Diğer Kim busik tanıyan var mı? ᴉɹᴉqsɹǝʇ Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kim busik acaba Güncellemeler+1 yıl Soruyu kaldırırlar diye bekliyordum fjfjdjshsh Kim busik tanıyan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Oturayımdayiyin Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl Kim Busik ben her gün senin adını anıyormuşum özü dilerim aw 1 2 Yorumla ᴉɹᴉqsɹǝʇ +1 yıl Ben de sjshsgsg Yorumla Oturayımdayiyin +1 yıl Ortaaak jdmsmdd Yorumla
__meyvesuyuuu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yok bilmiyorum bana film önersenize ya bir türlü bulamadım 0 6 Yorumla ᴉɹᴉqsɹǝʇ +1 yıl Olmaz Yorumla __meyvesuyuuu +1 yıl Neden amaa Yorumla ᴉɹᴉqsɹǝʇ +1 yıl Olmaz ben imamım fjfhdhhssh Yorumla __meyvesuyuuu +1 yıl Hahahhs ne alakası var bee öner bir filmde sana dua edicem Yorumla ᴉɹᴉqsɹǝʇ +1 yıl Beşinci boyut izle fhdhshsgsgh Yorumla __meyvesuyuuu +1 yıl Yav he he hahshsh Yorumla
MelekYüceel Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 40% +1 yıl Ebeveynin adına bayıldım kim kun aynı kem küm gibi 😂 0 2 Yorumla ᴉɹᴉqsɹǝʇ +1 yıl kem kün konuşup durma ordan djdjjshs Yorumla MelekYüceel +1 yıl 😂😂😂 güzeldi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen git yıllar önce yaşamış bilgin ol, 900 sene sonra seninle sırf ismin yüzünden taştaş geçsinler. 0 0 Yorumla
ɯozoɯoɹʞdɪʎɐʞ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çok güldüm, biraz papatya olayım 0 3 Yorumla ᴉɹᴉqsɹǝʇ +1 yıl Derhal burayı terket kardeşim fkdjdjdj Yorumla ɯozoɯoɹʞdɪʎɐʞ +1 yıl Sen yapınca oluyo ama kardeşiiiim Yorumla ᴉɹᴉqsɹǝʇ +1 yıl Olmuyo olmuyo Yorumla
Fıreyas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Buna daha dün denk geldim dhdh 0 2 Yorumla ᴉɹᴉqsɹǝʇ +1 yıl Flörtüm buluşmada arkadaşını getirmiştir gjfjfjdjd Yorumla Fıreyas +1 yıl Cicibebeci seri üzgün dhdhd Yorumla
haymadafaka Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 46% +1 yıl kim buamcık versiyonunu kullanıyorum ben genelde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kim Busik ben her gün senin adını anıyormuşum özü dilerim aw
Ben de sjshsgsg
Ortaaak jdmsmdd
Yok bilmiyorum bana film önersenize ya bir türlü bulamadım
Olmaz
Neden amaa
Olmaz ben imamım fjfhdhhssh
Hahahhs ne alakası var bee öner bir filmde sana dua edicem
Beşinci boyut izle fhdhshsgsgh
Yav he he hahshsh
Ebeveynin adına bayıldım kim kun aynı kem küm gibi 😂
kem kün konuşup durma ordan djdjjshs
😂😂😂 güzeldi
Sen git yıllar önce yaşamış bilgin ol, 900 sene sonra seninle sırf ismin yüzünden taştaş geçsinler.
Çok güldüm, biraz papatya olayım
Derhal burayı terket kardeşim fkdjdjdj
Sen yapınca oluyo ama kardeşiiiim
Olmuyo olmuyo
Buna daha dün denk geldim dhdh
Flörtüm buluşmada arkadaşını getirmiştir gjfjfjdjd
Cicibebeci seri üzgün dhdhd
kim buamcık versiyonunu kullanıyorum ben genelde
Kim bu sik bilmiyorum ama, kim busik'i biliyorum.
Yaw gece gece