+1 yılÇocukları sevmeyen ölsün diyeceğim ulan dünyanın belli bir yüzdesi sevmiyor çok değil ama göz ardı edilmeyecek bir yüzdeye sahipler. Bu hisse ( ya da olmayan hislerine ) nasıl sahip olduklarını sorgulamaları gerek tabi derinlere inmek gerek yoksa yüzeyde bir şey bulamazlar. Çocuklar seni çok sevmiyor ilgi göstermediğin için ilgi çekiyorsun. Özünde onları sevmediklerini bilseler bir tanesi yaklaşmaz sana ama nereden anlayacak çocuk işte aşırı ilgi gösterince kaçar göstermeyenin de yanından ayrılmaz :))
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tiksinme filan psikolojik birşey. Tedavisi terapisi var mı bilmem bence tedaviyle hallolabilecek birşey...
Çocukları aşırı sevmerim şeytan tüylüyüm de :D...00 Yorumla
çocuklar sen onları sevesin diye ilgileniyorlar. biraz soğuk duruyorsan daha da dikkatlerini çekiyosun. bu onlar için kötü bişey ya. sevilmediği için kendini sevilmiyecek biri olduklarına en çok inandıkları yaştalar. senin için bir yorum yapamadım kimisi çok sever kimisi fazla sabırsız vs. olabilir. çocuk yapmamanı tavsiye ederim. herkes anne baba olacak diye bişey yok. sokaklara çocuklarını atan sevgisiz tonlarca insan var zaten. bu mecburiyetten kurtulsunlar artık
18 Yorumla
- Diğer konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yıl37.media.tumblr.com/...ln7m6sFgTL1qikhz3o1_500.gif media.tumblr.com/.../...2x122seIY1rznvc3o1_250.gif şunlardan tiksiniyo musun şimdi? :D
38 Yorumla- +1 yıl
ölmüş domuzla şu melekleri kıyaslayan hastalıklı zihniyetini napıcaz senin? :D
- +1 yıl
:D kendi yavrun olunca anlarsın
- +1 yıl
Evet. Acayip iğrençler hele ilki. biran önce büyüsün
- +1 yıl
Katılıyorum yalnız değilsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılBen de sevmiyordum iğrenç tiksinç geliyordu, öldüresim falan. Hele yeni doğan buruşuk suratlılara tahammülüm hiç yok ! Aynı durumdayız, çocuklarla aram iyidir özellikle erkek çocuklarına ayrı bir sempatim var 6-14 yaş arası..
22 Yorumla- +1 yıl
Bende. Hele yeni doğanlar.. ay düşünmek bile istemiyorum
Ben bebekler degilde 5 yasindan sonrasini hic cekemem ya, ulan konusuyosun yuruyozsun yemek yiyebiliyosun hala zirlamalar çocuk cocuk hareketler atcan cami avlusuna dinle kafayi bir tane de yanimda bak kuzenin yavrusu 6 yasinda kurekle gecircem simdi agzina bir tane
20 Yorumlaşu an sende kendimi görüyorum ben 8 yaşlarındayken kuzenim doğdu ondan sonra daha cocukları sevmedim çünkü annem hep onu severdi hale daha. Bütün ilgi ondaydı. Bu yüzden bütün bebek ve çocuklardan nefret ediyorum.
24 Yorumlabanada oluyordu o hele o şımarık bebekler yok mu hiç sevmem ama ilerde kendi bebegin olursa kim bilir olur belki ozaman dünyadaki tek sevdigin bebek o olur :)
32 YorumlaNee? :o
Bu meleklerden nasıl tiksinirsin? oys yerim!
24.media.tumblr.com/...m99zmegK8E1qhy093o1_500.png16 Yorumla- +1 yıl
Hadi abisinin gülü şu sorana bir tükür bakayım olmadı bir kus görsün dünya kaç bucak..
+1 yılannelik kadınlara doğuştan verilmiş derler ama erkekler bebek doğunca baba olurmuş eğer birgün baba olursan çocuğunu seversin :)) tiksinmezsin ondan bence yani :))
113 Yorumla- +1 yıl
onunda zamanı vardır elbet :)) çok minik ve çok nazlı oluyorlar benim tanıdığım biri doğum yaptı geçenlerde bebek 2 kilo 800 gram doğmuş o kadar minik ve savunmasız ki :)) bence gerçekten seversin bebeğin olunca çünkü senin parçan olacak bir duruşu bir bakışı mutlaka seni andıracak :))
- +1 yıl
ya huyu sana benzerse senin gibi kızarsa senin gibi gülerse bahanen yok :))
- +1 yıl
tövbe Yarabbim :D sen sevmemek için direniyosun resmen ılımlı ol birazcık :))
- +1 yıl
eğer ılımlı olmazsan sevme şansın daha çok düşer ılımlı ol biraz olumlu düşünn aaaa :D
- +1 yıl
kendi çocuğunuda mı sevmiceksin be adammm :))
- +1 yıl
seninde sevgine ihtiyacı var birlikte futbol oynamanız maçlara gitmeniz lazım erkek erkeğe tavla oynamanız lazım kızın olursa da onu koruman kollaman diğer erkeklerden kızını kıskanman lazım :D
Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. bende alıp sevemem ama hep bana gelirler beni isterler sanırım ilgilenmediğimden dikkatlerini çekiyorum
13 Yorumlatiksinmek diyemeyiz ama bebekleri sevmiyorum ben de
çocukların en tatlı oldukları zamanlar 3-4 yaş oldukları dönem bana göre19 YorumlaBebekler benim için başkadır :)
Bence sen kendinden tiksin sadece21 YorumlaTiksinmediğim ve bayıldığım tek varlık bebektir heralde. Özellikle yeni konuşmaya ve yürümeye başladığı döneme bayılıyorum.
31 Yorumla
+1 yılİlgi isteyen cocuk ozelliklekendini sevmeyenle yakinlik kurmaya calisir. bende koca bebeklerden tiksiniyorum
23 Yorumla- +1 yıl
Tam olarak sizin yaslarinizda. cinsi erkek
+1 yılKendi çocuğuna nasıl davranacaksın :) Senin eşin olacak kişinin de sabırlı olması gerek
15 Yorumla- +1 yıl
Çok ilginçsin :) çocuğu iki üç yıl ödünç verin o zaman :)
- +1 yıl
saçmalama elbette sever,
Bir zamanlar sen de bebektin ve sendende tiksinen olmuştur umarım :)
22 Yorumlatiksinme değil de ben pek sevemiyorum ses çıkarırlar sürekli ilgi beklerler felan bana göre değil
21 Yorumla
+1 yılBen küçükken çok seviyorum sogudum bende sevmiyorum ama benim bir çocuğum olsun çok istiyorum o duyguyu mrk ediyorum :) seninde olsun istemiyor musun? Ama baskalarinin çocuğunu Sevemem pek çok sevimli olması gerekiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de nedense kız çocuklarını hiç sevmiyorum ya. Bebeklik halleri neyse şu 1 den 6 yaşına kadar olan bölümlerine katlanamıyorum. Yani bir elimi atıp yanagını sıkasım gelmiyo.
11 YorumlaBen çok severimm ki çok güzeller
Kendi çocuğun olunca aşarsın çok düşünme bence (:15 Yorumla
+1 yılnapsınlar 30 yaşında mı dogsunlar sen bebeklere bakma hiç
13 Yorumla- +1 yıl
bende onu diyorum işte bebekler her daim olcak yapcak bişey yok sen sevmiyosan uzak durursun biter.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de hiç sevmiyorum valla. Bir de hemen ağlamaları yok mu, alacaksın kafalarını suya batır çıkar batır çıkar...
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYüo?
Cevap sahibi+1 yılAynn qnq
+1 yılKalkıp ayy niye sevmiyosun ya bebek sevilmez miii demiycem sana. Ama bence bu normal bir düşünce ya da his değil. psikolojik açıdan tedavi görmen uygun olabilir belki:)
03 Yorumla- +1 yıl
hahahhahaha:D
+1 yılBebekler o kadar masum ki sevilmemesi mümkün değil gibi geliyor bana.
Dünyanın en tatlı şeyleri onlar.20 YorumlaDiğer konusunda 10b cevap paylaştı. Kendi cocugun olunca düsüncelerin degisir merak etme sen
04 Yorumla
+1 yılTiksinmek değilde sevmiyorum ağlayış seslerine tahammül edemiyorum
20 Yorumla
+1 yılBende de aynı his var. Nedense tüm bebeklerden (yeni doğmuş olup olmasın fark etmiyor) tiksiniyorum ve iğreniyorum. Her dakka ağlamaları beni tilt ediyor onlara bakmak ve tatlı bulmak acayip iğrenç geliyor. Biran önce büyüsünler istiyorum.
10 YorumlaNasıl baba olucaksın?
19 Yorumla- +1 yıl
Hiç bir bebek sevilmek istemez öyle mi? Anneleri çocukları sevmese emzirmese sok tarafına onu koymasa hiç bir bağ olmaz aralarında biliyormusun. Cocuklar ilk iki gaş sevgi dönemidir bu dönemde aile sevgi kazandırmalıdır. Cocuk sahibi oldugunda görücem seni. Sen böyle sevme çocugunu. Sonra ondan sevgide bekleme ay cok sinir oldumya. Onu bırakta bari kendi çocugunu sev olurmu? Sevdiğin kadınla ikinizin parçası olan bebeğinizi sev. Ki zor ya neyse
baba olunca nasıl seversin sen bile şaşırırsın.
16 Yorumla- +1 yıl
:) erkek kardeşim de senin gibi düşünürdü. hatta çoçuk istemem diyodu. karısı hamile kaldı bu sefer inşallah kız olmaz dedi. kız oldu. taparcasına seviyor. diyordum bak kızı erkekden daha çok seversin diyodum. o da yok allah korusun diyodu. şimdi bebişnin salyaları akıyo omuzuna yüzüne hiç iğrenmiyo
Diğer konusunda 8,9b cevap paylaştı. kendinden de tiksin sende bebektin
15 YorumlaSeydendir o. Sevgisizlikten.
16 Yorumla
+1 yılbir anormallik var sende
26 Yorumla- +1 yıl
Neyi sordun
- +1 yıl
Bide kovuluyorum bb
- +1 yıl
Ilk defa trip den hoslanan birine rastladim deyisik birisin:)
+1 yılBunu bilmeden senle evlenip hamile kalcak kadna cok uzuldm
20 Yorumla
+1 yılBende tiksiniyorum yanlız değilsin hemcinslerim benden nefret ediyor desem yeridir. çok istiyorsan doğur 10 tane kendin sev beni niye zorluyorsun ki saçmalık.
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum çok haklısın
ben severim bebekleri
ama öyle herkesin yanında şapuur şupur öpmem asava favdas gibi saçmalamam10 Yorumla
+1 yılSevmeye severim bakmaya gelince stop :D
17 Yorumla- +1 yıl
Seninde 6 bebek kuzenin olaydı böyle derdin anca bna atıyolar bak die
- +1 yıl
Acımasiz o kadrda olmaz :D
- +1 yıl
Bu hiç acimasiz olmadı gerçekden :D
ufak bebeklerden değilde böyle 3-4 yaşındaki çocukları hiç sevmem :) mesela kuzenim var hiç sevmiyorum onu saçma saçma hareketleri var
10 Yorumla- Diğer konusunda 657 cevap paylaştı.
+1 yılTiksinmek fazla olur ya sevmeyebilirsin doğal :D
11 Yorumla olur mu öyle şey ya sevilmez mi bebikler =)
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılişte 4 yaşında kardeşin doğmus kıskanmaya baslamıssın sımdı halen o durum soz konusu sen bebeklerden tiksinmiyor onları kıskanıyorsun
44 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAllah senin gibi insanların belasını versin gün yüzü görmeyin insan içine çıkamayın mutluluk tadamayın
Gizli Üye(30-35)+1 yılbebekler şişirnler ama ağlamalrı kötü tabi
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılne bçim insansn be :)
Ilginc, bende tam tersi bayilirim.
116 YorumlaBende bebekleri hiç sevmem olur olmadık ağlıyorlar kafa kaldırmaz
11 YorumlaHayatta o kadar cok sey var. Tiksinebilecek ama bir bebek bunlardan olamaz. Sacma. Hitler, Saddam bile bebekti ve o zamanlar onlar da sadece iyiydi
03 YorumlaÇocuklardan tiksinmek nedir ya , Alıcaksın yanaklarını mıncırcaksın onların.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir yandan altına sıçıp diğer yandan suratınıza karşı sırıtan bir garip yaratık.
41 Yorumla
+1 yılBebekler sevilmrz mi ya? :)
11 Yorumlabende senin gibiyim. kızlar duyunca hep aşırı tepki veriyor ama bebekleri sevmiyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir zamanlar sende bebektin
11 Yorumladoktora gorundun mu?
211 Yorumla- +1 yıl
bence bir sebebi vardir bilmedigin ya da kucukken bir seyden korktun falan yani genelde boyle oluyor onu da anca bir psikologla ya da hypnoz cuyla cozersin iyi bir durum degil cunki... dusun sene bir misafirlige gidiyorsun orda da bir bebek var burun kaldiriyorsun ailesinin yaninda kim bilir ne dusunurler ben sahsen parlacalarim :) benim ogluma biri tiksinerek baksin gebertirim :) cidden bence bir seyler yap bu durum icin cocugunu sevemezsin ya sonra ileride cok vahim bir durum...
+1 yılBende senin gibiyim
22 Yorumla- +1 yıl
:))
+1 yılTiksinmem ben.
15 Yorumla- +1 yıl
Çocuğun olduğunda ne yapacaksın?
- +1 yıl
:/ Eh garip.
+1 yıltiksinmem hayir
11 Yorumlaİnş senin eline bir bebek emanet etmezler, öldürürsün çocuğu :D
01 YorumlaBebeklerden tiksinen birisi ilk defa görüyorum
13 Yorumla
+1 yılBebek sevilmezmi ya
10 YorumlaBebekler en masum varlıklar sevilmez mi..
00 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben de senden tiksindim şu an :)
13 Yorumla
+1 yılYapma ama gofretttt
06 Yorumla- +1 yıl
kızma alttaki adamın yorumu doğru kardeşinden dolayı bence öyle düşünüyorsun sana kızanlara kulak asma...
- +1 yıl
:))) pekala profil resmin çok güzelmiş bu arada
- +1 yıl
dalga geçmiyorum ama sen geçiyosun herkesle
+1 yılBebek sevilmez mi :)
00 YorumlaBebişlerden tiksinilir mi ya?
03 YorumlaÇocuğun olcak çocuğa yazık.
13 YorumlaAsla.
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?