Arkadaşlar motorsiklet almak istiyorum. kalite ve çekicilik bakımından siz olsanız hangısını tercih edersiniz?
Yamaha r6
Honda600rr
Kawasaki636
Suziki gsx600
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer daha once racing motor ya da vitesli tecrüben var mı? bu şekilde bir anlık begeni, istekle yada göze kulaga hitap ettigi için alıp 1-2 hafta içinde mecburen sahibinden de yada baska sitelerde satılan dünyanın motoru var.
Supersport kullanmak harika birşeydir ancak bu işin bir uslubu var.
en saglıklısı şudur;
en az 6 ay scooter kullanmak, sonra 1 yıl düşük cc bir vitesli kullanmak (125-250) sonrasında rahatca 600 cc racing kullanırsın. Direk motora racingle baslarsa, bak abartısız soyluyorum ya ölürsün ya da sakat kalırsın, motorun ise ya hurda olur yada ucuz yırtar satarsın. 600 cc bir racingde ki tepkimeye inanamassın, ben suzuki gsx 600 r kullanıyorum ben bile bunu alana kadar 1 yıl scooter sonra 1 yıl ninja 250 kullandım.Ona ragmen 600cc ye gectigimde adapte olmam 2-3 hafta sürdü. gazı milim fazla verirsen motor altından kayar gider, sen de asfalta yapısırsın. Oyle gorundugu gibi kullanmak kolay birşey değil. Sadece güç ve hız olarak değil agırlık olarak da tecrübesizllerin kullanacagı aletler değil bunlar. düz yolda gidiyorsun, vites problemin yok, hadi ilk kalkıslarından idare eder ama ilk virajda yere yapısman yüzde 80 eger bir vitesli motor tecrüben yoksa.
Ben senin iyiligin için diyorum her yıl kaç kişi ölüyor yada sakatlanıyor sırf bu yüzden. dısardan bakıldıgında o egzost sesi, o görünüşü, o hızı harika gellir insana ama oyle araba kullanmaya benzemez. şahinden ferrariye geçer kullanırsın ama sadece bisiklet kullanmıssan gidip 600 cc kullanamazsın. Azraille kumar oynamaktır birnevi. Tecrübe şart. bence baslangıc motorun için yamaha yzf r125 ninja 250 yada cbr250rr gayet ideal ve görünüş olarak bu 3 motor da 600 cc lik abilerini aratmazlar.1 yıl sonra satar istedigin 600 ü alırsın.
Tabi diyorsan ki benim tecrübem var, vitteesli motor coook kullandım, o zaman honda 600 veya benim motorum suzuki gsx 600r almak dogru secim olur. Servis ve bakım olarak en yaygın ikisi bunlar. Yamaha yzf r6 daha perrformanslı birr motor, onu da belirtmek isterim.
ayrıca amacın motorla hava atmaksa, hiç alma. motorsiklet bir tutkudur, ister scooter kullan ister enduro istersen supersport, motorcu bilincine sahip değilsen gsx 1200 yani hayabusa da kullansan kimsenin gözünde bir degerin olmaz. Bu tür şeyleri bu cevrenin içinde oldugum için soyluyorum. yolda kızlara hava atim die ara gaz yapan abazanlar, hız yapıp tek teker gidince kendini birşey zannedenler, sürekli makasa giren yada otobanda 250 yi görenler ya mezarda ya hastane de ya da ehliyetsizler artk
Cevap
5Cevap
Yamaha veya hondayı tercih ederim kardeşim
350'lik jawa.
Honda600rr
hayabusa
Honda600rr
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar