"Odası/evi dağınık olanın, kafası da dağınık olur" der hep annem. Bu cümle sayesinde düzenli olmayı öğrenmiştim. Dağınık yerde de duramam, rahat olmam imkansız.
Peki ya siz?
Peki ya siz?
düzenliyim evet ama bendeki abartı derecesinde olsa gerek... pcde şu masaüstündeki simgeler var ya onların bile belli bir düzeni var ve yeri değişti mi hemen fark ediyorum ve rahatsız olup eski düzenine koyuyorum :D bu konuda bile düzenliyim düşünün artık evde nasıl biri olduğumu :D
aynen bende düzenliyim yatarken bile ev düzenli temiz olcak hergün temizlik her gün düzen var bende ama misafirler öyle olmayabliyor sinir geliyo katlanmak zorunda kalıyosun sonuçta herkes aynı değil ama ben dağınıklığı sevmem herkes kıyafetini vs. katlasın koysun isterim
Karışık dedikleri odamda aradığım herşeyi saniyesine bulurum, bacağım ağrıdığında misal üzerine uzatacağım kitap destesi bile bellidir. Annem temizleyip düzeltince düzen falan kalmıyor bir anlatamadım şunu. Ne zaman temizlik yapılsa odada illa birşeylerim kaybolur :S
Kitaplarım konusunda düzenliyim , onun dışında biraz dağınığım sanırım.
1.bp.blogspot.com/.../makbule%2B3.jpg
Teşekkür ettim , resim temsili şimdi resim çekmek , yüklemek falan biraz üşendim açıkçası ;) Ama kütüphanem resimdeki ile neredeyse aynı.
Cevap
32Cevap
Dağınık yerde çok rahat durabilirim hiç sorun değil. Düşün bak bir kere odamdaki koltuğun üstü elbiselrimde doluydu. Hepsi yığılmış:D Yaptığım şey oturacak yer açıp bir kenara ilişivermek ve o dağınıklık yokmuş gibi davranmak.:D:D
Basak burcuyum titizimm çok hatta aşiri titizimm odam daginikken asla ders calisamam rahatsiz olurum çok illa toplamam gerekli ama bazen usendigim icin odami toplamiyorum o yuzden derste calismadigimda oluyor :D
kıyafetlerim renklerine göre dizili gerisini sen düşün :D
:D :D
Odam dağınıkken istedigim herseyi buluyorum düzenliyken zor. Daginiğim!
her zaman düzenli olmayı severim. dağınıklık tan nefret ederim. odamda rahat edemem. hem evde hem işimde düzenliyimdir.
Aynen sana katılıyorum evde ve işte aşırı titizimdir, buna karşın dağınık bir iş arkadaşım var kavga ediyorum sürekli.
ben düzenli yerlerde rahatsız olanlardanım. ortalama bir dağınıklık iyi geliyor. herşey çok düzgün ve simetrikse başım döner hep
annem en ufak düzensizlikte gereksiz yere kızardı yani çok küçük şeylere bile çok titizdi o yüzden dağınığım düzenden soğudum ters tepti yani
tam aksine dağınık biriyimdir ve düzenli yerde duramıyrum hemen dağıtıyorum :D.
bilmiyorum düzen oturtmak bana göre değil.
Dağınık biriyim ama düzenli olmaya çalışıyorum, bu da bişey :D annenin cümlesi benim motive olmamı sağladı o yüzden bundan sonra daha düzenli olmaya çalışıcam :)))
Çok aşırı düzenliyimdir. Masanın üstünde boş bi' bardaktan bile rahatsız olurum. Hemen yıkar yerine koyarım.
Aslında duzenli olmak istiyorum ama nasi oluyosa bianda hersey dagiliyo. toplamaya waktm olmuyo cogu zaman
odamda dağınığım ama evi diğer odaları öyle görmeye tahammülüm yok
Dağınıklığı sevmem ama genelde dağınığımdır...
Annen bilgece söylemiş.
15 gün annemler evden gittiler tek kaldım yemek bulaşık ortalık falan geldiklerinde eskisinden iyi buldular keisnlikle dağınıklığa karşıyım
insanın aklının karışık ve ya düzgün olmasıyla alakalıymış benim aklım hep karışık çatışmalar yaşıyorum
bu burçlarla ilgili diye biliyorum. bende hemen hemen aynıyım. dağınıklığı sevmem.
hayır disipline edilmemiş hiç bir ortam benim için huzurlu olamaz.
düzenliyimdir ama dağınıklıgı sevıyorum odamın dagınık olması hosuma gıder
Ya acikcasi toplu olmaya calisan biriyim daginik yerde surabilirim ama alttan alttan batar:)
dağınığımdır bilemiyorum düzgün olunca bulması zorlaşıyor ha dağıldı ha dağılacak derken aradığımı bulamıyorum öyle
İkisinin tam ortasıyım.
Dağınık yerler kimi zaman rahatsız eder kimi zaman gözüme rahatsız edici gelmez.
Annenin dedigi söz dogru ama.
Ben düzenli bir insanim ve düzenli yerlerde durabiliyorum üni okuyorken evdeki arkadaslarin evlerine gidemezdim hic ^^
düzenliyim fakat dağınık yerde de bir süre durabilirim fazlası sıkar beni..
aynen bende dagınık yerde duramam odamı bazen dagıtıorum ama topluyorum sanki ruhum sıkışıo. s
Dağınık biriyim başkalarına göre fakat benim kafama göre düzenliler yani aradğım şeyi rahatlıkla bulabilirim :)
Annem hep şunu der,
Belediyeye şikayet edecem çöp oda diye :D
Ama ben aradiğim herşeyi buluyorum saniyesinde :S
Odam o kadar daginikki gecen yerde 10 lira buldum sevinmemek elde değil :D
Dağınık biriyim ama dağınıkken aradığımı daha çabuk buluyorum.
düzeni severim, ama dağınıklıkta o kadar önemli değil :)
Dağınık masa meşgul kafaya işaretse boş masa neye işaret dedi albert dayım dağınığım o günden beri^^
Bak o doğru. Hangi fikri nereye koydum hatırlamıyorum bazen.
Çok düzenliyimdir annem günde 30 kere oğlum odanı veya yatağını topla der :D
Ev ve surekli vakit gecirdigim ortam duzenli olmali aksi halde sinirli oluyorum
Düzenli olunca sıkıntı basıyor.
Dağınık oluncada içim rahat etmiyo düzenliyim :)
dağınık biriyim düzenli ortam beni kasar
daginik olmasi sorun degil, temiz olsun yeter..
dağınıklığım beni düzenli yapıyor.
Bende daginik yerde duramam
Düzenli olmak istesem de, dağınık.
dağınık olamk iyidir aradığını bulursun
Bnde sevmıyorum ama burcuma bagladılar bunu
Düzenliyim dağınıklık içimi daraltır.
düzenli yerde duramam bende :D
heryede durumum mecbur kalırsam
Duzenliyim desem yalan olur :)
benim dağınık kendimide kaybediyom bazen
Evet düzenliyim.
dağınık mealesef >(