Kadınların evleneceği kişinin maddi durumunun iyi olmasını istemesi açgözlülük mü yoksa doğal bir şey mi
Şahsi fikrim koca parası yemek isterim?
Şahsi fikrim koca parası yemek isterim?
Durumunun iyi olmasını istemek ile koca parası yeme isteği aynı şeyler değil. Ben şahsen birlikte kazanıp birlikte yiyip birlekte gezeceğim birini isterdim. Kısmet işleri
Cevap
22Cevap
Açgözlülük değil ama senin yaptığın da ayıp. Seni süs diye almıyor o adam az kaldır kıçını.
Allah aşkına adamın o kadar parası olsa seni ne yapsın?
Yeşil göz sarı saçla olmuyor o işler. İlerde boşanacagin zaman babanın evinden ne getirdin ki? Der. Ekonomik özgürlüğü olmayan her kadın ezilir malesef. Koca parası baba parası yiyeceğine kendi paranı ye az özgüvenin gelsin yerine.
Valla hiççç kimse kusura bakmasın kıyafetine karışır yok anama babama hizmet et der çocuğu yapar bütün sorumluluğu sana yıkar iki kilo alsan laf sokar her zaman bakım ister başkaları ile kıyaslar elin şıllıklarına paraları yedirirler ben kocamdan para isteyince mi kötü oluyor hem kendim çalışırım hemde kocamın parasını yerim yok atm değil falan diyorlar eşitlik diyorlar sanki toplumsal hayatta çok eşitmişiz gibi kadının üstüne her yükü koyuyorlar alt tarafı maddi açıdan kadına iyi bakacaklar onu bile yapamıyorlar ama kadından her şeyi istiyorlar ben anamın evinden eksiksiz her şeyim tam çıkarım sıkıntı yok
Benimde hatun yesin bütün paramı ama her erkek böyle değil senin pasif bir insan olduğunu düşünür
Çok zengin olsam napıyorsa yapsın hatun
Guzellik istiyorsaniz biz de biraz paraya bakabiliriz bence.
Erkegin kadina bakmasi zaten dogal bir durum ama kadinda erkegi sagilacak inek gibi gormemesi lazim
Ben zaten esimi calistirtmam varsın parami yesin. Ama işden geldiğimdede yemeğim hazır olsun isterim. Şöyle kapıyı açtığinda yüzüme gülsün isterim
Çalıştırmam tabi ev hanimı istiyorum ben
Ne yazık ki, senin gibiler yüzünden evlenmek istemiyorum hala. Umarım evde kalırsın.
belli olmaz. zi. kipzi. kip bırakmasınlar ortada
EEEE. sevişip sevişip ayrılıyorsun o zaman?
sana şöyle sorayım. zengin yakışıklı seni seven ama senin hiç sevmediğin biri. Farzedelim sevemedin. için ısınmadı? ne yaparsın? evlenir misin?
tam düğün esnasında barkovizyon gösterisinde, evlenmeden önce ağzına aldığın yapraklar, inlemelerin, sevişmeler, gösterilsene hissedersin?
Valla benimde içimden evde yatıp avrat parası yemek geçiyor var mı öyle delikanlı hanimbayan beni derdimden silkelesin😂
Ben parami yedirtmem😉
Karıya gore degisir😅ben nasil birini seçecigimi iyi bilirim
Koca parası yiyen çok tanıdığım var ezikler
Herşeyin dengelisi doğaldır bence
Aç gozlulukten başka bisey değil.
Çalışsın kendi parasını kendi kazansın
Çocuğu tek basima yapmicam ortak yapım olacak anama babama da hizmet etsin diye bsey demedim zaten
Aynen
İlla bulursun enayi ya
Bir bardak taze süt için evde inek beslenmez
Dar görüşler dar düşünceler
şahsen eşimin çalışmasını istemem
bakarız eveallah
Kocan çalışacak sana bakacak olması gereken
Ye afiyet olsun.
Paraci kiza çakar birakirim hakkı odur evlenmem
Caksin param cok biraz yediririm vururum yeter bana
Para lazimsa gel😂😂
Yediririm sana senide yerim ama😂