Arkadaşlar selamun aleyküm. Son günlerde içim sıkışıyor. Aklıma Allah ile ilgili küfr geliyor. Bu pis düşünceleri atmak istiyorum ama beceremiyorum... Kafama -haşa- Allah 'ın boyutu cisimi ile ilgili saçma sapan şeyler geliyor, günaha girmiş gibi hissediyorum... Bir de Namaz kılsam, oruç tutsam bunu sanki Allah rızası için değil de cennete gitmek ve cehenneme gitmemek için yapıyormuşum gibi geliyor. Bu konuda kararsızım, yorumlarınızı ona göre yazarsanız...
Kafam çok karışık diyebilirim.. Çok kafaya takarım, Namaz kılsam kabul olmadı vs vs derim kendi kendime... Bundan nasıl kurtulabilirim? İbadetlerim kabul olmuyor düşüncesindeyim. Hatta o kadar oldu ki; Facebook'ta görmüşsünüzdür Dinimiz ile ilgili sayfalar dua ederken bir garip oluyorum, kendimden utanıyorum...
Benim sorunum Allah'ı hissedememek.
Sizce imanım mı zayıfladı? Yoksa başka birşeymi? Bilen varsa ALLAH rızası için yazsın, cok sıkıştım.
Kafam çok karışık diyebilirim.. Çok kafaya takarım, Namaz kılsam kabul olmadı vs vs derim kendi kendime... Bundan nasıl kurtulabilirim? İbadetlerim kabul olmuyor düşüncesindeyim. Hatta o kadar oldu ki; Facebook'ta görmüşsünüzdür Dinimiz ile ilgili sayfalar dua ederken bir garip oluyorum, kendimden utanıyorum...
Benim sorunum Allah'ı hissedememek.
Sizce imanım mı zayıfladı? Yoksa başka birşeymi? Bilen varsa ALLAH rızası için yazsın, cok sıkıştım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer