Gizli Üye(30-35)+1 yılPavyon kültürü bellidir.
Nedir bu kültür.
konsomatris dediğimiz kadınlar çalışır. Açık ve rahat giyinirler. Masana gelir oturur sohbet ederler alkol içerler. Tabi sen masana davet edersen gelirler öyle istemeden gelmezler. İçtiği alkolun parasını sen ödersin.
Sohbet edersin onunla bazıları gögüs bacak elletir o kadar. seks yoktur pavyonlarda.
Fakaaat bazı pavyon işletmeleri bildiğin genelev gibi çalışırlar.19 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilim gitmiş pavyona kadın oturmuş masasına ellini tutmuş öpüşmüşler ellemişler bu olur mu pavyonda
Cevap sahibi+1 yıloturtur okşar elini tutar bunlar normal şeyler ama öpüşme konusunda olabilir de olmayabilir de
Soran+1 yılOkşama derken ne boyutta bir dokunma elbise üstünden mi oluylr tensel olarak mı
Cevap sahibi+1 yılo pavyon işletmecisine ve konsomatrise göre değişir.
konsomatris var karşına oturur
konsomatris var yanına oturur elbisesinin askısını indirir göslerini elletir.
Zaten çoğunda etek vardır sıyırır bacaklarını okşatır.
Soran+1 yılÇoğu elletiyor mu yani
Cevap sahibi+1 yılçoğu elletir.
Soran+1 yılGüzellee mi ordali kadınlar peki
Cevap sahibi+1 yılvalla ben hiç pavyona gitmedim sevmem oradaki ortamları fakat önünden geçerken gördüklerim tamamen leş kadınlardı. TAbi çok güzel taş gibi hatunlar var diyen tanıdıklarım var
Soran+1 yılTesekkr ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Bu soru daha öncede soruldu pavyonda karıyla elleşmiş öpüşmüş demiştin evet kötü şeyler döner pavyona giden erkek basit erkektir
31 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Normal hayatta yapamadıkları fanteziyi, pavyonlarda yaptıkları için müptelası oluyorlar.
Parayı bastır ters, düz... Emmeli, gömmeli ne ararsan var.15 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilim gitmiş pavyona kadın oturmuş masasına ellini tutmuş öpüşmüşler ellemişler bu olur mu pavyonda
Soran+1 yılZorla mı çalıştırılıyo orda çalışan kadınlar
Soran+1 yılHayır
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAlkollü mekanlarda kadın ve erkek aynı masada içki içiyorsa kötü şey döner. Oradaki kadınlarla da kötü şeyler olabiliyor, ama bu genelde olmaz tabi.
111 Yorumla
- +1 yıl
Konsomatristir o. Kadın orada çalışıyorsa tabi. Onlar ilişki yaşamaz genelde. İşte o kadar olur en fazla. Ama o kadın kendileriyle beraber içmeye gitmişse iş değişir o zaman.
Soran+1 yılZorlamı çalıştırılıyolarlae
- +1 yıl
Zorla çalışanı da vaar, gönlüyle çalışanı da.
- +1 yıl
Mekan sahibiyle arası iyiyse, devamlı müşteriyse parası da çoksa konsomatrisle ilişki yaşayabiliyorlar.
- +1 yıl
Bar tuvaletinde ilişkiye girenler var.
Soran+1 yılGeneli kendi istegiyle mi çalışıyor
- +1 yıl
Hiç gitmedim. Ama evet. Kendi isteğiyle çalışıyor diye biliyorum. En azından belli bir süreden sonra. İlk zamanlarda zorlanıyorlar. Zorla çalıştırılanlar genelde kendi isteğiyle çalışıyor bir süre sonra. İşkence demişsin ama para için yapıyorlar zaten. Hatta youtubeda konsomatris kadınlar kendilerini anlatıyor. İzle istersen. https://youtu.be/jR4IC_O7nGM
Soran+1 yılYani zaten 2020 yılımda kimseyi zorla tutamazsın
- +1 yıl
Zorla tutarsın. Tutulanlar da var. Kızı ailesiyle tehdit ediyorlar, şantajla tehdit ediyorlar... Şu aleyna da öyle ya işte. Gerçi onda aşk da var.
Soran+1 yılOnun eski sevgilisi tehtit etmiş
+1 yılPek hoş bir yer değil 1 defa gittim dahada gitmem :D
16 Yorumla
- +1 yıl
Evet oluyor. ben istemedim gerçi çağırınca geliyorlar. ha bide elleme yok diye biliyorum.
Soran+1 yılElleme yok mu
- +1 yıl
bize öyle demişlerdi
- +1 yıl
rica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılYok kadınlarla elleşme oluyor sadece birde kafalarsak eve götürüp hamur açıyoruz beraber
13 Yorumla
Soran+1 yılElleşme ne boyutta
- +1 yıl
Elleşme izin verdiği boyutta.
Soran+1 yılGeneli ne kadar izin verir yeni adam o kadar içki alacak kadına yanına otıttacak elemeyeck
e yanıı orda donmesede ordan sonrakı yer otel ya da evdır hersey orda doner
13 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
+1 yılAdı üstünde pavyon.. Sinderalla mısın kardeşim :D iyimser olmaya çalışıyorsun
23 Yorumla
- +1 yıl
Yani tv lerde bile öyle yerlerde elleşme koklaşma görüntüleri veriyorlar sence olmaz mı sanıyorsun hala
Soran+1 yılBilmiyorum bazıları olmaz diyor
+1 yılYoo dönmüyo herkes oturuyo sonra gün yapıyolar tövbe est😅
Bebiş ne diyosun ya konsomatris mi ararsın pe.. nk mi ararsın mafyamı ararsın orada gezerler işte 😅19 Yorumla
- +1 yıl
O dediğin şey konsomatris işte olmaz olur mu
Soran+1 yılBazıları pavyonda öyle olmaz sadece yanıma otururlar diyor kadın bırakmaz elemeye diyorlar
- +1 yıl
Pavyonda tuvalete git sevişenleri bile görebilirsin belki
Soran+1 yılYok artık güzeller mi kadınlar orda
- +1 yıl
Orda çirkinide güzel yaparlar bebiş😅
Soran+1 yılOnun inadına gitmeyi düşünüyorum pavyona ama korkuyorum başına bişey gelirse diye
- +1 yıl
Gelebilir tek gitme ona inatsa hiç gitme ona rest çek daha fazla bişey koymaz yani karşı cinsten rest yemek dahası var mı bebiş ona değmez
Soran+1 yılTesekkr
Adam düdüklüyorlar orda ayar bilmezsen cüzdanı bırakır cıkarsın
114 Yorumla
Soran+1 yılBazıları pavyonda öyle olmaz sadece yanıma otururlar diyor
Soran+1 yılEl ele tutuşms aldatma değil mi
Soran+1 yılNasıl sayılmaz bu nasıl saçma düşünce
Soran+1 yılNe alaka o zaman senin hayatında ki kadına başka erkek elini tutabilir
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılNe saçma düşünce o zaman senın hayatında ki kadına başka erkek her istediğini yapabilir
+1 yılHerkes için kötü başka bir şey. O yüzden senin için kötü ney.
20 Yorumla
+1 yılGenelde dualar okunur, fakire fukaraya yardım parası toplanır. Sanmıyorum kötü şeyler döndüğünü.
22 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim kardeşim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok yok korkma herkes birbirine iyi geceler diyor sonrada evlerine gidiyorlar...
01 Yorumla
+1 yılYok canım sadece başını okşuyorlar ne olacak sanki insan kesiyorlar aaa
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKeser döner sap döner gün gelir hesap döner...😂
12 Yorumla
- +1 yıl
Gitmediğim için kesin net bir şey söyleyemeyeceğim ama dizi / filmlerdeki pavyon senaryolarında bile bu dediğin oluyorsa...
+1 yılDöner hemde neler neler
18 Yorumla
- +1 yıl
Olur daha ileriside olur. Ama sonuçta eski sevgili niye ilgileniyorsun naptigiyla
Soran+1 yılHala seviyoruz birbirimizi bazıları pavyonda öyle olmaz sadece yanıma otururlar diyor
- +1 yıl
Cebine bağlı cüzdanın kalınsa döner. Ama o kadarını donduremeyecek kadar az parayla da pavyona girmesinler sonra borçlu çıkarlar
Soran+1 yılYani zaten elleme olmaması mantıksız geliyor adam o kadar içki alacak kadına yanına otıttacak ellemeyecej
- +1 yıl
Elleme felan heran herşey olabilir
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılYok kadınlar dönüyor erkeklerin kucağında
15 Yorumla
- +1 yıl
Olur orada seks bile yaparlar
Soran+1 yılCidi misin bazıları pavyonda öyle olmaz sadece yanıma otururlar diyor
- +1 yıl
Her pavyon aynı olmuyor işte senin o dediğinde ileri gitmiyorlardır bazı pavyonlar kerhane gibi her kafenin aynı kalitede olmaması gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılDönmez. Hatta eminim kolay paranın tadını bir kere alınca sen çok seversin pavyonu.
04 Yorumla
- +1 yıl
Ahahah Bencede sevilecek yer 😅
Cevap sahibi+1 yıl@tubaaaliii Yaşın gerçek mi bebeğim?
- +1 yıl
Hayır
+1 yılHiç pavyona gitmedim. Öyle şeylerim yoktur ama iyi şeylerin olmadığını tahmin etmek zor olmasa gerek
10 Yorumla
+1 yılİyi şeyler dönmediği kesin 😂
15 Yorumla
- +1 yıl
Olur kadın para yer varaa paran bazılarında da alırsın kadını götürüp becerirsin
- +1 yıl
Olur olur her pavyonda olmasa da olur
Soran+1 yılGeneli yaptırıyor yani güzellee mi ordali kadınlar
evet seks kufur maganda fılan falan hepsı var
16 Yorumla
Soran+1 yılCidi misin bazıları pavyonda öyle olmaz sadece yanıma otururlar diyor kadın bırakmaz elemeye diyorlar
Soran+1 yılGüzellee mi ordali kadınlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok canım nerden çıkarıyosun kardeş kardeş dini sohbetler ediyoruz
11 Yorumla
Asla toplum en nadide eserleri orada hizmete sunulur kötü olurmu😂
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe gibi mesela angaralı olarak yardımcı olalım 😀
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlur tabi neden olmasın ki
Soran+1 yılBazıları pavyonda öyle olmaz sadece yanıma otururlar diyor kadın bırakmaz elemeye diyorlar
Cevap sahibi+1 yılKimse o kadar para bayılmaz sadece oturmaya
- +1 yıl
bayılmaz mı :D dostum bundan 12 sene önce bir gece 25.000tl bayılan tanıdığım var pavyona :D Pavyona giden kitleden ne beklersin :D
Soran+1 yıl@Gelecek_Karanlık sadece oturmaya o kadar para bayılmax diyo
Cevap sahibi+1 yıl@Gelecek_Karanlık 12 sene önce 25 binin değeri ne kadardı biliyo musun?
- +1 yıl
Biliyorum kardeşim biliyorum işin sıkıntısı da o zaten :D Olayı söyliyim sana.
Babası hayvan yetiştirip satıyor büyükbaş.
Hayvanları satmaya gidiyor oğlu satıyor dönüşte pavyona giriyor ve bir gecede kazandığı tüm parayı yiyip çıkıyor :D
Soran+1 yılYani sadece oturmaya bayılmax diyo
Soran+1 yıl@Gelecek_Karanlık peki sadece yanıma otururlar mı elletiyorlae mı
+1 yılErkeklere sohbet arkadaşlığı yapıcan.. tabi ufak tefek dokunma ya ses etmiceb
03 Yorumla
- +1 yıl
O daha ne ki
Soran+1 yılDerken nasıl yani
hıc gıtmedım valla bılmem oyle yerlerı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. İyi şeylerde dönmediği kesin
10 Yorumla
+1 yılHayır tabi ki tamamen nezih bir ortam
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılNe gibi kötü şeyler
18 Yorumla
- +1 yıl
Yok olmaz oturur içki içerler sirf hesap kitlemek için
Soran+1 yılBazıları olur diyo
- +1 yıl
Pavyondakiler parası olana verir oda pavyon kapandıktan sonra
Soran+1 yılGüzeller mi kadınlar orda
- +1 yıl
Yook leş gibi çoğu
- +1 yıl
Ricalar
+1 yılHemde nasıl
120 Yorumla
- +1 yıl
Olur tabi ki
- +1 yıl
Pek sayılmaz
Soran+1 yılOnun inadına gitmeyi düşünüyorum pavyona ama korkuyorum başına bişey gelirse diye
- +1 yıl
Pavyona sen mi gitcen
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Ellerler çok seni
Soran+1 yılDokunanı döverim
- +1 yıl
Kafaları iyi oluyor ellerler
Soran+1 yılAlkol içmeyecem kola içecem
- +1 yıl
Yine farketmez ki
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Ellerler yani
Soran+1 yılGarsonlara şikayet ederim
- +1 yıl
Bişe demezler ki
- +1 yıl
Rica ederim yaş kaç senin
Soran+1 yıl19
- +1 yıl
Hm daha küçük
+1 yılEvet
125 Yorumla
- +1 yıl
Evet para tuzağı parası varsa o gece beraber yatar kadınlar genelde
- +1 yıl
Paran olduğunu bilsinler herşeyi yaparlar
- +1 yıl
Evet çoğu bakımlı
- +1 yıl
Kesin gelir senin ne işin var pavyonda deli 😂😂😂😂
Soran+1 yılGifip kola içip dönicem ne gelir ki
- +1 yıl
Güldüm ya 😂😂😂😂 neden gideceksin
Soran+1 yılOrtamı görmeye
- +1 yıl
Git ortamı gör bakalım orayı sevip kalmada 😂😂😂😂
Soran+1 yılNe sevecen 😀
Soran+1 yılGidip biraz kons döverim sn fazla
- +1 yıl
Kola kaç paradır sence orada
Soran+1 yılCafelerdr 15 TL orda da en fazla olsun 50 TL
- +1 yıl
Kız kafaya koymuş illa pavyona gidecek 😂😂😂 nereye gideceksin ben de geleyim masana kons olarak otururum 😂😂😂
Soran+1 yılGel knk yardım et ben kons döverken sende beni korursun
- +1 yıl
Deli ikimizi de perişan ederler sen git tek başına dayağını ye 😂😂😂
Soran+1 yılBen kadınım beni dövdürecek değiller ya en fazla güvenlik dışarı atar
- +1 yıl
Valla git dayağını ye anlarsın nasıl döverler
Soran+1 yılGitmeden önce polis çağıracam güvene alacam
- +1 yıl
Deli ya 😂😂😂😂
Soran+1 yılGidip biraz bardak tabak kırayım masa dağıtayım
- +1 yıl
Bana yazsana buradan sohbet yeter
+1 yılKötü şeylerden kastına baglı dönüp dönmedigi
06 Yorumla
- +1 yıl
Evet olur her zmaan gittigi yerse olması daha yüksek bir ihtimal
- +1 yıl
Birakaç kere gittiyse olur
- +1 yıl
Ben gitmedim o konuda bir fikrim yok
+1 yılNe sanıyorsun acaba çok merak ediyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılEylence mekanı değil mi
- +1 yıl
Eski zamanlardaki gazinolar gibi sanma.. Çok kötüdür hiç gitmedim ama
Soran+1 yıl@EylülDoğumluYunus nasıl yani
Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. dönme mi yavrıım
19 Yorumla
Soran+1 yılPeki ordali kadınlar zorla mı çalıştırılıyo
Soran+1 yılZorunluluk ne gibi
Soran+1 yılYani
Soran+1 yılAynen öyle
Cinsel Yaşam konusunda 8,4b cevap paylaştı. Her şey olur. Sen pavyonda mı çalışmak istiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
+1 yılTabi kide yani
14 Yorumla
- +1 yıl
Asla olmaz
Soran+1 yılEmin misin
- +1 yıl
Elbette sakat o işler
Din yayıyorlar oradan azizim
01 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilim gitmiş pavyona kadın oturmuş masasına ellini tutmuş öpüşmüşler ellemişler bu olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden sordun orda mı çalışacaksın yoksa 😂
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet olur adı üstünde pavyon kadınlar öpüşürler para isterler vermezsen döverler
Soran+1 yılDöverler mi
Cevap sahibi+1 yılKadınlar değil yani pavyonu işletenler
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılTesekkr
Cevap sahibi+1 yılSorun değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılPek iyi şeylerin döndüğü söylenemez evet :)
015 Yorumla
Soran+1 yılEski Eski sevgilim gitmiş pavyona kadın oturmuş masasına ellini tutmuş öpüşmüşler ellemişler bu olur mu
Cevap sahibi+1 yılLocada oturduysa olur.. hatta biraz daha fazlası da olabilir..
Soran+1 yılFazlası derken
Cevap sahibi+1 yılYani oral yapanları da gördüm.
Soran+1 yılYok artık bazıları pavyonda öyle olmaz sadece kadınlar elletmez sadece yanıma otururlar diyor
Cevap sahibi+1 yılEskiden çok takılırdım pavyonlara.. Bu gözler bir çok şeye şahit olmuştur.
Ama şimdilerde işler nasıl yürüyor pek bilmiyorum.. Bence daha da serbest bir hale gelmiştir.
Soran+1 yılGüzeller mi kadınlar orda peki
Cevap sahibi+1 yılTabi ki.. Kadınlar güzel ve alımlı olmalı ki, müşterisi bol olsun..
Hepsi boylu poslu manken gibi hatunlardır.. Çoğu müşterisini memnun eder ve kendine hayran bırakır.. Tekrar gelsin diye :)
Cevap sahibi+1 yılKadınlar pavyona gitmez canım 😀😀
Taverna tarzı yerlere gidebilirsin ancak.. Ama oraya da intikam amaçlı gidemezsin, çünkü aileler gidiyor 😀
Soran+1 yılYok ya sadece oturup kola içip çıkacam
Cevap sahibi+1 yılSeni Almazlar içeri canım .. Kadınlara göre bir yer değil.. Yani müşteri olarak :)
Bu saçma düşünceyi çıkarmalısın aklından.
Soran+1 yılAlmazlar mı niye
Cevap sahibi+1 yılbence sen şu an benimle dalga geçiyorsun.. ve bence buna bir son versen iyi olur :)
Soran+1 yılYok ya niye dalga geçeym
+1 yıldöner tabi
16 Yorumla
- +1 yıl
olur
- +1 yıl
kızdan kıza değişir o
Soran+1 yılGüzellee mi ordali kadınlar
- +1 yıl
ne biliyim :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlim irfan yuvası ora
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. dönmüyor. d
10 Yorumla
+1 yılDönüyodur heralde
10 Yorumla
+1 yıltabii ki
18 Yorumla
- +1 yıl
oral de oluyor
Soran+1 yılOrdali kadınlar zorla mı çalıştırılıyo
- +1 yıl
onu bilmiyorum ama kadın bana karsı baya istekliydi
Soran+1 yılNaptı ki
- +1 yıl
acıkta boyle seyleri anlatmayı sevemem
Soran+1 yılÖzelden konuşalım olur mu
- +1 yıl
peki
+1 yılDonerr
16 Yorumla
- +1 yıl
Olur ama skmz korkma hım dm gel sor başka sorun varsa
Soran+1 yılTm tesekkr
- +1 yıl
Bende teşekkür ederim kanka gazino daki her kız temiz değil
Soran+1 yılİstek attım
- +1 yıl
Bende atttim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılO ne ya
10 Yorumla Sacmalama cay içip okey oynuyorlar 😂😂
03 Yorumla- +1 yıl
Bilardoyu da unutmayalım 😂
+1 yılNe bilek
10 YorumlaDenemeden bilemezsin Qral
00 Yorumla
+1 yılEvet..
00 Yorumla
+1 yılGit bak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 35,5b cevap paylaştı.
+1 yılYok be çay muhabbet
01 Yorumla
+1 yılÇoğunlukla
07 Yorumla
- +1 yıl
Genellikle olur.
- +1 yıl
Çoğunda olur
- +1 yıl
Bana ters bu işler. Gidenlerin anlattıklarından yola çıkıyorum.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldöner
00 Yorumla
+1 yılAdı üstünde ufaklık
08 Yorumla
- +1 yıl
Daha fazlasıda olur
Soran+1 yılOrdali kadınlar zorla mı çalıştırılıyo
- +1 yıl
Yo neden zorla olsun
Soran+1 yılBilmem zorla olmasa resmen işkence güzeller mi kadınlar orda
- +1 yıl
İşkence. olan ne
Soran+1 yılAdamların masasına ptprup elleşme
- +1 yıl
Mutlu sonda var
+1 yılorada mı çalışcan
014 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka eski sevgilim gitmiş pavyona kadın oturmuş masasına ellini tutmuş öpüşmüşler ellemişler bu olur mu pavyonda
- +1 yıl
seks bile var canım
- +1 yıl
her pavyonda var canım seks işi
Soran+1 yılYok artık güzeller mi kadınlar orda
- +1 yıl
Hayir muhamelesi tatli onlarin birde erkek hafif alkollu ise
Soran+1 yılMuamelesi tatlı derken nspıyolar
- +1 yıl
Yalama opmusme oksatma
Soran+1 yılYok artık güzeller mi kadınlar orda.
- +1 yıl
Kendi guzel olanda var mali guzel olanda
- +1 yıl
Gel gotureyim seni istersen
Soran+1 yılOlur knk gidelim mekan dağıtmaya
- +1 yıl
olur
+1 yılYok neden ki
03 Yorumla
- +1 yıl
Olur sikismilerdide
- +1 yıl
Sevgilinle sen oyle seyler yaptin mi hic
Sustalı bıçak döner
05 Yorumla
Kız angel 😃
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne