AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
234Cevap
İs Bankasi / Yapi Kredi / Finans
Finansı iptal ettiricem onu alma sakın bence en iyi garantininki onu al alacaksan ben finansı kapatıp alabilirim..
Kredi kartı kullanmıyorum. Banka kartı kullanıyorum.
Maximum kullanıyorum ben ama kullanımbedeli falan bilmiyorum ek kart benimki
odea axess
akbank axess
vakıf word
garanti bonus
hepside beş para etmez
kredi kartı kullanmam
kullananlara da tavsiyem eger sadece para harcayıp aynı anda faiz ödemeden borcu odeyeceksen vakit gecirme hiç
hiç bir kredi kartı kullanmıyorum nakit çalısıyorum cebıde param yoksa almıyorum
sureklı cebımde param ooluyor
senin yerinde olsam o kredi kartını alıp hayatımın hatasını yapmam.
Bank asya asya kart dit kullaniyom
Birde garanti bonus bank asyadan çok memnunum kart aidati almiuorlar:)
Kredi kartı, zincirsiz köleliktir. Cebinde olmayan bir parayı harcayıp, durduk yerde borçlanacaksın. Sonra da borca çalışıp duracaksın. Kredi kartın yoksa, hiç alma boşver. F*ck the system!
Peki parası olduğu halde kredi kartı dışında ödeme sistemi olmayan yerlerden alışveriş yapmak istiyorsa? :)
Nakit varsa, harcama yaparım. Nakit yoksa, harcama yapmam. Çok basit.
İşbankasından Maximum ya da yapı kredi play al. Ben Maximum kullanıyorum çok avantajını gördüm. Müze kart olayı çok işime yaradı özellikle proje gezilerimiz vardı.
akbank free kart kullanıyorum. kart bedeli yok 1000 tl limiti var alırken karta 10 tl basım ücreti ödüyorsun. baskada numarası yok. avantajı internetten rahat alısveris yapabiliyorum.
hepiside birbirinden azık bence hiç kullanma bulaşma derim karlı çıkan sen olursun. senelerce kullanıyorum bitirip tekrar faiz ödeyerek borç ödüyorum sonu yok bu işin
Hocam bende kullanıyorum. Şöyle diyeyim 2 kez faiz ödedim zaten o da çok fazla bişey değildi maaşım geç yattığı için ödeyememiştim zamanında. 1-2 lira mı ne faiz ödedim sadece onda da :)
Bunun dışında kredi kartını bilinçli bir şekilde kullanırsanız böyle durumlarla karşı karşıya kalmazsınız. Ben mesela gittigidiyor'dan alışveriş yapıcam havale geçmiyor kapıda ödeme yok. Mecbur kredi kartı. Hem kredi kartının avantajları da var alışveriş yaptıkça bonuslar geliyor bunun yanı sıra taksit yaptırabiliyorsun. Mesela çok acil lazım olan bişey alıcam mesela arabaya parça alınacak ama fazla param yok 3-4 aya kadar ödeyebileceğimi biliyorum ama ben adama senet yapsak desem çoğu kabul etmez. Kredi kartı ile bu işlem oluyor ama :)
sana hak veriyorum ama iyi bir parası olan yani borç alabilecegin birisi olsa hiç gerek yok ben çok kişi tanıyorum hayatına kredi karı sokmayan kişiler var halen sen az diyorsun faizi falan tamam aylık olarak dogru ama yıla vurdunmu baya bir mebla birde senin gibi milyonlarca kişiden alıyor banka bu faizi sadece arkadaşa tavsiye etmedim insanları bonus veriyozla falan kandırıyorlar ço yediler bonuslarımı sıcak bakmıyorum açıkcası genede herkese saygı duyarım.
Önce yüksek limitli kart lazımdı akbank verdi diye aldım sonra baktım ki çok güzel bir banka her işimi akbankla yapar oldum.
Akbank Axess Gold Business var bende.
Kullanmadim. Param oldumu hesap kartima atiyorum kredi karti niyetine kullaniyorum 😜
iş bankası maximum tavsiye edebilirim üniversite okuyosan öğrenci kartıda var
bana en büyük, en güçlü, en ucuz içkinizi getirin dermiş gibisin... lol
iş bankası maxsimum kart kullanıyorum yani işte üniversiteli
en avantajlısının.. avantajlarını faizleriyle beraber banka müdüresinin ( müdürü de olabilir) odasında duptıs duptıs dubaçıka duptıs diyorum :)
Garanti bonus benim bir kac fatura otomatik odeme talimati verince kart bedeli odemiyorsun bir cok bankada
parafly- uçak biletlerini 100-200 arasındaysa 100 e
200-300 arasındaysa 200e
300-400 arasındaysa 300 e düşürüyor..
Maksimum ve axses ama maksimum daha iyi bir çok yerle avantajı var taksit cart curt axses i kapatmayı düşünyorum hiç avantajı yok
k. kartı kullanmıyorum param varsa yerim yoksa hayırlı işler maaşı alınca gelirim der geçerim ;) Et kağıda değecek ;) :)) CANLI iyidir ;)
Maaşınını aldığın banka hangisi ise o bankadan kredi kartıni al. Maaş verdikleri için her zaman daha avantajlı olurlar unutma ;)
Ben daha para kaznmiyorum ama ilerde kart kullanmayi dusunmuyorum sadece nakit bide iate maas karti sizce yinede s. ke s. ke kullanmak zorunda kalirmiyim?
eğer kazandığın para geçimine yetmesse evet :D
Kart batagina dusmak istemiyorum ama baska bisey sahibide olunmuyo kartsiz :)
Hocam şöyle diyeyim ben internetten alışveriş yapan birisiyim gittigidiyorda, sanalpazar vb. sitelerde dediğiniz tabirde kullanmak zorundayım :) Çünkü nakit geçmiyor havale olmuyor, banka kartıda olmuyor kredi kartsız alamıyorum el mahkum... mecbur alıyoruz.
Axess arada alışveriş yaptıkça puan falan birikiyor öyle bir şeyler.
teb , vakıfbank aidat almıyo iş bankası ve yapıkredi de yıllık 20 lira alıyo
kredı kartı kullanmıyorum ama paypal nakıt kart kullanıyorum bankamatık kartı ama sozlesme ımzalamıyorsun mıgros marketten alıyorsun mıgros marketten para yatırıyorsun nakıte ıhtıyac duydugunda teb bankası atemesınden cekıyorsun guzel bır kart
Paypal nakit kartı ben de çok merak ediyorum özellikle yurt dışı alışverişlerinde hep karşıma çıkıyor bu. Bunun aşamaları nasıl acaba, nasıl sahip olabilirim yani.
Kullanmıyorum. Olabildiğince uzak kalacağım o zımbırtıdan :)
Avantajı var mı bilmemde maximum kullanıyorum internetten alışveriş için memnunum :)
Hepar'a gönül veren arkadaşım bankaların hepsi hemen hemen aynı.
Garanti, Finans, Denizbank'ın var.
Finansı kullanıyorum yoğun olarak.
Ama iyice araştırmanı öneririrm
Axess Free
Olumlu Yanı :Yıllık kart ücreti yok
Olumsuz Yanı: Üye iş yeri harici Chip Para vermiyor.
6 aydr bulaştım o lanet olası Akbank kredi kartına bir turlu çıkamadm içinden. Bu kart işi hiç mantıklı değil..
hangi birini söyliyim 6 tane var hepsinin yerine ve kendine göre avantajları var. gereklimi tabiki değil
işbankası maximum. kolay ve sade kullanım. muazaam müşteri memnuniyeti ve neredeyse her yerde taksit imkanı =))
Hcbs var hiç bir Avantajı yok cok faizi, paraf var çoğu yerde taksit geçmior, Garanti var taksit fırsatları cok iyi
şirket kredi kartı :)
avantajı : sen ödemiyorsun :)
Gakbank garanti finans banka calisiyorum hic bir artısi yok hep giriyo :-)
İŞ bankası çok bir artısı görmedim ama yıllık aidat ödemiyorum
Bonus kart ayrıca bence en iyi özel banka da garanti...
Valla neredeyse hepsi var ama ben is bankası derim gece gece arayıp rahatsız etmiyo :)
Teb bonusu kullaniyorum 5 yil oldu daha bir faydasini goremedik :)
:D cümle "Çok memnunum" filan diye bitecek zannettim...
Garanti kullanıyorum
Çok iyi geçiriyor namussuz belimi doğrultamadım :D
öyle bir banka bulursan bizede söyle ama card finans iyidir
6 farklı bankada hesabım var ve 4'ünün kredi kartını kullanıyorum. öyle bir banka yok.
kred, i kartı ihtiyaç ama ipin ucunu kaçırma garanti öeneririm sizee ama fazla limit olmasın snra kol gibi giriyor
Finansbank ençok geçen şu anda posu olmayan yerde tek geçmek zorunda kalsanda banka bölüyor ya da fazladan taksit ekleyebiliyor garantiye bulaşma çok müşterisi var bankada 1 saat bile sıra bekleyebilirsin hsbc nin kart taksiti yok
Deniz bankası hariç tüm bankaların kartı var , 10 tane falan olması lazım ^^
Bizi bataklığa götürmekten başka bir avantajı yok
Kredi kartı değil ama pay byme card kullanıyorum parayı karta yükleyip harcıyorum online alışverişler için kullanıorum
ilk önce hangi kredi kartını kullanmıyosunuz diye soruyu değiştirsek :D:D:D öğrenci kartı al kanka az limiti var hem çok açılmazsın...
akbank garanti yapı kredi iş bankası vakıfbank kredi kartlarım vardı hepsini iptal ettirdim daha da kredi kartı kullanmam :D
Akbank çok kötü
Bni vakıf çok dürttü :)
Babımınkini kullanıyom bir gün Word Bigün Paraf bigün Axes sin siyah :D Ne verirse onu kullanıyoz kanka :DD
Kredi kartım yok ihtiyacım da yok zaten paramı peşin veririm taksite de gerek yok kredi kartı aidatı faizi falan gelemem öyle şeye
İŞBANK Maximum kullanıyorm sırf RTE ye gıçık olsun diye chp ortaklığı varya o bakımdan... ve çok memnunum herkese tavsiye ederim...
onu pek kimse bilmez ama aferin:):):):
kredi kartı kullanmayın bir anda hayatınız kararabilir en iyisi cebindeki parayı bilicen ona göre yiyip içcen
hangisini kullanırsan kullan amaç kredi kartı kullananı yolmak avantajın yok :D
Maximum kart sayesinde ekim ayinda istanbuldaki muzeleri bedava gezmiştim. Topkapı da dahil
Ing bank tek avantajı kar aydatı nakit kullanımlarda faiz havale eft de ücret almıyorlar
bence en az bir tane olmalı insanda bazen çok işe yarayabiliyor
bütün bankalarla ilişkimi kestim kartlarımı kapattım çok şükür harika hissediyorum (:
bence hiç kullanma :) 3 tane var bende, hiçbirini kapatamadım daha :D üstelik hep açılıo delik