinde köpeğimle yaşıyorum. Kimi zaman insanlardan bile daha iyi bir dost, riyakar değil diyorum. 1 1 Yorumla lMelodrama +1 yıl O zaman :) korkmayın para istemicem oncelikle :) biz hayvanlar için barinak yapıyoruz da :) dergimizi de takdim edelim :) ufak bir bagış rica edicktm hayvan barinagi icin :) Yorumla
Islaklolipop Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 40% +1 yıl Bağış topluyoruz sen sağlıkçıya benziyorsun diyip para koparmaya çalışması xd askdjsbsbusjsormd 1 3 Yorumla lMelodrama +1 yıl Kaptırdın mi bari 🦍 xx Yorumla Islaklolipop +1 yıl Tabiki de hayır fcgvhb Yorumla lMelodrama +1 yıl Bne kptrdm ✌😔 Yorumla
PaytakPaytak Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Rigbiii mordekaaayy 😍😍 evet hayvanları seviyorum 4 yıl beraber lise okuduk sonuçta 1 1 Yorumla lMelodrama +1 yıl Hahsbsbzbzbzbshzb Yorumla
Fıreyas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hep denk gelirim onlarla nedense 1 3 Yorumla lMelodrama +1 yıl Kaptırıyor musun bari ahsbsb 🤭 Yorumla Fıreyas +1 yıl Evet uğraşmamak için maalesef :(( djkd Yorumla lMelodrama +1 yıl Müzücü s. s 🦍 Yorumla
Sonjin Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Görsel çok güzel be ne izlerdim mk :/ 1 3 Yorumla lMelodrama +1 yıl Aga sen kadıkoydesin anlarsin soruyu 🦍 Yorumla Sonjin +1 yıl Olm bir kız vardı her defasında aynı kız para kopartıyordu rıhtımda sonra bir günde barlar sokağında buldu beni mk takip mi ediyorsun lan dedim xd Yorumla lMelodrama +1 yıl Knka vermeseydin ahabsbsb ben yok saolun diyip geçiom bir kere yedim o numarayı damardan girdi gundi verdik 15 tl Yorumla
beyzbi Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Kadıköye mi gittin ln 1 4 Yorumla lMelodrama +1 yıl Gitmiştim de bugün Üsküdardaydım ✌😳🦍 Yorumla beyzbi +1 yıl Bu tayfa kadıköyde mevcut zjdnxkkd üsküdsrda hiç denk gelmedim laaaw Yorumla lMelodrama +1 yıl Hee yav. Üsküdara da sıçradı zımbolar demek Üsküdara ne zaman gldn ln 😳😨⁉️ Yorumla beyzbi +1 yıl Dkkdkxodkc geçen sene falan gidiyorduk arada arkadaşlarla Yorumla
proko Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Severim. Satin alma sahiplen taraftariyim 1 1 Yorumla lMelodrama +1 yıl Kraaal Yorumla
Würth Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Soruyu görünce aklıma Kadıköy geliyor 1 1 Yorumla lMelodrama +1 yıl Aynen ahhahs Yorumla
karakedücük Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kedimin peşinde takla atıyorum sevmeden çok öte 0 4 Yorumla lMelodrama +1 yıl Çorbacı diilsin sen. olsaydın anlardın soruyu Yorumla karakedücük +1 yıl Yav üzme yiter gayri kendimin feyki hissediyom kendimi 🥺 Yorumla Islaklolipop +1 yıl Aga cidden çorbacı olamazsın sen jsndımdld Yorumla karakedücük +1 yıl Ben ben değilsem ben kimim Yorumla
alaraylmzz022 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Köpeklerden korkarım da kedileri severim bak 0 6 Yorumla lMelodrama +1 yıl Senin soruyu anlamamana şaşırmamam xd 🦍👌 Yorumla alaraylmzz022 +1 yıl Hayvanları seviyor musunuz demişsin İstanbul un fethinin tarihçesini mi yazcaktim ¿ Yorumla lMelodrama +1 yıl Evet ben istersem yazacaktın 📿😎 s. s Yorumla alaraylmzz022 +1 yıl Anladım bak sen 13 yaşındasın Yorumla lMelodrama +1 yıl Şşş 🤫🤫🤫 Yorumla alaraylmzz022 +1 yıl AA bak biliyodum ha Yorumla
Neyimbenmayki Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Bir kere paramı kaptırdım da sonra akıllandım🤧 0 0 Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Hıhı 0 3 Yorumla lMelodrama +1 yıl Ya bayan sen ne anlatiosun Yorumla sadecekimmm +1 yıl Detaya şimdi baktımsskjxksjxxjxk Yorumla lMelodrama +1 yıl Al tüm xperler senin olsn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet çok seviyorum. ve sevmenin ötesinde köpeğimle yaşıyorum. Kimi zaman insanlardan bile daha iyi bir dost, riyakar değil diyorum.
O zaman :) korkmayın para istemicem oncelikle :) biz hayvanlar için barinak yapıyoruz da :) dergimizi de takdim edelim :) ufak bir bagış rica edicktm hayvan barinagi icin :)
Bağış topluyoruz sen sağlıkçıya benziyorsun diyip para koparmaya çalışması xd askdjsbsbusjsormd
Kaptırdın mi bari 🦍 xx
Tabiki de hayır fcgvhb
Bne kptrdm ✌😔
Rigbiii mordekaaayy 😍😍 evet hayvanları seviyorum 4 yıl beraber lise okuduk sonuçta
Hahsbsbzbzbzbshzb
Hep denk gelirim onlarla nedense
Kaptırıyor musun bari ahsbsb 🤭
Evet uğraşmamak için maalesef :(( djkd
Müzücü s. s 🦍
Görsel çok güzel be ne izlerdim mk :/
Aga sen kadıkoydesin anlarsin soruyu 🦍
Olm bir kız vardı her defasında aynı kız para kopartıyordu rıhtımda sonra bir günde barlar sokağında buldu beni mk takip mi ediyorsun lan dedim xd
Knka vermeseydin ahabsbsb ben yok saolun diyip geçiom bir kere yedim o numarayı damardan girdi gundi verdik 15 tl
Kadıköye mi gittin ln
Gitmiştim de bugün Üsküdardaydım ✌😳🦍
Bu tayfa kadıköyde mevcut zjdnxkkd üsküdsrda hiç denk gelmedim laaaw
Hee yav. Üsküdara da sıçradı zımbolar demek
Üsküdara ne zaman gldn ln 😳😨⁉️
Dkkdkxodkc geçen sene falan gidiyorduk arada arkadaşlarla
Severim. Satin alma sahiplen taraftariyim
Kraaal
Duyar kasayım mı linç yerim
Özellikle beni bulur bu tipler ))
Kızılay’da yürüyorumdur
Soruyu görünce aklıma Kadıköy geliyor
Aynen ahhahs
Kedimin peşinde takla atıyorum sevmeden çok öte
Çorbacı diilsin sen. olsaydın anlardın soruyu
Yav üzme yiter gayri kendimin feyki hissediyom kendimi 🥺
Aga cidden çorbacı olamazsın sen jsndımdld
Ben ben değilsem ben kimim
Köpeklerden korkarım da kedileri severim bak
Senin soruyu anlamamana şaşırmamam xd 🦍👌
Hayvanları seviyor musunuz demişsin İstanbul un fethinin tarihçesini mi yazcaktim ¿
Evet ben istersem yazacaktın 📿😎 s. s
Anladım bak sen 13 yaşındasın
Şşş 🤫🤫🤫
AA bak biliyodum ha
Bir kere paramı kaptırdım da sonra akıllandım🤧
Hıhı
Ya bayan sen ne anlatiosun
Detaya şimdi baktımsskjxksjxxjxk
Al tüm xperler senin olsn
çok seviyorum..
Evet seviyorum
yaradılanı severiz yaradan dan ötürü