RUH HASTASI MIYIM, RUH HASTASI MISINIZ?

Merhaba bebişkolarrr...
Şimdi ben sürkli kendi kendime konuşuyorum çoğu kişi yapıyordur ama bir de ben cevaplıyorum ve dışa yönelik ypamıyprum bunları hepsini içimden yapıyorum spdıağdosksodıw8. Mesela gerçekte tanıdığım A kişisi var ben de H kişisiyim A ve H kişisi kavga ediyorlar. H kişisi A kişsiine lafları sokuyor sonra küsüyorlar okulu terk ediyorlsr falan yani baya 2dakika da aklımdan senaryolar r yazıp tek kişi olarak iç dünyamda oynatıyorum karakterleri, ama baya bazen gaza geliyorum, birini savunuyorum mesela iç dünyamda ve ağlıyorum ciddi ciddi ya da bir olayın başıma geldiğini düşünüyorum kendimi o konuma koyuyorum ve o konumda oynuyorum sonra gerçekte ağlıyorum işte baya evde 30kere volta atıyorum gaza gelip sonra aynanın karşısına geçip* kızım sen mal mısın o senin iç dünyandı öyle bir şey olmadı sus, ayy ağlayınca da tma bir bebişim* diyorum. Var mı böyle kişiler?
Güncellemeler
+1 yıl
Ve sanırım dışarıya belli etmedne otnuyorum bunları yani bri işle meşgulken flana da yapıyorum bunu adece durup dururken değil mesela mutfağı toplıyprum ve zihnimde oyuncular oynıyo dşzıağfkapsos sonra mutdağa birii girdi mi duruyır zihnimdekiler
Güncellemeler
+1 yıl
Aslında sadcee şey yani mesela
A olayı var ve acaba A oalyını yalasam ne tepki verirdim diyorum? Sonra A olayını hayal edip o oalyı zihnimde yaşıyorum ve A olayına hazırlık yapıyorum gibi düşünün
RUH HASTASI MIYIM, RUH HASTASI MISINIZ?