Diğer Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar ben Barbara Palvin burada Türkçemi geliştirmek istiyorum. Nasılsınız? BarbaraPalvinTurkey Takip Et Xper 1 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba KScanlar! Ben Barbara. Sorularınıza görüş paylaşmaya geldim. Türkiyenin çok seviyorum türkler çok iyi. İyi ki varlar 🇹🇷Sayenizde türkçe geliştirmek istiyorum#bibilen #Barbarapalvin#BarbarapalvinKS'de Güncellemeler+1 yıl Türk kızları çok mu kıskanç beni çekemişler baksanıza Güncellemeler+1 yıl @boluğurmerve Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar ben Barbara Palvin burada Türkçemi geliştirmek istiyorum. Nasılsınız? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BoluğurMerve Takip Et Xper 1 Yaş: 38 +1 yıl Merhaba. Seranay ile oynadığınız reklamdan beri seni takip ediyorum barbara. Hoşgeldin!Hello there. I've been following you, barbara, since the ad you played with Seranay. Welcome! 1 2 Yorumla Mirandaxxdg +1 yıl nEeee Yorumla BarbaraPalvinTurkey +1 yıl Teşekkürler 😘😘😘😘😘😍 Yorumla
mmellekk06 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Barbara mardin 0 2 Yorumla Mirandaxxdg +1 yıl berivan palvin Yorumla mmellekk06 +1 yıl Bu daha iyiydi Yorumla
_bariss_ Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Sana askimi defalarca ilan etmistim test ettin gordun 😂 demekki bundan sorular yagiyormus 0 2 Yorumla _bariss_ +1 yıl Yalan mi niye eksi verdin nankor 😂 Yorumla Mirandaxxdg +1 yıl oy farfara farfara ateş te düştüm yollara Yorumla
_Soulempat_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Barbara? barbara heralde manken olan. 1 0 Yorumla
__1xx1__ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 59% +1 yıl Baya gelişmiş gibi 0 14 Yorumla Birinsan_ben +1 yıl He yaa Yorumla __1xx1__ +1 yıl @Birinsan_ben bize kıskanç dedi sjsjss Yorumla Birinsan_ben +1 yıl Harbimi nerdee Yorumla Birinsan_ben +1 yıl Si.. ktr g*t desyedin bak arkadaşım ya hem turkce öğrenmek isto hemde kiskanc diyof buni bulsam ******* Yorumla __1xx1__ +1 yıl @Birinsan_ben güncelde Yorumla Birinsan_ben +1 yıl Gordmm Yorumla __1xx1__ +1 yıl @Birinsan_ben 😂😂 eksilendik Yorumla Birinsan_ben +1 yıl Niyeki,🤨 Yorumla __1xx1__ +1 yıl @Birinsan_ben bilmem Yorumla Birinsan_ben +1 yıl O gözler senin mi Yorumla __1xx1__ +1 yıl @Birinsan_ben evt Yorumla Birinsan_ben +1 yıl Coksel Yorumla __1xx1__ +1 yıl @Birinsan_ben teşkür Yorumla Birinsan_ben +1 yıl Rica ederim kardeşim 🙂 Yorumla
Mirandaxxdg Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl gargara palvin 1 4 Yorumla Birinsan_ben +1 yıl 😂😂😂olm yemek yeyom boğazımda kaldi sugetir Yorumla Mirandaxxdg +1 yıl @Birinsan_ben affet reyiz hsdhhd eksileyen kim lan Yorumla Birinsan_ben +1 yıl Olm su getirr 😂😂😝 Yorumla Birinsan_ben +1 yıl Tsk edrm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Merhaba. Seranay ile oynadığınız reklamdan beri seni takip ediyorum barbara. Hoşgeldin!
Hello there. I've been following you, barbara, since the ad you played with Seranay. Welcome!
nEeee
Teşekkürler 😘😘😘😘😘😍
Barbara mardin
berivan palvin
Bu daha iyiydi
Sana askimi defalarca ilan etmistim test ettin gordun 😂 demekki bundan sorular yagiyormus
Yalan mi niye eksi verdin nankor 😂
oy farfara farfara ateş te düştüm yollara
Barbara? barbara heralde manken olan.
Merhaba ben de Selena Gomez 😂
Bende david beckham
Fake barbara 😂
Baya gelişmiş gibi
He yaa
@Birinsan_ben bize kıskanç dedi sjsjss
Harbimi nerdee
Si.. ktr g*t desyedin bak arkadaşım ya hem turkce öğrenmek isto hemde kiskanc diyof buni bulsam *******
@Birinsan_ben güncelde
Gordmm
@Birinsan_ben 😂😂 eksilendik
Niyeki,🤨
@Birinsan_ben bilmem
O gözler senin mi
@Birinsan_ben evt
Coksel
@Birinsan_ben teşkür
Rica ederim kardeşim 🙂
Olur geliştirelim
gargara palvin