Diğer Karıncanın bu halini gördümüzmü hiç? Snnaydn7 Takip Et Bilge Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Karınca diyip geçmeyin gün gelecek bizi gömdükleri mezara doluşacaklar. Elektron mikroskopu ile çekilen karınca fotoğrafları Karıncanın bu halini gördümüzmü hiç? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Lila_Pause Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Ayy bundan sonra evde filan karınca görürsem büyüKSün abi diyip kaçarım artık şzcldlgkdl 2 1 Yorumla Snnaydn7 +1 yıl Mantıklı Yorumla
Zenafromearth Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 76% +1 yıl O kadar yakınlaştırırsan her şey çirkin çıkar jsksksll 1 0 Yorumla
TerliksiGurbağa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Gördüm de şimdi böyle birden karşıma çıkınca korktum ınısını sıtıyım :DD 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl sinan abi lütfen kendi fotonu koy eski foton çok iyiydi 1 4 Yorumla Snnaydn7 +1 yıl Eski foton derken? Kimsin ki sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl abi namaz kılan insan tipten belli olur sende de o tip vardı lütfen koy o resmi Yorumla Snnaydn7 +1 yıl Kardeşim saçmalama istersen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abi insanlar namaz kilinca nasil degiseceklerini görmeli namaz kılan insanlara diyorum hep kendinizi koyun diye Yorumla
aşıkolmayan Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Oha benimi yiycek karıncalar 1 6 Yorumla Snnaydn7 +1 yıl Ne sandın Yorumla aşıkolmayan +1 yıl 😱😭bu halinden korktum valla Yorumla Snnaydn7 +1 yıl Ona göre yaşa bence.. yarın toprağın altına gireceğiz boyumuz kadar bir karınca gelse mezarın içine ne hale düşeriz bir düşün Yorumla aşıkolmayan +1 yıl Cansız olucam o zaman farketmem zaten Yorumla Snnaydn7 +1 yıl Ruh ölmez ölen sadece bedenin olacak Yorumla aşıkolmayan +1 yıl Tm da görmücemki onları gözüm kapalı olcak ıyy yüzleri bile korkunç küçücuk birşey suya girse kurtulamayan karınca nasıl insan yiyebiliyor Yorumla
Eğerki06 Takip Et Xper 5 Yaş: 51 , eic 93% +1 yıl Bayagida sevimli duruyorlardı oysa ki:) 1 4 Yorumla Snnaydn7 +1 yıl Bilemiyorum hiçte öyle görünmüyor ben geçen bir karıncayı elime alıp yakından baktım gerçekten fotoğraftakilere benziyor oldukça ürkütücü Yorumla Eğerki06 +1 yıl Hah şimdi bide bu eklendi zaten korkuyorum böcekten yaa Yorumla Snnaydn7 +1 yıl Korkunun ecele faydası yok toprağın altı karıncaların yuvası.. ve biz gün gelecek toprağın altına gireceğiz Yorumla Eğerki06 +1 yıl Öyle tabii Yorumla
K__Li1983 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Korku filmleri nerden esinleniyor sanıyoruz)))) 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yakışıklılar :) 1 1 Yorumla Snnaydn7 +1 yıl Aynen 😂 Yorumla
Kralbenim41 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yakışıklıymış 1 2 Yorumla Snnaydn7 +1 yıl Aynen baya yakışıklı Yorumla Kralbenim41 +1 yıl Bizden yakışıklı en azından Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. 😱😱 korkunç. 1 4 Yorumla Snnaydn7 +1 yıl Birde bizim boyumuzda olduklarını düşün 😵 Yorumla BloodyGamer +1 yıl Altıma ş... rım durale. Yorumla Snnaydn7 +1 yıl 😅 valla aslanın kaplanın bir albenisi var sevimli görünen bir tarafı var bu tam felaketmiş Yorumla BloodyGamer +1 yıl Oynadığım bir oyun geldi aklıma Xbox'ta Grounded diye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ayy bundan sonra evde filan karınca görürsem büyüKSün abi diyip kaçarım artık şzcldlgkdl
Mantıklı
Buda ne 😅
O kadar yakınlaştırırsan her şey çirkin çıkar jsksksll
Gördüm de şimdi böyle birden karşıma çıkınca korktum ınısını sıtıyım :DD
sinan abi lütfen kendi fotonu koy eski foton çok iyiydi
Eski foton derken? Kimsin ki sen
abi namaz kılan insan tipten belli olur sende de o tip vardı lütfen koy o resmi
Kardeşim saçmalama istersen
Abi insanlar namaz kilinca nasil degiseceklerini görmeli namaz kılan insanlara diyorum hep kendinizi koyun diye
Oha benimi yiycek karıncalar
Ne sandın
😱😭bu halinden korktum valla
Ona göre yaşa bence.. yarın toprağın altına gireceğiz boyumuz kadar bir karınca gelse mezarın içine ne hale düşeriz bir düşün
Cansız olucam o zaman farketmem zaten
Ruh ölmez ölen sadece bedenin olacak
Tm da görmücemki onları gözüm kapalı olcak ıyy yüzleri bile korkunç küçücuk birşey suya girse kurtulamayan karınca nasıl insan yiyebiliyor
Bayagida sevimli duruyorlardı oysa ki:)
Bilemiyorum hiçte öyle görünmüyor ben geçen bir karıncayı elime alıp yakından baktım gerçekten fotoğraftakilere benziyor oldukça ürkütücü
Hah şimdi bide bu eklendi zaten korkuyorum böcekten yaa
Korkunun ecele faydası yok toprağın altı karıncaların yuvası.. ve biz gün gelecek toprağın altına gireceğiz
Öyle tabii
Korku filmleri nerden esinleniyor sanıyoruz))))
Yakışıklılar :)
Aynen 😂
Yakışıklıymış
Aynen baya yakışıklı
Bizden yakışıklı en azından
😱😱 korkunç.
Birde bizim boyumuzda olduklarını düşün 😵
Altıma ş... rım durale.
😅 valla aslanın kaplanın bir albenisi var sevimli görünen bir tarafı var bu tam felaketmiş
Oynadığım bir oyun geldi aklıma Xbox'ta Grounded diye