Murat Boz , Acun, hakan Sabanci, Kerim Sabanci ve bir suru unlu erkegin hayraklik duymasi onlarla ask yasamasi bence sosyetik olmasindan yasinin gencliginden dolayi gayet siradan hatta itici bir kiz normal hayatta esmer bu kadar zayif ve bu kadar uzun kizlarin yuzune bile bakilmiyor
Deren Talu bir tek banami siradan geliyor? cook abartilmiyormu sizcede?
‘gayet siradan hatta itici bir kiz normal hayatta esmer bu kadar zayif ve bu kadar uzun kizlarin yuzune bile bakilmiyor’ şunu okuyup güldüm ya sana bayağı. Bu yazdığın victoria’nın meleklerinin ortak özelliği farkındasın değil mi? Kızın annesi de güzel kendisi de güzel genleri güzel. Sen onu beğenen erkeklerden kız halinle daha fazla şey bildiğini söyleme gülünç bir şey bu:)
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
hemen bir goz doktoruna gorun kardes bu kurdan kara kicli kiza guzel dedin yhaa sesli guldum yemin ederim :D ascjfwrj
sen gormedigin tanimadigin biriyle ilgili boyle konusamazsin ondan beni brak sokakta bile milyon tane daha guzel ayseler fatmalar var :D ihtiyacim yok kimi hazmedemiycem vucudunu pazarlayan medyatik bacım cocugunumu? :D kalsin istemem :) sanada iyi geceler
Bu kızın k*şar olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam. K*şar kız deyince aklıma direkt böyle bir profil geliyor benim. Güven vermeyen bir tipi var.