Diğer Nudist takılan var mı evde? kafasıdogustanguzel Takip Et Xper 7 Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Malum yaz ayları havalar sıcak felan. Nudist takılan var mı evde. Ben takılıyorum da ama mecburen perdeleri kapatmak zorunda kalıyorum ya. Birde nefret olası kapı çaldığın da seve seve giyinmek zorunda kalıyorum şort felan.7Çok saçma değil mi yaaa Güncellemeler+1 yıl çok ama çok Güncellemeler+1 yıl çok sıcak Nudist takılan var mı evde? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DinsizKâfir Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Keşke çıplak dolaşabileceğimiz özel bir şehir, ada olsaydı... 1 0 Yorumla
Zjsjsjzkd Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Ama çok iyi oluyor be çırılçıplak uzanıyorsun böyle ohh 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben takılıyorum çok rahat oluyor ama nofap yapmak istediğim için zormaniyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben takılırım 2 11 Yorumla Kumkrali +1 yıl Kimse yok mu evde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok Yorumla Kumkrali +1 yıl E nasıl dolasiyorsine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dedigin gibi Yorumla Zjsjsjzkd +1 yıl Ya biri görürse? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evim kimse görmeyecek gibi Yorumla Zjsjsjzkd +1 yıl Pencere felan da mi yok? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Var Yorumla Zjsjsjzkd +1 yıl Eee nasıl oluyor? Yorumla Zjsjsjzkd +1 yıl Yanı anadan doğma çıplak mi yoksa sütyen felan var demi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açıkça yazdım zaten Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben varım 0 36 Yorumla Zjsjsjzkd +1 yıl Nasıl Yorumla Zjsjsjzkd +1 yıl Bildiğin evde anadan doğma çıplak mi duruyorsun Yorumla Zjsjsjzkd +1 yıl Sütyen felan var ama demi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıplak duruyorum genelde Yorumla Zjsjsjzkd +1 yıl Çok keyifli ama demi yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Zjsjsjzkd +1 yıl Ne yapıyorsun mesela ciplakken? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç, genel işte ev halleri Yorumla Zjsjsjzkd +1 yıl Ben biraz bira alıyorum ondan sonra cinsel organımla felan oynuyorum genelde sürekli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğrudur Yorumla Zjsjsjzkd +1 yıl Bazen tasklarimi avuçlayıp sıkmak çok güzel oluyor sen de vucuduna oynuyor musun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bazen Yorumla Zjsjsjzkd +1 yıl E mesela kocan veya anne baban kızmıyor mu? Yanı ya da korkuyor musun ya gelirlerse diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Farklı evde yaşıyoruz. Eskiden de kendi odamda çıplak olurdum annemlerin evindeyken. Bişey demezlerdi Yorumla Zjsjsjzkd +1 yıl Mastürbasyon yapıyor musun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ara sıra Yorumla Zjsjsjzkd +1 yıl Nasıl yapıyorsun ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani, standart birkaç yöntem var Yorumla Zjsjsjzkd +1 yıl Mesela p, rno felan mi izliyorsun sanal mi takılıyorsun? Yorumla Zjsjsjzkd +1 yıl Nedir yöntemlerin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ana göre her şey oluyor Yorumla Zjsjsjzkd +1 yıl Mesela benimle sanal takılmak ister misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır sağol Yorumla Zjsjsjzkd +1 yıl Peki fiziğin nasıl yani boyun uzun mu göğüslerin büyük mü? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1.71 boyum, 54 kiloyum. Göğüslerim küçük. Yorumla Zjsjsjzkd +1 yıl Kendini güzel buluyor musun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bayağı Yorumla Zjsjsjzkd +1 yıl İddialisin? 😊😊 Herkes söylüyor mu bunu sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet söylüyorlar Yorumla Zjsjsjzkd +1 yıl Ne mesela seni digerlerimden ayıran çok güzel yapan? Gözlerin mi dudaklarin mi neyin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bacaklarım, spor yapıyorum düzenli Yorumla Zjsjsjzkd +1 yıl Hmm bir spor dalıyla ilgilenir misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fitness şu an. Basketbol oynadım daha önce Yorumla Zjsjsjzkd +1 yıl Hmm hobilerin neler? boş zamanlarında neler yaparsın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir sorunu cevapladım oradan devam edelim. Bayağı mesaj oldu burada Yorumla Zjsjsjzkd +1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Keşke çıplak dolaşabileceğimiz özel bir şehir, ada olsaydı...
Ama çok iyi oluyor be çırılçıplak uzanıyorsun böyle ohh
Ben takılıyorum çok rahat oluyor ama nofap yapmak istediğim için zormaniyorum
Ben takılırım
Kimse yok mu evde
Yok
E nasıl dolasiyorsine
Dedigin gibi
Ya biri görürse?
Evim kimse görmeyecek gibi
Pencere felan da mi yok?
Var
Eee nasıl oluyor?
Yanı anadan doğma çıplak mi yoksa sütyen felan var demi
Açıkça yazdım zaten
Ben varım
Nasıl
Bildiğin evde anadan doğma çıplak mi duruyorsun
Sütyen felan var ama demi?
Çıplak duruyorum genelde
Çok keyifli ama demi yaa
Evet
Ne yapıyorsun mesela ciplakken?
Hiç, genel işte ev halleri
Ben biraz bira alıyorum ondan sonra cinsel organımla felan oynuyorum genelde sürekli
Doğrudur
Bazen tasklarimi avuçlayıp sıkmak çok güzel oluyor sen de vucuduna oynuyor musun?
Evet bazen
E mesela kocan veya anne baban kızmıyor mu? Yanı ya da korkuyor musun ya gelirlerse diye
Farklı evde yaşıyoruz. Eskiden de kendi odamda çıplak olurdum annemlerin evindeyken. Bişey demezlerdi
Mastürbasyon yapıyor musun?
Evet ara sıra
Nasıl yapıyorsun ?
Yani, standart birkaç yöntem var
Mesela p, rno felan mi izliyorsun sanal mi takılıyorsun?
Nedir yöntemlerin?
Ana göre her şey oluyor
Mesela benimle sanal takılmak ister misin?
Hayır sağol
Peki fiziğin nasıl yani boyun uzun mu göğüslerin büyük mü?
1.71 boyum, 54 kiloyum. Göğüslerim küçük.
Kendini güzel buluyor musun?
Evet bayağı
İddialisin? 😊😊 Herkes söylüyor mu bunu sana
Evet söylüyorlar
Ne mesela seni digerlerimden ayıran çok güzel yapan? Gözlerin mi dudaklarin mi neyin?
Bacaklarım, spor yapıyorum düzenli
Hmm bir spor dalıyla ilgilenir misin?
Fitness şu an. Basketbol oynadım daha önce
Hmm hobilerin neler? boş zamanlarında neler yaparsın?
Bir sorunu cevapladım oradan devam edelim. Bayağı mesaj oldu burada
Tamam
Ben ☺️☺️