AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
sabret Allah duaları 3 şekilde kabul eder bunu sakın unutma
Kabul mabul yok dualar boşa zaten kabul etmiyor
Allah bütün duaları kabul eder
1 ya istediğini vererek kabul eder
2 istediğini vermez senin için daha hayırlısını vererek kabul eder
3 duanı bu dünya da kabul etmez ahirete ayırır
kul Rabbinin huzuruna geldiğinde
ey kulum hatırlıyorsun bana dua etmiştin de kabul olunmamıştı
evet ya Rab hayırlıyorum
Rabbimiz ; kulum o duaların bunlar diyerek ödüllerini gösterir
kul ; ya Rab keşke yaptığım bütün dualarımı kabul etmeseydin de ahirete ayırsaydın der
iyi geceler
Ben istemiyorum öyle üzülmekten baska bir ise yaramıyor oysaki ne umutlarla kabul olunacağından şüphesiz etmistim cok krgınım
Allahı inkar edenler çoğu neden ediyor biliyor musun?
kırgın olduklarından dolayı
yani istediklerini yapmadığı için
umarım sen sadece kırgın olmakla kalır ve daha ileri gitmezsin . gidersen de Rabbimize hiç bir şey yapamaz cehennemi boylarsın. kal sağlıcakla
Beni umursamıyo zaten
bu yüzden mi seni karınca akrep yılan olarak da yaratabilecekken insan olarak yarattı
bu yüzden mi seni insan olarak yaratıp cinler den ve meleklerin bir çoğundan ve yarattığı diğer mahlukattan üstün yarattı ve kıldı.
seni hiç yaratmama şansı varken ki sonsuz insan yaratma kudretine sahipken o sonsuz ihtimalin içinden seni seçti ve sana KULUM dedi .
birgün anlayacaksın Rabbinin ne kadar büyük olduğunu ne kadar değerli olduğunu ama dilerim o gün iş işten geçmemiş olur . kal sağlıcakla
Bende sizinle aynı düşünceyim bende evlilik açısından kismet sıkıntısı yaşıyorum Allaha cok yalvarmama rağmen dualarim kabul olmuyor ruhsal bunalim içindeyim Allahüteala kuranı kerimde bana dua edin duanızı kabul edeyim buyuruyor ama yıllardan beridir cok yalvarmama rağmen dua kabul olmuyor ben artik dua etmeyi biraktim din görevlisinin bir dediği diğer dediğini tutmuyor ben dünyada benim duamda istediğim oldu kabul oldu diyen kimse görmedim sanki boşuna yalvarıyoruz böyle olursa insan ruhsal bunalim yüzünden dindende uzaklasir
@Seko5858 şaka mısın abi :D
Rabbimiz dualarımızı kabul ediyor hadi diyelim ki etmiyor ediyor da hadi diyelim ki etmiyor
yine de Rabbimizi sevmeye layık bir Rab değil miydi
abi dua Allah ile konuşmaktır .
Peygamber Efendimiz s. a. v duam kabul olunmadı demedikçe dua kabul olunur buyuruyor
yani Allah her duayı kabul etseydi imtahan nerede olacaktı
lütfen Allahı market gibi kullanarak değil Rabbimiz yaratıcımız olarak severek dua edelim
o zaman insan Rabbime dua ettim de kabul etmedi demeye haya eder
Senin ne ayrıcalığın var da Allah sana yardım edecek... Kendine bir hizmetçi bul.
Allah bilir ayda yılda bir dua etmişsin onunda hemen yanıt bulmasını mı bekliyorsun zamanı var demek ki
Kabul etmedi ki zamanı olsun
Buna isyan derler ve sen böyle isyan ettiğin sürece hep ofsaytta olursun
İsyan etmediğimde de olmuyordu cok dua ettiğim yalvardığım zaman da olmadı
Olmayacak bir şeye olacakmış gibi inanipta kendinizi kandırmayın olacağına inanipta istediğim bir tek şey bile olmuyor ya ne kadar çok yalvarsanda olmuyor
Demek ki daha zamanı gelmemiş sabretmelisin. Hemen olacak diye bir şey yok ya da daha istediğinden daha iyisi olacak belki bilemezsin sabır
Allah beni unuttu gitti artık hiç inanmıyorum yardıma
Böyle düşünen birinin zaten istediklerinin olmaması gayet normal
1 yıldır böyle düşğnmedim asla ama hep kötüye gitti gidişat en sonunda üzüldüm
Bak benimde istediklerim hiç olmuyor ama demek ki bir şeyleri eksik yapmışım diyorum hatayı kendimde arıyorum
Seni de umursamıyo sadece sıkıntı veriyo duaları önemsese kabul ederdi belki
Böyle konuşarak dinden çıkacaksın yapma
Umursasa yardım ederdi diye düşünüyprum ben neyse
Allah unutmaz ama yardim edeceği banada inandırıcı gelmiyor dünyada o kadar zulüm katliam altında yalvara yakara dua edenler var onlara bile 1 gram yardim gitmedi ki bizemi yardim edilsin kurani kerimde bana dua edin duanızı kabul edeyim buyuruluyor ama hocaya sordum Allah duaları kabul etmek zorunda değilmiş nasıl bir mantık anlamak mümkün değil bana bu tutarsızlık gibi geldi
Lütfen 3 dakikanı ayırıp bu videoyu izler mısın?
Öyle deme senden kötü olanlar var
Tabiki orası öyle haklısın cok
Töbe töbe bu millette iyicene azıttı
Bazen yalnız bırakmakta bir yardımdır
Sacma sapan cevaplar verme
Aynıyız ne kadar istesemde kabul olmuyor
Yazık bize
Hemde ne yazık
Halil konakcı hocaya dualarimiz hiç kabul olmuyor diye çok soru geliyormuş demekki kabul olmuyor dünyada milyonlarca Müslüman var bir kişinin bilemi duasi kabul olmaz kafama yatmayan çok şey var
Öyle dedigin icin kabul olmuyor asıl
Hayır en başta o kadar güvenmiştim ki ama zamanla fark ettim beni umursamıyor
Sacmaliyorsun ve kusura bakma biraz bilgisizsin biraz allahi arastir allah bizi imtihanlara tabi tutar Sen öyle dedikce de hicbirisi kabul olmaz.
Demeyince de kabul olmuyor zaten bir fark yok
Sen bu kafayla git kardesim devam et 👏👏
Öyle demeyeninde duasi kabul olmuyor biz duamizda şans oyunundan para çıksın diye dua etmiyoruz kardeşim iyi şeyler nasıl hayırsız diyebilirler
Sorun nedir