ya başka nerelerde var sanırım yandaki kreşin yemekhanesı yuzunden ılaclasakta bıtmıyo bunlar, böceklerden nefret ediyorum daha önce köse bucakta görürdüm bunlar gece üstümüzdede geizyomus gözümü acar acmaz gögsumun ustunde koca bı hamam bocegı ouf ne kadar ıgrenc bir duygu sabah sabah negatıf kakltım yataktan ıstanbulda görmedim hic yurtta neden İzmir böyle nefret edıyorum ızmırın bu ozallıgınden ;(
Cevabın nedir?
+1 yılDua et kulağının içine girmediğine birde sıkışıp kalabilir orda !
Gece uyurken kulak tıkacı kullanmanı tavsiye ederim, Eczanelerde satılıyor 5 6 tl
Raid Tablet kullanmanı tavsiye ederim birçok yerde satılıyor.
Elektronik fare ve böcek kovma makinelerini tavsiye ederim. Babaannemlerin evi böcek kaynıyordu 6 sene önce aldık 1 hafta içinde evde böcek kalmadı. Hala makineyi kullanıyor devamlı pirizde ve çalışması gerekli ektra birşey alıpta üzerine takmana gerek yok sadece o makina senelerce kullanılabilir ( Ultrasonic sesler çıkararak kovuyor )011 Yorumla- +1 yıl
anladım ıse yarıyo dıyosun yanı hayvan benım kulagım kadar mumkun degıl ama larva fılan bırakabılırmı acaba ya sen bana ne dedın sımdı boyle ;(
- +1 yıl
Kız şaka yapttım tabiki kulağına girmez o hayvan lavrada bırakmaz çünkü hamam böcekleri sıcak olsada nemli ve karanlık bölgeleleri severler :D
Ama gerisinde ciddiydim işe yarıyor dur sana bir öneride bulunayım.
www.hepsiburada.com/.../productDetails.aspx - +1 yıl
tesekkur ederım ;)
- +1 yıl
Rİca ederim :)
- +1 yıl
Millet amma boş yorum atıyor yaa
Kız burada ciddi yardım istemiş diğerleri ise yok ye protein yok öyle yok böyle.
Yorum olsun da ! :D - +1 yıl
napsınlar bos konusmak hastalık ellerınde dııl ;)
- +1 yıl
Eee sana en faydasızı en iyi cevap seçersen tabi ki millet saçma yorum yapar ;)
- +1 yıl
ya cevap bıle vermedım hıc bı onemı yok ;) sacmaladını herkes gorsun dıye basa aldım sadece
- +1 yıl
Gizli kullanıcı sonuçta kimse kimin olduğunu bilmeyecek bence rencide olmamıştır bile.
Hatta kendine güveni geldi ve saçmalamaya devam edecek zaten korkak baksana Gizli kullanıcı ;) - +1 yıl
dogru dıyosn
- +1 yıl
;-)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılonları yakala biriktir cızbız ne gider bee ouff !
00 Yorumla
ayy çok kötü bir duygu ama izmirin sadece bir kesiminde mi var o acaba bizim evde 1 tane bile karınca yoktu
01 Yorumla- +1 yıl
karısyakadym ne bılım senın gıbı hıc gormuyorum dıyende var etrafmda
+1 yılBöcekler kulağımın içine girecek diye fobim vardı küçükken :D
01 Yorumla- +1 yıl
kulagının ıcıne larvalarını bıraktıgını dusunsene
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
40Cevap
Aç telefonu belediyeye ihbar et, sen de kurtulsun ordaki çocuklar da.. Onlar da bu böceklerin yumurtaları bulaşmış yiyecekler ya da kaplar ile bütün gün bir aradalar. Gidip uyarmak sadece hedef olmanı sağlar, bırak kapatılsın kreş iyice bir de ilaçlansın ortamı.
Baya besili ki size geçip bir de üstünüzde laubali ralli turları yapıyorlar artık :)11 Yorumla- +1 yıl
hıc dusunmemestm ordakı cocukları dgru dıyosun
+1 yılO degil bir gn kalktim mutfaga gidip su iceyim dedim. Lan lavaboya bir baktim 2 tane dev gibi devasa hamambocegi yeminle bir korktum dedim ustume atlayip yiyecekler beni. Sismanimda aldim picahi vurdum cigere sonra evden ciktim zaten :)
01 Yorumla- +1 yıl
cok ıgrencler
- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıloda bir şey mi ablam gece uyurken hamam böceğini elinde paramparça etti bende gece uyurken kocaman at sineği yedim üstelik rüyamda mangalda köfte yiyordum sabah kalktığımda sineğin kanadı dişimin üzerinde idi
:)02 Yorumla- +1 yıl
yok artık
- +1 yıl
cidden ağzımda bir şeyler çıtırdıyor ama ben onu uykumda yedim sanıyorum sabah kalkınca ne olduğunu anladım ablamda bir çığlıkla elinden attı pestili çıkmış böceği
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılhamamböceğinden korkarım.
küçükken yerleşti bilinçaltıma, atamıyorum. hatta öldüremiyorum, buz kesiyor heryerim.
fareyi tutup severim, o merete yaklaşamam bile..04 Yorumla- +1 yıl
daha ıgrencı zehırden sersemlesmıs bı hamam bocegının ustune basmıstım hemde cıplak ayak bır cıtırtı geldı sonra sonrası cok komıktı ama aksama kadar bana her dokunan sey oturdgum yerden sıcrattı
- +1 yıl
kasti mi böyle şeyler yazıyorsun :)
kaşınmaya başladım inanki.. - +1 yıl
sonra sey olmustu...:P
- +1 yıl
dur, pes.
+1 yılKız bekle beni, pompalı tüfekle geliyorum.. :) Gerekirse tüm yurdu havaya uçurcaz, problem değil.. :)
012 Yorumla- +1 yıl
yurrtta degıl ya evımde ;(
- +1 yıl
Sen beni tanıyorsun gerçi.. :) Biraz sonra kendim belli ederim ama sen etme.. tamam mı? :) Eğer evinde ise, gerekirse yan taraftaki kreş dahil hepsini boşattıktan sonra, tüm etrafı havaya uçururuz, sizin eve bişey olmasın.. :)
- +1 yıl
hehhe
- +1 yıl
Ben yakalardım ona ya, bana niye haber vermedin? :) Her zaman yanımda, belimde küçük bir çanta gezdiririm.. İçinde herşey var.. :) Asla kaçamazdı hiçbiri.. :)
- +1 yıl
Aa bana cevap vermek yok.. :( Ben yazıyorum buraya ama cevap veren yok..
- +1 yıl
hayvanı uzaktan etkısız hale getırmek ıcın bı yontemın var mı ;)
- +1 yıl
Elbette var.. :) Hamam böceği için özel üretilmiş kremim var.. Hamam böceğinin geçeceği yere pirinç tanesi büyüklüğü kadar bu kremden bırakıyorsun.. Ve 3 ay boyunca etrafı, koloniyi bile süpürüyor..(Tabi dayanma süresi 3 ay, ilk 1 haftada temizler etrafı..) Ve ilk 24 saat içinde %50 azalma garanti.. :)
- +1 yıl
Ama olmadı uzaktan, sapan ile nokta atışı ile de vurabilirim.. :) Problem değil, her türlü teknik var bizde.. :)
- +1 yıl
sapanla bende vururum su tabancasıda ıse yarar aslında ya
- +1 yıl
Su tabancasıyla hayvanı mı delirtceksin, sen galiba hayvan iki hafta kendine gelemesin istiyorsun.. Ama az aklını kaybetmesi için, 1-2 damla makine yağ damlat bakalım kafasına ne olcak.. :) Ayrıca madem vurursun neyi bekliyorsun, evi ayağa kaldırmışın sanırım.. :)
- +1 yıl
sapanla vurmam ölür hayvan su tabancasıyla sersemletıyım oldgu yerde kalsın
- +1 yıl
Hmm.. Ama sudan ne kadar etkilenebilir bilmiyorum.. Ama biraz koşturmaya başlar belki.. :) Kesin çözüm makine yağ.. :)
+1 yılBu kadar yakın görmüşken herkesin merak ettiği şu soruyu sorsaydın " hamam böceklerinin gözüne sabun kaçar mı?" :))
02 Yorumla- +1 yıl
bu nası bı soru ;)
- +1 yıl
Rahmetli Nejat uygurun TV deki tiyatrolarında devamlı espri olsun diye iki kişi konuşurken dikkat dağıtmak için sorar durur çocukluğumuzda beri de bir muhabetin arasın da arkadaşlarla konuşurken hemen bu soruyu sorardık konuyu değiştirmek için :)) biraz uzun açıklama oldu aff ola :))
+1 yılhamamböceği sezonu açıldı. normaldir bu aylarda.)
ayrıca uyandığında göğsünün üstünde geziyor du haa !!!
hamam böceği bile nerede gezecegini biliyor :)03 Yorumla- +1 yıl
ben uyandıgımda ordaydı herkesın heryerınde gzıyodr
- +1 yıl
:) işin şaka tarafıydı bu. küçükken benimde yüzüme çıkmıştı. elimle vurup atmıştım kenara, uyku sersemi :)
- +1 yıl
bende zaten cıglık atmadım o korkuyla elımı carptım hayvancgz yere carptı o carpıs sesını duydum uzuldumde napım ya gırmesın o zman odama
+1 yılAz önce kocaman bir kelebek bana kafa attı, tüylü müylü bisey ıyyy :$
23 Yorumla- +1 yıl
:D
. - +1 yıl
hehhe
+1 yılayyy tuylerimi diken dikenettin kiz allah seni ya:(
02 Yorumla- +1 yıl
hahha duymak bıle ıgrenc dımı ya ;(
- +1 yıl
evet =/
+1 yılöldürceksin napcaksin ):)
ama detan alin eczanede satiliyor o faydali04 Yorumla- +1 yıl
ben oldurememkı ben hıc bı canlıyı oldurmedım helekı o kocaman
- +1 yıl
detan al yatmadan duvar köselerine özellikle sık ama yatmadan önce yapin bunu sonra yatin üzerinize ince tül örtmek faydali böylece üzerinde gezemezler
öldüremem deme öldürcen D: - +1 yıl
ben oldurmuyom ama evdekıler olduruyo ;)
- +1 yıl
akilli seni :D
bişey olmaz ben üstümde akreple uyanmıstım :) ayrıca onun özel ilacı var. detanın bir ilacı var yuvalarında öldürüyo onu dene :)
02 Yorumla- +1 yıl
ya bız ne ılaclamalar yapıyorz bu evde ev mustakıl bahcelı yanda kres var ordan geldnı dusunuyrm
Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. :)) askerdeysen uçanları vardı, uyurken ağzımızda yüzümüzde gezerlerdi, normalde hamam böceğinden korkan ben orda kanka olmuştum hepsiyle:))) o geldi aklıma:Pp
04 Yorumla- +1 yıl
bıldıgım kadarıyla bunlrn hepsı ucuyo
- +1 yıl
uctugunu soyleler ama bende gormedım ucmasınlar ya!
Diğer konusunda 328 cevap paylaştı. ayyyyyy iğrenç çocukken banada olmuştu şimdi aklıma getirdin içim ürperdi hay kedi canını senin ıyyyy yüylerim diken diken oldu ııııııııı ööğğrrrr şjaafgvqfgşgfşgfo
01 Yorumla- +1 yıl
hehhe
Gizli Üye(30-35)+1 yılböcek nereye gideceğini biliyormuş. Yalnız kreşten bahsediyorsun küçücük çocukların eğitim gördüğü yer ve oranın yemekhanesinde hamam böcekleri mi geziyor
06 Yorumla- +1 yıl
ya ben oyle dusunuyorum baska neden gelsınlerkı bahcenın arka tarafına durmadan yemek dokerler
Cevap sahibi+1 yılöyle kreş mi olur ne pislik yer orası şikayet etsene belediyeye
- +1 yıl
dogru soyluyosun gızlı
Cevap sahibi+1 yılgizliden gizliden dolduruşa getiriyorum seni :P şaka şaka :) gerçekten şikayet et bence hem kendin rahat edersin. O böcek senin evine adar geliyorsa o çocukların yemeğine bile giriyordur belki
- +1 yıl
yok canım esek kadar bocek gıremez azla abarttın ;)
Cevap sahibi+1 yılsen öyle zannet :)
- Diğer konusunda 18,7b cevap paylaştı.
+1 yılgöğüs ve dudaklarımda dolaşan bir kertenkele ile uyanmışlığım var
03 Yorumla- +1 yıl
mutlu olucaksan gec dalganı benım ıcın sorun degıl burada olman
- +1 yıl
dalga geçtiğim bişi yok, aynen söylediğim şekilde uyandım
- +1 yıl
agzın acık olsa ıcıne gırerms
Hamamböceğiyle uyanmak... Fena bir duygu olsa gerek :) o ne öyle
02 Yorumla- +1 yıl
yasamak ıstemessn ;)
Sen haline şükret.
Gregor Samsa diye bir arkadaşım vardı, bir sabah uyandığında kendini böcek olarak bulmuştu.01 Yorumla- +1 yıl
çok şükür
Ulan yeri de biliyo ha ne uyku çekip esnemiştir sabah, saf seni aşık olmuş sana o, bakiremisin bir kontrol et ;p
00 Yorumla
+1 yılBen neden görmüyorum ya rutubetli bir yerdesin galiba bizim buralarda yok cooook uzun zamandirda görmüyorum belediye mazgallari bile ilacliyor
06 Yorumla- +1 yıl
karsıyaka ıskelesının 7 dk. uzagında evım yurume mesafesı
- +1 yıl
Her evde var mı orda ben bornavadayim bizim burada göremiyorum ki bina da olsun olmasin hep ilaclanir bina
- +1 yıl
bızde ılaclıyoruz ama ısrarla evını ılaclattırmayan evler var sagda solda
- +1 yıl
Semiklerde bir evin zemin arka balkonunda tahtalar var di kadim sunlari atcam kaldirirmisin dedi arkadasin yengesi hepsini kaldirdik yemin ediyorum bir sunta tabaka vardi en son bir kaldirdim hayatin boyunca öyle karafatma görmedim belki bintane nasil kactim oradan bilmiyorum hepsi sağa sola duvara kaçmaya basladi
- +1 yıl
semıklerdede varkı bakkalların ıclerınde cırıt atıyolar
- +1 yıl
Bilemem ama yandaki bina sakinleriyle konuşup ortak hareket edin ve ilaclatin ve banyo WC ve diğer pencerelere sineklik taktirin
+1 yılneden göğsünün üstünde olmasınıda ayrıca araştırmak lazım tabi :D
10 YorumlaYav niye gıcık oluyorsunuz. çinliler o beceği çig yiyiyor nimet nimet :P
01 Yorumla- +1 yıl
dımı ya
+1 yılbende izmirdeyim en son böcek gördüğümde İzmir yunanlardaydı
02 Yorumla- +1 yıl
apartman daıresındemı oturuyosun?
- +1 yıl
3 katlı bir evin zemin katında
Akrep olmadigna duaa et benim oldum yerde simsiyah akrep var hayatimda ilkdefaa kaldim yerde gördüm
03 Yorumla- +1 yıl
ya olay sokması degılkı varlıgını hıssetmek yetıyo ;(
- +1 yıl
evet aslında oyle
+1 yılRaid tablet koy geçtiği yerlere yeşil kutu olandan kesin çözüm 6 ay yok diyor ama 1 sene yok oluyorlar
05 Yorumla- +1 yıl
bu kadar kolaysa alım ya
- +1 yıl
al kesin çözüm
- +1 yıl
şimdi kırmızı kutu da olmuş olabilir
- +1 yıl
saol ;)
- +1 yıl
rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende izmirdeyim 13 yasindayken bu basima geldi ama evi bir ilaclattik birak evi mahellede bile gezemiyor keratalar :D köklerini kuruttuk :D
02 Yorumla- +1 yıl
bu nasıl bı ılactı ya ;) bıkac semt ılaclasın ızmırı terkederler belkı
Cevap sahibi+1 yılValla hep halilati falan kaldirmak zorunda kaldik baya baya sulu bir ilacti ama ciddiyim 3 senedir apartmanin hic ama hic bir yerinde rastlamadik yumurtalarini falan hrp kuruttu. sizde bir ilaclama sirketine soyleyin mutlaka kuruturlar koklerini bu korkuyla yasamaktasa bir kac yuz lirayo gorden cikartin sorunsuzca uyuyun reklam slogani gibi oldu :F
+1 yılBenim burdan midem bulandı. Üstüne bir şey örtmeden uyuma.
01 Yorumla- +1 yıl
ustume korkudan bıseyler ortuyrm zaten ama gece uyurken farknda olmadan atıyorum cunku cok sıcak
hadi be sallama izmire bizim evde karinca bile yok :D iyyyy benim göğsümde hamam böceği olcak aninda intihar ederdim :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bir sabah yastığımın altında ters dönmüş gördüm ayyyh anlatamam
00 YorumlaHartt diye ısırırım kafasını gitsin başka yerde oynasın velet!
00 Yorumlasenden tahrik olmuş bak nerelerde geziyo. sende ilaç sık etrafına 6 aylık ilaçlar var al sık pencere ve kapı diplerine.
00 Yorumlahamam böceginin altına mı yattin kanks
03 Yorumla- +1 yıl
cok sacmaladılar ama senınkı sacma komık olmus ;)
- +1 yıl
alstm zatn
Diğer konusunda 361 cevap paylaştı. Ay Allah kimseye göstermesin :((((( Böööğ :(
01 Yorumla- +1 yıl
gosterıyo arada ıste
+1 yılgregor samsa oleydin daha mı iyiydi o. O
00 Yorumla
+1 yılkeşke burdada olsa severim ben börtü böcek -_-
02 Yorumla- +1 yıl
Antenlerini filan dokundururdu sana.
+1 yılçindeysen at ağzına kap proteini
04 Yorumla- +1 yıl
:D Çerez niyetine.
- +1 yıl
oooohhh afiyet olsun
- +1 yıl
cınden ve cınlılerden nefret edıyorum babam hep çinde su ana kadar çok az kedi köpek gordum onlarıda cızbız yapıylar der
- +1 yıl
o kadar adamı beslemek kolay mı? canı yumurta ceken bir adam kendi yumurtasını kırmış pişirmiş de yemiş :)
ayyyyyyyyyyyy çok kötüü
01 Yorumla- +1 yıl
;((((((((((((
+1 yılKalpten gitme sebebi.
01 Yorumla- +1 yıl
aynen ;(
+1 yılbenimde sırtımdan çıkmış küçükken :D iğrenç :(
01 Yorumla- +1 yıl
aynen ya aynen!
+1 yılO böcek kandavalim artık:-)
04 Yorumla- +1 yıl
o nedemk ya ;)
- +1 yıl
Düşmanım yani:-)
- +1 yıl
;))))))))))
- +1 yıl
Mesajlara baksana canım:-):-):-)
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. bağırdınmı görünce :D
02 Yorumla- +1 yıl
o an kokumla ellımle carptm hayvancagıza tak dıye yere vurdu sonra cıglık attım evet gelıp yakalasınlar dıye :D
dua et fare çıkmamış kanka :D
02 Yorumla- +1 yıl
fareler daha sempatık yemın edıyorum
- +1 yıl
:D :D Lağam faresi gormedin sanırım hiç, hamster gibi değiller.
+1 yıladrenalinin dibine vurmuşsun
01 Yorumla- +1 yıl
sabah sbah aynen oyle
Diğer konusunda 792 cevap paylaştı. Bir şey olmaz oda seni öyle görünce korkmuştur. :)
01 Yorumla- +1 yıl
korksaydı ustume cıkmazdı belkıde korkmustur ama
+1 yılbir şey olmaz alt tarafı böcek :)
01 Yorumla- +1 yıl
ısırması degıl olay varlıgı ıgrenc bıseyya
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ne şanslısın ya :D yerim onu ben.
02 Yorumla- +1 yıl
sanslımıyım keske senlede uyusa
Cevap sahibi+1 yılAhh ahh nerede sarılıp uyusam ona :)
nefret ederim böceklerden
01 Yorumla- +1 yıl
.) karşılıklıdır eminim -_-
Gizli Üye(30-35)+1 yılAman Allahım korku filmi gibi
01 Yorumla- +1 yıl
;(((((((((((
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayırlısı be gülüm:))
00 YorumlaGecmis olsun :D
01 Yorumla- +1 yıl
saol ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılHamam bocegi acaba ustunde hamamlikmi oldu :D
00 Yorumlagusül şart tabi
01 Yorumla- +1 yıl
ne alaka
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldişimi erkekmi?
06 Yorumla- +1 yıl
kız ama bibisi var
Cevap sahibi+1 yılkorkudan sen onu bıbı sanmışındır
- +1 yıl