Ergenlik cagında kendimi hicbir şeye layık görmüyodum bileklerimi kesecektim ama yapamadım o sırada o kadar acı cekiyordumki neyin kafasıysa kollarıma jilet attım yürüyen bir ölüden farkım yoktu. Bir cogunuz yadırgayacak belki hoş görmeyecek ama uzaktan ahkam kesmek kolaydır. insanoglu bazen o kadar gücsüzleşiyorki ya karşısındakine ya da kendine zarar verebiliyor. Ben zararı kendime verdim ama bedeli agır oldu sanki asla bir hayatm olmayacak gibi hissediyorum.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılçokçok haklısın insan gerçekten bazen düşüşe geçebiliyor... ama senin şu an yaptıgın sadece bir ön yargı kimse kimseyi geçmişinde yargılamaz veya yargılayamaz aynı izler bendede vardı dövme yaptırdım üstüne birşey kalmadı çok dikaktli bakmadıkca nalaşşılmıyor sakın takma hayatında herşey rayına giriyor seni seven insanı bulduktan sonra kolundaki izi takmıyor bile
112 Yorumla
Soran+1 yılAma ailem dövmeye karşı buna izin vermezler
Cevap sahibi+1 yılaileni ikna edebilirsin onlara bu izlerden rahatsız oldugunu psikolojinin bozuldugunu bir psikologa gitmek istedigini söylersin.. öncelerde geçici yaptırırsın ailenin gözü alışana kadar sonra gidip kalıcısını yaptırırsın o face acısına dayandıysan dövmeye hayli hayli dayanırsın
Soran+1 yılbilegimden dirseğime kadar ama o zaman da çok dikkat çekerim
Cevap sahibi+1 yıliyide onalrı görüp sürekli acı cekmektense dikkat çekmek daha iyi olmazmı?
Soran+1 yıldoğru söylüyosun :( teşekkür ederim tavsiyen için
Cevap sahibi+1 yılsen yine bir ailenle konuş omadı psikologa git ailene bunu yapman için izin verelerine ayrdımcı olacaktır emin ol benim gittigim doktor ailemle konuşmasında bunun bana iyi gelecegini o izleri taşıdıkca o günleri hatırlatacagı için izin vermeleri için ikna etmişti
Soran+1 yılilerde yapacam inşallah ama tvde görmştüm bir kadının kolu baştan aşağı dövmeliydi. kamera yakından çekince izler göründü kadın utanıp geri çekti elini. sende belli olmuyo mu?
Cevap sahibi+1 yılyaptırdıgı dövmeye göre degişir çok belli olmuyo dikkatli bakılmadıgı sürece anlaşılmaz
Soran+1 yılTavsye edblcgn bir yer var mı
Cevap sahibi+1 yıltavsiye edebilecegim yok ben burada kendi arkadaşıma yaptırmıştım
Soran+1 yılanladm tamam teşekkür ederm
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılya alınma da... çok ağır varoşluk doğuş musun sen?
tövbe est... :S suratıyla bakakalırdım herhalde112 Yorumla
Soran+1 yılHic büyük konuşma
- +1 yıl
konuşmuyorum daha önce kolumu bıçakla keseyim lafını duymuş ne diyorsuna karşılık daha önce faça atmıştım cevabını da işitmiş insanım...
varoşça... yani biz de depresyon yaşadık da bu nedir nasıl kafadır ben hala anlayamadım
he yargılıyor da değilim bir şey demem de kalakalırım - +1 yıl
Faça çok ağır varoşluk ve fakirlik belirtisi. Ben zengin ve elit birinde faça görmedim henüz
Soran+1 yılyoo ne varoşum ne de fakirim yanlış tespit :)
- +1 yıl
e bak nasıl yanlış yaklaşımlar yaptık yazık değil mi? ben de elit brinde faça görmedim. bagcılar bayrampaşa esenler çocukları yapıyor bunu boş yere kendini damgalatma sen de
bari kendinle dalga geç hiç değilse olayı ciddiye almıyor olman artı puanlar getirir =)
Soran+1 yılvaroş da olabilirdim bundan gocunmam. yaptığım şeyle övünemiyorum işte alay ettiğim oluyor ama gece odamda yalnız kalınca içime dert oluyor üzülüyorum. kanı 5 para etmez o kadar insan varken ergenlikte yaptığım bir hata yüzünden onlardan daha kötü biriymiş gibi görünmek ağrıma gidiyo
- +1 yıl
baaaak sakın ama sakın varoş olmaktan gocunmam deme... varoşluk fakirlik değildir bir insanın düşebileceği en dip noktadır.
yahu bence fazla abartıyorsun ne olmuş yani? tamam hoş değil hatta saçma ama o kadar da insanı soğutmaz ben de ergenken hep bayılma numaraları yapardım lisede müdüre kendimi taşıttım ne olmuş adı üstüne ergenlik, kendine gül geç. şimdi düzeldiysen sorun yok
Soran+1 yılsenin ergenlikte enteresan geçmiş :)
- +1 yıl
saçım kızıl diye disipline alıp alıp duruyordu napalım tek çarem bayılmak ve adamı korkutmak oldu :D
bu bayılmayı çok kullandım da artık utanç verici oluyor ama bak ben söyledim ne olacak yahu yaş 15-17 iken her şey mübah :D
Soran+1 yılKeşke herkes öyle düşnse
- +1 yıl
boşver herkes öyle düşünmesin, böylece insanları kendiliğinden elemiş olursun
bak ben dinsizim mesela hiç keşke herkes bana hoşgörülü cici cici davransa diyor muyum? bana ne kendiliğinden doğal olarak eliyoruz birbirimizi sen de öyle düşün. seni isteyen kolundaki façaya bakmaz, kolundaki façaya ciddi ciddi laf edeni sen façala :D
Soran+1 yılYok bu konlarda laf söylyen olmadı ama bazen bakışlarını yakalıyorum kollarıma bakarken falan kötü oluyorm o zmn
- Diğer konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş acı kahkaha atmış.
Geçmişini yargılamam, yadirgamam.
Herkesin yaşanmışlığı olumsuzlukların kovaladığı dönemler olmuşdur , o dönemlerin izi bedensel kalmış olabilir. Anormal olan nokta bunu yadiryagıp-yargilayıp ötekileşdirmekdir.
Ayıl ve kuruntulaşdirma bunu sorunlaşdırarak , gerçeğe gülümse dostum.13 Yorumla
Soran+1 yılAdamsın :)
- +1 yıl
Hepimiz geçmişimizin olumsuz ve ya olumluizini taşıyoruz,
Kimimiz bedenimiz de,
Kimimiz ruhumuz da.
DipNot:Geçmişimin izi bedenime yansıdı yansımıyan birçoğu ruhum da saklı.
Soran+1 yılsüper :)
- Diğer konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılDaha yaşınız kaç ne gördünüzki pazardamı satıldınız eskiler gibi insan yerine konmadınızmı eskiler gibi eski zorluklarlamı karşılaştınız derdini küçümsemiyorum sakın yanlış anlamayın ancak o zorlukları çeken atalarımız aklıma gelince susamıyorum işte.
312 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakma senin kadar güclü olamamışım
- +1 yıl
Sizi övmek için söylemiyorum ve yaptığınızı onaylamak içinde söylemiyorum ancak benim cesaret dahi edemiyeceğim bir şeyi kendinize yapmışsınız kendi canını hiçe sayan biri çoğu insandan cesurdur ancak bu vatan içinse böyle ya siz ne için neden hangi akla hürmeten bu eylemi yaptınız.
Soran+1 yılHani derler ya herkesin ölümü kendi kıyametidir. O zamanlar da bana göre benim problemlerim asla aşılamayacak türdenmiş gibi geliyodu dedim ya ergenlik döneminde yaptım bir cahillik. Keşke kendime bunubyapmayacak kadar güclü olabilsydim. Beni bu duruma düşüren insanları yerle yeksan edebilrdim ama o zaman yanlış olan bir benmişim gibi geliyodu
- +1 yıl
Yaşadıklarınız zordur ve dayanılmaz olduğunu düşünmüşte olabilirsiniz hatanızında farkındasınız kendi hatasını bilen kişi her zaman kazanır diyeceğim önünüze bir engel geldimi başka insanların önünde sizin aşamayacağınızı düşündüğünüz engelin çok daha güçlüsü ve büyüğü var ALLAH insanlara çokcana örnler göstermiş bunu düşünün ve şükredin kesinlikle isyan etemeyin ALLAH yardımcınız olsun geçmişte takılı kalmamaklazım ders almak lazım.
Soran+1 yılben ders aldım da o dersten taşıdığım izlerin dışardan görünmesi kötü şşte
- +1 yıl
Bileklik kullanın sizde her zaman renk ren alın değişik değişik kullanırsınız.
Soran+1 yılmantıklı :) teşekkür ederm tvsyn için
- +1 yıl
Sorunuzun cevabıysa evlenirdim çok seviyorsam bende bileklerimi çizerdim kendini yanlız hissetmesin diye.
Soran+1 yılo size çizdirmezdi merak etmeyin
- +1 yıl
Biliyorum Ancak bunalım felan yaşarsa bunu yapmak zorunda olurdum herşey ona bağlı olurdu.
Soran+1 yılOooo güzlmiş
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
36Cevap
+1 yılSenin kollarındaki faça göz ardı edilebilir, seni gerçekten seven bir adam bunu görmez. Dövme ilede kapatılabilir.
Peki ya ruhu façali süzme kaşarlara ne demeli? Onların kini kapatacak bir şey yok ;)
Hayat bazen yaştan ağır yükler yükler. Bak keyfine, emin ol böylede güzelsindir sen (:14 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın. teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim :) façaları merak ettim, resim atma şansın var mı?
Soran+1 yılyok maalesef
- +1 yıl
Peki, teşekkürler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzaktan ahkam kesmek kolaydır demişsin. Sen bir tek böyle şeyleri kendin mi yaşadın sanıyorsun? bir hayat sana mı zor sanıyorsun? Ben de ergenlik döneminde annemi kaybettim üstüne amcamı kaybettik 1 yıl olmadan. Eve gelmiyordum sabahladım sokakta haftalarca. Ama asla kollarıma faça atacak kadar salak değildim.
33 Yorumla
Soran+1 yılBir de bunların üstüne insanların seni hor görüp aşagıladını ailenin sana destek olacagına alay ettiklerini düşün. Herkes problemlerinin üstesinden senin gibi aslanlar gibi gelemiyo kimisi zayıf oluyo. Böyle oldugum icin övğnmüyorum şimdiki aklım olsa asla düşünmem bile ama sancılı bir ergenlik cagı gecirdim ve gurur duyulacak şeyler yapmadım. Herkes ister kaya gibi saglam olup sorunlarının üstesinden gelebilmeyi
Cevap sahibi+1 yılKaya gibi durmak irade meselesi. İsteseydin emin ol dururdun
Soran+1 yılşu anda durabileceğimi düşünüyorum ama o zamanlar duramamışım işte
+1 yılya şimdi bu eksiye dusurucek bir durum ama eyerki sevdiginle kafa yapısı olarak birazda güzelsen anlasırsınız bu konu pek fazla sıkıntı cıkarcagını kesınlıkle dusunmuyorum ama mantık evliliginde bu sıkıntı çıkarabilir ama eyer dıyosan ben aşık olmadıgım birisiyle evlenmem dersen bu konu sıkıntı cıkarcagını zannetmıyorum kesınlıkle.
10 Yorumla
+1 yılbenimde sol kolum da faça izleri var , gel arkadaş olalım :D takma insanlar kolundaki kesiklere değil içine bakıyolar ama şu sözü duyuyosun
koluna bak bide sana bak , seni tanımasam piskopat sancam fanan fanan :>)
canını sıkma herkes gibi hayatın olucak hatta daha fazlası.>)20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltakma kafana benimde kolarım jilet izi hemde sağlam yer yok bir anlık boşluğa düşünce oluyor işte git 1-2 tane güzel dövme yaptır ama pisikopat işi değil böyle kızlara yakışan dövmeler var onlardan belli bile olmaz , façan nerde senin el ve dirsek arasındamı yoksa dirsek ve omuz arasındamı
15 Yorumla
Soran+1 yılbilekten dirseğe kadar
Cevap sahibi+1 yıl10 numara dövme modelleri var kapatır dövme ama dediğim gibi profesyonel bir yerde yaptır sen bile unutursun zamanla
Soran+1 yılbildiğin iyi bir yer var mı?
Cevap sahibi+1 yılantalya daysan bulunur , yani
Soran+1 yılOk sagol
benden önce olmuş ise nedenini bilmek isterim. ama hala daha faça atan bir kız ile evlenmem. ama geçmişte yapmış ve pişman olmuş ise pek önemi yok. hepimiz pişman olduğumuz şeyler yaptık yalnızca biz pişmanlıklarımızın izini taşımıyoruz. o yüzden çok fazla önemli değil benim için.
10 YorumlaDogruyu soylememi istersen işim olmaz serseri gibi gorurum gecmisi bu seklde olan geleceginde cokta mantikli biri olucgni dusunmem;)
25 Yorumla
Soran+1 yıltşkler cevabın için ama önyargılı olmamanı tavsiye ederim çünkü dışardan göründüğü gibi psikopat ya da serseri değilim ve herkse bana akıl danışır sözüme itimat eder. bu güne kadar da kimseye yanlışım olmadı. zamanında yaptığım bir cahillik ve bedelini ödüyorum işte
Soran+1 yılsaygı duyarım
Soran+1 yılya ben kendimi tam ifade edemedim galiba. bu sorunu nasıl atlatırım ya da hala psikolojik sorunlarım gibisinden yardım çağrısında bulunmadım çünkü gerçekten aştım artık. sorduğum soru bambaşka
Bence gereksiz bir şey yani o koluna kesik atınca ne oluyor rahatlanıyormu? Sen onlara her baktıgında gereksiz yere yaşadıgın kötü şeyleri hatırlacak bir durum. Evlilik bir yana kendin için üstünü kapatmanın yollarını ara derim
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmem asiri sancili bir ergenlik donemi gecirmistim. Facadan baska kim bilir daha ne haltlar yemisdir o.
25 Yorumla
Soran+1 yılyok yaa bir halt edemedim bunun dışında. faça dışında çok temiz bir geçmişim var
- +1 yıl
Olabilir ama benim on yargilarim yinede devam eder.
Soran+1 yılo zaman da ben senin gibisini yanımda tutmazdım zaten. herkes mutlu :)
- +1 yıl
:) ben durmadiktn sonra sen tutmasan ne olur ki :D
+1 yılBu çok normal ve insan o yaşlarda her türlü saçmalığa hazır bende çok intihar düşünmüştüm ama ne salaklıkmış
21 Yorumla
Soran+1 yılaynen
+1 yılEğer bundan vazgeçtiysen ve seni seviyorsam tabi ki beraber olurum. Yıpranmış birisin seni avuturdum güzel bile olabilirdi
20 Yorumla
+1 yılGizli hanım, babamdan kazık yedim, en yakın dostlarım 6-7 senelik yakın kardeşlerimden kazık yedim, hayatta en değer verdiğim kız beni aldattı resmen ama ben allaha sığındım taladroyla geçirdim bu dönemleri kollarıma faça çekmedim, allaha sığınmak yerine allahın verdiği vücuda zarar vermedim.
03 Yorumla- +1 yıl
Seviliyor kardeşim sevilmez mi her derde deva o
- Diğer konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yılkanka tek kriter bu olamaz ama kafadan evlenmem diyen ağır yalan söyler. gönül bu ot bok meselesi biliyosun :D
10 Yorumla illa ki önyargıyla yaklaşırlar mesela eski hükümlülere de aynı şekilde hep bir şüphe hep bir şeyler bekleme vardır yani, ama tam olmasada estetikle azaltabiliyolarmış görüntüsünü
10 YorumlaDiğer konusunda 345 cevap paylaştı. Önemli olan o kişiyi tanımamdır geçmişte yaşadıgı herşey için önyargılı olamam..
10 YorumlaHerkes hata yapar, sorunlarını çözdüysen hiçbir problem olmaz korkma..
10 Yorumlahayır.. bende de var, şimdi ben manyak mıyım? o anı yaşamadıkları için bilemezler. boşver güzelim bee onlar kendi kafalarında biz kendi kafamızda salla..
10 Yorumlajiletsiz tercihimdir. Yine de fazla bir problem teşkil etmez. genelde tecavüz gibi sorunlar yaşayanlar böyle bir eylemde bulunuyor.
10 YorumlaDiğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sebebini sorardım tabi aklıma yatmazsa evlenmezdim. akıl var mantık var ya bir insan bunu kendine nasıl yapar. ilerde de yapmayacağı ne malum. psikolojisi bozuk diye düşünürüm.
THE END...07 Yorumla
Soran+1 yılE zamanında psikolojisi bozuktu diye yaptı zaten
Soran+1 yılsaçmalama ya her görüşe saygı duyarım da sen uçmuşsun be canavar değiliz ya.. senin çocugunu kesmyeceğin ne malum? senin kadar katı ve sert biri karısını çocuğunu yaptığı hatadan dolayı kapının önüne de koyar keser de. bu da benim görüşüm
Soran+1 yılbana söyleyecek söz bırakmadın :) TANIMADAN YARGILAMA!
Soran+1 yılsana da :)
Tenler birleşir, kafalar uyuşur, aileler anlaşırsa neden olmasın?
10 Yorumla
+1 yılhayırr ön yargılıı davranırr yargısızz infazzz yaparımm ablasıı...
10 YorumlaBazı insanlar deli bir sevgili arar iste o deli sevgili sensin seni arayan cok insan var rahat ol kalan izler kollarindaki olsun sen ruhunda izi kalmasın yeter
10 Yorumla- Diğer konusunda 657 cevap paylaştı.
+1 yılevlenmem diyenleri anlamıyorum ergenlıkte olan seyler
20 Yorumla aynı dert bendede var benımde kollar kesık o yuzden bana benı anlayan bırı olması lazım içindekı derdı kımse bılemez doruu
10 YorumlaOlan olmuş boşversene seven bir kac santimlik çiziğe takılmaz boşver yorma kafanı.
10 YorumlaDiğer konusunda 914 cevap paylaştı. Ben pek hoşlanıcağımı sanmıyorum ama seven elbette vardır.
10 Yorumlaergenilk döneminde yapılır böyle şeyler. geçer merak etme
10 YorumlaEvlenmem. Ergenken arsiz bela dinleyip faça attığını düşünürüm.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHangimiz hata yapamadık ki bazılarımız bu hatalarını içinde Yaşar gösterir bazıları da teninde gözlerinde saclarında. Önemli olan hataları birdaha yapmayacana inanmak ve inandırmak
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen açıkçası çevremde o tip kızları pek barındırmıyorum karşımdakinin geçmişi önemlidir benim için
05 Yorumla
Soran+1 yılEmin ol o tür insanlar karşılarındakine digerlerinden daha az deger vermiyolar aksine... neyse boşver
- +1 yıl
Fikrimi sordun söyledim sonuçta bu kızı hem ailene götürüyorsun hem gelecegini birleştiriyosun sen bir hata yapmış olabilirsin façadan başka bir şey yapmamışta olabilirsin ama o izlerin birden fazla anlamı birden fazla dili var hepside gerçekten dogru düzgün bir insana uzak dur diye baskı yapar
Soran+1 yıldoğrudur sen de faça izi taşıyan birini yanında gezdirmek istemeyebilirsin senin tercihin. sadece önyargılı olma diyebilirim insanlık halidir insanlar hata yaparlar öyle ya da böyle umarım sen de yaptığın bir hatadan ötürü ötekileştirilmezsin.
- +1 yıl
Önyargı olarak değilde ilk tercih diyelim dediğim gibi bazen bazı şeyler oldugundan farklı anlamlar taşır umarım bidahada böyle hayatını etkileyecek hatalar yapmazsın bu arada lazerle geçirebilirsin o izleri
Soran+1 yılhata yapmamaya çalışıyorum , yaptığımız hataları da telafi etmeye çalışyorum inş muvaffak olabilirim :) sağo tavsiyen için
Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. seni anlıyorum bro. çok mu fazlalar?
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet lanet olsun :(
Soran+1 yıl2 3 tanesi
+1 yılAkıllandıysan sorun olmaz.
10 YorumlaKesik yerlere dövme yaptırırsan kimse farketmez.
10 Yorumla
+1 yılmükemmelini bulamazsın.
10 Yorumla
+1 yılgençlikhatası sonuçta neden evlenmesin
10 Yorumla
+1 yıl:D evlenilmez la piskopat olur öyle kız
00 Yorumlasuc sende değilki, doğuranda
03 Yorumla
Soran+1 yılsenin gibiler varken yargılanan biz oluyoruz işte
Soran+1 yılsana sormak gerek :)
+1 yılben evlenmem
10 Yorumla
+1 yılEvlenmezdim öyle salakla.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen faca izi olan erkekle evlenmem.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNasil yani?
Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evlenirdim
10 Yorumla
+1 yılCahil kızla evlenmem sonucta onu yapan cahildir
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi