arkadaşlar izmirde büyücü arıyorum sakın ramazan ayında büyüyle ne işin olur büyü büyük günah diye eleştri yapmayın bildiğiniz varsa yorum yapın
Cevabın nedir?
+1 yılMerhabalar,
İnsanların özellikle beylerin böyle konulara alaycı cevap vermelerine kızmamak lazım. Ancak mesele manevi bir konu ve dalga geçmek kimseye bir şey kazandırmaz. Soruyu soran arkadaş çaresiz bir durumda olabilir ve düşünebildiği tek çıkış yolu da bu olabilir. Sonuçta büyü ağır bir günah ve bunu işlemeyi göze dahi almış, saygılı olunması gerekiyor.
Sevgili arkadaşım, eğer cevabımı görebilirsen bana ulaş veya iletişim bilgini gönder, seninle Şenol Güneş Hocanın irtibat bilgilerini paylaşabilirim. Sorununa belki kendisi çare bulamaz ama hem seni iyi motive eder hem de sana yakın, yardımcı olacak kişilere yönlendirebilir. Çok büyük meblağlar da istemez, görüşmeye yanında holosko ve bir miktar para ile gitmen yeterli, detayları zaten konuşursunuz.
Allah derdine ivedi derman versin arkadaşım...29 Yorumla
Koç+1 yıl
Koç+1 yıl
Koç+1 yılMerhaba yardımcı olur musunuz
İkizler+1 yılBanada yardımcı olun lütfen
Aslan+1 yılMerhaba bana da yardımcı olur musunuz mfidan316@gmail. com mailim bu
Başak7 ayMerhabalar iletişim olarak ne vermemiz gerekir
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim tanidigim var, ben sonuç aldım. Ama İzmir'de degil
011 Yorumla
Boğa+1 yılNumaarasi var mı hocanin
Terazi+1 yılUlasir misin bana
Balık+1 yıl
Koç+1 yılMerhaba
Koç+1 yılYardımcı olur musunuz nerde
İkizler+1 yılNerede bana yazım
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTek uyarı, istesende istemesende sana yapılsa dünyan saşar hatta yapanı ve yaptıranı bulsan öldürebilmen büyük olasılık. bana yapıldı gereksiz yere inan bozdurdum ama hoca dese yapanı ve yaptıranı Allah yarattı demem ellerimle parçalarım. seninde başına gelebilir karşındaki anlarda hocaya giderse sanada yaptırabilir hoca demez ama dediğini gizliden yapana karşılık vererek yaparsa hastanelerde sürünür kafayı yer tımarhanelik olursun bunu iyi düşün. hayat senin hayatın.
11 Yorumla
Koç+1 yılHoca var mı bipdiginiz
Gandalf - kordon
Saruman - çiğli
saruman bağlama, sabun falan yapıyor, kotu o adam. Sevgi pıtırcığı gandalf. Safi mutluluk.510 Yorumla
Koç+1 yılKim yapiyor buyu allah askina yardim et
Oğlak+1 yıl
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
18Cevap
+1 yılüstümde çok saçma sapan şeyler vardı, mesela uyuyamıyordum uyuyunca kabus görüyordum, buna alıştım bir süre artık kabuslar falan oyuncak gibi geliyordu :D
sonrasında neye elimi atsam bozulmaya başladı, fiziksel şeyleri demiyorum, mesela bir işe başlıyorum her şey yolunda gidiyor iki gün sonra kovuluyorum ve kovulma sebebim sudan sebepler, sanki biri arkamdan konuşuyor insanları benden soğutup uzaklaştırıyor gibiydi :D çok kötü günler geçirdim şimdi gülerek anlattığıma bakma :D
en sonunda bir arkadaşıma anlatırken bu durumu annesi duymuş bana gelip üzerimde büyü olabileceğini söylemişti, o dönemler büyüye falan inanan biri değildim ama arkadaşımın da ısrar etmesiyle annesinin önerdiği hocayla görüştüm, medyum ali gürses adında bir hocaydı, çok ilgilendi sorunumla alakalı sorular vesaire sordu
Sonra büyü bozma çalışması yaptırmaya karar verdim, denemekten zarar gelmez diye düşündüm medyum ali hoca çalışmayı yaptı, bir haftada tüm sorunlarım çözüldü şaştım kaldım, başta inanmayan ben o günden beri inanır oldum, üstüne bir de yine medyum ali hocaya bir vefk yaptırdım ondan da gayet memnunum hocanın internet sitesi var medyumali. com çok ilgili ve iyi niyetli bir insan sadece bilgi almak için bile arasan bir şey demez bence, bir görüş, ben kendisine açık açık böyle şeylere hiç inanmıyorum dediğimde bile olabilir diyerek gayet iyi niyetli yaklaşmıştı :D00 YorumlaSiz bu yazılanlara inanmayın, hepsi fantastik filmlerdeki büyücülerden bahsetmişler, benim tanıdığım bir tane var işinin ehli ama yabancı yurtdışından gelmiş İzmire asıl ismi Tom Riddle ama çevrede Voldemort diye tanınıyor, değişik bir tipi var görünce anlarsın zaten büyücü olduğunu kafası kel, burnu fazla estetik yaptırmaktan maykıl ceksın burnu gibi olmuş, tırnakları falan uzun bakımlı genelde siyah giyinmeyi seviyor, elinde bir tane çubuğu var onla yapıyor büyüleri mürver asaymış ismi, bir arkadaşım yaptırdı kendisine büyü yaptıranlara dövme hediye ediyor bileğine yaptıyorsun yılanlı mılanlı şekilli bişey öylede gönlü geniş bir abimizdir, internette biraz araştır mutlaka bulursun yerini şimdi ben buradan vermeyeyim fazla ilgiden hoşlanmıyor zaten tavsiye ederim
25 Yorumla
İkizler+1 yılYardımcı olur musunuz bana TEli falan var mı çok zordayım ne olur
Terazi+1 yılTelefon numarasını bilen var mı
Oğlak1 yılİletişim bilgisi verir misiniz lütfen
Arkadaşım, sen inanma şunlara. Yok Sauron muş, yok Gandalf mış, yok Galadriel miş... Böyle ciddi konularda bile dalga geciyorlar insanlarla! Sen dinleme bunları. Bunlar gerçek büyücü değil. Bunlar Harry Potter dizisindeki büyücüler. Sen inanma bunlara, beni dinle: Ben İzmir Karşıyaka'danım. Ve sana bu konuda yardım edebilirim. Karşıyaka'da tanıdığım bir büyücü var. Gerçek ismi bilinmez ama kendisi Sauron diye tanınır. Karşıyaka'da kime sorsan gösterir. Kendisi işinin ehli. Eğer büyücü arıyorsan ona gitmeni tavsiye ederim. Bana güven. ..
18 Yorumla
Koç+1 yılNasıl buluruz
İkizler+1 yılKimmiş dönş yapın lütfen
Oğlak1 yılİletişim bilgisi verir misiniz nasıl ulaşacağız
+1 yılsiz bu dalga geçenlere bakmayın. ne kadar adi insanlarsınız, birileri burda yardım istiyor yok gandalf yok bilmem ne... İnsanları kandırmaya utanmıyor musunuz? Saruman hoca öleli ne kadar oldu, o kadar haberleri çıktı. Gandalf hoca da izmirde değil. Galadriel'i bilmiyorum hala izmirde olabilir.
10 YorumlaGaladriel'i öneririm. Gandalftan da Saurondan da iyidir. Yapamayacağı şey yok Galadriel ablamızın. Sauron'a kafa tutmuş bir büyücümüzdür. Hatta zamanında Gandalfı'da Sauronun kötü büyülerinden kurtarmıştır. Her neyse bornovada bulabilirsiniz Galadriel ablamızı. Kime sorsanız gösterirler ama yinede pek büyü işlerini tavsiye etmem
09 Yorumla
Başak+1 yılHocaya nasil ulasabilirim yardimci olur musunuz
Balık+1 yıl@gümüşhane @MTugraZeynep arkadaşlar, arkadaş sizinle dalga geçmiş bahsettiği kişi filmden bir karakter. Ne için ihtiyacınız var, benim tanıdığım güvenilir biri var durumunuzu anlatırsanız yardımcı olabilirim.
Oğlak+1 yılTam olarak Bornova’da nerede bulabilirim
Boğa+1 yıl@MTugraZeynep bilği alabildiysen bana da yazar mısın lütfen
Koç+1 yıl@yuruyenucak900 yardim edebilirmisiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılbuyur adresi burada yazılı
www.denemeyedeger.com/.../20130614-180300.jpg10 YorumlaEkstra ücreti var ama şehir dışı ziyaretlerim de oluyor.
02 Yorumla
+1 yılİzmir Hatay'da medyumcu varda büyü yapar mı bilmem hahahah
00 Yorumlabüyücü mü onlar eski filmlerde vardı benim bildiğim:)
00 Yorumlaen son büyücü gandaltı onu da izmirde gören hiç olmadı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bulabildin mi canim? Benim de ihtiyacim var yardimci olur musun?
03 Yorumlane amaçla kullanacaksın ona göre buluruz tanıdıklarım var
15 Yorumla
Koç+1 yılBana da yardımcı olur musunuz
İkizler+1 yılBağlama için bana da lazım var mı tanıdık
İzmirde var ama nette falan işi olmaz ve hoca medyum falan değil büyücü bu. duruma göre bakar. benim işlemim sonuçlanmak üzere
113 Yorumla
Koç+1 yılBana da yardımcı olur musun
Oğlak+1 yıl@Büyüönerisi buldunuz mu
İkizler+1 yılKimdir yazabilirmisiniz
Terazi+1 yılLütfen bana istek at
Benim bildiğim var bitane istersen numarasını vereyim.. bu hoca internetde yok bulamazsiniz 4 arkadaşıma verdim onlar iyi sonuc aldi..
013 Yorumla
Başak+1 yılBana verirmisiniz numarasini ben is ariyorum 1 yildir her yerden olumsuz sonuc aliyorum onun icin istiyorum
Boğa+1 yılNumarasi verirmisin
Aslan+1 yılLütfen banada yardim edin
İkizler+1 yılBana da verin noyu lütfen
Terazi+1 yılNumarasi verirmisin
İkizler1 yılNumarasını verir misiniz acaba çok ihtiyacım var lütfen sürekli iftiraya uğruyorum onlardan kurtulmak zorundayım
Boğa6 ayYardımcı olursanız sevinirim
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnkarada 100. Yıl kahinine gidebilirsin. Büyüleri çok etkili, kehanetleride doğrudur
02 Yorumla
Koç+1 yılNerdedir
İkizler+1 yılNerede acaba teli vaemı
Gizli Üye(36-45)+1 yılmedyum nihat var İstanbul'da ama randevu alamazsın cok zor
04 Yorumla
Terazi+1 yıl
Terazi+1 yıl
4 ayİzmir'de bağlama büyüsü için hoca arıyorum güvenilir bildiğiniz hoca var mı
00 Yorumla
10 ayBingöl' de bir kadın var teyzem yaptırdı sonuç qldi
00 YorumlaAllah aşkına bana da bildiğiniz , para tuzağı olmayan bir hoca tanıdığınız varsa yazın😔
00 YorumlaHoca bulan varsa bana bilgi verebilir mi? Yardımlaşalım lütfen🙏🏻
02 Yorumla
İkizler+1 yılBuldunuz mu birini
İzmirin neresinde var ve tam açık adres verebilir misiniz?
00 Yorumla
+1 yılBana gel panpa saglam sallarim
10 Yorumla
+1 yılbir ben vardım işte ben de adanaya döndüm :((
00 Yorumlatanıyorum adresini verimi?
02 Yorumla
+1 yılYok sister isim olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy ''büyücü'' lafı ne komik geldii:))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçek mi ya tutuyorsa ben de yaptırayım.
00 Yorumla- Buldunuzmu
00 YorumlaNe yaptırcaksın?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuradan halledelim olmazmı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpınar süt. büyütüyor içersen
00 Yorumla
+1 yılBulabildin mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne iş?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltanıyorum