Üniversite öğrencisiyim, oyun falan oynamam. Ders için kullanıcam office programları, online dersler falan. Nasıl sizce? Uzun yıllar kullanılabilir mi?
Ben bundan daha iyi bir bilgisayarı 800 liraya almıştım 6-7 sene once. :( Bence şu fiyata değmez. AMD işlemci laptop da ısınma problemleri çıkartıyor. Piyasa nedir bilmiyorum ama şu paraya bu cihaz bence aşırı pahalı. Hakkı 1100-1200 anca ama malum durumlar, döviz vs her şey uçtu...
Tabiki Intel olmalı. Amd son yıllarda iyileşmeye gitti fakat bunların çoğu masaüstü bilgisayar yönünde oldu. Sadece ders çalışacağım diye düşünmek saçma. Yarın bir gün ger hangi bir program kullanmak gerekecek ya da onlarca sekme açmak isteyeceksin o zaman götürüp 1000₺ daha vereyim bunu yükseltin diyemezsin verdiğin para çöp olur.
lenovo yu çevremdekiler çok övüyor ama ben kendim samsung u daha çok seviyorum ama geçen sene asus marka laptop aldık asus da fena değil şu an asus kullanıyorum mesela
Sadece ders icin kullanacaksan süper bak a101 de calisiyorum gercekten fiyat bakimindanda uygun
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ders youtube netflix falan, oyun alışkanlığım yok çabuk sıkılıyorum oyunlardan. Lenovo nasıldır peki, iyi diye biliyordum ama geçen gün asla almayın falan diyorlardı
Bakma sen millete. Millete bakarsan her kes kötü yorumlar ha markasıda iyi. Mesela ben 101 den halaxy buds aldim 500 lira ya bana herkes okadar kotuledi ki daha almadan aldim kullaniyorum 4 ay oldu memnunum bu arada teknosada 900 liraydı ozamanlar şu an bilmem
Fazla anlamam ama işlemci ve ram çok kötü. A101, bim ve şok'tan ürün almayın çünkü ; Oralarda satılan ürünler genelde iyi gösterilip pahalıya satılan ürünlerdir.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
A101 ve şoku bilmiyorum ama Bimden aldığımız bütün ürünler güzel çıktı sorunsuz kullanıyoruz yıllardır hepsini