sizce hangisi daha iyi? hangisini tavsiye edersi
niz?hangisini almalıyım sizce ?
niz?hangisini almalıyım sizce ?
Sanırım netbook demek istedin, laptop ile notebook aynı şey.
Netbook'un dvd oynatıcısı yoktur, yani film takıp izleyemezsin, ayrıca oyun da oynayamazsın, işlemcisi kaldırmıyor, ancak basit nettteki oyunları oynayabilirsin. Yok zaten bunlara gerek yok ben sadece internet amaçlı kullanacağım, fazla da yer kaplamasın, kitap gibi istediğim her yere götüreyim diyorsan netbook iyidir.
notebook laptop la aynı değil.
ne için kullancagını söyle birde bütce var sana güzel bir öneride bulunıyım
hem okul için hem internette takılmak için falan kullanıcam en fazla 1000 TL falan verebilirim ?
film izlemek falan zor olurmu peki ? :)
teşekkür ederim :)
notebook ufak ve artık yen modellerde birçok eksikte tamamlandı dvd player ve web cam v.s. ama evde kullanıcam oraya buraya taşımam dersen laptop iyidir.
dvd playerı olan bildiğin bi marka varmı peki?
notbook kullanıyorum heryere getırebılıyrm çantama atıyrm yeri gelınce ama ekran küçük o sıkıntı oluyo
film izlerken falan sıkıntı oluyomu ? bide çokmu yavaş ?
yo yavaş değil filmide yanlız izliceksin sorun olmaz ben izliyorum:)
hangi markayı önerirsin peki ?:)
bendeki hp ama bu konuda pek net bilgim yok bu konuda arkadaşlara danış bence çünki hpden kımse memnun degıl benım haricimde:))
ya bide illa pembe istiyorum seninki ne renk :))
siyah benımkini babam aldı renk seçim hakkım olmadı ama bnde olsam siyah alırdım burası zngldak kolay kirleniyo:))
anladım teşekkür ederim :))
rica ederim:))
Cevap
13Cevap
netbook yerine tablet pc almak daha mantıklı.Taşınabilir olsun istiyorsan.Ancak özellikleri hızı hafızası ..vs. teknik özellikleri önemliyse laptop tavsiye ederim.
şuan notebookdan bağlanıyorum laptopla dağlar kadar fark var seviyore ben bu minnak şeyi
benim ki notbook ama sadece iş ve ınternet için kullanıyorum
oyun sıfır
hangisi ihtiyaçlarına cevap verecekse onu almalısın.
netbook hafıza sınırlı :/ belki boyut bakımından küçük ama yine de laptop u tercih ederim..
laptop kesnlikle.netbook bi işe yaramaz
laptop her yönüyle daha iyi
performans olarak laptop
Laptop'tan şaşma.
Laptop almalısın
ikisi de aynı anlamda diye biliyorum
notebook seyahatde,laptop evde tavsiye edilir..
lap top daha iyi tabi
netbook
laptoptan sasmayalım
laptop
laptop
o notbook değil notebook.tabikide laptop derim
tabiki laptop
laptop
Laptop
notbook
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar