Çaydanlık ve demlik arasındaki ontolojik farklar?

Tüm gün bunun üzerine düşündüm. Sigara aldım aklımda bu, içtim aklımda bu, ayakkabı bağcıklarımı çözdüm bu, tuvalete sol ayağımla girdim bu; çaydanlık ve demlik arasındaki fark! Sonra, ev eşyası satan bir mağazanın önünden geçtim, durdum, usul usul baktım vitrine. Ne gördüm? Çaydanlık ve demlik! Dayanamadım, tutamadım kendimi, vitrine dayandım, usul usul ağladım. Mağaza sahibi geldi, ''neden ağlıyorsun evladım?'' dedi. ''Çaydanlık'' dedim. ''Eee?'' dedi. ''Demlik'' dedim. O da tutamadı kendini, ağladı, göbeği sallana sallana, omuzları titreye titreye. Sonra sırtımızı dayadık vitrine, birer sigara yaktık. O anda aklımızdan ne geçiyordu biliyor musunuz? Çaydanlık ve demlik arasındaki fark! Sonra kalktık, mağaza sahibi gözlerini sildi. Tokalaştım onunla, vedalaştık. Mağaza sahibi içeri girerken bir tuhaf hıçkırdı, ''ne ağladık'' dedi salya sümüğünü silerek. İçeri girerken dolaba takılmış, dolap düşmüş, kap kaçak, leğen, mandal, gırgır, süpürge, rende, yastık, battaniye ne varsa üstüne düşmüş. İlk başta ağır yaralanmış. Ama son anda kafasına çaydanlık düşünce, e demlik de düşmüş. Oracıkta sizlere çaydanlık. Hakkın demliğine kavuşmuş yani. Kafasına o son demlik, hatta demliğin kapağı düşmese ölmeyecekmiş. Kader işte bunlar. Ama yine de bunların hiçbiri düşünmemi engellemedi. Ne düşündüm? Çaydanlık ve demlik arasındaki fark. İşin içinden çıkamadım Çaydanlık ve Demlik Koruma ve Yaşatma Derneğinin kütüphanesine girdim. Büyük bir çaydanlığın üzerinde duran Georg Wilhelm Friedrich Hegel' e ait, Çaydanlık ve Demlik Diyalektiğine Giriş kitabını aldım, demlik şeklinde dizayn edilmiş bir masaya oturup okumaya başladım. Ne oldu peki? Anlamadım kitabı. Yere fırlattım. Parçalandı kitap. Kafalarında demlik şeklinde miğferler olan görevliler koşup geldiler, kovdular beni. Ben topuklayarak koşarken ardımdan birkaç tane demlik kapağı attılar. Allah' tan kafama isabet ettiremediler. İsabet ettirdikleri diğer yerlere değinmek istemiyorum. Ve ben koşarken ne düşünüyordum biliyor musunuz?
Çaydanlık ve demlik arasındaki ontolojik farklar?