Hiç ifşalarınız çıktı mi, çıkarsa umursar mısınız?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
32
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hiç öyle bir fotoğraf çekmedim, kimseye atmadım. Ama bazen korkuyorum acaba fotoğraflarıma shop yapıp ifşa diye orda burda paylaşırlar diye. Takıntı işte. Eğer başıma öyle bir şey gelirse intihara kadar yolu var bakamam kimsenin yüzüne.
Kendim utanırım gerçekten çok kötü bir şey kimsenin umrunda olmasa bile benim umrumda olur çünkü evlendiğinde eşinin görmesi gereken bir şeyi çoğu kişi görüyor rahat olmayın bu kadar
erkeklerin ifşası olmuyor. ifşaya da çok karşıyım kızın hayatı kararıyor ne kadar acımasızca kimse kimseye güvenemeyim rahat rahat nude atamayacak mı ya?
peki anladım belki de ben abartıyorum ama bir kız vardı neydi adı unuttum bütün ülke duymuştu sevgilisle videoları yayıldı diye mesela aklıma direk o geldi ondan. herkes herkese özel video ve fotoğraf yolluyor bu devirde o yüzden ben garipsemiyorum pek
Erkek ifşası diye bir olgu Türkiye'de yok çıkan ifşaların %99'u kız ifşası. Resim olarak çıkan ifşalar bir şekilde atlatılır ama video bir ifşa TR dışı bir video paylaşma sitesinde yayınladıysa geçmiş olsun... Baya hayat karartır.
Ifsam falan çıkmaz kendimizi bilerek hareket ediyoruz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendi kendime attım insta hikayeye yanlıslıkla oldu bu arada elim okey tusuna bastı dokunmatik telefonların kötü yanı bu Allahtan anında sildim kimse görmedi görseydi yazarlardı heralde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Hiç öyle bir fotoğraf çekmedim, kimseye atmadım. Ama bazen korkuyorum acaba fotoğraflarıma shop yapıp ifşa diye orda burda paylaşırlar diye. Takıntı işte. Eğer başıma öyle bir şey gelirse intihara kadar yolu var bakamam kimsenin yüzüne.
Erkekler umursamiyor iken ne bu abartma 😁
Kendim utanırım gerçekten çok kötü bir şey kimsenin umrunda olmasa bile benim umrumda olur çünkü evlendiğinde eşinin görmesi gereken bir şeyi çoğu kişi görüyor rahat olmayın bu kadar
Canım benim su zamandaki erkekler nice karı kiz goturuyor sen hangi mağarada yasiyorsun
Namuslu olmak mağarada yaşamaksa ben burdan memnunum nude atmayı bütün kötü şeyleri normalleştirdiniz yazık
...
erkeklerin ifşası olmuyor. ifşaya da çok karşıyım kızın hayatı kararıyor ne kadar acımasızca kimse kimseye güvenemeyim rahat rahat nude atamayacak mı ya?
Kızın niye hayatı kararsin
her yerde paylaşılıyor sonra sosyal medyada linç yiyor falan ondan. Senin hoşuna mı gitti mesela ifşalanmak*
Hoş değil ama hayat karacak bisi degil
peki anladım belki de ben abartıyorum ama bir kız vardı neydi adı unuttum bütün ülke duymuştu sevgilisle videoları yayıldı diye mesela aklıma direk o geldi ondan. herkes herkese özel video ve fotoğraf yolluyor bu devirde o yüzden ben garipsemiyorum pek
Çok önceden olmuştu. Otel odasında kamera varmış. Yüzümüz falan gözükmüyordu ama konuşmalarımızı duyuyordum. Umursamadım da
İfşa değil de popişimin fotoğrafı çekmişler; güldük eğlendik valla arkadaşlarla, yine olsa yine güleriz. 😅
Umursamam milletin işi gücü yok beni mi izlicekler he izliceklerse bir şeyler öğrenirler belki
Ya 😂😂
Erkek ifşası diye bir olgu Türkiye'de yok çıkan ifşaların %99'u kız ifşası. Resim olarak çıkan ifşalar bir şekilde atlatılır ama video bir ifşa TR dışı bir video paylaşma sitesinde yayınladıysa geçmiş olsun... Baya hayat karartır.
yakın çevrem öğrenirmi diye tabiki umursarım, aksi halde niye umursiyim onlarca videom resmim var
çıktı ama umursamadım. zorla kimseye bişey yapmadım çünki
İfşam yok ama evde hava sıcak hep üstüm açık çıkıyorum balkona soda almak için zaten gören görüyordur
Erkeğin malı meydanda Jsjsjs
Sıkıntılı bir iş, eşime biri yaptı ve çok üstüne gitmiş bende sakladı
Nasıl yaa
Diyemedim şimdi şu an.
Nasıl oldu
Esin foto mu atmış
Çıktı sonra sevişmek isteyen bir sürü kişi çıktı şlsdkgls
Ifsam falan çıkmaz kendimizi bilerek hareket ediyoruz
Kendi kendime attım insta hikayeye yanlıslıkla oldu bu arada elim okey tusuna bastı dokunmatik telefonların kötü yanı bu Allahtan anında sildim kimse görmedi görseydi yazarlardı heralde
Nasıl bişey attın ne kadar açıktı😂
@Mühendiss55 banyoda ayna karsısında kendimi çekmiştim kamerada nasıl duruyor diye elim carptı hikaye paylasıldı o an ki korkumu anlatamam
Görünüyor muydu her şey alt üst 😂
Hayatimda daha hic nude cekmedim
Güzel mi degilsin
Guzelim gerek duymadim
Çıplak fotom yok ifşam olsun.
Nasıl yok 😁
Çekmeyince olmuyor.
Inanasim glemdi
Çokta popomdaydı.
Umursamam cikdi olmuş dur herhalde
Benim yok ama burda koleksiyon yaptım 😉
Çıkmadı ama umursamam çıksa da