Ya kendime bakmayı güzel giyinmeyi filan bilmiyorum şu resme bakarak hem yorum yapıp hemde tavsiyeler verir misiniz arkadaşlar?
https://i.hizliresim.com/Pv4GVv.jpg
https://i.hizliresim.com/Pv4GVv.jpg
Sana bir kız gözüyle baştan aşağı tavsiye vereyim :) önce saçlar. Yüzün güzel maşallah, ama bence berbere git ve de ki saçların yanlarını kısalt üstlere çok dokunma de :) o model sana çok yakışır. Ayrıca arkadaşların dediği gibi, biraz daha dik dur, kambur durma, özgüven eksikliğin varmış gibi gözükür :) kıyafete gelince... Kot seçimin güzel. Koyu renk kotlar -mesela koyu lacivert veya koyu füme yani siyaha yakın kot rengi - her zaman daha şık gözükür. Kotunun üstüne giy güzel temiz spor bir gömlek, giy ayağına da temiz spor ayakkabılar al sana misssler gibi delikanlı oldun :) her şey gönlünce olsun, tavsiyelerimin işe yaraması dileğiyle... :)
Her hangi bir bağımlılığın var mı?
Hap kullanıyorum psikiyatri ne oldu ki?
Bilmiyorum bana çok rahatsız, sinirli ve imuniteti zayıf biri gibi geldin.
Sana tek önerim şu. Spora git ve body bulding yapmaya başla. Vücudun güzelleşip, özgüvenin yerine geldikçe giydiğin her şey sana yakışacak.
Yarından başla. Her gün bodytr. com sitesini ziyaret et. Oku, spor eğitimini geliştir. Spor şeyler giy, sağlıklı beslen. bir kaç ay sonra, o ilaçlara gerek duymayacaksın inan bana
body bulding ne peki?
Vücut geliştirmek, vücudu yapmak, şekillendirmek. Abartılı kaslı demiyorum, ama sporçu erkeklere de, kızlara da her şey yakışıyor. Çocukluğundan spora alışık olan bir kız, 4 euroluk bir şort alır, 5 euroluk ta bir tişört, spor ayakkabıları ile o kadar güzel gözüküyor ki, sade ve seksi. Ama spora sonradan başlayan ve artık vücudunda bir çok yanlışlıkları bırakan spor salonundaki arab, türk, kürt kadınları ne kadar marka, süslü, pahalı giyiniyoruz ki, güzel gözükelim. Makiyajdan tutmuş bir sürü şeye kadar. Bir az daha güzel gözükmek için. Ama onlar kadar olmuyoruz.
Salonda bir Medakeşli kadın var, karnı dizine düşüyor. 7 çoçuk doğurdum diyor. Yemin ederim 9 milyonluk İsveç'in kadınlarında öyle karın yok. Doğurmuş, mutfaktan çıkmamış. Şimdi buraya taşınmışlar bir yıldır. Doktor onu spora felan yazmış, yüzmeye felan. Belli kiloya in karnını alalım diyorlar. Yanı dememde amacım o ki, spor seks ve sade olmanın başlıca sebebi
Valla degerlivarkadasim senin giyimden cok durusun iyi degil. Yorgun duruyorsun. Omuzlari ve basi tik tut bence.
Cevap
3Cevap
Üç sorudur senle karşılaşıyorum ve bıktım artık soran arkadaş. Başlıyorum:
Duruşunu düzelt. Kısaysan yamuk bir duruş seni daha da kısa gösterir. Pantolon olarak açık renklerden kaçın, açık kot da buna dahil ve eskitme tarzı kotlar da. Pantolonun rengi ile ayakkabının renginin birbirine yakın olması uzun görünmeni sağlar. Tişört tarzı kıyafetler olgun görünmeni engeller, bu yüzden gömlek daha uygun olur tavsiyem sade bir gömlek olsun. Erkekte saat önemli gümüş ya da siyah renkli kaba durmayan şık bir saat kullanman iyi olur. Kemer kullanıyorsan kemer ve ayakkabını aynı tonda seçmeye çalış. Saçlarını biraz daha uzat ve joleye bulaşmadan hoş bir görünüm ver. Evet sanırım bu kadar yeterli bunun dışında temizliğine dikkat et ve bir bayan tarafından onaylanmış bir parfüm kullan. Son olarak gülümsersen oldu bu iş.
Burada kilit nokta omuzların geride dik ve kendine güvenli durman
ind.ccio.co/.../tumblrmak76otyJl1rtdnr9o1250.jpg
azıcık saç sakal bırak bunun gibi çok bol paça pantalon seçme ve gömlek tercih et genellikle kareli veya buz mavisi tarz bir gömlekle on numara olursun :D
Renkli gıy. biraz dik dur ve kendine güven dostum kirli sakal bırak az da saçını uzat önleri tamamdır ;)
Dik dur ve kkendine guvenli
senden karizmatik biri cikar. boyun kac
1.69
kucuk biraz. ama dik dur hep. sakal birak
Tişört gitmiyor sana gömlek giy kanky
Baby face
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar