Herkes de ezberlemiş bir cümle hep onu yazıyor :D
Düşen uçakta ateist olmazmış?
Herkes de ezberlemiş bir cümle hep onu yazıyor :D
çok mantıksız ateist dediğin sadece dinleri değil yaratanıda reddeder yani bir yaratan olduğunuda kabullenmez
neden öleceğini anladığında selavat getirsin?
onlara göre ne yaratıcı ne kader ne din yoktur
bu durumda yaşanan herşeyin insanların kendi istekleri doğrultusunda yaşandığını savunurlar yani insan kendi kaderini kendi yazar düşüncesi vardır
kısaca tam bir ateist sırf uçak düşecek diye kendini son anda müslümanlığa adamaz ;)
Zamanında uçakları ilk defa gördüklerinde cehennem kuşu dedikleri düşünürsek
ya da neyse, iğne deliğinden deve geçirmeye çalışmanın anlamı yok
hoş, gözbebeğine yıldızları sığdıran allah, deveyi de iğneden geçirir diyorlar
niye ateistler olarak mantıktan yoksunuz, hep döt oluyoruz :(
Uçağa binip pilota "Hey kanka uçağı sallandırsana hafiften iman denemesi yapıcam" demeyi düşünüyorum :D
Ateist pilot bulmak lazım o zaman, hem uçağı sallarız hem imansızlığımızı güçlendiririz :)
Olmaz ama, hak dini islamdır Müslim olmayan herkes cehennem odunu :) Aç da kuran oku kafir..! :D
Evet herkes başka ülkede doğsa bile araştırıp Müslüman olacağını savunuyor ama dünyanın çoğu ailesinden geleni devam ettiriyor istisnalar hariç...
çünkü insan ölmekten korkar aslında ölüm müslümanın Allah'a kavuşmasıdır peygamberimiz:''Sizden her kimse Allah yolunda ise ölüm ona bir ceza değil ödüldür.'' der yani biz müslüman ateist ölümden neden korkarız biliyomusun ölünce Allah'ın huzuruna çıkacak yüzümüz yok.
zora geldimi imana gelmeseler keske ( kurtarmaz) dediklerin seyin arkasında dursunlar en azından
Cevap
20Cevap
Ateistlik bir moda akımıdır. Yok olmaya mahkumdur. Akılsızların dini işte. Ahirette göreceğim onları. Aşağıya yazmış uçağı kontrol ederim falan fişman araştırırım. İstediğin kadar yap. O uçağın düşmesi yazıldıysa düşecektir. Cehennem odunları sizi. Ha bu arada o ölürken ki pişmanlık fayda vermiyor maalesef.
Ateizm din değil dinsizliktir ve her geçen gün artıyor. Ayrıca moda olarak değerlendirirsek 1000 sene önce de islam modası vardı öyleyse, kendi inancınızdan bu kadar emin olup inanmayanların cayır cayır yanmasını istemek de sadist teist kafası.
türkçe'de doğal refleks olarak ani adrenalin salgılamada ağızdan çıkan "Allah" kelimesinden yola çıkartılarak türetilen bir espridir, bence. ölüm anında eğer metafiziksel bir olay olmuyorsa, çoğu insanın aklına yaradan bile gelmez, sadece kendini düşünür gibime geliyor.
ateist diyor işte zaten ölecem bari iman edeyim de öleyim bir yerde de cehenneme gitmek var tarzı düşünüp olabilir geçen gördüm ateistliğe 20 yılını vermiş anlatmış adam geçen İman etmiş :D:D:D:D: Müslüman olmuş yabancı bu. İslam'ı görünce tabi iman etmiş.
Ne demişler;
Feminizm kocayı buluncaya, Komünizm parayı buluncaya, Ateizm uçak sallanıncaya kadar..
İki hafta önce ölümden döndüm ve hiç de iman depreşmesi olmadı :)
Sen istisna olabilirsin ama benim tanıdıklarımın içinden de vardı böyle kişiler :)
Gece korktuğunda ALLAH diye bağıranı mı istersin arabada dua edeni mi istersin yeni bilgisayarını almış açarken düğmesine bismillah diyerek açanı mı istersin bereket olsun diye
netten nazarın gerçekliğini araştırıp gözden çıkan kötü enerjiden dolayı gitsin diye MaşaALLAH diyeni mi istersin benim çevremdeki ateistler bir tuhaf valla :D:DDd
Gel sana ben 10 dakika ölümden sonrasını güzelce anlatayım ondan sonra oturduğun yerde bütün bedenin ruhun depreşmeye başlar :)
Biliyorum senin anlatacaklarını sorgu melekleri gelecek organlarımız konuşacak, cezamız kadar yanıcaz he kafirsek sonsuz cehennem :))
O dediklerin prim yapma için ateistim diyor öyleyse, ben nasıl "ben erkeğim" deyince erkek olmayacaksan her insan da "ben ateistim" deyince ateist olmuyor :)
Yoook işte öyle değil :)
Öyle anlattıldığında masal gibi değerlendirip geçiyorsun ama sana hayatın gerçeklik anlamlarında 2-3 anlam katsam o zaman göreyim seni.
Bizim arkadaşa anlattım vallahi 1 saat anlattım sonunda elleri titriyordu Yemin ederim.
Yok almıyım, cehennemi istiyorum ben daha eğlenceli olacak :)
Hayır bir de Cenneti anlatayım istersen sana :)
Sırf orası için ömrünü verirsin :) Yine kanıtlı gerçeklikle aklına yatacak şekilde anlatabilirim :)))
Siz ne Cenneti nede Cehennemi tam olarak biliyorsunuz sonrada biliyormuş ayağına düşüncelere girip fikirler falan yazık len :)
Baktın ölücen o an belki öbür dünya vardır diyip imana geliyorsun...
Ölüm ensenin üzerinde soluk alıp vermedikten sonra ateist olmak kolay tabi.
İki hafta önce ölümden döndüm ama durum değişmedi :)
Genç olduğundan anlaman zor zaten. Eğer ömrün olurda yaşlanırsan sevdiklerinin hepsini kaybettiğine şahit olduğun zaman "öbür dünya var mı acaba" diye aramaya başlarsın. Sevdiklerinin hepsinin birer birer "hiç" olduğunu görünce anlarsın öteki dünya inancının aslında insanı ne kadar mutlu ettiğini...
İnanırsın inanmazsın kimseyi ilgilendirmez, kimsede karışamaz. Din tekliftir, kabul eden eder etmeyen etmez.
Ateistlere bir garezim yok ama inanmayıp birde insanların inançlarına her noktada laf sokuşturan insancıklar canımı sıkıyor ve ne yazıkki bir çoğu ateistte inançlarla dalga geçmeyi tercih ediyor. Sonrada saygı bekliyor...
Ben ölümden sonra yok oluşu çoktan kabullendim, mutlu eden masallar yerine gerçeklerle yaşamayı tercih ediyorum :)
Kimsenin inancıyla dalga geçmedim geçmem de, herkes başkasına zararı dokunmadığı sürece istediği bir şeye inanabilir tapabilir ki en doğal hakkıdır...
Eleştirmediğini söylerken bile inanılanlardan "masallar" adı altında bahsediyorsun. :)
"Ben ölümden sonra yok oluşu kabullendim" sözünü dedem söylemiş olsa belki kabul ederdim ama öyle şatafatlı cümleler için daha çok gençsiniz, genciz.
Umarım ikimizinde ömrü vardır da ikimizde sonunda gerçek doğru neyse onun uğrunda can veririz.
Dalga geçmedim dedim, eleştirmek dalga geçmek değildir (küfür, hakaret hariç)
Eğer masal olduklarını düşünüyorsam elbette masal diyeceğim, ters bişey görmüyorum :)
Ters birşey görebilmenizide beklemiyordum.
Teşekkürler...
Cümle sonuna yeterlilik eki getirerek küçük duruma düşürmek de sizin taktiğiniz sanırım
ateist materyalist düşünerek
uçağın sağlam olup olmadığını
hava durumunun ne olduğunu
uçağın pilotlarının kim olduğunu
araştırıp biner ve o uçak düşmez
kendinden çok emin konuşmuşun pampa, hadi tarifeli thy uçağının sağlamlığını, o seferdeki pilotunu araştırarak bul bakalım. ben uçak teknisyeniyim.
bende serviscileri tanıyorum
sıkıntı yapma
boya bakımda da arkadaşlar mevcut
hallederiz
düşünmeyince mantıklı geldi birden:))
https://i.hizliresim.com/aq4Lb4.jpg
boş ezber tatavalar. bu jargonu kullananlarla iki cümle tartıştığında argümansızlıktan can çekişiyorlar.
Afedersin bunu bulan akıllıyı s*kselerdi de bunla uğraşmak zorunda kalmazdık. He diyelim ki olmadı orada imana geldi adam bu bize ne kazandırır? O zaman din doğruymuş laaa mı diyeceğiz?
Bunun bir espri olduğunu, gülüp geçilmesi gerektiğini anlayacak kadar zeki olmaktır.
Fark ettim de bir çok kişi espri değil gerçek anlamda kullanıyor, o kadar aptal değilim :)
Kusura bakma öyleyse :)
Feministinki Kocayı Bulana Kadar , Komunistinki Parayı Bulana Kadar, Ateistinki Uçak Düşene Kadardır.
ölümden dönmekle imana gelinmez. Dediğin tabirin gerçek olduğunu varsay. Düşen uçakta insan Allah'a sığınır. Yardım ister. İnanmazsan bin gör :)
Denicem bunu, hatta pilottan uçağı sallandırmasını isticem :)
sallanmakla olmaz :D bermuda şeytan üçgeni gibi bişey lazım :p Vücudunun düşüşünü hissetmen lazım. Hani yüreğin ağzına gelir ve alttan çenene bir hava vurur burun deliklerinden girer o hava. bir telaş sarar falan :D Ben müslüman olmama rağmen o anlarda sükunetimi korurum sadece tabi ama yinede uçakta denemek lazım :p düşmeye gönüllü 150 ateist bulup deniyelimmi?
Firevunda musa aleyhisselamin sayesinde son dakika müslüman olmadi mi?
Feminizm kocayı buluncaya, komünizm parayı buluncaya, ateizm uçak sallanıncaya kadardır..
g*t korkusu adamı dindarda eder dinininde eder duruma göre
g*t korkusu. Açık ve net :D
Bir kere ölümden döndüm ve hiç de imana gelmedim :) Çok ilginç :)
o da senin nedeyim neyse boşver :D
şakirtusların uydurması..
... korkusu adamı şaşkına çevirir vesselam.
iftara gidiyodum uğradım selamun aleyküm
Olsada fark etmez 9 canlı hepsi
Bunu hangi mal söylemiş onu merak ettim şimdi.
Lost'ta vardı
Sacmalik
Şehir efsanesi.
Bişey korkusundan :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar